nasıl anladın çook geçmiş olsun ilk defa duydum dinlen çok yorma kendiniKızlar selam bende de yoğun strese bağlı karnımda kasılma alanı oluşmuş. Doktor progestan iğne başlattı. duydunuz mu daha önce böyle birşey? Kafaya çok takmıycaksın herşeyi dinleniceksin dedi.
Hangisini aldınız ben kraftlara bakıyorum şu ara deri minderli ve çıkabilir tepsili olan hoşuma gitti hem sağa sola doğru sarktığında devrilme riski yokBen aldım canim günden güne fiyat değişiyor
Mutlu gunlerde kullanin, cok guzel bir yatakmis. Benim sezeryan olacak daha evvel major bir ameliyat atlattigim icin. Ne kadar egilmem gerektigini hep boyle hesap etmek durumunda kaliyorum malesef.Rica ederim . Hayır anne yanı olmuyor malesef . Bende kanz almayı düşünüyordum satıcı en çok satan modelin kraft olduğunu ve en son model olduğunu söyleyince fikrim değişti
Sen hayırlısıyla kurtulmussun ilk gebelikte vuruldum sanırım 2 dozu vurulduktan 6 ay sonra 3.dozuda oldunmu premier olması için yani koruyuculuğu uzun olsun diye 4 doz vuruluyormus 3.dozdanda 1 yıl sonra 4.dozaynen aynen benziyor biraz. ikinci dozu daha da çok acıtmıştı mesela tetanozun da.
Evet, hersey garanti olsun diye kullaniliyor. Ben de 14. haftaya kadar kullandim. Gerci tup bebekten dolayi kullandiriyorlar ancak ben de minik bir kanama olmustu.Kızlar selam bende de yoğun strese bağlı karnımda kasılma alanı oluşmuş. Doktor progestan iğne başlattı. duydunuz mu daha önce böyle birşey? Kafaya çok takmıycaksın herşeyi dinleniceksin dedi.
Perşembe olacağım inşallah. Sağlık ocağı yapıyorsa tabi. Randevu aldım. Tahlil de istedi doktorumTetanoz aşısı olan ve olacak olanlar varmı
tabi yapıyor bende geçen hafta oldumPerşembe olacağım inşallah. Sağlık ocağı yapıyorsa tabi. Randevu aldım. Tahlil de istedi doktorum
Randevuya gerek yokmuş tatlım benim ebe istediğin zaman gel vururum dedi .Sağlık ocakları yapıyor ilk dozdan 4 hafta sonrada 2. doz yapılıyormuş.Perşembe olacağım inşallah. Sağlık ocağı yapıyorsa tabi. Randevu aldım. Tahlil de istedi doktorum
Tesekkur ederim paylasiminiz icin. Anne yani olmasi gerekiyor benim icin, bir de normal kosullarda da cok egilmemem lazim sezeryanli olacagim. Bu yatagi da aldim listeme. Suan Kanz ve Elele Madre.Ben elele madre modelini aldım hem park yatak hem anne yanı. oyun dönencesi de var bebek bezleri için organizeri de var bebek büyüdüğünde bir alt kademeye de alabiliyorsunuz. çok kullanışlı geldi ve cantasıyla istediğiniz yere götürebiliyorsunuz :) sallanma aparatı da mevcut ben pek sallamayı düşünmüyorum.Eki Görüntüle 3083611
Canim banada kesin kiz dediler az once 2 erkek 1 kiz oldugunu ogrendim7 yıl çokta eski bir zaman değil 15 yılı bilemedim. Şimdi bende İnstagramdan tesadüf izledim hemen buraya koştum 9 ay boyunca kız demişler erkek doğmuş minnoşta yabancı bi sayfaydı. Umarım sizin gönlünüzde yatan cinsiyet ne ise kucağınıza onu alırsınız. Bizde kızımız olsun istiyorduk. Doktorumuzu kesin kız dedi. Böyle şeyleri duydukça ve okudukça içime şüphe giriyor
İnternetten mi gördün canım ben de indirim kovalıyorumCinsiyeti belli olan kizceler e bebek cildirdi 17 TL ye sweetler falan var bebek battaniyeleri 35 TL fala
İnşallah sağlıkla büyütmek nasip olur bebişleri. Aklınızda bulunsun bu tip park yataklar esnek olduğu için içine kalın yatak önermiyorlar bebek döne döne araya girebiliyormuş Allah korusun sıkışabilir. 5 cmlık sünger yatak hediye edildi yanında onu kullanmayı düşünüyorum benTesekkur ederim paylasiminiz icin. Anne yani olmasi gerekiyor benim icin, bir de normal kosullarda da cok egilmemem lazim sezeryanli olacagim. Bu yatagi da aldim listeme. Suan Kanz ve Elele Madre.
Siz de guzel gunlerde saglikla kullanin, hayirli olsun.
Yapıyor bugün bana yaptilarPerşembe olacağım inşallah. Sağlık ocağı yapıyorsa tabi. Randevu aldım. Tahlil de istedi doktorum
Ben şimdi anlamadım 20. Haftada Altan muayene mi ediyorlarbenimde en son gittiğimde baktı anlık bir şeydi zaten rahim ağzında iyi dedi ben zaten heyecandan bir şey diyemiyorum kioğlanaa bakıcam heeycanıyla adamla muhabbet bile etmiyorum
Ben ondan aldım kullanımı güzel duruyor. Ve ayrılıp yarım olarak kullanilması büyük avantajHangisini aldınız ben kraftlara bakıyorum şu ara deri minderli ve çıkabilir tepsili olan hoşuma gitti hem sağa sola doğru sarktığında devrilme riski yok
Teşekkür ederim Allah razı olsunMutlu gunlerde kullanin, cok guzel bir yatakmis. Benim sezeryan olacak daha evvel major bir ameliyat atlattigim icin. Ne kadar egilmem gerektigini hep boyle hesap etmek durumunda kaliyorum malesef.
Ben bugün aşımı oldum canım sordum ben bir daha olacakmiyim diye hayır tek doz dediNot defterime baktım şimdi 20. ve 24 hafta tetanos aşısı yazıyor. iki doz yapılıyr galiba
yok göbekten baktı biraz aşağıya doğru bastırdı gözüküyor demekki ultrasondanBen şimdi anlamadım 20. Haftada Altan muayene mi ediyorlarona göre psikolojimi ayarlayım
Yok yok sen sakin ol ben senden daha beterim normaldeEn son psikoterapiste yol gözüküyor
Yoksa bu aylar geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?