2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Morm Kuzu ben happymom uygulamasinda birine sordum oda bugün tetanoz olmuş dedim tansiyonla bebek kalp atışına baktilarmi dedim aşı olmadan önce yok dedi direk vurmuş ebe birde hareketlerinde azalma oldumu dedim yok dedi bazılarında 3 gün azalma oluyormuş sonra düzeliyormuş
Allahım sonumuzu hayırlı etsin ya hep bir gerilim aksiyon

Ben yine bulgur işine düştüm sonum hiç iyi değil stres olunca hep domatesli makarna yada bulgur pilavı yiyesim geliyor
Benimde sürekli mantı makarna erişte yiyesim geliyor frenli

Önce kalp atışını dinletmesini mi istesek ne yapsak bilemedim

Canım çok geçmiş olsun hamişliği ortaladık inşallah bunda sonrası sorunsuz geçer sağlıkla Bende çok meyve yiyorum kasıklarımda da hep ağrı var ve benim de rahmim ters bunu yazman çok iyi oldu kendi adıma çok merak ediyordum niye sürekli ağrım oluyor. Doktor normal diyor ama bu kadar ağrıması beni şüphede bırakıyordu

Benimde sürekli mantı makarna erişte yiyesim geliyor frenli

Önce kalp atışını dinletmesini mi istesek ne yapsak bilemedim
Bazıları önce dinliyormuş sonra vuruyormuş herkes farklı.
Birde bebek hareketlerini hissediyormusun diye soruyormus hepsinin bir bütün olduğu sağlık ocağı yokmu acaba

Bazıları önce dinliyormuş sonra vuruyormuş herkes farklı.
Birde bebek hareketlerini hissediyormusun diye soruyormus hepsinin bir bütün olduğu sağlık ocağı yokmu acaba
Ben 1 2 kere anca hissettım daha yok

Ahh maşallah kuzucuğa kıyamam yavrucak
Benim de şükür her şey normal. Yüzünü net göstermedi, anlık bi gördük, hep ellerini ayaklarını getirip yüzüne kapattı bol bol el ayak gördük
Oy maşallah ya aman iyi olsunlar doğunca bol bol görürüz inşallah

Ben 1 2 kere anca hissettım daha yok
Bende baloncuk gibi yada kelebek çırpınışı gibi hissediyorum sonra bağırsaklarmı acaba diyorum

Sen sağlık ocağına gidince yinede sor tansiyon bebek hareketi hissetme kalp atışı yarın gidemezsem çarşamba bende gripliyken vurulabilirmiyim diye soracağım detaylı ultrason öncesi vurulsam iyi olur onun telaşı biterdi

Sorarım bakalım ağrısı nasıl olacak evet daha detaylı var çok heyecanlıyım

Hem bebeğe hem sana şifa olsun Bende perşembe olacaktım ama grip oldum

Bebek hareketlerini hissediyormusun peki kaçıncı haftan
Grip olunca yapmıyorlar mı bilgim yokta
Bugün tam 20 ben hissetmiyorum yani o hissettiklerim bence gaz ama bebek hareketleri de aynıymış doktor belki bu hafta da ayırt edemezsin ama bundan sonra net anlarsın dedi bugün az önce baklava yedim mesela bir şeyler kıpırdıyor ama gaz gibi geliyor bana

Canım bebisin sağlıkla gelsin insallah. Peki sirt üstü ile ilgili birsey dedi mi? Ben ne kadar sola dönüp uyusamda sabah kendimi sırt üstü uyanmış sekilde buluyorum
Yatis pozisyonlari ile ilgili korkmamami soyledi nasil rahat ediyorsan o sekilde yat dedi hatta yatabiliyosan yuzustu bile yatabilirsin cunku su an cok kucukler dedi. Buyudukce rahatsizlik verecektir o zamanlar istesende yatamazsin zaten dedi. Korkma dedi acikcasi pozisyonlardan nasil rahat ediyosan oyle yat dedi

Ayaklarını uzatarak değil de toplayarak yatmayı dene canım bi. Karnına doğru Çek yani. İyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…