Eşin de mi kamuda çalışıyor valla başka ile tayin istemek çok mantıklı bir hareket olurEvet gerçekten öyle tesadüfün böylesiçocuğum biraz büyünce tayin düşünüyorum açıkcası daha sakin bir şehre
O işler öyle olmuyor valla. Bir de TeyzeEvet kesinlikle sanki kedi yavrusunu bırakıyorsonra diyor teyzem bize gelir kalır o bakar. Aynı evin içinde bir akraba ile 7/24 yaşamak da çok zor düşüncesi bile kötü geliyor
Bence sen onu ikna et annene yaklaş. Kendi annenden daha iyisi olamaz. Hem güvenli. Ayrıca dediğin gibi bakıcıya vereceğin parayı da hesaplarsan mantıklı olur.Annem çok hevesli kesinlikle kimseye bırakmam ben bakıcam diyor eminim ki çok da iyi bakar gözüm arkada kalmaz asla. Ama işte eşim o kadar kira veremeyiz diyor e bakıcı da o kadar isteyecek diyorum ucuz bakıcı buluruz diyorherhalde yoldan geçen adamı tutacak yani çoğu zaman saçma sapan konuşuyor hiç yardımcı olmuyor bu konularda
yok canım eşim özel sektörde ama rahat iş bulabileceği bir alanda eskişehir izmir vs gibi yerlerde rahat iş bulur gibi :) bir yandan da yurtdışına başvuruyoruz bakalım :)Eşin de mi kamuda çalışıyor valla başka ile tayin istemek çok mantıklı bir hareket olur
evet bence de zaten bakıcıya vereceğim parayı kiraya veririm en azından gözüm arkada kalmaz diye düşünüyorumBence sen onu ikna et annene yaklaş. Kendi annenden daha iyisi olamaz. Hem güvenli. Ayrıca dediğin gibi bakıcıya vereceğin parayı da hesaplarsan mantıklı olur.
sorma sorma her gün ayrı harika bir fikir ile geliyorO işler öyle olmuyor valla. Bir de TeyzeEşine hayran kaldım.
Benim ki de tskda uçak mühendisi. Yurtdışı görevi gelsin diye dört gözle bekliyoruzyok canım eşim özel sektörde ama rahat iş bulabileceği bir alanda eskişehir izmir vs gibi yerlerde rahat iş bulur gibi :) bir yandan da yurtdışına başvuruyoruz bakalım :)
sağol canım bakayım buna da 6 aydan sonra alıcam zaten büyük eşyaları.Ben gönlümü buna kaptırdım @Anastai ama araştırma halindeyim bakalım
Minio Cozy Ana Dizi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Ay kulplar zaten havasını değiştiren çok hoşuma gitti. Belki ben de senn gibi ilerde aldığım şeylerin kulplarını değiştiririm. Attım fava sağol canımSifonyeri ikeadan aldım aslında diğer 8 çekmeceli sifonyeri almayı planlıyodum ama bayağı büyük ve hantal geldi gözüme o yüzden bunu aldım en olarak 30 cm fark var ama bu daha kibar duruyor ahşap kulpları da trendyoldan aldim. Gayet kaliteli çıktılar Konur Store 5 Adet Doğal Ham Ahşap Gürgen (KAYIN AĞACI) 38mm Mobilya Top Kulp Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Aaa evet böyle bir şişme ben de görmemiştim. Geçmiş olsun ama sebebini biliyorsunuz nasılsa. Hamilelikte başımıza ne gelse hamillikten diye yola devam ediyoruz nasılsa, ben şahsen o modda yaşıyorum nasılsa bu da geçer diyekuzum benim kanamada öte , cok buyume var dis etlerimde bir iki foto eklicem gorursun orada. dislerimden ayriliyor , dilimi attigim da ayrildigini hissediyorum. bu olabilirmis zaten ama bir tane tansiyon ilacim bunun olmasini hizlandirmis . simdi o ilaci degistirebilirmiyim diye kendi gebelin tansiyon uzmanim ile goruscem cuma gunu.
Valla benim annem babam da Kanada ya gelicekler bize yardima. Ben bir sene izinli olucam ama en basta da yanimda olmak istiyorlar , benimde canima minnetiznim bitince de bir sene daha kalicaklar , daha sonra 2 yasinda yuvaya vericem . bir seneden fazla calismama imkanim yok malesef , gecim skntisi ..
