2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İkiliden sonra dörtlü tarama testi canim bu. Orda bakılan bir değer.
3lu ve 4lu taramalar 2li testten daha fazla sapma gosterdigi icin doktorlarin cogu istemiyor artik bu testleri. Bu acidan bakinca canını sıkma bence. Hayirlisiyla kalbini ferahlatacak haber alırsın ins

Benimde öyle ilk doktorum baska hastanedeydi kadın o kadar soğuk ve ilgisizdi ki buna geçtim bu tatlı ama çok yoğun takip edemiyormuş gibi hissediyorum
Şuanki doktorum tatlı sert normalde 10 güne bir gidiyordum bu kağıda tarih yazıyor bu tarih dışında çok mühim birşey olmadıkça gelinmeyecek dedi soru sorarken bile çekiniyorum beni hizaya getirdi .

yorgunluk ve nefes darligi da yapar. buaralar yapabiliyorsaniz cok gunese ve sicaga maruz birakmayin kendinizi. cok cok gecmis olsun tekrar.
su içerken bile boğuluyormuş gibi hissediyorum sıcak zaten hiç aram yok fenalıklar geliyor şu an oturduğum yerde nefesim yetmiyor valla bir de bebiş için yürüyüş yapmak lazım nerde eve varınca kendimi koltuğa atış o atış sadece temel ihtiyaçlar için kalkıyorum

Selam kızlaarr. Yenice ayrintili ultrasondan geldim paşamız 350 gram olmus esime diyorumki marketten bisey tarttirsak 350 gramlik nasil gorunuyo sukur hersey yolunda insallah sizlerde hayirli haberler alirsiniz taramanizda. Ozellikle yatış pozisyonlarini sordum doktor da sagina da soluna da yatabilirsin korkma dedi. Zaten doguma yakin zamanlarda zorluycak seni bu durum dedi. Cok korkma o kadar dedi

Ben bu testi yatırmıştım doktorum ultrasonda bir sorun görmedi ama çok küçük açıklıklar da olabiliyor dedi o yüzden kan almıştı ben öncesinde fetal dna yaptırdığım halde istedi temiz çıktı sonuçlar bu sanırım kromozomal hastalıklarla ilgili değil fiziksel bir rahatsızlık oluyor, ama çok nadir görülen bir durummuş onu da eklemişti doktorum detaylı ultrasonda omurilige daha detaylı bakmalarini isteyebilirsin gönlünü ferah tut bunlar istatiksel şeyler netligi zaten yok

Canım bebisin sağlıkla gelsin insallah. Peki sirt üstü ile ilgili birsey dedi mi? Ben ne kadar sola dönüp uyusamda sabah kendimi sırt üstü uyanmış sekilde buluyorum

Kızlar sleepy ıslak mendil ve bezlerde ikincisi 1TL kampanyası yeniden geldi.degerlendirmek isterseniz.İslak mendilleri ters dizince bir buçuk yıl da geçse kurumuyor tecrübe ile sabit
Çok güzel bir bilgi teşekkürler ♡
Kurur diye stoklamaya çekiniyordum.

Kızlar sleepy ıslak mendil ve bezlerde ikincisi 1TL kampanyası yeniden geldi.degerlendirmek isterseniz.İslak mendilleri ters dizince bir buçuk yıl da geçse kurumuyor tecrübe ile sabit
Hangi sitede acaba canım

Sizi aradilar mi aile hekimliginden? Yoksa siz mi irtibata gectiniz?
daha önce gidip ben gebeyim deyip kayıt açtırırsanız belli aralıklarla arayıp çağırıyor ebeler :) bende bilmiyordum doktora tahlilleri yaptırmaya gittiğimde hiç ebenin yanına uğramadığım için dedim siz beni aramıyorsunuz hiç kaydınız yok ondan yoksa neden aramayalım dediler benim gibi olmayın kaydınızı açtırın

Ayy beni en zorlayan şey. Sola yatacağım derken sabahları felçli gibi uyanıyorum. Valla artık sağa da yatıyorum. Oğlumda hiç böyle bir şey bilmiyordum kafama göre takılıyordum. Cahillik mutluluk valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…