- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Geçmiş olsun canım bu ara salgın bu cocuklar da da cok fazla büyüklerde kısa sürüyo insallah cabuk atlatırsınÇok kötüyüm kızlar.basim boğazım ağrıyor halsizlik üşüme titreme ateş kusma hastaneye gittim serum verdiler kan idrar testinin sonucunu bekledem eve geçtim.hala devam ediyor hepsi kan çıktı CRP 12 çıkmış Dr gideceğim çok yüksek değil dimi bı kaç değerde bayagi düşük idrarı bekliyorum çıkınca doktara gidecem offf
Bende de enfeksiyon varmış bu defa tek kullanımlık değil de günde üç tane olan bşr antiseptik ilaç verdi birwz tedirgin oldum aslnda ama enfeksiyon da daha riskli ne yapsam bilemedimDayanamadın dimiben ne zaman hissetmeye başlarım diye sorduğumda ön rahimde 20. Haftaları rahat bulur demişti bende pazartesiyi iple çekiyorum bakalım beni neler bekliyor iki gündür bende de genitalde bıçak saplanması gibi agrı var
canım park beşiği kaça aldın?Kızlar bebiş için aldığım büyük eşyaları koyuyorum belki aklıniza takılan bir şey olur sorabilirsiniz
Ben yaptıracağım zamanı gelince çünkü ailemde şeker hastalığı var benim de ilk şeker ölçümlerinde açlık şekerim sınırda çıkıyordu o yüzden mutlaka yaptıracağımGunaydin annelernasilsiniz bir sorum olacakti aranizda erken de olsa seker yuklemesi yaptiracak olan var mi ben bu sali yaptiracagim doktorum oyle istedi 20 haftalik oluyorum. Sabah randevum 10 da o saate kadar nasil ac duracam bilmiyorum:/
Tam bir şok olmuşHanımlar bugün kontrole gittim 12.haftada %90 kız dedi parti yaptık bide şimdi 17. Haftada öğreniyorum ki bir oğlum olacakmış. Doktor şok biz şok
1600 küsüre almıştım Nisan ayında şimdi 2000 olmuş canım çok rahat kurulumu var tek başıma kurup kaldırabiliyorum.canım park beşiği kaça aldın?
Kullanımı nasıl acaba ? Aradaki katı alınca çok derin olursa bebeği yatırıken uyanır mı acaba ?1600 küsüre almıştım Nisan ayında şimdi 2000 olmuş canım çok rahat kurulumu var tek başıma kurup kaldırabiliyorum.
Yan tarafı aşağıya indirebiliyorsun anne yanı olarak kullanmak istersen hatta en alt kademeyi kullanmak istersen yine açık olan yan taraftan yatırırsın bebişi derin olmaz o zaman. Yine boyutlarını incelersin.Kullanımı nasıl acaba ? Aradaki katı alınca çok derin olursa bebeği yatırıken uyanır mı acaba ?
Çok mantıklı evet bizde prego almayı düşünüyos ,anne yanı mı yoksa park beşik mi ona kararsız kaldık,Yan tarafı aşağıya indirebiliyorsun anne yanı olarak kullanmak istersen hatta en alt kademeyi kullanmak istersen yine açık olan yan taraftan yatırırsın bebişi derin olmaz o zaman. Yine boyutlarını incelersin.
Ben de o yüzden hem anne yanı hem park yatak almak istedim. Tatillerde falan yanımda götüreceğim. 2 yaşına kadar rahat kullanır 80*110 boyutu var sonra da artık montessori ya da büyüyebilen yatak alırım. Şimdiden bebek odası kurmayı düşünmüyorum. Sadece bir şifonyer aldım ikeadan belki sonra bir dolap falan alırım hallederim.Çok mantıklı evet bizde prego almayı düşünüyos ,anne yanı mı yoksa park beşik mi ona kararsız kaldık,
Ben de alacagim sanirim magnezyum eczaneden, doktorumdan cevap bekliyorum.cok sagol cevap icin genelde bu hftalarda cok kisiye olmus tek degilmisim dedigin gibi buyume atak gunleriyle alakali belki de..Allah kimseye yasatmsin gece cok kotuydum ama sabah biraz soguga ciktim hreket ettim iyi geldiBen bir iki haftadir aynı gün aralığında o agrilari yaşamaya başladım büyüme atak günleri ile alakaliymis.Yine de önlem amaçlı bugün magnezyum yazdiracagim kendime.Rahatlamak için ağrıyı beklemeden yatmadan evvel ayaklarıma soğuk su tutuyorum hiç değilse uyumama yardımcı oluyor.Dayanilmaz ağrılarda eşime masaj yaptırıp uyuya kaldığım çok oldu o da inanılmaz işe yarıyor bu yöntemi de deneyebilirsiniz.
Olabilir canim genelde magnezyum eksikliginden oluyormus bugun ilac alacagim saniriim doktordan cevap bekliyorumHep aynı tarafa yatıyor olabilir misin ben aynı tarafa yattığımda dönerken uyanıyorum Ogün bacak ağrım devam ediyor resmen bütün yükü ü verdiğim için öyle bir şey mi acaba,geçmiş olsun inşallah hemen geçer
Evet erken ama ilk gebeligimde de benim seker ve tansiyonum vardi. Simdi de doktor erken yapacak onlem amacli insallah cikmaz diye dua ediyorum ama cikacak gene biliyorum:/Canım seker yüklemesi için daha erken değil mi 24 28 arası yapılıyo niye erken istedi ki
Kullanabilirsin canım lansinoh labolinli olandan mı aldın son 3 ay da sürsen olur ama acıyosa baslaman da bi sakınca yok emzirirken silmene de gerek olmuyo onlar da bi bal mumu falan cıkmıs sımdı görmüssündür bu ara gogusler sis ucları cıktı ve kahve rengi emzirme olayına hazırlanıyo
Kesinlikle katılıyorum canlı örneğini çok fazla gördüm o nedenle erkenden başlamak istiyorum odasında yatırmaya. Bu arada hayırlı olsun bebişine güle güle yatsın kullansın sağlıklaBende anne yani aldım 6aya kadar onda yatırıp sonra Montessori bebek odasi aldık ona geçirmeyi düşünüyorum yoksa alismiyorlar sonrasında
Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin paşanızKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Yaa maşallahKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
Ah kuzum maşallah sana sağlıkla gel :) Ne güzel durmuş yüzünü göstermişKızlar doktordan çıktık çok şükür kendini net gösterdi bu defa, öğrendik sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?