Bende normalde Eylül ü bekleyecektim ama gidişat pek parlak değil her geçen gün zam altından kalkmak biraz zorlayabilir bizi o yüzden yavaş yavaş ay ay almak mantıklı geliyorBen sanırım son zamanları bekleyeceğim ya şu an çok erken geliyor daha hiçbir şey almadık bakmadık da en çok da kafamı bebek arabası karıştırıyor travel sistem mi almak mantıklı yoksa değil mi
Dunden beri ben de cok az hissettim hatta bugun neredeyse hic. Ama az once bi uygulamada bu haftalardaki bebeklerin gunde 6saat uyanik kaldigi yazilmis. Eger oyleyse de normal hissetmemek bi bakima. Uyuyolardir sipalar belkiKkızlar herkes bebişlerini hissetmeye başladı mı ? Perşembeye kadar hafif hafif hissediyordum. Dün az hissettim. Bugün emin olamadım. Normal mi ? 19 haftalık olduk bu arada ? Şimdi acile gitsem daha küçük niye geldin derler mi acaba ?
Bu arada iğneye başladım, kan sulandırıcı. Syrıca magnezyum ve d vitaminine başladık, diğer vitaminlere ek olarak. Hareketlerinin yavaşlamasınamveya hissetmeme bunlar sebep olmuş olabilir mi ? Bu arada göğsüme baktı doktor, bir arkadaşına yönlendirdi. Normal gelmedi ona da. Muayeneyr gideceğim bakalım. Dua edin bişeg çıkmasın kızlar
Valla korkudan hemen hemen herşeyi aldım sayılır. 2800 civarlarında baktığım arabayı zar zor 3500 aldık. Beğendiğimiz bebek odası 16bindi şimdi 22 olmuş falan cidden alsan dert almasan daha büyük dert. O nedenle uygun bulduğun anda almak en mantıklısı kuzumKızlar her şeye ciddi ciddi aşırı zam geliyor ya delirecem 16 gün önce sorduğum beşik 3.600 dü dün sordum 4.100 dolap 5.500 dü 6.300 olmuşbugünde n11 de 3.900 e buldum beşiği ve aldım alacaklarımızı ertelemeden almak lazım ya
Şükürler olsunKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Ay superrr kacinci haftaydin?Kızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Nazlı sıpa 20 ye kadar beni beklettiŞükürler olsunKasım anneleri olarak merakla bekliyorduk gerçekten. Nazlı bir erkek daha Sağlıkla gelsin kuzu
19+6 ama doktor ultrason da 20+3 dedi kuzumAy superrr kacinci haftaydin?
Benim minnoş gibi seninki de 4 gun onde desene.Masallah19+6 ama doktor ultrason da 20+3 dedi kuzum
valla olabilir ilk defa renkli halini uzun. uzun izleyince yine herşeyi sormayı unuttumBenim minnoş gibi seninki de 4 gun onde desene.Masallah
Canim videosunu nasıl aldın ya? Bana da anlatsana ona göre istiyim doktordan:)inşallah kuzum aynen renkli halini ilk defa gördüm fotoğraf ve videolarını da aldım. Maşallah
doktorum tanıdıkCanim videosunu nasıl aldın ya? Bana da anlatsana ona göre istiyim doktordan:)
Canım ben de kan sulandırıcı kullanıyorum onunla bir alakası yoktur ben 20. Haftaya geldim daha yeni yeni az az hissediyorum segirme şeklinde, çarşamba günü doktora gitmiştim yaklaşık 300 gr dedi küçücük çocuğu da gümbür gümbür hissedemeyiz zaten evham yapma hiç bu arada göğsünde ne vardı o kısmı kaçırmışım benKkızlar herkes bebişlerini hissetmeye başladı mı ? Perşembeye kadar hafif hafif hissediyordum. Dün az hissettim. Bugün emin olamadım. Normal mi ? 19 haftalık olduk bu arada ? Şimdi acile gitsem daha küçük niye geldin derler mi acaba ?
Bu arada iğneye başladım, kan sulandırıcı. Syrıca magnezyum ve d vitaminine başladık, diğer vitaminlere ek olarak. Hareketlerinin yavaşlamasınamveya hissetmeme bunlar sebep olmuş olabilir mi ? Bu arada göğsüme baktı doktor, bir arkadaşına yönlendirdi. Normal gelmedi ona da. Muayeneyr gideceğim bakalım. Dua edin bişeg çıkmasın kızlar
MaşAllahKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
MaşAllah
Çorabı çok şirin
Kuzu böbreklerine kadar bakıyormu beyninin içine felanteşekkürler teyzesi. Evlatlarımızın minicik eşyaları çok tatlılar
Tebrik ederim saglikla al kucagina canimKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Canım hayırlı uğurlu olsunKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Bence anormal değil canım. Bu erken haftalarda çok düzensiz olucanı söylüyorlar zaten. Bahsrttiğin desteklerin hareketini etkiliceni sanmam. Şu an nir doktora da gitsen muhtemelen olabilir anormal bir şey değil düzensiz olması der bence.Kkızlar herkes bebişlerini hissetmeye başladı mı ? Perşembeye kadar hafif hafif hissediyordum. Dün az hissettim. Bugün emin olamadım. Normal mi ? 19 haftalık olduk bu arada ? Şimdi acile gitsem daha küçük niye geldin derler mi acaba ?
Kızlar her şeye ciddi ciddi aşırı zam geliyor ya delirecem 16 gün önce sorduğum beşik 3.600 dü dün sordum 4.100 dolap 5.500 dü 6.300 olmuşbugünde n11 de 3.900 e buldum beşiği ve aldım alacaklarımızı ertelemeden almak lazım ya
Offff, ben de beklemeyi düşünüyordum ama şu an benim de gözüm çok korkmuş durumda. İnternetten ne almak istediğime artık karar vermeye çalışıyorum, ardından en uygun olan zamanda almak istiyorum bakalım. Nolucak böyle hiç bilmiyorum yaniValla korkudan hemen hemen herşeyi aldım sayılır. 2800 civarlarında baktığım arabayı zar zor 3500 aldık. Beğendiğimiz bebek odası 16bindi şimdi 22 olmuş falan cidden alsan dert almasan daha büyük dert. O nedenle uygun bulduğun anda almak en mantıklısı kuzum
Ben de aynı şekilde 4 hafta sonra falan yaptırıcam. Memorial ataşehirde 1450 lira fiyat veriyorlar. Daha uygun bir öneri varsa anadolu yakasında açığımYaa super istqnbulda detayli ultrason yaptiran tavsiye eden yok mu??2 hafta sonra ben de gidicem ama nerede yaptracagim bilmiyorum
Her şeyine bakılıyor detaylıca. Böbrek beyin de bunlara dahilKuzu böbreklerine kadar bakıyormu beyninin içine felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?