2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş olsun canım bu ara salgın bu cocuklar da da cok fazla büyüklerde kısa sürüyo insallah cabuk atlatırsın

Bende de enfeksiyon varmış bu defa tek kullanımlık değil de günde üç tane olan bşr antiseptik ilaç verdi birwz tedirgin oldum aslnda ama enfeksiyon da daha riskli ne yapsam bilemedim

Gunaydin anneler nasilsiniz bir sorum olacakti aranizda erken de olsa seker yuklemesi yaptiracak olan var mi ben bu sali yaptiracagim doktorum oyle istedi 20 haftalik oluyorum. Sabah randevum 10 da o saate kadar nasil ac duracam bilmiyorum:/
Ben yaptıracağım zamanı gelince çünkü ailemde şeker hastalığı var benim de ilk şeker ölçümlerinde açlık şekerim sınırda çıkıyordu o yüzden mutlaka yaptıracağım

Kullanımı nasıl acaba ? Aradaki katı alınca çok derin olursa bebeği yatırıken uyanır mı acaba ?
Yan tarafı aşağıya indirebiliyorsun anne yanı olarak kullanmak istersen hatta en alt kademeyi kullanmak istersen yine açık olan yan taraftan yatırırsın bebişi derin olmaz o zaman. Yine boyutlarını incelersin.

Yan tarafı aşağıya indirebiliyorsun anne yanı olarak kullanmak istersen hatta en alt kademeyi kullanmak istersen yine açık olan yan taraftan yatırırsın bebişi derin olmaz o zaman. Yine boyutlarını incelersin.
Çok mantıklı evet bizde prego almayı düşünüyos ,anne yanı mı yoksa park beşik mi ona kararsız kaldık,

Çok mantıklı evet bizde prego almayı düşünüyos ,anne yanı mı yoksa park beşik mi ona kararsız kaldık,
Ben de o yüzden hem anne yanı hem park yatak almak istedim. Tatillerde falan yanımda götüreceğim. 2 yaşına kadar rahat kullanır 80*110 boyutu var sonra da artık montessori ya da büyüyebilen yatak alırım. Şimdiden bebek odası kurmayı düşünmüyorum. Sadece bir şifonyer aldım ikeadan belki sonra bir dolap falan alırım hallederim.

Ben de alacagim sanirim magnezyum eczaneden, doktorumdan cevap bekliyorum.cok sagol cevap icin genelde bu hftalarda cok kisiye olmus tek degilmisim dedigin gibi buyume atak gunleriyle alakali belki de..Allah kimseye yasatmsin gece cok kotuydum ama sabah biraz soguga ciktim hreket ettim iyi geldi
Olabilir canim genelde magnezyum eksikliginden oluyormus bugun ilac alacagim saniriim doktordan cevap bekliyorum

Cunku ilk gebeligimde de benim sekerim ve tansiyonum vardi doktor erken yapacagini soyledi :/ onlem amacli

Evet erken ama ilk gebeligimde de benim seker ve tansiyonum vardi. Simdi de doktor erken yapacak onlem amacli insallah cikmaz diye dua ediyorum ama cikacak gene biliyorum:/

Bende anne yani aldım 6aya kadar onda yatırıp sonra Montessori bebek odasi aldık ona geçirmeyi düşünüyorum yoksa alismiyorlar sonrasında
Kesinlikle katılıyorum canlı örneğini çok fazla gördüm o nedenle erkenden başlamak istiyorum odasında yatırmaya. Bu arada hayırlı olsun bebişine güle güle yatsın kullansın sağlıkla

Kızlar kendimi tatlı yemekten kendimi alıkoyamıyorum. Bu gebelik şekeri hakkında bilgisi olan var mı? Yani ben tatlıyı çok yiyorum diye şekerim çok mu çıkar yoksa farklı bişey mi? Aslında ben şekerli şeyler yemeyi oldum olası çok severim. Hamile kaldıktan sonra kısa bi ara tiksindim şimdi daha da çok canım çekiyor. Yemeyince gözüm felan kararmıyor ama aklımdan da çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…