- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Çok geçmiş olsun canım, aile hekimi ilaç verirse kullanma aklında olsn sadece kadın doğum doktoruna güven. Diğer branş doktorları bizim değerlerimizi bilemiyorlarmışAmin çok şükür korona felan değilmişim grip salgını varmış sizlerde dikkat edin
saol kuşum öksürmek beni mahvetti doktorlar ısrarla sıvı tüketeceksin diyor. Daha be kadar tükeceğim bilmiyorum Çeşme sırtımda gezeceğim heralde
çok teşekkür ederim çok şükürkanım da ve idrarımda enfeksiyon yokmuş üst solunumda varmış doktorlar antibiyotiğe çok karşı rapor verdi yat aşağı dinlen ne varsa doğa da var ballı süt beni çok rahatlatıyor umarım o da bağırsaklarımı bozmaz
Grip salgını Çar dedi doktor. Maskeleri çıkardık grip kapımızı çaldı dedi.aynen sadece parol içebilirsin dedi. Ateş atakların devam ederse korona testi yaptır dedi İlaç kullanabilir miyim dedim yok sadece doktor olarak teşhis koymak için dedi4 saatte 1 kullanabilirsin dedi. Ben sadece ateşim çıkınca kullanacağım
kadın doğum doktorum şehir dışına çıkmış müsait olan doktoru da ben sevmiyorum kesin pişman ederdi beni paramla rezil olmak istemedim. Aile hekimim de ki ebe hanıma mesaj attım. Birazdan gidip kalp atışını dinleyeceğin
Evde iş yapıyorum şu anHiçbirşey olmayacak şifa olacak için rahat olsun herkeste etkisi farklıdırbiz napiyoruz hep olumlu düşünüyoruz
Bilen yok mu kızlarKızlar afp testim çıktı, afp mom 2,19
Afp maternal serum da 69.4 diyo
Kötü müdoktoru aradım not bıraktım döner ama ben merak ettim. Var kı yaptıran anlayan, diğer sonuçlarım hep iyi, detaylıya daha girmedim ay sonunda
Ayy bizimde ıvır zıvır koyduğumuz bi oda var acaba diyorum oraya girişsek ne varsa atsak toplasak oda mı yapsak ama depo sorunum var. Çok fazla depolama alanım yok, bi baza altı büyük sayılır başka da yok. Ne yapsam bilemiyorum,yüklük gibi bişey mi yaptırsak yoksa büyük dolap alıp oraya mı koysak dedik ama kiracıyız da, dolabımda da çok yer yok. Kanape altlarım bazasız almışız zamanında. Bilemiyorum kiEvde iş yapıyorum şu anbenek odamızda baza ve tv vardı tv yi çıkardım bazayı da akşam eşim gelince çıkaracak çok iş var yavaş yavaş başlayalım dedim
Yarını da atlatayım ful olumlu düşünceler benimle
İnşallah sonuç güzel çıkarNormalde 27 den sonra yapiliyor genelde ama ilk gebeligimde vardı benim tansiyonum sekerim doktorda erken yapalim onlem amacli dedi. Beni zorladi sahsen insallah yaptiracak arkadaslari zorlamaz. Varya su son tup kani da vereyim direk yemek yemeye isinlanicam
İnan bende de durum aynı maalesef ki yüklük tarzı dolabım yok kendi yatağımın bazası birde bu odada ki tek kişil baza işte iki odam var biri misafir odasıydı digeri de eşimin ağ odası şimdi mecbur bazayı ve tv yi diğer oda ya geçirecem bu odaya da beşik gelir bir iki güne onu kurarız dolap falan alınır küçük bi bebek odası tarzında yapacaz mecburAyy bizimde ıvır zıvır koyduğumuz bi oda var acaba diyorum oraya girişsek ne varsa atsak toplasak oda mı yapsak ama depo sorunum var. Çok fazla depolama alanım yok, bi baza altı büyük sayılır başka da yok. Ne yapsam bilemiyorum,yüklük gibi bişey mi yaptırsak yoksa büyük dolap alıp oraya mı koysak dedik ama kiracıyız da, dolabımda da çok yer yok. Kanape altlarım bazasız almışız zamanında. Bilemiyorum ki
5 aylık hamileyim ve kaynım nişanlanıyor.
Gitmek istemiyorum ama hoş olmaz Bi yandan da..
Birincisi kaynanam sürekli laf sokuyor hamileyken hiç çekemem
İkincisi evleri çok pis midem bulanıyor
Gitmesem bencillik mi olur
Düğünde zaten 9 aylık olacam ve hiç gidemicem
Yol 2 saatlik
Eşim de sadece nişan evine gidelim çıkışta otelde kalalım diyor
Çok kararsızımmm
Tabi ilişkinizi bilemem ama ben bu konularda eşitlikten yanayım. Ki eşiniz düşünceli biri ki zorlamıyor. Otel seçeneği çok mantıklı bence. Bazı günlerin tekrarı olmuyor iyi düşünmek lazım bence. Kimse için olmasa bile eşiniz için girebilirsiniz.
MaşAllah hem aşı oldun hem tvyiEvde iş yapıyorum şu anbenek odamızda baza ve tv vardı tv yi çıkardım bazayı da akşam eşim gelince çıkaracak çok iş var yavaş yavaş başlayalım dedim
Yarını da atlatayım ful olumlu düşünceler benimle
MaşAllah hem aşı oldun hem tvyi
çıkardın
Helal olsun
Ben üç gün kolumu kıpırdatmam.
