Bana uzunlukla alakalı kimse bişey demedi bu kontrollere kadar acaba dedim 20.haftada öyle bir muayne mi ypiyorlar insan merak ediyor 45 dakika deyince doktor muayne süresini öyle bir şüpheye düştüm
Bende bilmiyordum pinpirikli olduğum için 18.haftamin sonunda doktora dedim ölçmüyormusunuz diye riskli durumlarda ölçüyoruz kanama felan olunca dedi ben normalde alttan bakilinca net anlaşılıyor zannediyordum üst karindan bakincada çıkıyor karnın alt kismindan rahime doğru hafif bastırdı mm söyledi birde normalmiymis 38 mm dedi bende 40 mm normal dedim olurmu öyle dedi dalga geçti
benimde en son gittiğimde baktı anlık bir şeydi zaten rahim ağzında iyi dedi ben zaten heyecandan bir şey diyemiyorum ki oğlanaa bakıcam heeycanıyla adamla muhabbet bile etmiyorum
Ben zaten çok telaşlı biriyim eşimde öyle sürekli kalkarız sanırım bir süre . Sonrada alışırım rutine galiba. Bir anne yanı yatağı almıştım olmadı ona koyarım şu bez olanlardan
Ben zaten çok telaşlı biriyim eşimde öyle sürekli kalkarız sanırım bir süre . Sonrada alışırım rutine galiba. Bir anne yanı yatağı almıştım olmadı ona koyarım şu bez olanlardan
7 yıl çokta eski bir zaman değil 15 yılı bilemedim. Şimdi bende İnstagramdan tesadüf izledim hemen buraya koştum 9 ay boyunca kız demişler erkek doğmuş minnoşta yabancı bi sayfaydı. Umarım sizin gönlünüzde yatan cinsiyet ne ise kucağınıza onu alırsınız. Bizde kızımız olsun istiyorduk. Doktorumuzu kesin kız dedi. Böyle şeyleri duydukça ve okudukça içime şüphe giriyor
7 yıl çokta eski bir zaman değil 15 yılı bilemedim. Şimdi bende İnstagramdan tesadüf izledim hemen buraya koştum 9 ay boyunca kız demişler erkek doğmuş minnoşta yabancı bi sayfaydı. Umarım sizin gönlünüzde yatan cinsiyet ne ise kucağınıza onu alırsınız. Bizde kızımız olsun istiyorduk. Doktorumuzu kesin kız dedi. Böyle şeyleri duydukça ve okudukça içime şüphe giriyor