2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım sağlıklı atıştırmalık denesen. Yani şeker alacağına meyveden veya pekmez baldan alsan o şekeri. Gebelik şekeri çok iyi değil maalesef ki.
Ekimden geldiğince özen gösteriyorum. Genel de bal kaymak -tahin pekmez. Ama öyle bir an geliyor ki yaş pasta gözümün önünde belirli veriyor ya da künefe yememeye çalışıyorum ama aklımdan da çıkmıyor. Kilolu değilim herşeyi de dengeli yapmaya yeme düşünmeye çalışıyorum. Annemler de canın istiyorsa ye diyorlar. Ama şu şeker olayı beni biraz düşündürdü. Sırf tatlı yiyeceğin diye bebeğim de zarar görsün istemiyorum

Analar hep öyle ye bişey olmaz diyorlar ama şeker çocuk için önemli. İlerde seni de sıkıntıya sokar canım. Diyet yapmak zorunda kalma sonra.

Kkızlar herkes bebişlerini hissetmeye başladı mı ? Perşembeye kadar hafif hafif hissediyordum. Dün az hissettim. Bugün emin olamadım. Normal mi ? 19 haftalık olduk bu arada ? Şimdi acile gitsem daha küçük niye geldin derler mi acaba ?
Bu arada iğneye başladım, kan sulandırıcı. Syrıca magnezyum ve d vitaminine başladık, diğer vitaminlere ek olarak. Hareketlerinin yavaşlamasınamveya hissetmeme bunlar sebep olmuş olabilir mi ? Bu arada göğsüme baktı doktor, bir arkadaşına yönlendirdi. Normal gelmedi ona da. Muayeneyr gideceğim bakalım. Dua edin bişeg çıkmasın kızlar

Anladım canım, bende 2 gündür az hissediyorum. Aynı durum galiba. Dün az hissettim bugün emin olamadım. Cinsiyet kesinleşti mi dün müydü ayrıntılı

Sağol canım, ayrıntılı için tıp fakültesinde randevum var ay sonunda. Orada 5d var mı bilmiyorum ama sitesinden bakayım

Bende de enfeksiyon varmış bu defa tek kullanımlık değil de günde üç tane olan bşr antiseptik ilaç verdi birwz tedirgin oldum aslnda ama enfeksiyon da daha riskli ne yapsam bilemedim
Kullan canım aman Allah korusun enfeksiyon çok çok daha kötü

Kızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Maşallah çok çok tatlı sağlıkla gelsin annesi şaşırdım net olmasına aslında bizimkiler de insana benzedi demek ki böyle görünüyor çok hoşuma gitti haftaya kontrol var siz nerede baktırdınız bu kadar net çıktı benim doktordan da isteyeyim

Kızlar her şeye ciddi ciddi aşırı zam geliyor ya delirecem 16 gün önce sorduğum beşik 3.600 dü dün sordum 4.100 dolap 5.500 dü 6.300 olmuş bugünde n11 de 3.900 e buldum beşiği ve aldım alacaklarımızı ertelemeden almak lazım ya

Ben sanırım son zamanları bekleyeceğim ya şu an çok erken geliyor daha hiçbir şey almadık bakmadık da en çok da kafamı bebek arabası karıştırıyor travel sistem mi almak mantıklı yoksa değil mi

teşekkür ederiz görüntü de verdiği fotolarda da netti en azından ben net gördüm. 4D makinelerle bakılınca görünüyor. Ben özel ofisine gittim doktorumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…