2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar selam bende de yoğun strese bağlı karnımda kasılma alanı oluşmuş. Doktor progestan iğne başlattı. duydunuz mu daha önce böyle birşey? Kafaya çok takmıycaksın herşeyi dinleniceksin dedi.

Kızlar selam bende de yoğun strese bağlı karnımda kasılma alanı oluşmuş. Doktor progestan iğne başlattı. duydunuz mu daha önce böyle birşey? Kafaya çok takmıycaksın herşeyi dinleniceksin dedi.
nasıl anladın çook geçmiş olsun ilk defa duydum dinlen çok yorma kendini

Rica ederim . Hayır anne yanı olmuyor malesef . Bende kanz almayı düşünüyordum satıcı en çok satan modelin kraft olduğunu ve en son model olduğunu söyleyince fikrim değişti
Mutlu gunlerde kullanin, cok guzel bir yatakmis. Benim sezeryan olacak daha evvel major bir ameliyat atlattigim icin. Ne kadar egilmem gerektigini hep boyle hesap etmek durumunda kaliyorum malesef.

aynen aynen benziyor biraz. ikinci dozu daha da çok acıtmıştı mesela tetanozun da.
Sen hayırlısıyla kurtulmussun ilk gebelikte vuruldum sanırım 2 dozu vurulduktan 6 ay sonra 3.dozuda oldunmu premier olması için yani koruyuculuğu uzun olsun diye 4 doz vuruluyormus 3.dozdanda 1 yıl sonra 4.doz

Evet, hersey garanti olsun diye kullaniliyor. Ben de 14. haftaya kadar kullandim. Gerci tup bebekten dolayi kullandiriyorlar ancak ben de minik bir kanama olmustu.
Simdiki hekimim cok iyi bir profesor, o da progestan kullandirabilirim dedi. Gecmis olsun, endiselenmeyin, naturel bedeninizde de olan bir hormon.

Tesekkur ederim paylasiminiz icin. Anne yani olmasi gerekiyor benim icin, bir de normal kosullarda da cok egilmemem lazim sezeryanli olacagim. Bu yatagi da aldim listeme. Suan Kanz ve Elele Madre.
Siz de guzel gunlerde saglikla kullanin, hayirli olsun.

Canim banada kesin kiz dediler az once 2 erkek 1 kiz oldugunu ogrendim
Baby shower bile yapmistim

İnşallah sağlıkla büyütmek nasip olur bebişleri. Aklınızda bulunsun bu tip park yataklar esnek olduğu için içine kalın yatak önermiyorlar bebek döne döne araya girebiliyormuş Allah korusun sıkışabilir. 5 cmlık sünger yatak hediye edildi yanında onu kullanmayı düşünüyorum ben

Kızlar ben anne yani aldım yatak. Bide otomatik sallanan yataklar var ona bakıyorum onu da aliym diyorum ama markada kararsız kaldım e bebeğin elektrik eşyaları sizce iyi mi? Pek kullanmadım

benimde en son gittiğimde baktı anlık bir şeydi zaten rahim ağzında iyi dedi ben zaten heyecandan bir şey diyemiyorum ki oğlanaa bakıcam heeycanıyla adamla muhabbet bile etmiyorum
Ben şimdi anlamadım 20. Haftada Altan muayene mi ediyorlar ona göre psikolojimi ayarlayım

Hangisini aldınız ben kraftlara bakıyorum şu ara deri minderli ve çıkabilir tepsili olan hoşuma gitti hem sağa sola doğru sarktığında devrilme riski yok
Ben ondan aldım kullanımı güzel duruyor. Ve ayrılıp yarım olarak kullanilması büyük avantaj
Mutlu gunlerde kullanin, cok guzel bir yatakmis. Benim sezeryan olacak daha evvel major bir ameliyat atlattigim icin. Ne kadar egilmem gerektigini hep boyle hesap etmek durumunda kaliyorum malesef.
Teşekkür ederim Allah razı olsun o zan anne yanı olabilenler daha çok işinizi görür galiba. Sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…