2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet kesinlikle sanki kedi yavrusunu bırakıyor sonra diyor teyzem bize gelir kalır o bakar. Aynı evin içinde bir akraba ile 7/24 yaşamak da çok zor düşüncesi bile kötü geliyor
O işler öyle olmuyor valla. Bir de Teyze Eşine hayran kaldım.

Bence sen onu ikna et annene yaklaş. Kendi annenden daha iyisi olamaz. Hem güvenli. Ayrıca dediğin gibi bakıcıya vereceğin parayı da hesaplarsan mantıklı olur.

Eşin de mi kamuda çalışıyor valla başka ile tayin istemek çok mantıklı bir hareket olur
yok canım eşim özel sektörde ama rahat iş bulabileceği bir alanda eskişehir izmir vs gibi yerlerde rahat iş bulur gibi :) bir yandan da yurtdışına başvuruyoruz bakalım :)

Bence sen onu ikna et annene yaklaş. Kendi annenden daha iyisi olamaz. Hem güvenli. Ayrıca dediğin gibi bakıcıya vereceğin parayı da hesaplarsan mantıklı olur.
evet bence de zaten bakıcıya vereceğim parayı kiraya veririm en azından gözüm arkada kalmaz diye düşünüyorum

yok canım eşim özel sektörde ama rahat iş bulabileceği bir alanda eskişehir izmir vs gibi yerlerde rahat iş bulur gibi :) bir yandan da yurtdışına başvuruyoruz bakalım :)
Benim ki de tskda uçak mühendisi. Yurtdışı görevi gelsin diye dört gözle bekliyoruz ama tamamiyle yurtdışına yerleşmek bizim için imkansız

Ay kulplar zaten havasını değiştiren çok hoşuma gitti. Belki ben de senn gibi ilerde aldığım şeylerin kulplarını değiştiririm. Attım fava sağol canım
Aaa evet böyle bir şişme ben de görmemiştim. Geçmiş olsun ama sebebini biliyorsunuz nasılsa. Hamilelikte başımıza ne gelse hamillikten diye yola devam ediyoruz nasılsa, ben şahsen o modda yaşıyorum nasılsa bu da geçer diye İnş çabucak geçer ağzında rahatsızlık hissi yaratıyordur

Benim de başladı dis eti şişmesi canim ve ağız bakim sulari ile normalde rahatlatır ama kullanamıyorum zararlı olur falan diye, tuzlu su ile idare ediyorum karbonat ile fırçalıyorum bir de haftada bir kere biraz rahatlatıyor

İnan ki benim de hiç içime sinmiyor neler öğretecek nasıl enerjiler yükleyecek çocuğuma bilmiyorum. Ücretsize bende ayrılmak istiyorum maddi yönden kendimizi güvenceye alırsak hiç düşünmeden çıkacağım. Anneanne duygusu ağır basacak ve annen sizde kalmak isteyecektir diye düşünüyorum

Bu şekilde bir amir insiyatifi görmedim. Sizi yanlış yönderdirmek istemem. Ancak süt iznin bitikten sonra ücretsiz izne ayrılabilirsin. Zamanını sen ayarlaya biliyorsun. Ücretsiz izin doğuma yönelik bir izin değil erkeklerde ücretsiz izne ayrılabilir. Ancak süresi kadınlarda 2 yıl ve genel olarak çocukları için ayrılmak istiyorlar. Benim arkadaşım yurt dışında yüksek lisans için kullandı farklı bir izin aldı mı bilmiyorum. Yani şunu söylemek istiyorum istediğin zaman ücretsiz izin talebinde buluna bilirsin

Ne demek canım.Orijinali siyah kulpluydu çok salon mobilyası gibi duruyordu o yüzden ahşap kulp alıp biraz bebeksilestirdim dolap alırsam kullanırım diye fazla fazla aldım hatta

1 ay tek seferde tek hekim olarak verebiliyorlar. 1 ay ve üzeri için heyet raporu lazım.

Benim ki de tskda uçak mühendisi. Yurtdışı görevi gelsin diye dört gözle bekliyoruz ama tamamiyle yurtdışına yerleşmek bizim için imkansız
Eşim de geçen gün bana söyledi dış görev gelebilir diye istemiyorum. Benim de eşim ikmalde. Zaten ailemden ayrım bi de eşimden ayrı çocukla bir başıma kafayı yemek istemiyorum. Dua ediyorum görev felan gelmesin diye. Parası eksik kalsın babası yanında olsun.

Tecrübesizim fakat tecrübelenmeye meyilli bir anne adayı olarak (ya çatlak başlangıcı,ya da süt doluyor )annesi
İyice etrafını nemlendir ihmal etme çatlakta biranda oluyormuş .
Karnımı her gün nemlendiriyorum gogsumude iki günde bir ama onuda her gün yapayım. Umarım çatlaksız atlatırız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…