Ayrılabilmesi de çok iyi ilk dönemler direkt masaya koyarız :) Siz kaça almıştınızBen ondan aldım kullanımı güzel duruyor. Ve ayrılıp yarım olarak kullanilması büyük avantaj
Teşekkür ederim Allah razı olsuno zan anne yanı olabilenler daha çok işinizi görür galiba. Sağlıkla gelsinler inşallah
Valla canım kanzın park anne yanı beşiği civilden 1500 e aldık e bebekte 1800₺E bebekler civil arasında fiyat olarak çok fark var. Mesela avent 120 ml cam biberon civilde 220 TL e bebekte 160 TL
EvetAyrılabilmesi de çok iyi ilk dönemler direkt masaya koyarız :) Siz kaça almıştınız
Bebek arabası için ne önerirsin katlananlar var chicco markaYok yok sen sakin ol ben senden daha beterim normalde
Evet çok değişkenlik gösteriyor büyük eşyalar civilde daha uygun bende ordan aldım beşik falan e bebekte pahalıValla canım kanzın park anne yanı beşiği civilden 1500 e aldık e bebekte 1800₺her yerde fark var. Puset aldım kraftın 599₺ ye netten bakıyorum aynısı 2600₺ 1800₺ TL bende şaşkınım
Kanz kalmamış bileValla canım kanzın park anne yanı beşiği civilden 1500 e aldık e bebekte 1800₺her yerde fark var. Puset aldım kraftın 599₺ ye netten bakıyorum aynısı 2600₺ 1800₺ TL bende şaşkınım
Valla netin den bak canım illaki vardır park beşik acaip güzel anne yanı da oluyor benimki 3 yaşına kadar kullanılıyorKanz kalmamış bile
İyi zam gelmemiş hayret ettim :)Evetbanyo da bile kullandıklarını gördüm 450 TL'ye almıştım
İki gün önce almıştımİyi zam gelmemiş hayret ettim :)
Maşallahgönlünde yatan çıktı2 erkek 1 kız mış
Maalesef kurtulamadım o zaman çok kolum ağrıdı diye 3.dozu istemedim. Şimdi hepsini baştan olacağım..Sen hayırlısıyla kurtulmussun ilk gebelikte vuruldum sanırım 2 dozu vurulduktan 6 ay sonra 3.dozuda oldunmu premier olması için yani koruyuculuğu uzun olsun diye 4 doz vuruluyormus 3.dozdanda 1 yıl sonra 4.doz
Canım Kraft a9 plus var onu incele tek elle kapanıyor ve bavul hibi oluyor çekebiliyorsun. Ben pusetli almadım puset belli bir süre sonra kullanılmıyor bize araç içinde laZım olduğu için direk ayrı puset aldım gayet hepsi kullanışlı hepsi de uyguna geldi . Travel sistemli bebek arabaları hem pahalı hemde kullanışlı değil ben beğenmedim.Bebek arabası için ne önerirsin katlananlar var chicco markaçok kararsızım
Haa tamam çok saol detaylıda başka bi doktora gideceğim o yüzdende biraz düşündürdü beniyok göbekten baktı biraz aşağıya doğru bastırdı gözüküyor demekki ultrasondan
Kanz kalmamış bile
Bugün yarın gelir o zaman :)İki gün önce almıştım
detaylı henüz bende bilmiyorum ama ekim annelerini biraz stalkladımHaa tamam çok saol detaylıda başka bi doktora gideceğim o yüzdende biraz düşündürdü beni
4 haftan var .Kaçışımız yok umarım bu sefer hafif atlatırsın tatlımMaalesef kurtulamadım o zaman çok kolum ağrıdı diye 3.dozu istemedim. Şimdi hepsini baştan olacağım..
Teşekkür ederim tatlım inceleyeceğimCanım Kraft a9 plus var onu incele tek elle kapanıyor ve bavul hibi oluyor çekebiliyorsun. Ben pusetli almadım puset belli bir süre sonra kullanılmıyor bize araç içinde laZım olduğu için direk ayrı puset aldım gayet hepsi kullanışlı hepsi de uyguna geldi . Travel sistemli bebek arabaları hem pahalı hemde kullanışlı değil ben beğenmedim.
Hepsiburada e bebek satıcı olarak seçip bakabilirsin canim bir sürü şey aldım çok dip fiyatlar.Cocuk sweetler var 17 TL 2/3 yaşını bile aldım insan neye vermiyor 17 TLİnternetten mi gördün canım ben de indirim kovalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?