2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selam kızlar bayadır giremiyordun
İnşallah tüm bebeler iyidir
Benim gibi henüz hiç bir şey almayan üşengeç analara selam olsun
Selam ben de hiçbir şey almıyorum. Cinsiyeti öğrenince ayıp olmasın diye iki tulum aldım Gerçi bizim cinsiyetler aynı olduğu için abisininkileri kullanacak garibim

newmoon10 tek hekim tek seferde 10 gün izin verebiliyor. sonrasında üstüne bir 10 gün daha verebiliyor.daha fazlası için heyet imzası gerekiyor. Bana 30 gün heyet raporu yazıldı mesela.

Bakayım bende sütyenlere canım

tamam canım teşekkür ederim. Kullanan var bu şekilde özellik özel sektör daha çok birleştirmeye izin veriyor süt iznini kamuda geçen bir bayandan duydum bakalım bende şansımı deniycem

Bizim yurtdışı görevleri uzun vadeli oluyor aile ile birlikte yerleşiliyor. Görev bitince hep birlikte dönüyorsunuz keşke olsa çocuk için de çok iyi olur dil öğrenir tabi yerine bağlı. Şimdiye kadar Londra Moskova Sofya görevlerine gidenleri biliyorum bizim şansımiza Afganistan çıkar

Benim ki de tskda uçak mühendisi. Yurtdışı görevi gelsin diye dört gözle bekliyoruz ama tamamiyle yurtdışına yerleşmek bizim için imkansız
Artık türkiyede yaşamak çok zorlaştı malesef önceden ben de pek yanaşmıyordum yurtdışı için ama şu an fırsat olduğu an gideceğiz

Artık türkiyede yaşamak çok zorlaştı malesef önceden ben de pek yanaşmıyordum yurtdışı için ama şu an fırsat olduğu an gideceğiz
Ülkenin bütün aydın kesimi bir şekilde gidiyor cahillerin oranı artacak bazen tüm şartları zorlayip yurtdışında doğum yapmayı düşünüyorum çocuğumun bari geleceği kurtulsun

Allah evladınızı sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah

Kızlar her yerde hamile ağdası reklamı görüyorum normal ağdadan ne farki var bilginiz var mı? Malum artık göbekten bazı şeylerde zorlanıyorum kuaföre gitmem lazım

Hanımlar merhaba 2. Gebeliği olup 19. Hafta da hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı?
Ben bir kaç gundur hissediyorum tam 19. Haftada da hissettim günde bir iki kere daha çok kahvaltıdan sonra uzanınca ve geceleri uykuya dalmadan önce pıt pıt hissediyorum . Doktor 21. Haftada anca hissedersin demisti o yüzden hissetmiyorsanda korkma

Insallah degildir.Belki de daha sıkstrmayan rahat pamuklu sutyen almak lazim
Pamuklu emzirme sutyenleri aldim LCW'den. Inanin cok rahatlar. Goguslerin uclarini belli etmeyen, hafif ve pamuklu yapilari var. Bu sicaklarda tek tahammul edebildigim bunlar. Polyester olanlar mahfediyor.

Kızlar her yerde hamile ağdası reklamı görüyorum normal ağdadan ne farki var bilginiz var mı? Malum artık göbekten bazı şeylerde zorlanıyorum kuaföre gitmem lazım

Aaa denk gelmedim ben öyle bi şeye, farklı bir yöntemi mi var ki? Ben uzun süre lazer epilasyona giderek neredeyse halletmiştim, gebelikten sonra ara verince haliyle azar azar çıkmaya başladı yine, ağda sürsem hormonların etkisiyle coşacak eski haline gelecek diye korkuyorum, o yüzden jilet yaptım. Ama ilerleyen zamanlarda ağda lazım olacak sanki. Keşke lazere gidebilsek…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…