2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Allah im bir daha yaşatmasın bu korkuyu sana sağlıcakla gelsin bebek

Kızlar ya sanki kızımı hissettim bugün. Arka arkaya iki tekme ay acaba yanlış mı dedim ama yok baya hissettim
Bende akşam TV izliyordum uzanmıştım sol taraftan tık dedi bı korktum sonra baktım oraya bidaha tikladi tenim oynadı yaa çok güzel duygular rabbim isteyen herkese nasip etsin

Slm anneler..amniyosentez sonucu enabiza duser mi?surekli bakiyorum ama..doktorum 10gun sonra anca cikar demisti..sali gunu olucak 10 gun ama aklim hep sonucta

Bende de aynı şey oluyor bazen, ben de bunu merak ediyordum. Evet normal midir? Bilen var mı kızlar?
Bayanstress
Geçen gün detaylıda bunu sordum ben en son gittiğimde bebeklere göbek çevremden baktı o hafta hateketleri yukarda hissettim detaylıya gittiğimde hep kasıklarımdan baktı bebeklere hatta 1 haftadır kasıklarımda hissediyorum hareketlerini doktora sordugumda şuan bebekler çok küçük hep pozisyon ve yer değiştiriyolar dedi hatta benim ultrason 2 saat sürdü teki daha sonra göbek hizama geri geldi doktor bak şimdide yukarı geri çıktı demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…