kuzum benim kanamada öte , cok buyume var dis etlerimde bir iki foto eklicem gorursun orada. dislerimden ayriliyor , dilimi attigim da ayrildigini hissediyorum. bu olabilirmis zaten ama bir tane tansiyon ilacim bunun olmasini hizlandirmis . simdi o ilaci degistirebilirmiyim diye kendi gebelin tansiyon uzmanim ile goruscem cuma gunu.Güle güle kullan canımşifonyerin dikkatimi çekti, hoşuma gitti nerden aldın acaba? Kulpları falan güzel bir hava katmış.
Bu kanamalar normalmiş zaten, benim de bugün burnum kanadı durduk yere. Araştırdım diş ve burun kanamaları sık görülebilir diyor. Burun ve diş etlerinde, hamilelik hormonları ödem yapıyor diye okudum, şişlik ondandır diye düşünüyorum, kanama da artan kan hacmi ve damar genişlemesinden dolayı olabiliyormuş. Ama diş sıkıntısı da çok yaygın tabi hamilelikte, bol kalsiyumu ondan öneriyorlar bu dönemde. Bol bol almaya çalış gıdalardan bu kadar sorun yaşıyorsan
Benim de 1 aydır falan gidip gidip geri gelen aftlarım var meselaBu son çıkan mendebur gitmedi de bir türlü
Valla benim annem babam da Kanada ya gelicekler bize yardima. Ben bir sene izinli olucam ama en basta da yanimda olmak istiyorlar , benimde canima minnetIlk bebegimde izin surem doldugunda ise basladim ve kayinvalidem kayinbabam da köyde yasayan insanlardi ama bebek icin geldiler bizimle yasamaya Bsladilar.Annem de oncesinden baska abimin cocuklarina bakiyordu.7 yil benimle yasadilar yazin köye gitiler onda da annem geldi bakti,yengem yazin ogretmen oldugu icin işe gitmiyordu bense gidiyordum.Ah haklarini ödeyemem hic uzak yakin demediler kaldilar baktilar torunlarina. Yeri geldi sıkıldılar ,hasta oldular ama bna belli etmediler.Eger calisacaksan buyuklerinden birime yakin olman şart.Aslinda buyuklerin ciddi engeli yoksa sana ayak uydurmalilar ama tabi herkesin kendine gore bir bildigi veya koşullari var. Ama netlestirmeniz lazim durumu ki senin de kafan rahat wtsin
Ben bugün hiç hissedemedim, pazartesi gününden yorgundum, üşüttüm mü bilmiyorum bu sabah kasık ağrısından zor hareket ediyordum, göbeğimin sağ altında gaz sıkışması gibi sancı vardı, bugünde ayakta çok kaldım, hiç hissedemedim bebeğimi moralim çok bozuk, sanırım sabahta hissedemezsem sağlık ocağına uğrayacağımHanimlar bebis hareketleriniz ne durumda?Ven 17+2yim ama bebegin hareketlerini son 3 gundur ozellikle baya net h8ssediyorum.Ozellikle yemek yedikten bir kac dakika sonra basliyor.2. Gebeligim oldugi icin sanirim erken basladi gibi geliyor :) Gunde ortalama 10-15 kez oluyo.
Sut, bal gibi biseyler tuketin ve yataga oturup yaslanarak bi yarim saat bekleyin.Bence bebek tepki verecektir.Ben bugün hiç hissedemedim, pazartesi gününden yorgundum, üşüttüm mü bilmiyorum bu sabah kasık ağrısından zor hareket ediyordum, göbeğimin sağ altında gaz sıkışması gibi sancı vardı, bugünde ayakta çok kaldım, hiç hissedemedim bebeğimi moralim çok bozuk, sanırım sabahta hissedemezsem sağlık ocağına uğrayacağım
Yarın deneyeceğim, teşekkür ederimSut, bal gibi biseyler tuketin ve yataga oturup yaslanarak bi yarim saat bekleyin.Bence bebek tepki verecektir.
