Ben karından diye biliyorum tatlımBide kızlar detaylı ultrason alttan mı bakılıyor karından mı nasıl oluyor
Biz çok minyon değiliz belki de ondan bebek minyon değil.Maşallah prensese, umarım bizim kız da yakalar zamanını,
Ya nasıl hissediyor ben bile bazen hissetmiyorum. Bi kere hissettimBenimki de ilk başlarda eve ultrason cihazı alamıyo muyuz demişti :) Allahtan artık hareketlerini hissediyo da merakı gidiyo :)
Hahah zaten çocuklar bir kriz üzerine doğacaklar. Bari yoga ile rahatlasınlarBen yoga ,jimnastik,yüzme
Bu stresli hayatta yogayada ihtiyacı varumarım sever .
gecmis olsun.Bende gribim diye yiyemiyorum ılıkta yiyemem kan gibi olur tadi ondan bile mahrum kaldım
Karın bölgem çok da zayıf değil ama minik minik tekmelerini hissediyoruz dün hatta eşim elini koydu, uyuyo galiba bugün çok tepki vermedi der demez iki tane tekme salladı :)Ya nasıl hissediyor ben bile bazen hissetmiyorum. Bi kere hissettim
Sanırım. Benim bebek kafa üstü dün gördük. Göbek deliğimin hemen altında ayakları var. Kafa tam aşağıdaKarın bölgem çok da zayıf değil ama minik minik tekmelerini hissediyoruz dün hatta eşim elini koydu, uyuyo galiba bugün çok tepki vermedi der demez iki tane tekme salladı :)
Karın yapısına bebeğe göre çok değişkenlik gösterir herkes aynı zamanda hissedemez sanırım.
Benimki nasıl duruyo hiç bilmiyorum bazen sağdan bazen soldan bazen aşağıdan vuruyor. Bir taraf el bir taraf ayak ama çözemedim hala. Haftaya Çarşamba detaylı ultrason var görüşeceğiz miniğimle :)Sanırım. Benim bebek kafa üstü dün gördük. Göbek deliğimin hemen altında ayakları var. Kafa tam aşağıda
Oyy yerim senin miniğiniBenimki nasıl duruyo hiç bilmiyorum bazen sağdan bazen soldan bazen aşağıdan vuruyor. Bir taraf el bir taraf ayak ama çözemedim hala. Haftaya Çarşamba detaylı ultrason var görüşeceğiz miniğimle :)
Ben de direkt perinatolog buldum ondan randevu aldım bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız. :)Oyy yerim senin miniğinizaten sürekli hareket halindeler. Bizde haftaya salı günü tekrar gideceğiz. Ben kendim de yapıcam detaylıyı ama sizi perinataloga da yönlendiricem dedi. Bakalım ne olacak
Ben su an hastanedeyim seker yuklemesi icin. Sabahtan beri mahfoldumBen yaptırırım diye düşünüyorum şimdilik bakalım
Karından yapılıyor.Bide kızlar detaylı ultrason alttan mı bakılıyor karından mı nasıl oluyor
Geçmiş olsun. Bu haftalarda yapıldığını bilmiyordum zor olmuş olmalıBen su an hastanedeyim seker yuklemesi icin. Sabahtan beri mahfoldumac geldim zaten ilk ac kan verdim sonra glikoz ictim ama berbat bisey sonra 1 saat aralikla 3 sefer kan verecegim acim hala hastanede bayilmamak icin zor duruyorum. Bir tup verdim kaldi 2 tup bi bitseydi :/
Aşı zorunlu değil canım, benim doktorum tetanozu notları arasna aldı ama hangi hafta yaptıracak bilmiyorum, sormadım. Galiba 20'den sonra isticek. Doktora göre değişiyor bu.Bu aşı zorunlu mu acaba doktoruma sordum yaptırmana gerek yok dedi acaba neye göre böyle dedi ben de tereddütte kaldım.
Benim 16+2de 160 gram çıkmıştı. Minik değildir bence olsa doktor zaten söylerdi.Fazla bile değilimi tabi internet bilgilerine göre150-200 gr arası olur diyor 18 hafta icin 19 için 200-250 suan ben tribe girdim minik mi diye 16 da 145 gram
En son 10 yıl içinde yaptırdıysan gerek duymuyorlar diye biliyorum ama tüm aşı dozlarını yaptırmış olmanı istiyorlar. Diyelim ki bu hamileliğinde ilk dozu vurdurdun, sonradiğerlerini vurdurmadın, tekrar 10 yıl içinde hamile kalırsan tek doz olduğu için saymıyor doktorlar.Çocuklukta oldum, 10 yaşındayken de ayağıma çivi batmıştı bi aşı oldum ama ne hatırlamıyorım. e-nabızda görünür mü ki 25 yıl evvelki şeyler
Atlatırız inşallah. Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucağına almasını nasip etsin.Ben de direkt perinatolog buldum ondan randevu aldım bakalım inşallah sıkıntısız atlatırız. :)
Hiperaktif olurlarsa yoga olur düz duvarHahah zaten çocuklar bir kriz üzerine doğacaklar. Bari yoga ile rahatlasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?