- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Bende de aynı şey oluyor bazen, ben de bunu merak ediyordum. Evet normal midir? Bilen var mı kızlar?Kızlar birşey sorucam bebişin hareketleri epey aşağıdan bugünNormalde göbek çevresinde oluyordu şuan göbeğin en altındaki çizgi hizasında. Normal mi aşağıda olması o kadar?
Kimse cevap vermemiş internettede aradım ama bulamadım benzeri bir durumBende de aynı şey oluyor bazen, ben de bunu merak ediyordum. Evet normal midir? Bilen var mı kızlar?
Buradaki 2 ozelden biri 900 biri 750 dedi. 1450 çokmus.Ben avrupa yakasindayimCanım hayırlı uğurlu olsunsağlıkla büyüsün giysin miniğin
Bence anormal değil canım. Bu erken haftalarda çok düzensiz olucanı söylüyorlar zaten. Bahsrttiğin desteklerin hareketini etkiliceni sanmam. Şu an nir doktora da gitsen muhtemelen olabilir anormal bir şey değil düzensiz olması der bence.
Offff, ben de beklemeyi düşünüyordum ama şu an benim de gözüm çok korkmuş durumda. İnternetten ne almak istediğime artık karar vermeye çalışıyorum, ardından en uygun olan zamanda almak istiyorum bakalım. Nolucak böyle hiç bilmiyorum yani18-19. Haftafa bebek bezi stoklandığı nerde görülmüş ama mecbur alıyoruz ne bulursak
Ben de aynı şekilde 4 hafta sonra falan yaptırıcam. Memorial ataşehirde 1450 lira fiyat veriyorlar. Daha uygun bir öneri varsa anadolu yakasında açığım
Her şeyine bakılıyor detaylıca. Böbrek beyin de bunlara dahil
Nedir problem?Her msji okuyqmadimKimse cevap vermemiş internettede aradım ama bulamadım benzeri bir durum
Benim hep sağ kasımda alttaBen bugun ilk defa sol alt karnimda da hissettim.Ama genelde gobek deligi hizalarinda oluyo
Benim bebeğim de aşağıdaKızlar birşey sorucam bebişin hareketleri epey aşağıdan bugünNormalde göbek çevresinde oluyordu şuan göbeğin en altındaki çizgi hizasında. Normal mi aşağıda olması o kadar?
Kızlar şükür bebişimizin beşiğini aldık bugün. Eşim çok araştırdı bunda karar kıldı. Yoyko marka çok tutulan bir markaymış. Öneri olması açısından atıyorum buraya, fiyatı 2000. Daha fazla pahalanmadan alın beşikleri. Her gün zam yiyor nerdeyse
Evet ya bu kadar yükseğini ben de ilk deda kendi hastanemde duydum açıkçası. Valla fiyat bu kadar farkederse avrupa yakasına da gidebilirimBuradaki 2 ozelden biri 900 biri 750 dedi. 1450 çokmus.Ben avrupa yakasindayim
Kesinlikle bütçe el verdiği an uyguna da yakalayınca kap gitsin yapmak lazımValla korkudan hemen hemen herşeyi aldım sayılır. 2800 civarlarında baktığım arabayı zar zor 3500 aldık. Beğendiğimiz bebek odası 16bindi şimdi 22 olmuş falan cidden alsan dert almasan daha büyük dert. O nedenle uygun bulduğun anda almak en mantıklısı kuzum
Benim çevremde hamile olanlar 3. Kadar bez aldılar ben bi bez stoklamam be olacağı belli değil ama diğer her şeyi almak istiyorum mobilyaya ay sonu tekrar zam geliyormuş mesela arkadaş söyledi mobilya mağazası varCanım hayırlı uğurlu olsunsağlıkla büyüsün giysin miniğin
Bence anormal değil canım. Bu erken haftalarda çok düzensiz olucanı söylüyorlar zaten. Bahsrttiğin desteklerin hareketini etkiliceni sanmam. Şu an nir doktora da gitsen muhtemelen olabilir anormal bir şey değil düzensiz olması der bence.
Offff, ben de beklemeyi düşünüyordum ama şu an benim de gözüm çok korkmuş durumda. İnternetten ne almak istediğime artık karar vermeye çalışıyorum, ardından en uygun olan zamanda almak istiyorum bakalım. Nolucak böyle hiç bilmiyorum yani18-19. Haftafa bebek bezi stoklandığı nerde görülmüş ama mecbur alıyoruz ne bulursak
Ben de aynı şekilde 4 hafta sonra falan yaptırıcam. Memorial ataşehirde 1450 lira fiyat veriyorlar. Daha uygun bir öneri varsa anadolu yakasında açığım
Benim doktorum Mehmet Uludağanı önerdi, yeri Bağdat caddesinde fetus prenatal tanı diye geçiyor. 16 temmuz için 1000 lira fiyat aldıkCanım hayırlı uğurlu olsunsağlıkla büyüsün giysin miniğin
Ben de yaptıracağım. Benim görüşüm hastalıklarq karşı erken önlem için önemli adımlar bunlar canım benim. Tabi doktorun ve sen daha iyi bilirsiniz.Ben yaptıracağım zamanı gelince çünkü ailemde şeker hastalığı var benim de ilk şeker ölçümlerinde açlık şekerim sınırda çıkıyordu o yüzden mutlaka yaptıracağım
Nasıl daha saglikliysa o olsun canım. Senin ve bebeğin içinDetaylı ultrasondan da alnimizin akıyla çıktık biz kizceler
Kötü haber Medicana fiyatlari neredeyse yüzde elli arttırmış
Tüp bebek olduğum için sezeryan yapmamın benim için daha iyi olacağını söyledi doktorumuz.Tum bebikler sağlıkla dünyaya gelsin inşallah
Merhaba, normalde de Ataşehir Memoriala mı gidiyosunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz diye merak ettim.Canım hayırlı uğurlu olsunsağlıkla büyüsün giysin miniğin
Teşekkür ederim amin hepimiz inşallahTebrik ederim saglikla al kucagina canim
canım çok teşekkür ederimCanım hayırlı uğurlu olsunsağlıkla büyüsün giysin miniğin
Güle güle büyüt tatlımKızlar şükür bebişimizin beşiğini aldık bugün. Eşim çok araştırdı bunda karar kıldı. Yoyko marka çok tutulan bir markaymış. Öneri olması açısından atıyorum buraya, fiyatı 2000. Daha fazla pahalanmadan alın beşikleri. Her gün zam yiyor nerdeyse
Eki Görüntüle 3085859
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?