- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Sağol canım bir an önce bakayım benİnan bende de durum aynı maalesef ki yüklük tarzı dolabım yok kendi yatağımın bazası birde bu odada ki tek kişil baza işte iki odam var biri misafir odasıydı digeri de eşimin ağ odası şimdi mecbur bazayı ve tv yi diğer oda ya geçirecem bu odaya da beşik gelir bir iki güne onu kurarız dolap falan alınır küçük bi bebek odası tarzında yapacaz mecbur
Ne kadar erken girişirsen o kadar iyi ilerleyen aylarda yapmak pek mümkün değil diye düşünüyorum
Ne güzel dağıtacak yerin varmış canım, annem istemez yeri yok, kayınvalidem uzakta. Yün yataklar var aksi gibi hiç kullanmadım ama attırmıyorlar bana da uğraş dur sadece onlar değil bi sürü şey varSeninle aynı durumdaydım bir ay evvel herşeyi fırlattım annem ve kayinvalideme götürdüm depolayamadiklarimi.Psikolojik anlamda da yoruyormus o oda beni şimdi kızımın odası yaptım aşırı ferah.Musait olan tek yer olan giriş kapısının arkasına depolama alanı olarak dolap yaptırdım dünyaları aldı içi.Bosuna yayilmisim ben o odaya bunca zaman kafana koyunca herşey toplanıyor.Birde kullanmadigin gereksiz şeyler için vakkumlu hurç iyi ki varrossmanndan vakkumlu hurç alıp kagit gibi yaptım hepsini çok iyi oldu
Sağol canım benim afp mom 2 küsürlerde ama doktorla konuştum sorun yok dedi. Hayırlısı bakalım detaylıda ne çıkacak göreceğizBenim afp 24.6 mom 0.80 çıkmış bir sorun yok demişti doktorum raporda da risk cut off degerinin altında yazıyor
Sifonyer ilk zamanlar icin ideal ama dolabın topladıği o düzeni hiç birşey oluşturmuyor.Eger odan müsaitse almanı tavsiye ederim yer yoksa da sifonyerle de idare edilir yaYa benim bir çalışma odam bir de çamaşır odam var ayrıyetten çamasır odasıyla çalışma odasını birleştirip bebişe oda açacağım ama eşim dolap alıp odayı küçültmeyelim diyor. Koridorda bir gömme dolabimiz var 3 kapaklı yerden tavana kadar büyük eşyalarını ona koyarız diyor. Bebişin odasına da ikea şifonyer ,beşik, bir tane aktivite masası bir de piyano koyunca gayet ferah geniş oyun alanlı bir oda olacak. Dolap gerekli mi değil mi hala çok kararsızım.
Yün yatak nedir ya bir de attirmamalari yok mu bende de öyle 3 yorgan var o kadar yorganı ne yapacaksakNe güzel dağıtacak yerin varmış canım, annem istemez yeri yok, kayınvalidem uzakta. Yün yataklar var aksi gibi hiç kullanmadım ama attırmıyorlar bana da uğraş dur sadece onlar değil bi sürü şey var
Şimdilik minik minik eşyalarını şifonyere sığdırırım ama büyüdükçe eşyaları da büyüyecek o zaman mecbur kalacağız. Eşim de o zaman alırız diyo kazık yemeye çok meyilliyiz :)Sifonyer ilk zamanlar icin ideal ama dolabın topladıği o düzeni hiç birşey oluşturmuyor.Eger odan müsaitse almanı tavsiye ederim yer yoksa da sifonyerle de idare edilir ya
Onun böyle bir fikir vermesi iyi olmuş ama o zamana kadar sen düzenini oturtur hangi tarz şeyin seni mutlu edeceğini anlarsın.Ben evlenirken dolapları ayrı kullanalım diye extra dört kapaklı bir giyinme dolabı almıştım şimdi geldiğimiz noktada benim kizceye dolap oldu o dolap o dönem aldığım paraya şuan kapağını alamazmisim ama hiç degilse büyük bir esyasindab kurtulmuş oldukŞimdilik minik minik eşyalarını şifonyere sığdırırım ama büyüdükçe eşyaları da büyüyecek o zaman mecbur kalacağız. Eşim de o zaman alırız diyo kazık yemeye çok meyilliyiz :)
