Ay benim de son ultrasonda bebeğimin amniyon sıvısına sınırda denmişti çok kafaya takmıştım. Bugün kontrolüm vardı çok şükür çok iyi bir seviyedeymiş şu an çok mutluyum bugün ben de hemen gidip bir çorap aldım mutluluktan ahahha
Kesinlikle katılıyorum canlı örneğini çok fazla gördüm o nedenle erkenden başlamak istiyorum odasında yatırmaya. Bu arada hayırlı olsun bebişine güle güle yatsın kullansın sağlıkla
Bende akşam TV izliyordum uzanmıştım sol taraftan tık dedi bı korktum sonra baktım oraya bidaha tikladi tenim oynadı yaa çok güzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin
Slm anneler..amniyosentez sonucu enabiza duser mi?surekli bakiyorum ama..doktorum 10gun sonra anca cikar demisti..sali gunu olucak 10 gun ama aklim hep sonucta
Nursucum detaylı ultrason foton çok güzel çıkmış bizimkisinin kolu bacağı dizi eli derken yanaklarını net görebiliyoruz çok şükür Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
Bayanstress
Geçen gün detaylıda bunu sordum ben en son gittiğimde bebeklere göbek çevremden baktı o hafta hateketleri yukarda hissettim detaylıya gittiğimde hep kasıklarımdan baktı bebeklere hatta 1 haftadır kasıklarımda hissediyorum hareketlerini doktora sordugumda şuan bebekler çok küçük hep pozisyon ve yer değiştiriyolar dedi hatta benim ultrason 2 saat sürdü teki daha sonra göbek hizama geri geldi doktor bak şimdide yukarı geri çıktı demişti
Bugun doktor randevum vardi. Kan ve idrar sonuclarima da bakti hoca. Hersey normal. Minisimin ayaklarini da ilk defa bu kadar net gordum :) Bir sonraki randevu 7 Temmuz prenatolog, 24'u yine kendi hocam.