- 25 Kasım 2020
- 3.117
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.440
- 83
Benim de kayınvalidem getirmiş eşşek ölüsü gibi kalkmıyorda. Geçenlerde gelmişlerdi götür anne ben bunu kullanmam dedim. İlerde kullanırsın kalsın dedi. Benim koyacak yerim yok götürmeyeceksen atacağım ben bunu dedim. Tansiyonu yükseldiYün yatak nedir ya bir de attirmamalari yok mu bende de öyle 3 yorgan var o kadar yorganı ne yapacaksakAllah kolaylık versin ya şu ailelerin gereksiz herşeyi çeyiz diye vermeleri bitsin artık
Cok gecmis olsun. Malum hamilelikte bagisikligimiz cok dusuyor, ne kadar saklanirsak saklanalim bizi de buluyor. Benim de suan en buyuk korkum.Kuzum bana da gribi eşim bulaştırdı. Ben de uzak durmaya çalıştım ama fayda etmedi. Şu an o iyileşti ben çekiyorum
Hayır ya gerçekten onlar da yapmış olmak için yapıyor biraz atarım tehdidinden sonra alıp gider diye düşünüyordum yine bırakıp gitti mi yaBenim de kayınvalidem getirmiş eşşek ölüsü gibi kalkmıyorda. Geçenlerde gelmişlerdi götür anne ben bunu kullanmam dedim. İlerde kullanırsın kalsın dedi. Benim koyacak yerim yok götürmeyeceksen atacağım ben bunu dedim. Tansiyonu yükseldisandim ki hastanelik olacak ben aslında şaka yapmıştım
Kuzum her yıl babamla annem olurdu. Korona dan sonra doktorlar önermediler. Ben de ailemin yanındayken yaptırırdım. Bende ki etkisi aşıyı olduktan sonra yaklaşın 10 gün boyunca grip gezerdim. Bende ki yan etkisiydi o yüzden göze alamam sanırım. Ama yaptırırsan sana ve bebeciğine şifalar olsunCok gecmis olsun. Malum hamilelikte bagisikligimiz cok dusuyor, ne kadar saklanirsak saklanalim bizi de buluyor. Benim de suan en buyuk korkum.
Bu arada sanirim Eylul-Ekim gibi grip asilanmasi yapabilecegiz. Yarin ebe hemsireye sorayim bakalim grip asisini. Buradan yazarim.
Bebeğin etkinlik masasından mi bahsediyorsun yoksa daha büyük birşey mi ? Bende doğduktan bir kaç ay sonra almayı planlıyorum etkinlik masasiniGerçekten şimdiden çalışma masası falan almak lazım ne alırsak kar bizim için. Keresteye her ay zam geliyor zaten bu yılki fiyatları da çok arayacağız.
Ben 50 sefer atardım onu da kayınpederim rica etti kızım doğuya giderseniz gerek olur misafir gelince üzerinde yatar döşek gibi kullanırsınız kalsın dedi. Baktın kullanmıyorsun o zaman atarsın hem annen de unutur dedi. Kıyamadım.Hayır ya gerçekten onlar da yapmış olmak için yapıyor biraz atarım tehdidinden sonra alıp gider diye düşünüyordum yine bırakıp gitti mi yaValla su yeni nesil mutahit elinden çıkan evlerde neden halen depolama alanına dikkat etmezler anlamıyorum gercekten erkek kafasizligini yaşıyoruz.Demek ki anneler böyle böyle çıldırıyor.Annem evde biraz kalabalık görsün hemen fırlatıp atıyor şuan onu daha iyi anlıyorum
Tayin durumu vs varsa evet haklisin atilmaz yani ki attığın gün lazım olur bazı şeylerBen 50 sefer atardım onu da kayınpederim rica etti kızım doğuya giderseniz gerek olur misafir gelince üzerinde yatar döşek gibi kullanırsınız kalsın dedi. Baktın kullanmıyorsun o zaman atarsın hem annen de unutur dedi. Kıyamadım.
