2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar şükür bebişimizin beşiğini aldık bugün. Eşim çok araştırdı bunda karar kıldı. Yoyko marka çok tutulan bir markaymış. Öneri olması açısından atıyorum buraya, fiyatı 2000. Daha fazla pahalanmadan alın beşikleri. Her gün zam yiyor nerdeyse

Kızlar birşey sorucam bebişin hareketleri epey aşağıdan bugün Normalde göbek çevresinde oluyordu şuan göbeğin en altındaki çizgi hizasında. Normal mi aşağıda olması o kadar?
Bende de aynı şey oluyor bazen, ben de bunu merak ediyordum. Evet normal midir? Bilen var mı kızlar?

Buradaki 2 ozelden biri 900 biri 750 dedi. 1450 çokmus.Ben avrupa yakasindayim

Ben bugun ilk defa sol alt karnimda da hissettim.Ama genelde gobek deligi hizalarinda oluyo
Benim hep sağ kasımda altta Hiç yukarı çıkmayacak mı merak ediyorum. Bugün eşim gösterdiğim yere kulağını dayadı kalp atışı var burda dedi. Acaba benim kalp atışım mı dedik benim kalbim daha yavaş atıyormuş bebek kalbi bu dedi

Kızlar birşey sorucam bebişin hareketleri epey aşağıdan bugün Normalde göbek çevresinde oluyordu şuan göbeğin en altındaki çizgi hizasında. Normal mi aşağıda olması o kadar?
Benim bebeğim de aşağıda Hatta o kadar aşağıda ki tüylenme sınırımda. Hatta arada görüyorum. İlk fark ettiğim de çok korkmuştum. Doktora gittim hemen sorun yok dedi. Hatta 2 tane doktor birden baktı bebek bu korkulacak bi durum yok dediler.

Bende de bundan var 1600 e almıştım kırmızısini canim güzel günlerde kullansınlar inşallah yavrularimiz

Buradaki 2 ozelden biri 900 biri 750 dedi. 1450 çokmus.Ben avrupa yakasindayim
Evet ya bu kadar yükseğini ben de ilk deda kendi hastanemde duydum açıkçası. Valla fiyat bu kadar farkederse avrupa yakasına da gidebilirim nereler verdi acaba bu fiyatları? Bir araştırayım ben de.

Kesinlikle bütçe el verdiği an uyguna da yakalayınca kap gitsin yapmak lazım

Benim çevremde hamile olanlar 3. Kadar bez aldılar ben bi bez stoklamam be olacağı belli değil ama diğer her şeyi almak istiyorum mobilyaya ay sonu tekrar zam geliyormuş mesela arkadaş söyledi mobilya mağazası var

Benim doktorum Mehmet Uludağanı önerdi, yeri Bağdat caddesinde fetus prenatal tanı diye geçiyor. 16 temmuz için 1000 lira fiyat aldık

Ben yaptıracağım zamanı gelince çünkü ailemde şeker hastalığı var benim de ilk şeker ölçümlerinde açlık şekerim sınırda çıkıyordu o yüzden mutlaka yaptıracağım
Ben de yaptıracağım. Benim görüşüm hastalıklarq karşı erken önlem için önemli adımlar bunlar canım benim. Tabi doktorun ve sen daha iyi bilirsiniz.

Nasıl daha saglikliysa o olsun canım. Senin ve bebeğin için inşallah

Merhaba, normalde de Ataşehir Memoriala mı gidiyosunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz diye merak ettim.

canım çok teşekkür ederim

Güle güle büyüt tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…