- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
İnşallah.Anladım benim kanamam olmuştu,inşALLAH yukarıya çıkarda rahat ederiz bizde hem psikolojikmen hem bedenen
Ay bizimkiler de çıkar yukarı inşallahBenim yukarı cıktı canim baya rahim ağzıma yakındı geçen hafta gittigimde yukarı çıktığını söyledi doktor.24. Haftaya kadar cıkıyormuş genelde
Ben de öyle yapacağım el mecbur. Şartlarımız aynıymış. Ben ilk çocuğuma ücretsiz izin aldım 2 sene kendim baktım ama bu ekonomik koşullarda bunu tekrar yapmam mümkün değil maalesef.Bende kamu da çalışıyorum ama 1 yıl nasıl bakacaksınız onu anlayamadım. 16 haftalık doğum izni var hadi 3 ay da rapor alsak o da doktor insafında yıllık iznim 20 gün yine de 1 yıl olmuyorkaldı ki doktor raporu ile doğuma son 3 hafta kalıncaya kadar çalışa bilirim. yani bebeğime raporsuz ancak 3 buçuk ay bakabiliyorum. Ama eşimizin de dediği gibi bir şekilde bakılacak. Benim ya da eşimin ailesinin gelmesi söz konusu da değil. Ben bakıcıya vermek zorundayım 2 yaşına kadar 2 yaşından sonra da kreşe vereceğiz. Çalışan annelerin kanayan yarası.
Üni tıp fakültesinde kuzumAyy kıyamam cimcimeye
Canım devlet miydi özel miydi yasaklamışlar ya fotoyu
Canım bana 1 ay heyet raporu vermişti bitince istersen gene vereyim demişti. Bu şekilde bir ay bittikçe heyet raporu alabilirsin.Kizlar size bir sorum olacak kadın doğum doktorları en fazla kaç gün rapor verebiliyor ve sebebi falan ne oluyor bu raporun konusu yani?
İş yerinde gerçekten inanılmaz bir stres altında çalışıyorum bu yüzden rapor alacağım. Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Ilk bebegimde izin surem doldugunda ise basladim ve kayinvalidem kayinbabam da köyde yasayan insanlardi ama bebek icin geldiler bizimle yasamaya Bsladilar.Annem de oncesinden baska abimin cocuklarina bakiyordu.7 yil benimle yasadilar yazin köye gitiler onda da annem geldi bakti,yengem yazin ogretmen oldugu icin işe gitmiyordu bense gidiyordum.Ah haklarini ödeyemem hic uzak yakin demediler kaldilar baktilar torunlarina. Yeri geldi sıkıldılar ,hasta oldular ama bna belli etmediler.Eger calisacaksan buyuklerinden birime yakin olman şart.Aslinda buyuklerin ciddi engeli yoksa sana ayak uydurmalilar ama tabi herkesin kendine gore bir bildigi veya koşullari var. Ama netlestirmeniz lazim durumu ki senin de kafan rahat wtsinÇalışan annelerim sizlere akıl danışmak istiyorum. Ben kamu kurumunda çalışıyorum ve çok fazla ücretsiz izin kullanmayı şu aşamada düşünmüyorum. 1 sene sanırım evde kalacağım. Daha sonra bebek bakımı konusunda nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim.
Annemler ile aynı şehirdeyiz ama her gün git gel annem için zor olur toplu taşımayla vs ile. Anneme yakın kiraya çıksam o muhitte kiralar çok yüksek. Başka bi yerde ev alma durumumuz da olabilir ama o zaman da gene annem her gün gelip bakamaz. Bakıcı deseniz zaten bi ton para ve insan bu devirde kimseye güvenemiyor.
Eşim benim abarttığımı düşünüyor bi şekilde bakılır diyor ama nasıl diyince de bir çözüm sunmuyor saçma sapan şeyler diyor.
Sizler nasıl bir yol izleyeceksiniz ya da bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır
Ben 40 gün heyet aldımKizlar size bir sorum olacak kadın doğum doktorları en fazla kaç gün rapor verebiliyor ve sebebi falan ne oluyor bu raporun konusu yani?
