2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım kader ortağım benimde düşüyor ve çıkıyor. Ama serklaj kararı almadık henüz. 32mm şuan. 25 mm gördüm ama ilaçla arttı

Bende eşimin kuzeninin nisanina gitmemiştim 3-4 saatlik yoldu bence vicdanen rahat ol .Sen mutluysan bebekte mutlu. Mutsuz gidip gerilmektense hiç gitmemeyi tercih ederim.En güzel cevap kendimi iyi hissetmiyorum.

Bugün vuruldum tetanozu bakalım etki olarak neler bekliyor Ben tatlı yiyemiyorum belki de ondan ama doktora gidiyorum kıpır kıpır hiç sevmiyor ultrason cihazını yarın be yapacaz bilmiyorum

Canım kendimi iyi hissetmiyorum. Doktorda çok önermiyor yolculuğu desen bence anlayışla karşılarlar

Son ayında strese hic gerek yok bence ben yapım gereği hic sevmem düğün dernek islerini gerçi ama bebeğinin ve senin rahatın bir iki saatlik gösteriden çok daha kıymetli bence kv de doktor izin vermiyor dersin olur biter neyin laf sokması onu da anlamış değilim sen de onlara laf sok 9. Ayima mi denk getirdiniz diye altta kalma hic kaçıyor muymuş kızla oğlan başka zaman nisanlansalarmis de

Şifa olsun tatlım.
Jinekologtami bugün
Saol canım teywnozu yaparken kalp atışını bakmadılar zaten hiçte istemiyordum denk geldi sağlık ocağında yaptırdım
dün tüp bebek doktorumda randevum vardı ölçümleri zor yapıyor minik hiç durmuyor doktorumda dedi Büşra detaylıda mahvoldunuz diye çok heyecanlıyım bakalım yarın neler olacak

Gecmis olsun dikkat edin kendinize onemli birsey yoktur insallah
Amin çok şükür korona felan değilmişim grip salgını varmış sizlerde dikkat edin
Çok Geçmiş olsun canım allah şifa versin
saol kuşum öksürmek beni mahvetti doktorlar ısrarla sıvı tüketeceksin diyor. Daha be kadar tükeceğim bilmiyorum Çeşme sırtımda gezeceğim heralde
Çok geçmiş olsun ballı süt iyi gelebilir belki dinlenin bol bol acil şifalar diliyorum
çok teşekkür ederim çok şükürkanım da ve idrarımda enfeksiyon yokmuş üst solunumda varmış doktorlar antibiyotiğe çok karşı rapor verdi yat aşağı dinlen ne varsa doğa da var ballı süt beni çok rahatlatıyor umarım o da bağırsaklarımı bozmaz
Grip salgını Çar dedi doktor. Maskeleri çıkardık grip kapımızı çaldı dedi.aynen sadece parol içebilirsin dedi. Ateş atakların devam ederse korona testi yaptır dedi İlaç kullanabilir miyim dedim yok sadece doktor olarak teşhis koymak için dedi 4 saatte 1 kullanabilirsin dedi. Ben sadece ateşim çıkınca kullanacağım
kadın doğum doktorum şehir dışına çıkmış müsait olan doktoru da ben sevmiyorum kesin pişman ederdi beni paramla rezil olmak istemedim. Aile hekimim de ki ebe hanıma mesaj attım. Birazdan gidip kalp atışını dinleyeceğin

Hiçbirşey olmayacak şifa olacak için rahat olsun herkeste etkisi farklıdır biz napiyoruz hep olumlu düşünüyoruz

Geçmiş olsun. Bu haftalarda yapıldığını bilmiyordum zor olmuş olmalı
Normalde 27 den sonra yapiliyor genelde ama ilk gebeligimde vardı benim tansiyonum sekerim doktorda erken yapalim onlem amacli dedi. Beni zorladi sahsen insallah yaptiracak arkadaslari zorlamaz. Varya su son tup kani da vereyim direk yemek yemeye isinlanicam

Biz çok minyon değiliz belki de ondan bebek minyon değil.
O etkili olur elbette, biz eşimle minyonuz yaşımızı duyanlar şok geçiriyor hatta geçen arkadaşa söyledim ki neredeyse 10 yıldır tanışırız, dalga geçme be dedi bana boyum da çok değil, eşimde 170 küsürlerde, yüz olarak o da minyon. Biizm kız da ele çekecek değil elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…