2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Cinsiyeti belli olan kizceler e bebek cildirdi 17 TL ye sweetler falan var bebek battaniyeleri 35 TL falan
Şimdiden alsak mı ya bazen çok erken gibi geliyor bana ama insan almadan da duramıyor ebebek'in uygulamasında da uyguna şeyler oluyor ben ordan da aldım bir şeyler.

Şimdiden alsak mı ya bazen çok erken gibi geliyor bana ama insan almadan da duramıyor ebebek'in uygulamasında da uyguna şeyler oluyor ben ordan da aldım bir şeyler.
Ben şimdiden başladım almaya yoksa yetismeyecek malesef bir de şuan uygun ama ihtiyacımız olupta almaya kalktığımızda cidden bu fiyat olmayacak. Piyanolu oyun halısı almıştım fisher pricenin 250 TL ye şuan 700 lira iki aylıkken amannn almayım erken desem üç kat para odeyecektim

Evet malesef her gün etiketler değişiyor, o yüzden mobilyalarını ve kaba şeyleri aldık, mobilyaları gelince de halı ve perdeyi almayı düşünüyorum.

Alabildiğimiz ne varsa almamız lazım bence de . Sürekli etiket değişiyor malesef

Değil sanırım tatlım bazi doktorlar onaylıyor bazıları onaylamiyor onu neye göre belirliyorlar hiçbir fikrim yok aşı karşıtıda çok aşı onaylayanda
Allah a emanetiz
Tetenoz aşısı dimi bahsettiğimiz? Konu sağlıksa doktor insiyatifine değil Sağlık bakanlığımızın kararına bakmalıyız aslınsa

Rica ederim . Hayır anne yanı olmuyor malesef . Bende kanz almayı düşünüyordum satıcı en çok satan modelin kraft olduğunu ve en son model olduğunu söyleyince fikrim değişti
zor olmayacak mı senin için yatakla aynı seviyede olmaması

A tamam şimdi oldu.Bende cumartesi günü gireceğim özelde detaylıya detaylıda vajinal muayne yapıyorlar mı bilginiz var mı
Rahim ağzı uzunluğu içinmi vajinal muayene o ölçümü benim karnımdan yapmıştı uzunluğu ölçtü

nerden aldınız fiyat nedir bende ebu marka düşünüyorum

Rahim ağzı uzunluğu içinmi vajinal muayene o ölçümü benim karnımdan yapmıştı uzunluğu ölçtü
Bana uzunlukla alakalı kimse bişey demedi bu kontrollere kadar acaba dedim 20.haftada öyle bir muayne mi ypiyorlar insan merak ediyor 45 dakika deyince doktor muayne süresini öyle bir şüpheye düştüm

Kızlar bugün sağlık ocağında doplerle duydum minişimin kalp atışını çok şükür her şey yolunda darısı ayrıntılı ultrasonun başına aranızda giden oldu mu ayrıntılıya

Allah yardımcımız olsun indirim gördükçe haberlese haberlese dizicez ceyizlerini çocukların yoksa ne bitecek bu ihtiyaçlar ne azalacak

Bana uzunlukla alakalı kimse bişey demedi bu kontrollere kadar acaba dedim 20.haftada öyle bir muayne mi ypiyorlar insan merak ediyor 45 dakika deyince doktor muayne süresini öyle bir şüpheye düştüm
benimde en son gittiğimde baktı anlık bir şeydi zaten rahim ağzında iyi dedi ben zaten heyecandan bir şey diyemiyorum ki oğlanaa bakıcam heeycanıyla adamla muhabbet bile etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…