İş yerinde gerçekten inanılmaz bir stres altında çalışıyorum bu yüzden rapor alacağım. Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Canim heyet raporu bir kaç doktor tarafından onaylatilip verilmiyor muydu? Gerekçe olarak ne gösterdi orada peki?Canım bana 1 ay heyet raporu vermişti bitince istersen gene vereyim demişti. Bu şekilde bir ay bittikçe heyet raporu alabilirsin.
Bir üstteki sorum senin içinde geçerli suan canim :)Ben 40 gün heyet aldım
Ben özel hastaneye gidiyorum benim kanama alanım vardı gerekçe olarak hamilelikte kanama yazmıştı. Hemen çıkmıştı sonra doktorun sekteri diğer doktorlara imzalatmıştı toplamda 5 dakika sürmüştü raporun hazırlanıp çıkmasıCanim heyet raporu bir kaç doktor tarafından onaylatilip verilmiyor muydu? Gerekçe olarak ne gösterdi orada peki?
Ben de öyle istiyorum aslında bakıcı değil de annem baksın istiyorum gerçekten aileden birinin bakması çok farklı oluyor. İşte annem değil de benim onlara ayak uydurmak gerekiyor malesef bu yüzden çıkmaza girdikIlk bebegimde izin surem doldugunda ise basladim ve kayinvalidem kayinbabam da köyde yasayan insanlardi ama bebek icin geldiler bizimle yasamaya Bsladilar.Annem de oncesinden baska abimin cocuklarina bakiyordu.7 yil benimle yasadilar yazin köye gitiler onda da annem geldi bakti,yengem yazin ogretmen oldugu icin işe gitmiyordu bense gidiyordum.Ah haklarini ödeyemem hic uzak yakin demediler kaldilar baktilar torunlarina. Yeri geldi sıkıldılar ,hasta oldular ama bna belli etmediler.Eger calisacaksan buyuklerinden birime yakin olman şart.Aslinda buyuklerin ciddi engeli yoksa sana ayak uydurmalilar ama tabi herkesin kendine gore bir bildigi veya koşullari var. Ama netlestirmeniz lazim durumu ki senin de kafan rahat wtsin
Sifonyeri ikeadan aldım aslında diğer 8 çekmeceli sifonyeri almayı planlıyodum ama bayağı büyük ve hantal geldi gözüme o yüzden bunu aldım en olarak 30 cm fark var ama bu daha kibar duruyor ahşap kulpları da trendyoldan aldim. Gayet kaliteli çıktılar Konur Store 5 Adet Doğal Ham Ahşap Gürgen (KAYIN AĞACI) 38mm Mobilya Top Kulp Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLGüle güle kullan canımşifonyerin dikkatimi çekti, hoşuma gitti nerden aldın acaba? Kulpları falan güzel bir hava katmış.
Bu kanamalar normalmiş zaten, benim de bugün burnum kanadı durduk yere. Araştırdım diş ve burun kanamaları sık görülebilir diyor. Burun ve diş etlerinde, hamilelik hormonları ödem yapıyor diye okudum, şişlik ondandır diye düşünüyorum, kanama da artan kan hacmi ve damar genişlemesinden dolayı olabiliyormuş. Ama diş sıkıntısı da çok yaygın tabi hamilelikte, bol kalsiyumu ondan öneriyorlar bu dönemde. Bol bol almaya çalış gıdalardan bu kadar sorun yaşıyorsan
Benim de 1 aydır falan gidip gidip geri gelen aftlarım var meselaBu son çıkan mendebur gitmedi de bir türlü
Sana ayak uydurmasi icin engeli vwr mi ?Ben de öyle istiyorum aslında bakıcı değil de annem baksın istiyorum gerçekten aileden birinin bakması çok farklı oluyor. İşte annem değil de benim onlara ayak uydurmak gerekiyor malesef bu yüzden çıkmaza girdik
Aynı dert bende de var malesef iki taraf da uzakta kimsenin düzenini bozmak istemiyorum kayınvalidem bakıcıya emanet etmeyelim biz oraya taşınırız diyor ama eşimin kız kardeşinin üniversitesinin bitmesi lazım ona da nerden baksanız 2 yıl var. Yine mecburen işten ayrılacağım. Yakın zamanda ev aldık kiraya verdik oradan maaş gibi bir gelir gelecek zorlanacağımı düşünmüyorum şimdilik. Zaten işim çocuklu bir kadın için bayağı hareketli ve yorucu o yüzden ayrılıp 2 sene çocuğa bakıp yeni bir iş aramayi düşünüyorum. Danışmanlıktan sabit bir firmaya geçmem lazım.Çalışan annelerim sizlere akıl danışmak istiyorum. Ben kamu kurumunda çalışıyorum ve çok fazla ücretsiz izin kullanmayı şu aşamada düşünmüyorum. 1 sene sanırım evde kalacağım. Daha sonra bebek bakımı konusunda nasıl bir yol izleyeceğime karar veremedim.
