2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ovuuu maşallah sağlıklı diye cılkını çıkarttın yanii doğru bi oturuşta bende götürürüm ama benim şeker sınırda o yüzden çok tatlıya abanamıyorum
ben koca karpuzun yarısını doğramadan kabuğun içinden kaşıklayarak yarım yediğimi biliyorum

benim kilo alımım normal ilerliyor 4 ayda 3 kilo aldım adama kalsa boğazımı sıkacak yeme diye
ne demek yeme herkes kendi yediğine göz diksin ye bacım ye iki canlıyız biz hele birde 2. trimesterdeyiz bebek bizden besleniyor vitamini minerali proteini bol ne varsa ye

ne demek yeme herkes kendi yediğine göz diksin ye bacım ye iki canlıyız biz hele birde 2. trimesterdeyiz bebek bizden besleniyor vitamini minerali proteini bol ne varsa ye
yedirmiyor işte her gittiğimde kilomu ölçüp ağzını ekşitiyor vurasım geliyor bitane napiyim açmı kaliyim anlamadım güzel doğum yapmak istiyorsan yeme diyor

yedirmiyor işte her gittiğimde kilomu ölçüp ağzını ekşitiyor vurasım geliyor bitane napiyim açmı kaliyim anlamadım güzel doğum yapmak istiyorsan yeme diyor
ben yürüyüşle egzersizle desteklerim sen canını sıkma de gerçekten yürüyüş ve egzersiz çok kolaylaştırıyormuş yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…