Anneni kıskandımEtkilemez herhalde. Benim annem bana hamileyken 13 kilo vermiş. Ben 4 kiloya yakın doğmuşum
Anladım canim ben de 32 mm diye sıkıntı oldu sandım dacanım benim normalde 25mm di artıyor yavaş yavaş. Takip altındayım yani
Ahh maşallah kuzucuğaÇok şükür hersey normal çıktıiçim haratladi ama kızımı çok kızdırdı doktor ya aşırı bastırarak baktı vurup durdu garibim yeter der gibi
Sordum doktora, aşağıda hissetmemiz için çok normal dedi, eğer baktığımız diğer şeyler normalse bazen aşağıda bazen yukarıda hissetmeniz de normal dediAyy valla süper olurBenim daha 15 gün var randevuma
Bu şekilde giderse çok iyiBende şuan o durumdayım
İnşallah canım o anlık da olsa insanın içi rahatlıyor gidilebilirBende 4 gün sonra aşı için gideceğim duyarım inşallah
Tesekkurler yorumunuz icin anliyor musunuz sizKız görünüyor kuzum ultrasona göre de
bana doktor incir-karpuz gibi cok sekerli meyvelere dikkat et demisti.Daha ne yapayım bilemedim. Nazlı baya maşallah. Meyveye dikkat edin kuzular ben sadece meyve yiyorum ama çok yiyorum. Suyu fazla çıktı
Benim de ogleden sonra karin agrisi sekil degistirdi ve ishal oldum iyi mi?Kalsiyuma özenle bende dikkat ediyorum günde en az 2 bardak süt 2 3 kase yoğurt tüketiyorumay karnımın ağrısı afedersiniz ishal olmuşum ondanmış.
Henüz gitmedimbu ddeğerle kese görünür diye biliyorum doktora gittiniz mi
Ben salgın olduğunu sanmıyorum çünkü hemen geçti 2 kase yoğurt yedim belkide o kesti . Size de geçmiş olsun yoğurt yiyin iyi gelir belkiBenim de ogleden sonra karin agrisi sekil degistirdi ve ishal oldum iyi mi?ya umarim su salgindan etkilenmemisizdir. Simdi iyiyim ama bir ara tansiyonum dustu, uzanmak zorunda kaldim.
Allahım şifa versin tatlımKızlar şimdi geldim hastaneden. Sabah hissettiğim kasılmaymış. Ve serviks 32mm düşmüş yine. Bebeğim 250 gram olmuş çeyrek mafyam benim. Ağırlarım oluyordu kasıklarda rahmim terse yakınmış benim. Birde bebeğin suyu fazla çıktı. Sadece meyve yiyorum oysaki
Tetanoz aşısı oldunmu Büşra ilk gebeliğinmiBugün ki randevumu da sağ salim atlattık çok şükür içimdeki korkular bir nebze durdu
Çarşamba gününe detaylı ultrason var bakalım orada bizi neler bekliyor
@Papatyamelo listeyi düzenlerken kızımı belirtmeyi unutma lütfen
İlk üç ay etkilemiyordu tatlım bizden beslendiği için.Bende öyle bebeğin gelişimini etkilemez değil mi
benimde HCT ve PDW değerlerim düşük çıkmıştı 20. hafta için verdiğim kanda daha da düşmüşkızlar kan değerleri benim gibi çok düşen var mı ? (hemoglabin 8.7)
bir de enfeksiyon rahatsızlık geçirdim 1 hafta yattım evdeancak toparlayabildim
ama şükür ki bebek iyi detaylı ultrason tarihimiz iyileştiğim zamana denk geldi ultrasona alan doktor sıkıntı görünmüyor dedi:)
sadece uterin arter ölçümünde iki arterde farklılık varbenim gibi olan var mı ?
bu hafta sonu ultrason sonuçlarımı doktoruma götüreceğim
benim ilk gebeliğim ama doktor benden tetenoz istemediTetanoz aşısı oldunmu Büşra ilk gebeliğinmi
Çok şükür bulantı geçtiİlk üç ay etkilemiyordu tatlım bizden beslendiği için.
Şimdi süt ve süt ürünleri ve protein tüketmemiz lazım mide bulantılar devamsa ek takviye rica edebilirsin doktorundan
Cok sagolun. 1 kase yogurt ve 1 bardak soda icmistim. Bir salata yaptim mercimekli, onun yaninda bir bardak kefir icecegim.Ben salgın olduğunu sanmıyorum çünkü hemen geçti 2 kase yoğurt yedim belkide o kesti . Size de geçmiş olsun yoğurt yiyin iyi gelir belki
İlk gebeliğim inşallah yarın olacağımTetanoz aşısı oldunmu Büşra ilk gebeliğinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?