Annemler ile aynı şehirdeyiz ama her gün git gel annem için zor olur toplu taşımayla vs ile. Anneme yakın kiraya çıksam o muhitte kiralar çok yüksek. Başka bi yerde ev alma durumumuz da olabilir ama o zaman da gene annem her gün gelip bakamaz. Bakıcı deseniz zaten bi ton para ve insan bu devirde kimseye güvenemiyor.
Eşim benim abarttığımı düşünüyor bi şekilde bakılır diyor ama nasıl diyince de bir çözüm sunmuyor saçma sapan şeyler diyor.
Sizler nasıl bir yol izleyeceksiniz ya da bana verebileceğiniz tavsiyeleriniz var mıdır
Serviks kısalığını gösterdi. 3 doktor onaylıBir üstteki sorum senin içinde geçerli suan canim :)
Ben eşimin personelinden 700 liraya ikinci el nuna aldım sıfır fiyatı 2700 lira şuan dijital değil ama salladiginizda kendi kendine uzun bir süre sallanıyor bayağı sağlam ve konforlu güzel de kullanmışlar hoşuma gitti.Kızlar ana kucağı ne düşünüyorsunuz babybjörn çok popüler övülüyor ama 3-4 bin lira çok fazla şu model benziyor fiyatı daha iyi
Chalet Ana Kucagı Kahve
Pierre Cardin Chalet Ana Kucagı Kahve
Ya da klasik 300 tllik eski tip ana kucağı mı alınmalı? Ne düşünüyorsunuz?
Uygun almışsınız güle güle kullansın bebiş. El nuna da gördüm de çok pahalı geliyor bulunursa ikinci el bakılabilir. Ama bu pierre cardin modeli uygun ve güzel göründü emin olamadım bu bile çok iş görür gibiBen eşimin personelinden 700 liraya ikinci el nuna aldım sıfır fiyatı 2700 lira şuan dijital değil ama salladiginizda kendi kendine uzun bir süre sallanıyor bayağı sağlam ve konforlu güzel de kullanmışlar hoşuma gitti.
Annemin şu anki kirası çok uygun olduğu için ordan çıkıp yanıma taşının da diyemiyorum ya ben taşınıcam ya da bakıcı falan bi şekilde idare edicez gibi. İstanbul şartlarında 2 sene çalışmamak biraz zorlar gibi düşünüyorum. Kendi ihtiyaçlarımızdan ya da bebeğe yapacağımız yatırımdan kısmak istemiyorum açıkcasıAynı dert bende de var malesef iki taraf da uzakta kimsenin düzenini bozmak istemiyorum kayınvalidem bakıcıya emanet etmeyelim biz oraya taşınırız diyor ama eşimin kız kardeşinin üniversitesinin bitmesi lazım ona da nerden baksanız 2 yıl var. Yine mecburen işten ayrılacağım. Yakın zamanda ev aldık kiraya verdik oradan maaş gibi bir gelir gelecek zorlanacağımı düşünmüyorum şimdilik. Zaten işim çocuklu bir kadın için bayağı hareketli ve yorucu o yüzden ayrılıp 2 sene çocuğa bakıp yeni bir iş aramayi düşünüyorum. Danışmanlıktan sabit bir firmaya geçmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?