2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de öyle yapacağım el mecbur. Şartlarımız aynıymış. Ben ilk çocuğuma ücretsiz izin aldım 2 sene kendim baktım ama bu ekonomik koşullarda bunu tekrar yapmam mümkün değil maalesef.

Kizlar size bir sorum olacak kadın doğum doktorları en fazla kaç gün rapor verebiliyor ve sebebi falan ne oluyor bu raporun konusu yani?
İş yerinde gerçekten inanılmaz bir stres altında çalışıyorum bu yüzden rapor alacağım. Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?

Canım bana 1 ay heyet raporu vermişti bitince istersen gene vereyim demişti. Bu şekilde bir ay bittikçe heyet raporu alabilirsin.

Ilk bebegimde izin surem doldugunda ise basladim ve kayinvalidem kayinbabam da köyde yasayan insanlardi ama bebek icin geldiler bizimle yasamaya Bsladilar.Annem de oncesinden baska abimin cocuklarina bakiyordu.7 yil benimle yasadilar yazin köye gitiler onda da annem geldi bakti,yengem yazin ogretmen oldugu icin işe gitmiyordu bense gidiyordum.Ah haklarini ödeyemem hic uzak yakin demediler kaldilar baktilar torunlarina. Yeri geldi sıkıldılar ,hasta oldular ama bna belli etmediler.Eger calisacaksan buyuklerinden birime yakin olman şart.Aslinda buyuklerin ciddi engeli yoksa sana ayak uydurmalilar ama tabi herkesin kendine gore bir bildigi veya koşullari var. Ama netlestirmeniz lazim durumu ki senin de kafan rahat wtsin

Ben 40 gün heyet aldım

Hanimlar bebis hareketleriniz ne durumda?Ven 17+2yim ama bebegin hareketlerini son 3 gundur ozellikle baya net h8ssediyorum.Ozellikle yemek yedikten bir kac dakika sonra basliyor.2. Gebeligim oldugi icin sanirim erken basladi gibi geliyor :) Gunde ortalama 10-15 kez oluyo.

Canim heyet raporu bir kaç doktor tarafından onaylatilip verilmiyor muydu? Gerekçe olarak ne gösterdi orada peki?
Ben özel hastaneye gidiyorum benim kanama alanım vardı gerekçe olarak hamilelikte kanama yazmıştı. Hemen çıkmıştı sonra doktorun sekteri diğer doktorlara imzalatmıştı toplamda 5 dakika sürmüştü raporun hazırlanıp çıkması

Ben de öyle istiyorum aslında bakıcı değil de annem baksın istiyorum gerçekten aileden birinin bakması çok farklı oluyor. İşte annem değil de benim onlara ayak uydurmak gerekiyor malesef bu yüzden çıkmaza girdik

Sifonyeri ikeadan aldım aslında diğer 8 çekmeceli sifonyeri almayı planlıyodum ama bayağı büyük ve hantal geldi gözüme o yüzden bunu aldım en olarak 30 cm fark var ama bu daha kibar duruyor ahşap kulpları da trendyoldan aldim. Gayet kaliteli çıktılar Konur Store 5 Adet Doğal Ham Ahşap Gürgen (KAYIN AĞACI) 38mm Mobilya Top Kulp Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Aynı dert bende de var malesef iki taraf da uzakta kimsenin düzenini bozmak istemiyorum kayınvalidem bakıcıya emanet etmeyelim biz oraya taşınırız diyor ama eşimin kız kardeşinin üniversitesinin bitmesi lazım ona da nerden baksanız 2 yıl var. Yine mecburen işten ayrılacağım. Yakın zamanda ev aldık kiraya verdik oradan maaş gibi bir gelir gelecek zorlanacağımı düşünmüyorum şimdilik. Zaten işim çocuklu bir kadın için bayağı hareketli ve yorucu o yüzden ayrılıp 2 sene çocuğa bakıp yeni bir iş aramayi düşünüyorum. Danışmanlıktan sabit bir firmaya geçmem lazım.

Kızlar ana kucağı ne düşünüyorsunuz babybjörn çok popüler övülüyor ama 3-4 bin lira çok fazla şu model benziyor fiyatı daha iyi
Chalet Ana Kucagı Kahve
Pierre Cardin Chalet Ana Kucagı Kahve

Ya da klasik 300 tllik eski tip ana kucağı mı alınmalı? Ne düşünüyorsunuz?

Ben eşimin personelinden 700 liraya ikinci el nuna aldım sıfır fiyatı 2700 lira şuan dijital değil ama salladiginizda kendi kendine uzun bir süre sallanıyor bayağı sağlam ve konforlu güzel de kullanmışlar hoşuma gitti.

Uygun almışsınız güle güle kullansın bebiş. El nuna da gördüm de çok pahalı geliyor bulunursa ikinci el bakılabilir. Ama bu pierre cardin modeli uygun ve güzel göründü emin olamadım bu bile çok iş görür gibi
Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı

Annemin şu anki kirası çok uygun olduğu için ordan çıkıp yanıma taşının da diyemiyorum ya ben taşınıcam ya da bakıcı falan bi şekilde idare edicez gibi. İstanbul şartlarında 2 sene çalışmamak biraz zorlar gibi düşünüyorum. Kendi ihtiyaçlarımızdan ya da bebeğe yapacağımız yatırımdan kısmak istemiyorum açıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…