Şimdiden alsak mı ya bazen çok erken gibi geliyor bana ama insan almadan da duramıyorCinsiyeti belli olan kizceler e bebek cildirdi 17 TL ye sweetler falan var bebek battaniyeleri 35 TL falan
Rica ederimTeşekkür ederim tatlım aydınlattığın için
Ben şimdiden başladım almaya yoksa yetismeyecek malesef bir de şuan uygun ama ihtiyacımız olupta almaya kalktığımızda cidden bu fiyat olmayacak.Şimdiden alsak mı ya bazen çok erken gibi geliyor bana ama insan almadan da duramıyorebebek'in uygulamasında da uyguna şeyler oluyor ben ordan da aldım bir şeyler.
Evet malesef her gün etiketler değişiyor, o yüzden mobilyalarını ve kaba şeyleri aldık, mobilyaları gelince de halı ve perdeyi almayı düşünüyorum.Ben şimdiden başladım almaya yoksa yetismeyecek malesef bir de şuan uygun ama ihtiyacımız olupta almaya kalktığımızda cidden bu fiyat olmayacak.Piyanolu oyun halısı almıştım fisher pricenin 250 TL ye şuan 700 lira iki aylıkken amannn almayım erken desem üç kat para odeyecektim
Alabildiğimiz ne varsa almamız lazım bence de . Sürekli etiket değişiyor malesefBen şimdiden başladım almaya yoksa yetismeyecek malesef bir de şuan uygun ama ihtiyacımız olupta almaya kalktığımızda cidden bu fiyat olmayacak.Piyanolu oyun halısı almıştım fisher pricenin 250 TL ye şuan 700 lira iki aylıkken amannn almayım erken desem üç kat para odeyecektim
Şifa olsun inşallah bize ve bebislerimizeİyi akşamlarbugün kullanmaya başladım 2 kutu verdi günde 1 tane kullanacağım . Sağlık ocağı yapıyormuş
Tetenoz aşısı dimi bahsettiğimiz? Konu sağlıksa doktor insiyatifine değil Sağlık bakanlığımızın kararına bakmalıyız aslınsaDeğil sanırım tatlım bazi doktorlar onaylıyor bazıları onaylamiyor onu neye göre belirliyorlar hiçbir fikrim yok aşı karşıtıda çok aşı onaylayanda
Allah a emanetiz
ben sürecimi hem devlette hem özelde takip ediyorum o yüzden 19 da özel 23 de devlete gideceğim23 + de neden gireceksin bu detaylilar iki kez mi oluyor
seninki de gizemli akrep erkeği çıkacakay çatlarım inanki.
Bizde geçen ay aldık tlde para kaldıkça değer kaybediyorEvet malesef her gün etiketler değişiyor, o yüzden mobilyalarını ve kaba şeyleri aldık, mobilyaları gelince de halı ve perdeyi almayı düşünüyorum.
zor olmayacak mı senin için yatakla aynı seviyede olmamasıRica ederim . Hayır anne yanı olmuyor malesef . Bende kanz almayı düşünüyordum satıcı en çok satan modelin kraft olduğunu ve en son model olduğunu söyleyince fikrim değişti
A tamam şimdi oldu.Bende cumartesi günü gireceğim özelde detaylıya detaylıda vajinal muayne yapıyorlar mı bilginiz var mıben sürecimi hem devlette hem özelde takip ediyorum o yüzden 19 da özel 23 de devlete gideceğim
Gerçekten öyle maliyetli olabilecek çoğu şeyi erkenden aldık bir de bebek düşünmeye başladığımızdan beri sürekli dolar alıp kenara attık. en azından değer kaybetmez diye düşünüyorum.Bizde geçen ay aldık tlde para kaldıkça değer kaybediyor
Evet ameliyathanede neler olacağını bilemeyiz belki doğum yolda gerçekleşecek steril olmayabilirTetenoz aşısı dimi bahsettiğimiz? Konu sağlıksa doktor insiyatifine değil Sağlık bakanlığımızın kararına bakmalıyız aslınsa
Rahim ağzı uzunluğu içinmi vajinal muayene o ölçümü benim karnımdan yapmıştı uzunluğu ölçtüA tamam şimdi oldu.Bende cumartesi günü gireceğim özelde detaylıya detaylıda vajinal muayne yapıyorlar mı bilginiz var mı
nerden aldınız fiyat nedir bende ebu marka düşünüyorumBen elele madre modelini aldım hem park yatak hem anne yanı. oyun dönencesi de var bebek bezleri için organizeri de var bebek büyüdüğünde bir alt kademeye de alabiliyorsunuz. çok kullanışlı geldi ve cantasıyla istediğiniz yere götürebiliyorsunuz :) sallanma aparatı da mevcut ben pek sallamayı düşünmüyorum.Eki Görüntüle 3083611
Bana uzunlukla alakalı kimse bişey demedi bu kontrollere kadar acaba dedim 20.haftada öyle bir muayne mi ypiyorlarRahim ağzı uzunluğu içinmi vajinal muayene o ölçümü benim karnımdan yapmıştı uzunluğu ölçtü
Allah yardımcımız olsunGerçekten öyle maliyetli olabilecek çoğu şeyi erkenden aldık bir de bebek düşünmeye başladığımızdan beri sürekli dolar alıp kenara attık. en azından değer kaybetmez diye düşünüyorum.
benimde en son gittiğimde baktı anlık bir şeydi zaten rahim ağzında iyi dedi ben zaten heyecandan bir şey diyemiyorum kiBana uzunlukla alakalı kimse bişey demedi bu kontrollere kadar acaba dedim 20.haftada öyle bir muayne mi ypiyorlarinsan merak ediyor 45 dakika deyince doktor muayne süresini öyle bir şüpheye düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?