- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Hareketlerini genelde öğleden sonra biraz hissediyorum bide akşama doğru zaten çok ufak daha meleklerimizDunden beri ben de cok az hissettim hatta bugun neredeyse hic. Ama az once bi uygulamada bu haftalardaki bebeklerin gunde 6saat uyanik kaldigi yazilmis. Eger oyleyse de normal hissetmemek bi bakima. Uyuyolardir sipalar belki
Canım diğer göğsüme göre anormal büyüme, orta kısmın bir tarafa daha çok büyümesi ve görüntüde tuhaflık. Diğerinde bişey tok. O yüzden tedirgin oldum birazCanım ben de kan sulandırıcı kullanıyorum onunla bir alakası yoktur ben 20. Haftaya geldim daha yeni yeni az az hissediyorum segirme şeklinde, çarşamba günü doktora gitmiştim yaklaşık 300 gr dedi küçücük çocuğu da gümbür gümbür hissedemeyiz zaten evham yapma hiç bu arada göğsünde ne vardı o kısmı kaçırmışım ben
Bende de oluyordu öyle acaba gaz mı bana mı öyle geliyor epey süre şüpheye düştüm. Sonra dedim hep aynı yerde gaz mı olur hele böyle normalde olan şeyler değildiBende baloncuk gibi yada kelebek çırpınışı gibi hissediyorum sonra bağırsaklarmı acaba diyorum
Sen sağlık ocağına gidince yinede sor tansiyon bebek hareketi hissetme kalp atışı yarın gidemezsem çarşamba bende gripliyken vurulabilirmiyim diye soracağım detaylı ultrason öncesi vurulsam iyi olur onun telaşı biterdi
Ayy kıyamam cimcimeyeÇok şükür hersey normal çıktıiçim haratladi ama kızımı çok kızdırdı doktor ya aşırı bastırarak baktı vurup durdu garibim yeter der gibi
Aramadılar ben ilaç yazdırmaya gitmiştim aşıyı sordum ama daha öncesinden kaydım vardı aile hekimliğindeSizi aradilar mi aile hekimliginden? Yoksa siz mi irtibata gectiniz?
Karnında toplanma oluyor mu ?Kasıklarım zonkluyor kızlar bu kasılma mı oluyor
Gripliykende ateş felan oluyor ya .Tetanoz yan etkisinde ateşte var karıştırılmasın diye sanırım.Grip olunca yapmıyorlar mı bilgim yokta
Bugün tam 20 ben hissetmiyorum yani o hissettiklerim bence gazama bebek hareketleri de aynıymış doktor belki bu hafta da ayırt edemezsin ama bundan sonra net anlarsın dedi bugün az önce baklava yedim mesela bir şeyler kıpırdıyor ama gaz gibi geliyor bana
O zaman 6ya kadar sırt üstü yanlışlıkla yatsakta vicdan yapmayıp keyfini çıkaralım6 aylık olana kadar yatış pozisyonunun bir önemi yokmuş. Sağda veya solda yatıyorum diye stres olmamıza gerek yokmuş kızlar
1 gün var aramızdaBenim 6 temmuzaynen gün sayıyorum bakalım ne kadar büyüdüler
Benimde bazen göbek altı yada göbek çevresinde oluyor .Oturur pozisyonda ayaklarım uzanıkken ortam sessizse.Bende de oluyordu öyle acaba gaz mı bana mı öyle geliyor epey süre şüpheye düştüm. Sonra dedim hep aynı yerde gaz mı olur hele böyle normalde olan şeyler değildişimdi daha netleşti çok heyecanlı bu günler
Yanlış yorumlamak istemem kuzu .Biz eşimle minyon bir tip olduğumuz için doktor kg boy sormuyorum anormal bir durum olsa söyler. Çünkü ben dedim hocam bizden basketbolcu çıkmaz dedim belli olmaz dedi dayısı uzunsa ona çeker dedi18+5 de bebeğim 250 gram kızlar. Sizce nasıl ?
Bu bebeklerHareketlerini genelde öğleden sonra biraz hissediyorum bide akşama doğru zaten çok ufak daha meleklerimiz
Adanadakilerde öyleMersin'in tüm doktorları manyak dünya para versekte
Kuzu telaş yapma .İçini ferah tut .Önce gerçekten emin ol .Gaz çiş oluncada tutuncada oluyor .Birde bebek büyüyor ya o zamanda oluyor.Kasıklarım zonkluyor kızlar bu kasılma mı oluyor
Sağlık ocakları bile bazen aramıyor. Bazılarınkide çok ilgili imreniyorum açıkçası.Ben düzenli gitmesem dediği şuydu bizde 19.haftada yapıyoruz. Bende dedim doktorum 20.haftada ol dedi dedim çıktım .Ebe tek oluyor sanırım .Her doktorun farklımı acaba .Yoksa değiştirmeyi düşünüyorum. Aşıda eşime diyorum sende gireceksin hatta doktorda dedim güvenmiyorum aramadı bile beni Aşı için dedimbenim ilk gebeliğim ama doktor benden tetenoz istemediherkes yaptırmış
Benimkide aksine su yerine geçsin diye karpuz-kavun ye dedi .Ama benim şekerim düşük çıkmıştı.O kadar meyve pasta yememe rağmen .Benim bebek vampir gibi kana çalışıyor sadece iyi emmiş kan değerim baya düşüktü.bana doktor incir-karpuz gibi cok sekerli meyvelere dikkat et demisti.
Bir link atarmısın hangisini aldıysan.2 tane var biri tam diğeri yarım.Sırt üstü yatmamak icin hamile yastığı kullanıyorum ben. Sariyorum etrafımi bebek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?