Şuan hissetmeye başladımSut, bal gibi biseyler tuketin ve yataga oturup yaslanarak bi yarim saat bekleyin.Bence bebek tepki verecektir.
Süperr :)) aferin kuzuya :)Şuan hissetmeye başladım
Olmamışsa hiç olmaz daha hadi kurtuldun tatlımİnşallah az olur ya hala bir şey yok
Aslında daha rahat.Ultrosonunun az olmasi bir stress faktoru benim icinozel bir yer buldum 3 -4 haftada bir gidip goruyorum bebegimi
Tecrübesizim fakat tecrübelenmeye meyilli bir anne adayı olarak (ya çatlak başlangıcı,ya da süt doluyor )annesiKızlar göğüslerim cok kaşınıyor. Geceleri uykudan uyandiracak sekilde kasiniyor. Catlak vs yok şu an görünürde. Nemlendirmeye calışıyorum elimden geldigince. Nedeni nedir tecrübeli anneler varsa yazarsa sevinirim kaşı kaşı mahvoldum yok mu bir caresi
Burada ultrosona doktor bakmiyorAslında daha rahat.
Ben gitmim takıntı oluyor .
Fazlası hiç iyi değil bende ortası yokbirşey oldumu hemen bir telaş gitme isteği
Çok haklısın kamuda işler farklı gerçi ben özel sektörde olduğum için çalışırken zarara giriyorum. Bakıcı bulsam benim maaşımı isteyecek nerdeyseAnnemin şu anki kirası çok uygun olduğu için ordan çıkıp yanıma taşının da diyemiyorum ya ben taşınıcam ya da bakıcı falan bi şekilde idare edicez gibi. İstanbul şartlarında 2 sene çalışmamak biraz zorlar gibi düşünüyorum. Kendi ihtiyaçlarımızdan ya da bebeğe yapacağımız yatırımdan kısmak istemiyorum açıkcası
Bu da bence çok iyi. Dijital olanları önermiyorlar zaten ritmik sesler bebeğin sinir sistemini bozabilirmiş.Uygun almışsınız güle güle kullansın bebiş. El nuna da gördüm de çok pahalı geliyor bulunursa ikinci el bakılabilir. Ama bu pierre cardin modeli uygun ve güzel göründü emin olamadım bu bile çok iş görür gibi
Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı
baby plus Lounge Oyuncaklı Ana Kucağı
Burda perinatolog ayrı bakıyor. Detaylı ultrason sonra doktorda sonuçları istiyor .Burada ultrosona doktor bakmiyorteknisyenler de cok detay vermiyor. Bende iste buyuklugu yerinde mi , kalp atisi seviyesi ne gbi seylere bakiyorum . yoksa bir doktor gibi bir hafta ileri geri yada burnu ufak vs gbi seyler soylemiyorlar .
27 sind detayliya gidicem mesela onada teknisyen bakip raporu doktora yollayacak , doktor beni arayip detaylari anlaticak
Evet kesinlikle istanbulda kamuda çalışmak akıl karı değil kesinlikle daha önce farklı bir ilde başka bir kamu kurumundaydım hayat o kadar kolaydı ki İstanbula geri dönünce bir maaşı faturalara ve ev masraflarına ayırıyoruz sadece. Bakalım artık bebiş kısmetiyle gelir derler belki bir şeyler değişirÇok haklısın kamuda işler farklı gerçi ben özel sektörde olduğum için çalışırken zarara giriyorum. Bakıcı bulsam benim maaşımı isteyecek nerdeyseo yüzden bir müddet kariyere ara vereceğim. Çalışırken bebeğimiz için biraz yatırım yaptık. Ben aldığım maaşı direkt dövize yatırdım tek maaşla devam ettik önden bir alistirma olsun diye. Eşimin maaşıyla sıkıntısız geçindik bakalım zaman gösterecek. Ben İstanbul'daki kamu personellerine ciddi anlamda haksızlık edildiğini düşünüyorum. Diğer illerle aşağı yukarı ayni maaşı alıyorlar ama İstanbul'da yaşamak kirada oturmak çok zor. Ben Yıldız Teknikten mezunum okurken bile İstanbul'da barınmak ciddi anlamda zordu 3 burs almasam paşa paşa memlekete dönecektim
hep stres gerilimBurda perinatolog ayrı bakıyor. Detaylı ultrason sonra doktorda sonuçları istiyor .
