2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
bende düşünüyorum aynen çıkışı nasıl olcak diye bende son aylarda perine masajına başlıycam.

Ben de benzeri birsey yaptim. Peg Perego, hem de tesaduf mahallemde oturan cok temiz bir aileden aldim. Covid zamani ve akabindeki surede oldugumuz icin cogu aile cocugunu cikaramadi gezmek icin. Bu nedenle bebek arabalari oldukca az kullanilmis halde. Suan araclar cok da pahali riske atmaya gerek gormedim.
Gule gule kullanin bu arada.

Biz de aynı şekilde yatağı bile park yatak aldım tatile vs. götüreceğim. Tabi minnoşa bir de kamp yatağı almam lazım :) Var mı tavsiyeleriniz?
Bir anne yani ve veya park yatak dusunuyorum. Kardesim bir park yatak al mutlaka diyor. Tavsiye edeceginiz markalar olursa diye ben de buradan sizi takip edeyim :)

Gule gule kullanin bebeginizle :) Kraft yatak benim de aklimda. Tuhaf bir soru olacak, bebegin yatak seviyesini yukseltebiliyor musunuz? Anne yatagi ile denk seviyeye getirilebiliyor mu diye merak ettim.

Gule gule kullanin bebeginizle :) Kraft yatak benim de aklimda. Tuhaf bir soru olacak, bebegin yatak seviyesini yukseltebiliyor musunuz? Anne yatagi ile denk seviyeye getirilebiliyor mu diye merak ettim.
İnşallah teşekkür ederim:) 2 kademeli yatak anne yatağına eşit oluyor :) belli bir süre spnra da direk yaylı yatak ile en atına geçiş yapılıyor çok güzel bir yatak.

İnşallah teşekkür ederim:) 2 kademeli yatak anne yatağına eşit oluyor :) belli bir süre spnra da direk yaylı yatak ile en atına geçiş yapılıyor çok güzel bir yatak.
Cok tesekkur ederim yanit icin. Tamamdir, listeme aldim :) Kardesim yigenimi uzun sure normal odasindaki yataga gecirememisti. Park yatak candir diyor, o nedenle inceliyorum park yataklari.

Bu durum bizim sülalede çok olan bişey ya bende o yüzden cinsiyeti kafama takıyorum.
İki teyzemde kız hazırlıgı yaptılar ikiside doğumde ögrendi erkek oldugunu.
ablam kızını da oğlunu da çok erken öğrendi aslında 12 haftalıkken ben 20. haftaya gireceğim tık yok

Cok tesekkurler yanitiniza. Kanz ve Kraft inceleme listemde simdi. Siz de yatagin seviyesini anne yatagi seviyesine getirebiliyormusunuz?
Rica ederim . Hayır anne yanı olmuyor malesef . Bende kanz almayı düşünüyordum satıcı en çok satan modelin kraft olduğunu ve en son model olduğunu söyleyince fikrim değişti

Eklentiler

• IMG20220612195656.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 64
bende düşünüyorum aynen çıkışı nasıl olcak diye bende son aylarda perine masajına başlıycam.
Doğum koçları her konuda bilgili oluyor içim rahat açıkçası doğuma da geliyor doğum sonrası eve de geliyor hem size hem bebeğe masa tekniklerini uyguluyor.

DNA SMA baktırmıştım kuzum o yüzden yüksek ücret vermiştim cinsiyet hakkında en ufacık bilgi söylemediler. Aslında makinesi de çok kötü değildi ona rağmen göremedi diğer iki doktorda kararsız kalmıştı

Eklentiler

• mmexport1653557302037.webp
    40 KB · Görüntüleme: 65
Sakin ol tatlım bu kadar evham yapma

Bir anne yani ve veya park yatak dusunuyorum. Kardesim bir park yatak al mutlaka diyor. Tavsiye edeceginiz markalar olursa diye ben de buradan sizi takip edeyim :)
Ben elele madre modelini aldım hem park yatak hem anne yanı. oyun dönencesi de var bebek bezleri için organizeri de var bebek büyüdüğünde bir alt kademeye de alabiliyorsunuz. çok kullanışlı geldi ve cantasıyla istediğiniz yere götürebiliyorsunuz :) sallanma aparatı da mevcut ben pek sallamayı düşünmüyorum.

Aşı dedin de benim doktor aşıdan hiç bahsetmedi, bu aşı zorunlu yapılması gereken birşey mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…