35-40 dk sürdü yaklaşık.Uzun sürüyor mu detaylı ultrason
Özelde ücreti be kdr acaba
ben de perş günü yaptırıcam randevu aldım ama fiyat sormadık unutmuşz
Yine çikolata yemek gerek mi
Azıcık olur çok azagrı olabilirmiş akşamdan sonra fedim yaptığım kar
Grip geçsede öksürük kalıyor oda kötüEsimde surekli oksurme ve ates. test yaptirdik, covid cikmadi ama misafir odasina yerlestirdim. Bana da bulassa bize kim bakacak durumundayiz.
Daha iyi olacaksın tatlım.Çok şükür her şey yolunda. Daha doğrusu şu anlık endişe edecek bi yükseklik ya da düşüklük yok dedi doktor. İdrar yoku enfeksiyonun azalmış. 42 küsürdü şu an 28 küsürler o beni çok rahatlattı. Az önce de bebeğimin kalp atışını duydum içim rahatladı
Etkinlik masası ve sandalyesi onlar da bayağı artmaya başladı çünkü ha bir de kitaplıkBebeğin etkinlik masasından mi bahsediyorsun yoksa daha büyük birşey mi ? Bende doğduktan bir kaç ay sonra almayı planlıyorum etkinlik masasini
Beğendiğim minimal bir kitaplık vardı 100 TL falan çok yer kaplamayanlardan 500 TL olmuş ben şok oldumEtkinlik masası ve sandalyesi onlar da bayağı artmaya başladı çünkü ha bir de kitaplık
Canım son muayenede kilo boy 30. haftadan sonra değerlendiriyoruz demişti doktor bana kilosu iyi mi diye sorduğumda bu ara değişken olur o yüzden bakmıyoruz diye ekledi18+5 de bebeğim 250 gram kızlar. Sizce nasıl ?
Evet çok rahatladım şu an keyfim yerinde. Bende öksürük ve vücut kırgınlığı var. Dün geceden beri ateşim yükselmedi burun tıkanıklığım var hafif o kadar.Daha iyi olacaksın tatlım.
Duyunca rahatlamışsındır
Öksürük varmı
Çok teşekkür ediyorum. Evet kabızlık şimdiden problem oldu daha doğrusu kabız değilim henüz ama ıkınınca kan geliyor yapamıyorum. Kusura bakmayın lütfen bunları yazıyorum ama.Çok geçmiş olsun
Bende geçen hafta Perşembe oldum
Rahim ağzı uzunluğum 41 mm idi
Uzunluk İyiydi ama doktorum ilerde açılabilecek bir yer gördüğü için acil serklaj yaptı şu an 20+5 haftalık hamileyim
Önceki kayıplarımdan dolayı raporluydum zaten evde yatmaya devam ediyorum.3-4 tl su içiyorum.iç çamaşırımı sık sık değiştiriyorum.Kabız olmamaya çalışıyorum yediklerime dikkat ediyorum.Ama ne kadar dikkat edersem edeyim oluyorum. Duphaston iyi geliyor kabızlık için.
Kanda crp baktırmayı ihmal etme.
Şekerli gıdalar yememek için kendimi tutuyorumşekeri meyveden alıyorum sadece.
Serklajımız olduğundan enfeksiyona çok yatkınız biz Tatlı enfeksiyona neden oluyor
Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.Facebookta serklajlı gebeler diye bir grup var oradaki arkadaşlar daha bilgilidir.
Benimde biraz aşağıda,henüz yukarı çıkmadı kanamanız oluyormu dizindeBir de doktor plesentamın biraz aşağıda olduğunu söyledi. Ama henüz haftası erken yukarı çıkabilir takip edeceğiz dedi. Böyle bir durum yaşayan sonradan yukarı çıkan oldu muu? sanki bu konu konuşulmuştu.
benim hiç kanamam olmadı şuana kadar. serklaj sebebiyle kanamam var şuan.Benimde biraz aşağıda,henüz yukarı çıkmadı kanamanız oluyormu dizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?