Gerçekten şimdiden çalışma masası falan almak lazım ne alırsak kar bizim için. Keresteye her ay zam geliyor zaten bu yılki fiyatları da çok arayacağız.Onun böyle bir fikir vermesi iyi olmuş ama o zamana kadar sen düzenini oturtur hangi tarz şeyin seni mutlu edeceğini anlarsın.Ben evlenirken dolapları ayrı kullanalım diye extra dört kapaklı bir giyinme dolabı almıştım şimdi geldiğimiz noktada benim kizceye dolap oldu o dolap o dönem aldığım paraya şuan kapağını alamazmisim ama hiç degilse büyük bir esyasindab kurtulmuş olduk
Ben detaylı ultrason yaptırdım bugün, karından bakılıyor.Bide kızlar detaylı ultrason alttan mı bakılıyor karından mı nasıl oluyor
Çok teşekkür ederim bugün 3 gün. Başlarda gıcık gibi gelmişti. Ama zaman geçtikçe tam öksürüğe döndü.Gecmis olsun ne zamandir var oksurugunuz ?
Çok şükür her şey yolunda. Daha doğrusu şu anlık endişe edecek bi yükseklik ya da düşüklük yok dedi doktor. İdrar yoku enfeksiyonun azalmış. 42 küsürdü şu an 28 küsürler o beni çok rahatlattı. Az önce de bebeğimin kalp atışını duydum içim rahatladı
Bende aşırı meyve yiyorum. Ama yemek yemeyi kesmiyorum. Yemeklerimi porsiyonlu yiyorum. Meyveye sınır tanımıyorumAy ben de asiri yiyorum .Kasik agrim falan yok ama ay meyveye dustum resmen saldirir gibi yedigim oluyo kavunu kirazi
Kuzum ebe hanım ilgilendi. Tansiyonumu,ateşimi,kilomu ölçü kalp atışını dinledik elindeki cihaz taşına bilir bir cihazdı ama yeniydi. İlaçlarımın isimlerini sordu not aldı sadece. Bol sıvı, kuruyemiş, süt ve süt ürünleri önerdi sadeceÇok geçmiş olsun canım, aile hekimi ilaç verirse kullanma aklında olsn sadece kadın doğum doktoruna güven. Diğer branş doktorları bizim değerlerimizi bilemiyorlarmış
Apartmanın kömürlük gibi kullanılan depo alanı yok mu? Varsa eğer eşyalarını kolilere koyup oraya koya bilir misin?Ayy bizimde ıvır zıvır koyduğumuz bi oda var acaba diyorum oraya girişsek ne varsa atsak toplasak oda mı yapsak ama depo sorunum var. Çok fazla depolama alanım yok, bi baza altı büyük sayılır başka da yok. Ne yapsam bilemiyorum,yüklük gibi bişey mi yaptırsak yoksa büyük dolap alıp oraya mı koysak dedik ama kiracıyız da, dolabımda da çok yer yok. Kanape altlarım bazasız almışız zamanında. Bilemiyorum ki
Amin inşallah Allah razı olsunŞunların güzelliğine bakınsağlıkla giysin inşallah minik tırtıl :)
Çok geçmiş olsunMerhabalar geçen haftadan beri yazamıyorum. Geçen hafta randevum vardı. Bebek iyi çok şükür. Ama rahim ağzında kısalma olmuş 29 mm dedi doktor. İlk doğumum erken doğum olduğu için riske atmak istemedi. Bu hafta serklaj yapıldı. Forumu okuyamadım benim gibi olanlar var mı? İrtibat halinde kalalım tecrübe paylaşımı yaparız.
Kuzum bana da gribi eşim bulaştırdı. Ben de uzak durmaya çalıştım ama fayda etmedi. Şu an o iyileşti ben çekiyorumEsimde surekli oksurme ve ates. test yaptirdik, covid cikmadi ama misafir odasina yerlestirdim. Bana da bulassa bize kim bakacak durumundayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?