2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun canım, aile hekimi ilaç verirse kullanma aklında olsn sadece kadın doğum doktoruna güven. Diğer branş doktorları bizim değerlerimizi bilemiyorlarmış

Hiçbirşey olmayacak şifa olacak için rahat olsun herkeste etkisi farklıdır biz napiyoruz hep olumlu düşünüyoruz
Evde iş yapıyorum şu an benek odamızda baza ve tv vardı tv yi çıkardım bazayı da akşam eşim gelince çıkaracak çok iş var yavaş yavaş başlayalım dedim
Yarını da atlatayım ful olumlu düşünceler benimle

Ayy bizimde ıvır zıvır koyduğumuz bi oda var acaba diyorum oraya girişsek ne varsa atsak toplasak oda mı yapsak ama depo sorunum var. Çok fazla depolama alanım yok, bi baza altı büyük sayılır başka da yok. Ne yapsam bilemiyorum,yüklük gibi bişey mi yaptırsak yoksa büyük dolap alıp oraya mı koysak dedik ama kiracıyız da, dolabımda da çok yer yok. Kanape altlarım bazasız almışız zamanında. Bilemiyorum ki

İnşallah sonuç güzel çıkar tedbiri önden almak iyi fikir sonra diyet falan zor olur

İnan bende de durum aynı maalesef ki yüklük tarzı dolabım yok kendi yatağımın bazası birde bu odada ki tek kişil baza işte iki odam var biri misafir odasıydı digeri de eşimin ağ odası şimdi mecbur bazayı ve tv yi diğer oda ya geçirecem bu odaya da beşik gelir bir iki güne onu kurarız dolap falan alınır küçük bi bebek odası tarzında yapacaz mecbur
Ne kadar erken girişirsen o kadar iyi ilerleyen aylarda yapmak pek mümkün değil diye düşünüyorum

MaşAllah hem aşı oldun hem tvyi
çıkardın
Helal olsun

Ben üç gün kolumu kıpırdatmam.
Olmadan birgün öncesi evi temizleceğim sabahta yemeği yapacağım gitmeden

Seninle aynı durumdaydım bir ay evvel herşeyi fırlattım annem ve kayinvalideme götürdüm depolayamadiklarimi.Psikolojik anlamda da yoruyormus o oda beni şimdi kızımın odası yaptım aşırı ferah.Musait olan tek yer olan giriş kapısının arkasına depolama alanı olarak dolap yaptırdım dünyaları aldı içi.Bosuna yayilmisim ben o odaya bunca zaman kafana koyunca herşey toplanıyor.Birde kullanmadigin gereksiz şeyler için vakkumlu hurç iyi ki var rossmanndan vakkumlu hurç alıp kagit gibi yaptım hepsini çok iyi oldu

Gecmis olsun ne zamandir var oksurugunuz ?

Ya benim bir çalışma odam bir de çamaşır odam var ayrıyetten çamasır odasıyla çalışma odasını birleştirip bebişe oda açacağım ama eşim dolap alıp odayı küçültmeyelim diyor. Koridorda bir gömme dolabimiz var 3 kapaklı yerden tavana kadar büyük eşyalarını ona koyarız diyor. Bebişin odasına da ikea şifonyer ,beşik, bir tane aktivite masası bir de piyano koyunca gayet ferah geniş oyun alanlı bir oda olacak. Dolap gerekli mi değil mi hala çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…