Benim de başladı dis eti şişmesi canim ve ağız bakim sulari ile normalde rahatlatır ama kullanamıyorum zararlı olur falan diye, tuzlu su ile idare ediyorum karbonat ile fırçalıyorum bir de haftada bir kere biraz rahatlatıyorkuzum benim kanamada öte , cok buyume var dis etlerimde bir iki foto eklicem gorursun orada. dislerimden ayriliyor , dilimi attigim da ayrildigini hissediyorum. bu olabilirmis zaten ama bir tane tansiyon ilacim bunun olmasini hizlandirmis . simdi o ilaci degistirebilirmiyim diye kendi gebelin tansiyon uzmanim ile goruscem cuma gunu.
Valla benim annem babam da Kanada ya gelicekler bize yardima. Ben bir sene izinli olucam ama en basta da yanimda olmak istiyorlar , benimde canima minnetiznim bitince de bir sene daha kalicaklar , daha sonra 2 yasinda yuvaya vericem . bir seneden fazla calismama imkanim yok malesef , gecim skntisi ..
İnan ki benim de hiç içime sinmiyor neler öğretecek nasıl enerjiler yükleyecek çocuğuma bilmiyorum. Ücretsize bende ayrılmak istiyorum maddi yönden kendimizi güvenceye alırsak hiç düşünmeden çıkacağım. Anneanne duygusu ağır basacak ve annen sizde kalmak isteyecektir diye düşünüyorumÜcretsiz izin kullanacağım canım geri kalan zamanlarda o da tabi maddi olarak zorlayacak ama napalım 1 sene kalmak istiyorum bebeğimle. Benim de eşimin annesi farklı bir ilde o yüzden o da bakamaz. Eşim artık annene veririz haftasonu alırız diyorsaçmalama konusunda seviye atladı bakıcı konusu hiç içime sinmiyor hep aklım kalacak gibi hissediyorum nedense
Bu şekilde bir amir insiyatifi görmedim. Sizi yanlış yönderdirmek istemem. Ancak süt iznin bitikten sonra ücretsiz izne ayrılabilirsin. Zamanını sen ayarlaya biliyorsun. Ücretsiz izin doğuma yönelik bir izin değil erkeklerde ücretsiz izne ayrılabilir. Ancak süresi kadınlarda 2 yıl ve genel olarak çocukları için ayrılmak istiyorlar. Benim arkadaşım yurt dışında yüksek lisans için kullandı farklı bir izin aldı mı bilmiyorum. Yani şunu söylemek istiyorum istediğin zaman ücretsiz izin talebinde buluna bilirsinBende bu konu aklıma takılıyor mesela sut izni var Bunu bazı amir insiyatifi ile iki gün olarak hafta 3 gün ise gidiyorlar bu 3 gün ise gitme 2 ay sürüyor sanırım bunun sonrasında ücretsiz alabiliyormuyuz acaba yoksa Doğumdan sonra mi alına biliyor bir süresi varmi acaba biliyormusunuz
Ne demek canım.Orijinali siyah kulpluydu çok salon mobilyası gibi duruyordu o yüzden ahşap kulp alıp biraz bebeksilestirdim dolap alırsam kullanırım diye fazla fazla aldım hattaAy kulplar zaten havasını değiştiren çok hoşuma gitti. Belki ben de senn gibi ilerde aldığım şeylerin kulplarını değiştiririm. Attım fava sağol canım
Aaa evet böyle bir şişme ben de görmemiştim. Geçmiş olsun ama sebebini biliyorsunuz nasılsa. Hamilelikte başımıza ne gelse hamillikten diye yola devam ediyoruz nasılsa, ben şahsen o modda yaşıyorum nasılsa bu da geçer diyeİnş çabucak geçer ağzında rahatsızlık hissi yaratıyordur
1 ay tek seferde tek hekim olarak verebiliyorlar. 1 ay ve üzeri için heyet raporu lazım.Kizlar size bir sorum olacak kadın doğum doktorları en fazla kaç gün rapor verebiliyor ve sebebi falan ne oluyor bu raporun konusu yani?
İş yerinde gerçekten inanılmaz bir stres altında çalışıyorum bu yüzden rapor alacağım. Bilen varsa yardımcı olabilir misiniz?
Eşim de geçen gün bana söyledi dış görev gelebilir diyeBenim ki de tskda uçak mühendisi. Yurtdışı görevi gelsin diye dört gözle bekliyoruzama tamamiyle yurtdışına yerleşmek bizim için imkansız
Karnımı her gün nemlendiriyorum gogsumude iki günde bir ama onuda her gün yapayım. Umarım çatlaksız atlatırız bu süreciTecrübesizim fakat tecrübelenmeye meyilli bir anne adayı olarak (ya çatlak başlangıcı,ya da süt doluyor )annesi
İyice etrafını nemlendir ihmal etme çatlakta biranda oluyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?