2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kaydim var, hatta ilk kan ve idrar tahlillerimi onlar yaptirdilar. Suan 19. hafta icindeyim, bakalim 20 olunca arayacaklar mi? Bu arada Tetanoz asisi yani sira Difteri ve Bogmaca da yapildi mi size?

Benim de yarın öğleden sonra, hadi bakalım Beni de heyecan sardı. İsmi de çok güzel maşallah
Çok şükür hersey normal çıktı içim haratladi ama kızımı çok kızdırdı doktor ya aşırı bastırarak baktı vurup durdu garibim yeter der gibi

Cocuk hastasi zaten yillardir cok istiyodu net birsey demedi gecen haftagittim 17+5 bacak arasi birsey goremedim dedi kiz dir dedim ona da net evet demedi erken dedi goruntude kotuydu iki arada birakti beni bu haftalarda cok benzer dedi
Kız görünüyor kuzum ultrasona göre de

Kızlar şimdi geldim hastaneden. Sabah hissettiğim kasılmaymış. Ve serviks 32mm düşmüş yine. Bebeğim 250 gram olmuş çeyrek mafyam benim. Ağırlarım oluyordu kasıklarda rahmim terse yakınmış benim. Birde bebeğin suyu fazla çıktı. Sadece meyve yiyorum oysaki

geçmiş olsun mafya nazlı çıktı annesi daha çok dinlenmek istiyor galibaa

Bugün ki randevumu da sağ salim atlattık çok şükür içimdeki korkular bir nebze durdu
Çarşamba gününe detaylı ultrason var bakalım orada bizi neler bekliyor
Papatyamelo listeyi düzenlerken kızımı belirtmeyi unutma lütfen

Serviks neden düşüyor ayakta mısın fazla

Ben de iki seferdir soruyorum 35 mm gayet iyi çok güzel diyor doktor benim bi şikayetim de yok gerçi çok şükür başka doktora da danıştın mi bu durumu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…