2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende normalde Eylül ü bekleyecektim ama gidişat pek parlak değil her geçen gün zam altından kalkmak biraz zorlayabilir bizi o yüzden yavaş yavaş ay ay almak mantıklı geliyor
Ben bebek arabası almayacağım ama yorumlar hep travel sistem diyor yinede iyi araştırmak lazım

Dunden beri ben de cok az hissettim hatta bugun neredeyse hic. Ama az once bi uygulamada bu haftalardaki bebeklerin gunde 6saat uyanik kaldigi yazilmis. Eger oyleyse de normal hissetmemek bi bakima. Uyuyolardir sipalar belki

Valla korkudan hemen hemen herşeyi aldım sayılır. 2800 civarlarında baktığım arabayı zar zor 3500 aldık. Beğendiğimiz bebek odası 16bindi şimdi 22 olmuş falan cidden alsan dert almasan daha büyük dert. O nedenle uygun bulduğun anda almak en mantıklısı kuzum

Yaa super istqnbulda detayli ultrason yaptiran tavsiye eden yok mu??2 hafta sonra ben de gidicem ama nerede yaptracagim bilmiyorum

Canım ben de kan sulandırıcı kullanıyorum onunla bir alakası yoktur ben 20. Haftaya geldim daha yeni yeni az az hissediyorum segirme şeklinde, çarşamba günü doktora gitmiştim yaklaşık 300 gr dedi küçücük çocuğu da gümbür gümbür hissedemeyiz zaten evham yapma hiç bu arada göğsünde ne vardı o kısmı kaçırmışım ben

Kızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün giysin miniğin
Bence anormal değil canım. Bu erken haftalarda çok düzensiz olucanı söylüyorlar zaten. Bahsrttiğin desteklerin hareketini etkiliceni sanmam. Şu an nir doktora da gitsen muhtemelen olabilir anormal bir şey değil düzensiz olması der bence.

Offff, ben de beklemeyi düşünüyordum ama şu an benim de gözüm çok korkmuş durumda. İnternetten ne almak istediğime artık karar vermeye çalışıyorum, ardından en uygun olan zamanda almak istiyorum bakalım. Nolucak böyle hiç bilmiyorum yani 18-19. Haftafa bebek bezi stoklandığı nerde görülmüş ama mecbur alıyoruz ne bulursak
Yaa super istqnbulda detayli ultrason yaptiran tavsiye eden yok mu??2 hafta sonra ben de gidicem ama nerede yaptracagim bilmiyorum
Ben de aynı şekilde 4 hafta sonra falan yaptırıcam. Memorial ataşehirde 1450 lira fiyat veriyorlar. Daha uygun bir öneri varsa anadolu yakasında açığım
Kuzu böbreklerine kadar bakıyormu beyninin içine felan
Her şeyine bakılıyor detaylıca. Böbrek beyin de bunlara dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…