2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok şükür hersey normal çıktı içim haratladi ama kızımı çok kızdırdı doktor ya aşırı bastırarak baktı vurup durdu garibim yeter der gibi
Ahh maşallah kuzucuğa kıyamam yavrucak
Benim de şükür her şey normal. Yüzünü net göstermedi, anlık bi gördük, hep ellerini ayaklarını getirip yüzüne kapattı bol bol el ayak gördük

Kalsiyuma özenle bende dikkat ediyorum günde en az 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt tüketiyorum ay karnımın ağrısı afedersiniz ishal olmuşum ondanmış.
Benim de ogleden sonra karin agrisi sekil degistirdi ve ishal oldum iyi mi? ya umarim su salgindan etkilenmemisizdir. Simdi iyiyim ama bir ara tansiyonum dustu, uzanmak zorunda kaldim.

Benim de ogleden sonra karin agrisi sekil degistirdi ve ishal oldum iyi mi? ya umarim su salgindan etkilenmemisizdir. Simdi iyiyim ama bir ara tansiyonum dustu, uzanmak zorunda kaldim.
Ben salgın olduğunu sanmıyorum çünkü hemen geçti 2 kase yoğurt yedim belkide o kesti . Size de geçmiş olsun yoğurt yiyin iyi gelir belki

Allahım şifa versin tatlım

benimde HCT ve PDW değerlerim düşük çıkmıştı 20. hafta için verdiğim kanda daha da düşmüş kana oksijenin yeteri miktarda gitmemesi vs yazıyorda nette ciddi bir şey mi nasıl düzelir bilmiyorum

İlk üç ay etkilemiyordu tatlım bizden beslendiği için.
Şimdi süt ve süt ürünleri ve protein tüketmemiz lazım mide bulantılar devamsa ek takviye rica edebilirsin doktorundan
Çok şükür bulantı geçti güzel ve dengeli beslenmeye çalışıyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…