Başka seçenekte bazı doktorlar kendileride detaylı inceliyor .
Seçenek çok olunca streste çok evet bir açıdan iyi her ayrıntıya önem veriliyor.Bazende çok yanılıyorlar
Sonuç STRES GERİLİM AKSİYON
Yaa ne güzel hem meslektaşimi hem okuldaşimi buldumEvet kesinlikle istanbulda kamuda çalışmak akıl karı değil kesinlikle daha önce farklı bir ilde başka bir kamu kurumundaydım hayat o kadar kolaydı ki İstanbula geri dönünce bir maaşı faturalara ve ev masraflarına ayırıyoruz sadece. Bakalım artık bebiş kısmetiyle gelir derler belki bir şeyler değişirbu arada ben de yıldız teknik mezunuyum ama allahtan ailem istanbulda olduğu için barınma gibi büyük bir masraf ok yoktu
Ben de oyle, sutyen lastiginin cevresi ve gogus ucunun hemen alti fena kasiniyo.Krem de suruyorum ama cok mu geriliyo nedirKızlar göğüslerim cok kaşınıyor. Geceleri uykudan uyandiracak sekilde kasiniyor. Catlak vs yok şu an görünürde. Nemlendirmeye calışıyorum elimden geldigince. Nedeni nedir tecrübeli anneler varsa yazarsa sevinirim kaşı kaşı mahvoldum yok mu bir caresi
Küçükken bu kullanışlı oluyormuş ama bebek biraz büyüyünce takla atabiliyormuş canım hareket ettiğinde, ben klasik olanlardan almayı düşünüyorum onların da sağa sola ileri geri sallananlari oluyor hem küçükken uyuduğunda yanimda odadan odaya taşıması kolay olur diye düşündüm bir de sırtı ayarlanabiliyor sandalye sekline getirebiliyorsun yengem yeğenim baya büyüyene kadar yemeklerini bile orada yedirdi masanın üstüne koyup oturttu hep mama sandalyesini çok geç aldıKızlar ana kucağı ne düşünüyorsunuz babybjörn çok popüler övülüyor ama 3-4 bin lira çok fazla şu model benziyor fiyatı daha iyi
Chalet Ana Kucagı Kahve
Pierre Cardin Chalet Ana Kucagı Kahve
Ya da klasik 300 tllik eski tip ana kucağı mı alınmalı? Ne düşünüyorsunuz?
Bena çok çektim hala cekiyorum bu ara indi biraz benim hem şişip hem yanıyor hem kasinıyordu bebe yagi surdum hep ama kırmızı çatlaklarım var su an ne yazık ki engelleyemedim muhakkak nemlendir sık sık bir de ben lohusa sutyenlerinden aldım lcw dan mükemmel bir şey hem toparlyor hem ucunu belli etmiyor hem de üstünde yokmuş gibi disaridayken hep o tarz sutyenler kullanıyorum artik baya rahatladimKızlar göğüslerim cok kaşınıyor. Geceleri uykudan uyandiracak sekilde kasiniyor. Catlak vs yok şu an görünürde. Nemlendirmeye calışıyorum elimden geldigince. Nedeni nedir tecrübeli anneler varsa yazarsa sevinirim kaşı kaşı mahvoldum yok mu bir caresi
Evet gerçekten öyle tesadüfün böylesiYaa ne güzel hem meslektaşimi hem okuldaşimi buldumsiz de gelin Kocaeli'ye burda yaşamak İstanbul'a nazaran biraz daha kolay dediğiniz gibi bebek kismetiyle gelir derler inşallah bir şeyler olumlu yönde değişir hayatımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?