Canım kader ortağımMerhabalar geçen haftadan beri yazamıyorum. Geçen hafta randevum vardı. Bebek iyi çok şükür. Ama rahim ağzında kısalma olmuş 29 mm dedi doktor. İlk doğumum erken doğum olduğu için riske atmak istemedi. Bu hafta serklaj yapıldı. Forumu okuyamadım benim gibi olanlar var mı? İrtibat halinde kalalım tecrübe paylaşımı yaparız.
Bende eşimin kuzeninin nisanina gitmemiştim 3-4 saatlik yoldu bence vicdanen rahat ol .Sen mutluysan bebekte mutlu. Mutsuz gidip gerilmektense hiç gitmemeyi tercih ederim.En güzel cevap kendimi iyi hissetmiyorum.5 aylık hamileyim ve kaynım nişanlanıyor.
Gitmek istemiyorum ama hoş olmaz Bi yandan da..
Birincisi kaynanam sürekli laf sokuyor hamileyken hiç çekemem
İkincisi evleri çok pis midem bulanıyor
Gitmesem bencillik mi olur
Düğünde zaten 9 aylık olacam ve hiç gidemicem
Yol 2 saatlik
Eşim de sadece nişan evine gidelim çıkışta otelde kalalım diyor
Çok kararsızımmm
Merhamet sahibi olsunlarHiperaktif olurlarsa yoga olur düz duvar
Hep duam güzel huylu ve vicdanlı olması
Bugün vuruldum tetanozu bakalım etki olarak neler bekliyorGripliykende ateş felan oluyor ya .Tetanoz yan etkisinde ateşte var karıştırılmasın diye sanırım.
Benimde yemek yiyince oluyor.Tatlı sevmiyor sanırım benimki 2 çikolata 4 porsiyon meyve yedim tık yok .Süt içince yada limonlu su içince kıpırdanıyor
Teşekkür ederim tatlım geçmiyor hırlıyorumgecmis olsun.
Şifa olsun tatlım.Bugün vuruldum tetanozu bakalım etki olarak neler bekliyorBen tatlı yiyemiyorum belki de ondan ama doktora gidiyorum kıpır kıpır hiç sevmiyor ultrason cihazını yarın be yapacaz bilmiyorum
Canım kendimi iyi hissetmiyorum. Doktorda çok önermiyor yolculuğu desen bence anlayışla karşılarlar5 aylık hamileyim ve kaynım nişanlanıyor.
Yol 2 saatlik
Çok kararsızımmm
BirTeşekkür ederim tatlım geçmiyor hırlıyorumkendimden tırsıyorum
Son ayında strese hic gerek yok bence ben yapım gereği hic sevmem düğün dernek islerini gerçi ama bebeğinin ve senin rahatın bir iki saatlik gösteriden çok daha kıymetli bence kv de doktor izin vermiyor dersin olur biter neyin laf sokması onu da anlamış değilim sen de onlara laf sok 9. Ayima mi denk getirdiniz diye altta kalma hic kaçıyor muymuş kızla oğlan başka zaman nisanlansalarmis de5 aylık hamileyim ve kaynım nişanlanıyor.
Yol 2 saatlik
Çok kararsızımmm
Maşallah canım çok iyi fazla bile18+5 de bebeğim 250 gram kızlar. Sizce nasıl ?
Saol canımŞifa olsun tatlım.
Jinekologtami bugün
Köpüş oBirgördüm sanki
Amin çok şükür korona felan değilmişim grip salgını varmış sizlerde dikkat edinGecmis olsun dikkat edin kendinize onemli birsey yoktur insallah
saol kuşum öksürmek beni mahvetti doktorlar ısrarla sıvı tüketeceksin diyor. Daha be kadar tükeceğim bilmiyorum Çeşme sırtımda gezeceğim heraldeÇok Geçmiş olsun canım allah şifa versin
çok teşekkür ederim çok şükürkanım da ve idrarımda enfeksiyon yokmuş üst solunumda varmış doktorlar antibiyotiğe çok karşı rapor verdi yat aşağı dinlen ne varsa doğa da var ballı süt beni çok rahatlatıyor umarım o da bağırsaklarımı bozmazÇok geçmiş olsun ballı süt iyi gelebilir belki dinlenin bol bol acil şifalar diliyorum
Grip salgını Çar dedi doktor. Maskeleri çıkardık grip kapımızı çaldı dedi.aynen sadece parol içebilirsin dedi. Ateş atakların devam ederse korona testi yaptır dedi İlaç kullanabilir miyim dedim yok sadece doktor olarak teşhis koymak için dediCuma bende öyleydim halsizlik üşüme titreme kusma ateş boğaz ağrısı bitek parol verdibari dedim kusmami durdurun prillam yazamam kadın doğum yazabilir dedi gittim acil kadın doğuma yazdırdım öyle kendime geldim.gecmis olsun ..
kadın doğum doktorum şehir dışına çıkmış müsait olan doktoru da ben sevmiyorum kesin pişman ederdi beni paramla rezil olmak istemedim. Aile hekimim de ki ebe hanıma mesaj attım. Birazdan gidip kalp atışını dinleyeceğinÇok geçmiş olsun canım, sonuçları mutlaka kadın doğumcuna göster. Bide bebeğin kalbini dinlesinler bi baksınlar. Doktorum bazen diğer doktorların verileri yanlış yorumladığını, bilemediklerini söylemişti. Hamilelerin kullanabildiği ama mecbur kalınınca verilen 1 tane antibiyotik var ama kadın doğumcuna son mutlaka
Hiçbirşey olmayacak şifa olacak için rahat olsun herkeste etkisi farklıdırSaol canımteywnozu yaparken kalp atışını bakmadılar zaten hiçte istemiyordum denk geldi sağlık ocağında yaptırdım
dün tüp bebek doktorumda randevum vardı ölçümleri zor yapıyor minik hiç durmuyor doktorumda dedi Büşra detaylıda mahvoldunuz diyeçok heyecanlıyım bakalım yarın neler olacak
Sağol canımBen karından diye biliyorum tatlım
Normalde 27 den sonra yapiliyor genelde ama ilk gebeligimde vardı benim tansiyonum sekerim doktorda erken yapalim onlem amacli dedi. Beni zorladi sahsen insallah yaptiracak arkadaslari zorlamaz. Varya su son tup kani da vereyim direk yemek yemeye isinlanicamGeçmiş olsun. Bu haftalarda yapıldığını bilmiyordum zor olmuş olmalı
O etkili olur elbette, biz eşimle minyonuz yaşımızı duyanlar şok geçiriyor hatta geçen arkadaşa söyledim ki neredeyse 10 yıldır tanışırız, dalga geçme be dedi banaBiz çok minyon değiliz belki de ondan bebek minyon değil.
TeşekkürlerKarından yapılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?