- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
3lu ve 4lu taramalar 2li testten daha fazla sapma gosterdigi icin doktorlarin cogu istemiyor artik bu testleri. Bu acidan bakinca canını sıkma bence. Hayirlisiyla kalbini ferahlatacak haber alırsın insİkiliden sonra dörtlü tarama testi canim bu. Orda bakılan bir değer.
Şuanki doktorum tatlı sert normalde 10 güne bir gidiyordum bu kağıda tarih yazıyor bu tarih dışında çok mühim birşey olmadıkça gelinmeyecek dediBenimde öyle ilk doktorum baska hastanedeydi kadın o kadar soğuk ve ilgisizdi ki buna geçtim bu tatlı ama çok yoğun takip edemiyormuş gibi hissediyorum
su içerken bile boğuluyormuş gibi hissediyorum sıcak zaten hiç aram yok fenalıklar geliyor şu an oturduğum yerde nefesim yetmiyor vallayorgunluk ve nefes darligi da yapar. buaralar yapabiliyorsaniz cok gunese ve sicaga maruz birakmayin kendinizi. cok cok gecmis olsun tekrar.
Bir yönden iyiŞuanki doktorum tatlı sert normalde 10 güne bir gidiyordum bu kağıda tarih yazıyor bu tarih dışında çok mühim birşey olmadıkça gelinmeyecek dedisoru sorarken bile çekiniyorum beni hizaya getirdi .
Ben bu testi yatırmıştım doktorum ultrasonda bir sorun görmedi ama çok küçük açıklıklar da olabiliyor dedi o yüzden kan almıştı ben öncesinde fetal dna yaptırdığım halde istedi temiz çıktı sonuçlar bu sanırım kromozomal hastalıklarla ilgili değil fiziksel bir rahatsızlık oluyor, ama çok nadir görülen bir durummuş onu da eklemişti doktorum detaylı ultrasonda omurilige daha detaylı bakmalarini isteyebilirsin gönlünü ferah tut bunlar istatiksel şeyler netligi zaten yokKizlar noral tup defekti testim riskli çıktı bu şekilde çıkan var mi hiç aranızda çok moralim bozuk suan. Doktor ultrasinda bakti hiç bir problem yok dedi. Ama çok üzgünüm ya bir şey varsa diye. Omurilik ile ilgili bir değermiş bebeğin ama ultrasinda hiç bir sorun görünmüyor
İstersen bakarlar kan değerlerine canım.. ben tetanoz için gittim bugün haftaya gel dediler 20. haftayı doldurmak gerekiyormuştetanoz aşısı olmaya gittiğimizde kan alıp değerlere de bakıyorlar mı ?
Ben gitmeden önce aradım bana da öyle dediler haftaya perşembe gideceğim o yüzdenİstersen bakarlar kan değerlerine canım.. ben tetanoz için gittim bugün haftaya gel dediler 20. haftayı doldurmak gerekiyormuş
Canım bebisin sağlıkla gelsin insallah. Peki sirt üstü ile ilgili birsey dedi mi? Ben ne kadar sola dönüp uyusamda sabah kendimi sırt üstü uyanmış sekilde buluyorumSelam kızlaarr. Yenice ayrintili ultrasondan geldim paşamız 350 gram olmusesime diyorumki marketten bisey tarttirsak 350 gramlik nasil gorunuyo sukur hersey yolunda insallah sizlerde hayirli haberler alirsiniz taramanizda. Ozellikle yatış pozisyonlarini sordum doktor da sagina da soluna da yatabilirsin korkma dedi. Zaten doguma yakin zamanlarda zorluycak seni bu durum dedi. Cok korkma o kadar dedi
Çok güzel bir bilgi teşekkürler ♡Kızlar sleepy ıslak mendil ve bezlerde ikincisi 1TL kampanyası yeniden geldi.degerlendirmek isterseniz.İslak mendilleri ters dizince bir buçuk yıl da geçse kurumuyor tecrübe ile sabit
Sizi aradilar mi aile hekimliginden? Yoksa siz mi irtibata gectiniz?İstersen bakarlar kan değerlerine canım.. ben tetanoz için gittim bugün haftaya gel dediler 20. haftayı doldurmak gerekiyormuş
Sırt üstü yatmamak icin hamile yastığı kullanıyorum ben. Sariyorum etrafımi bebek gibiCanım bebisin sağlıkla gelsin insallah. Peki sirt üstü ile ilgili birsey dedi mi? Ben ne kadar sola dönüp uyusamda sabah kendimi sırt üstü uyanmış sekilde buluyorum
Hangi sitede acaba canımKızlar sleepy ıslak mendil ve bezlerde ikincisi 1TL kampanyası yeniden geldi.degerlendirmek isterseniz.İslak mendilleri ters dizince bir buçuk yıl da geçse kurumuyor tecrübe ile sabit
Teşekkür ederim canım bakayımHepsi burada gördüm sanırım
daha önce gidip ben gebeyim deyip kayıt açtırırsanız belli aralıklarla arayıp çağırıyor ebeler :) bende bilmiyordum doktora tahlilleri yaptırmaya gittiğimde hiç ebenin yanına uğramadığım için dedim siz beni aramıyorsunuz hiçSizi aradilar mi aile hekimliginden? Yoksa siz mi irtibata gectiniz?
Ayy beni en zorlayan şey. Sola yatacağım derken sabahları felçli gibi uyanıyorum. Valla artık sağa da yatıyorum. Oğlumda hiç böyle bir şey bilmiyordum kafama göre takılıyordum. Cahillik mutluluk vallaSelam kızlaarr. Yenice ayrintili ultrasondan geldim paşamız 350 gram olmusesime diyorumki marketten bisey tarttirsak 350 gramlik nasil gorunuyo sukur hersey yolunda insallah sizlerde hayirli haberler alirsiniz taramanizda. Ozellikle yatış pozisyonlarini sordum doktor da sagina da soluna da yatabilirsin korkma dedi. Zaten doguma yakin zamanlarda zorluycak seni bu durum dedi. Cok korkma o kadar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?