2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sağol canım bir an önce bakayım ben

Kızlar size çok alakasız bişey sorucam bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim
Biliyosunuz ben fransaya doğumda yanımda olsun diye kardeşimi getirmek istiyorum burdaki evraklardan bugün onay geldi simdi kardeşim türkiyede dosyasını hazırlıycak tanıdıgınız veya bildiğiniz güvenilir bi vize firması var mı acaba??

Ne güzel dağıtacak yerin varmış canım, annem istemez yeri yok, kayınvalidem uzakta. Yün yataklar var aksi gibi hiç kullanmadım ama attırmıyorlar bana da uğraş dur sadece onlar değil bi sürü şey var

Kızlar bebişin şifonyeri için organizer aldım trendyoldan çok iyi çıktı bayağı da sağlamlar. Rek Home 6
Çekmecemi ölçmeden gitmişim sipariş vermişim ama cuk diye oturdu ölçsem bu kadar uyduramazdım :)

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-06-18 at 16.23.15.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 84
  • WhatsApp Image 2022-06-18 at 16.22.58.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 87
Sifonyer ilk zamanlar icin ideal ama dolabın topladıği o düzeni hiç birşey oluşturmuyor.Eger odan müsaitse almanı tavsiye ederim yer yoksa da sifonyerle de idare edilir ya

Yün yatak nedir ya bir de attirmamalari yok mu bende de öyle 3 yorgan var o kadar yorganı ne yapacaksak Allah kolaylık versin ya şu ailelerin gereksiz herşeyi çeyiz diye vermeleri bitsin artık

Sifonyer ilk zamanlar icin ideal ama dolabın topladıği o düzeni hiç birşey oluşturmuyor.Eger odan müsaitse almanı tavsiye ederim yer yoksa da sifonyerle de idare edilir ya
Şimdilik minik minik eşyalarını şifonyere sığdırırım ama büyüdükçe eşyaları da büyüyecek o zaman mecbur kalacağız. Eşim de o zaman alırız diyo kazık yemeye çok meyilliyiz :)

Şimdilik minik minik eşyalarını şifonyere sığdırırım ama büyüdükçe eşyaları da büyüyecek o zaman mecbur kalacağız. Eşim de o zaman alırız diyo kazık yemeye çok meyilliyiz :)
Onun böyle bir fikir vermesi iyi olmuş ama o zamana kadar sen düzenini oturtur hangi tarz şeyin seni mutlu edeceğini anlarsın.Ben evlenirken dolapları ayrı kullanalım diye extra dört kapaklı bir giyinme dolabı almıştım şimdi geldiğimiz noktada benim kizceye dolap oldu o dolap o dönem aldığım paraya şuan kapağını alamazmisim ama hiç degilse büyük bir esyasindab kurtulmuş olduk

Gerçekten şimdiden çalışma masası falan almak lazım ne alırsak kar bizim için. Keresteye her ay zam geliyor zaten bu yılki fiyatları da çok arayacağız.

Uzun sürüyor mu detaylı ultrason
Özelde ücreti be kdr acaba
ben de perş günü yaptırıcam randevu aldım ama fiyat sormadık unutmuşz
Yine çikolata yemek gerek mi

1dogasever
Tahlil sonuçların nasıl çıktı tatlım
Çok şükür her şey yolunda. Daha doğrusu şu anlık endişe edecek bi yükseklik ya da düşüklük yok dedi doktor. İdrar yoku enfeksiyonun azalmış. 42 küsürdü şu an 28 küsürler o beni çok rahatlattı. Az önce de bebeğimin kalp atışını duydum içim rahatladı

Çok geçmiş olsun canım, aile hekimi ilaç verirse kullanma aklında olsn sadece kadın doğum doktoruna güven. Diğer branş doktorları bizim değerlerimizi bilemiyorlarmış
Kuzum ebe hanım ilgilendi. Tansiyonumu,ateşimi,kilomu ölçü kalp atışını dinledik elindeki cihaz taşına bilir bir cihazdı ama yeniydi. İlaçlarımın isimlerini sordu not aldı sadece. Bol sıvı, kuruyemiş, süt ve süt ürünleri önerdi sadece

Apartmanın kömürlük gibi kullanılan depo alanı yok mu? Varsa eğer eşyalarını kolilere koyup oraya koya bilir misin?

Çok geçmiş olsun
Bende geçen hafta Perşembe oldum
Rahim ağzı uzunluğum 41 mm idi
Uzunluk İyiydi ama doktorum ilerde açılabilecek bir yer gördüğü için acil serklaj yaptı şu an 20+5 haftalık hamileyim

Önceki kayıplarımdan dolayı raporluydum zaten evde yatmaya devam ediyorum.3-4 tl su içiyorum.iç çamaşırımı sık sık değiştiriyorum.Kabız olmamaya çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum.Ama ne kadar dikkat edersem edeyim oluyorum. Duphaston iyi geliyor kabızlık için.
Kanda crp baktırmayı ihmal etme.
Şekerli gıdalar yememek için kendimi tutuyorum şekeri meyveden alıyorum sadece.
Serklajımız olduğundan enfeksiyona çok yatkınız biz Tatlı enfeksiyona neden oluyor

Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.Facebookta serklajlı gebeler diye bir grup var oradaki arkadaşlar daha bilgilidir.

Esimde surekli oksurme ve ates. test yaptirdik, covid cikmadi ama misafir odasina yerlestirdim. Bana da bulassa bize kim bakacak durumundayiz.
Kuzum bana da gribi eşim bulaştırdı. Ben de uzak durmaya çalıştım ama fayda etmedi. Şu an o iyileşti ben çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…