2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dunden beri ben de cok az hissettim hatta bugun neredeyse hic. Ama az once bi uygulamada bu haftalardaki bebeklerin gunde 6saat uyanik kaldigi yazilmis. Eger oyleyse de normal hissetmemek bi bakima. Uyuyolardir sipalar belki
Hareketlerini genelde öğleden sonra biraz hissediyorum bide akşama doğru zaten çok ufak daha meleklerimiz

Canım diğer göğsüme göre anormal büyüme, orta kısmın bir tarafa daha çok büyümesi ve görüntüde tuhaflık. Diğerinde bişey tok. O yüzden tedirgin oldum biraz
Evet meleklerimiz çok küçük henüz arada hissediyorum bin şükür, zamanla daha da hissederiz inşallah. Bugünlere bin şükür

Bende de oluyordu öyle acaba gaz mı bana mı öyle geliyor epey süre şüpheye düştüm. Sonra dedim hep aynı yerde gaz mı olur hele böyle normalde olan şeyler değildi şimdi daha netleşti çok heyecanlı bu günler

Gripliykende ateş felan oluyor ya .Tetanoz yan etkisinde ateşte var karıştırılmasın diye sanırım.
Benimde yemek yiyince oluyor.Tatlı sevmiyor sanırım benimki 2 çikolata 4 porsiyon meyve yedim tık yok .Süt içince yada limonlu su içince kıpırdanıyor

Benimde bazen göbek altı yada göbek çevresinde oluyor .Oturur pozisyonda ayaklarım uzanıkken ortam sessizse.
Çok yorulursam yada iş yapmışsam yemek çok yemişsem tık yok .

18+5 de bebeğim 250 gram kızlar. Sizce nasıl ?
Yanlış yorumlamak istemem kuzu .Biz eşimle minyon bir tip olduğumuz için doktor kg boy sormuyorum anormal bir durum olsa söyler. Çünkü ben dedim hocam bizden basketbolcu çıkmaz dedim belli olmaz dedi dayısı uzunsa ona çeker dedi

Kasıklarım zonkluyor kızlar bu kasılma mı oluyor
Kuzu telaş yapma .İçini ferah tut .Önce gerçekten emin ol .Gaz çiş oluncada tutuncada oluyor .Birde bebek büyüyor ya o zamanda oluyor.
Çok ağır bir iş yaptınmı.Çok çömeldinmi. Hep bunları değerlendir.
Ben çok yorulduğumda ağrım olduğunda. Sola yatıp bacaklarımı kendime çekiyorum. Dinlenince geçiyor.

benim ilk gebeliğim ama doktor benden tetenoz istemedi herkes yaptırmış
Sağlık ocakları bile bazen aramıyor. Bazılarınkide çok ilgili imreniyorum açıkçası.Ben düzenli gitmesem dediği şuydu bizde 19.haftada yapıyoruz. Bende dedim doktorum 20.haftada ol dedi dedim çıktım .Ebe tek oluyor sanırım .Her doktorun farklımı acaba .Yoksa değiştirmeyi düşünüyorum. Aşıda eşime diyorum sende gireceksin hatta doktorda dedim güvenmiyorum aramadı bile beni Aşı için dedim başhekimide çağıralım dedi bilmiş eşim

bana doktor incir-karpuz gibi cok sekerli meyvelere dikkat et demisti.
Benimkide aksine su yerine geçsin diye karpuz-kavun ye dedi .Ama benim şekerim düşük çıkmıştı.O kadar meyve pasta yememe rağmen .Benim bebek vampir gibi kana çalışıyor sadece iyi emmiş kan değerim baya düşüktü. Yalnız ben kanım yüksek çıksın diye demir içeren yiyeceklere çok yönelmiştim aksine demirim düşük şekerim iyi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…