2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bana uzunlukla alakalı kimse bişey demedi bu kontrollere kadar acaba dedim 20.haftada öyle bir muayne mi ypiyorlar insan merak ediyor 45 dakika deyince doktor muayne süresini öyle bir şüpheye düştüm
Bende bilmiyordum pinpirikli olduğum için 18.haftamin sonunda doktora dedim ölçmüyormusunuz diye riskli durumlarda ölçüyoruz kanama felan olunca dedi ben normalde alttan bakilinca net anlaşılıyor zannediyordum üst karindan bakincada çıkıyor karnın alt kismindan rahime doğru hafif bastırdı mm söyledi birde normalmiymis 38 mm dedi bende 40 mm normal dedim olurmu öyle dedi dalga geçti

benimde en son gittiğimde baktı anlık bir şeydi zaten rahim ağzında iyi dedi ben zaten heyecandan bir şey diyemiyorum ki oğlanaa bakıcam heeycanıyla adamla muhabbet bile etmiyorum
Hahahah zaten üç haftada bir kere görebiliyoruz insan oldukça merak ediyor çok haklısın hepimiz ayniyiz demek ki

zor olmayacak mı senin için yatakla aynı seviyede olmaması
Ben zaten çok telaşlı biriyim eşimde öyle sürekli kalkarız sanırım bir süre . Sonrada alışırım rutine galiba. Bir anne yanı yatağı almıştım olmadı ona koyarım şu bez olanlardan

Hahahah zaten üç haftada bir kere görebiliyoruz insan oldukça merak ediyor çok haklısın hepimiz ayniyiz demek ki
gerçekten öyle beni üç hafa sonraçağırdı cumartesi son kontrol günüm bir şey uydurup gidicem görmeye napiyiim :d

Ben zaten çok telaşlı biriyim eşimde öyle sürekli kalkarız sanırım bir süre . Sonrada alışırım rutine galiba. Bir anne yanı yatağı almıştım olmadı ona koyarım şu bez olanlardan
hayırlı olsun beşikk nasıl rahat edersen öyle yaparsın alternatif olması iyi olmuş

Küçük teyzem 7 yıl önce doğum yaptım
Diğer teyzem 15 yıl önce
Hatta onlar bendede böyle bişey yaşanıcagını düşünüyolar üçüde kız diye
7 yıl çokta eski bir zaman değil 15 yılı bilemedim. Şimdi bende İnstagramdan tesadüf izledim hemen buraya koştum 9 ay boyunca kız demişler erkek doğmuş minnoşta yabancı bi sayfaydı. Umarım sizin gönlünüzde yatan cinsiyet ne ise kucağınıza onu alırsınız. Bizde kızımız olsun istiyorduk. Doktorumuzu kesin kız dedi. Böyle şeyleri duydukça ve okudukça içime şüphe giriyor

Kızlar Bi tane de böyle Bi foto verdi doktor ben tam anlayamadım neresi bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20220614_124236.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 53
gönlünde yatan çıktı 2 erkek 1 kız mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…