Olmadan birgün öncesi evi temizleceğim sabahta yemeği yapacağım gitmeden
Senin bebekler üçüz ama maşallah canım. Çok iyi.Maşallah canım çok iyi fazla bile
Ben 18 de gittiğimde 240-230-200 gramlardı doktor 240-230 fazla bile süper demişti
Evet canım inşallah böyle devam eder iki tanesi tek plasentadan besleniyo her gidişimde aralarındaki fark açılıyor inşallah doğuma kadar böyle az bi farkla giderkerSenin bebekler üçüz ama maşallah canım. Çok iyi.
Esimde surekli oksurme ve ates. test yaptirdik, covid cikmadi ama misafir odasina yerlestirdim. Bana da bulassa bize kim bakacak durumundayiz.Teşekkür ederim tatlım geçmiyor hırlıyorumkendimden tırsıyorum
Seninle aynı durumdaydım bir ay evvel herşeyi fırlattım annem ve kayinvalideme götürdüm depolayamadiklarimi.Psikolojik anlamda da yoruyormus o oda beni şimdi kızımın odası yaptım aşırı ferah.Musait olan tek yer olan giriş kapısının arkasına depolama alanı olarak dolap yaptırdım dünyaları aldı içi.Bosuna yayilmisim ben o odaya bunca zaman kafana koyunca herşey toplanıyor.Birde kullanmadigin gereksiz şeyler için vakkumlu hurç iyi ki varAyy bizimde ıvır zıvır koyduğumuz bi oda var acaba diyorum oraya girişsek ne varsa atsak toplasak oda mı yapsak ama depo sorunum var. Çok fazla depolama alanım yok, bi baza altı büyük sayılır başka da yok. Ne yapsam bilemiyorum,yüklük gibi bişey mi yaptırsak yoksa büyük dolap alıp oraya mı koysak dedik ama kiracıyız da, dolabımda da çok yer yok. Kanape altlarım bazasız almışız zamanında. Bilemiyorum ki
Benim afp 24.6 mom 0.80 çıkmış bir sorun yok demişti doktorum raporda da risk cut off degerinin altında yazıyorBilen yok mu kızlar
Ay ben de asiri yiyorum .Kasik agrim falan yok ama ay meyveye dustum resmen saldirir gibi yedigim oluyo kavunu kiraziDaha ne yapayım bilemedim. Nazlı baya maşallah. Meyveye dikkat edin kuzular ben sadece meyve yiyorum ama çok yiyorum. Suyu fazla çıktı
Gecmis olsun ne zamandir var oksurugunuz ?Amin çok şükür korona felan değilmişim grip salgını varmış sizlerde dikkat edin
saol kuşum öksürmek beni mahvetti doktorlar ısrarla sıvı tüketeceksin diyor. Daha be kadar tükeceğim bilmiyorum Çeşme sırtımda gezeceğim heralde
çok teşekkür ederim çok şükürkanım da ve idrarımda enfeksiyon yokmuş üst solunumda varmış doktorlar antibiyotiğe çok karşı rapor verdi yat aşağı dinlen ne varsa doğa da var ballı süt beni çok rahatlatıyor umarım o da bağırsaklarımı bozmaz
Grip salgını Çar dedi doktor. Maskeleri çıkardık grip kapımızı çaldı dedi.aynen sadece parol içebilirsin dedi. Ateş atakların devam ederse korona testi yaptır dedi İlaç kullanabilir miyim dedim yok sadece doktor olarak teşhis koymak için dedi4 saatte 1 kullanabilirsin dedi. Ben sadece ateşim çıkınca kullanacağım
kadın doğum doktorum şehir dışına çıkmış müsait olan doktoru da ben sevmiyorum kesin pişman ederdi beni paramla rezil olmak istemedim. Aile hekimim de ki ebe hanıma mesaj attım. Birazdan gidip kalp atışını dinleyeceğin
Çokkk guzelmis saglikla giysin yavrucuk
Amin inşallah Allah razı olsunÇokkk guzelmis saglikla giysin yavrucuk
Ya benim bir çalışma odam bir de çamaşır odam var ayrıyetten çamasır odasıyla çalışma odasını birleştirip bebişe oda açacağım ama eşim dolap alıp odayı küçültmeyelim diyor. Koridorda bir gömme dolabimiz var 3 kapaklı yerden tavana kadar büyük eşyalarını ona koyarız diyor. Bebişin odasına da ikea şifonyer ,beşik, bir tane aktivite masası bir de piyano koyunca gayet ferah geniş oyun alanlı bir oda olacak. Dolap gerekli mi değil mi hala çok kararsızım.Seninle aynı durumdaydım bir ay evvel herşeyi fırlattım annem ve kayinvalideme götürdüm depolayamadiklarimi.Psikolojik anlamda da yoruyormus o oda beni şimdi kızımın odası yaptım aşırı ferah.Musait olan tek yer olan giriş kapısının arkasına depolama alanı olarak dolap yaptırdım dünyaları aldı içi.Bosuna yayilmisim ben o odaya bunca zaman kafana koyunca herşey toplanıyor.Birde kullanmadigin gereksiz şeyler için vakkumlu hurç iyi ki varrossmanndan vakkumlu hurç alıp kagit gibi yaptım hepsini çok iyi oldu
Şunların güzelliğine bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?