- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Selam ben de hiçbir şey almıyorum. Cinsiyeti öğrenince ayıp olmasın diye iki tulum aldımSelam kızlar bayadır giremiyordun
İnşallah tüm bebeler iyidir
Benim gibi henüz hiç bir şey almayan üşengeç analara selam olsun
Bende anlam veremedim canım umarım catlak kaşıntısı değildir. Yeterincede büyüdü artık daha ne kadar buyuyecek bilmiyorumBen de oyle, sutyen lastiginin cevresi ve gogus ucunun hemen alti fena kasiniyo.Krem de suruyorum ama cok mu geriliyo nedir
Bakayım bende sütyenlere canımKüçükken bu kullanışlı oluyormuş ama bebek biraz büyüyünce takla atabiliyormuş canım hareket ettiğinde, ben klasik olanlardan almayı düşünüyorum onların da sağa sola ileri geri sallananlari oluyor hem küçükken uyuduğunda yanimda odadan odaya taşıması kolay olur diye düşündüm bir de sırtı ayarlanabiliyor sandalye sekline getirebiliyorsun yengem yeğenim baya büyüyene kadar yemeklerini bile orada yedirdi masanın üstüne koyup oturttu hep mama sandalyesini çok geç aldı
Bena çok çektim hala cekiyorum bu ara indi biraz benim hem şişip hem yanıyor hem kasinıyordu bebe yagi surdum hep ama kırmızı çatlaklarım var su an ne yazık ki engelleyemedim muhakkak nemlendir sık sık bir de ben lohusa sutyenlerinden aldım lcw dan mükemmel bir şey hem toparlyor hem ucunu belli etmiyor hem de üstünde yokmuş gibi disaridayken hep o tarz sutyenler kullanıyorum artik baya rahatladim
tamam canım teşekkür ederim. Kullanan var bu şekilde özellik özel sektör daha çok birleştirmeye izin veriyor süt iznini kamuda geçen bir bayandan duydum bakalım bende şansımı deniycemBu şekilde bir amir insiyatifi görmedim. Sizi yanlış yönderdirmek istemem. Ancak süt iznin bitikten sonra ücretsiz izne ayrılabilirsin. Zamanını sen ayarlaya biliyorsun. Ücretsiz izin doğuma yönelik bir izin değil erkeklerde ücretsiz izne ayrılabilir. Ancak süresi kadınlarda 2 yıl ve genel olarak çocukları için ayrılmak istiyorlar. Benim arkadaşım yurt dışında yüksek lisans için kullandı farklı bir izin aldı mı bilmiyorum. Yani şunu söylemek istiyorum istediğin zaman ücretsiz izin talebinde buluna bilirsin
Bizim yurtdışı görevleri uzun vadeli oluyor aile ile birlikte yerleşiliyor. Görev bitince hep birlikte dönüyorsunuz keşke olsa çocuk için de çok iyi olur dil öğrenir tabi yerine bağlı. Şimdiye kadar Londra Moskova Sofya görevlerine gidenleri biliyorum bizim şansımiza Afganistan çıkarEşim de geçen gün bana söyledi dış görev gelebilir diyeistemiyorum. Benim de eşim ikmalde. Zaten ailemden ayrım bi de eşimden ayrı çocukla bir başıma kafayı yemek istemiyorum. Dua ediyorum görev felan gelmesin diye. Parası eksik kalsın babası yanında olsun.
Insallah degildir.Belki de daha sıkstrmayan rahat pamuklu sutyen almak lazimBende anlam veremedim canım umarım catlak kaşıntısı değildir. Yeterincede büyüdü artık daha ne kadar buyuyecek bilmiyorum
Artık türkiyede yaşamak çok zorlaştı malesefBenim ki de tskda uçak mühendisi. Yurtdışı görevi gelsin diye dört gözle bekliyoruzama tamamiyle yurtdışına yerleşmek bizim için imkansız
Ülkenin bütün aydın kesimi bir şekilde gidiyor cahillerin oranı artacakArtık türkiyede yaşamak çok zorlaştı malesefönceden ben de pek yanaşmıyordum yurtdışı için ama şu an fırsat olduğu an gideceğiz
Allah evladınızı sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallahIkınmak dikişlere zarar verebilir
Doktoruna sorup duphaston içebilirsin
Mesela sabah bi ölçek içiyorum akşama rahatlıyorum
Doktorum kabız olmadıkça içmemem gerektiğini söylemişti bende 2 gün yapamazsam içiyorum ilacı
Yatıyorum ben oturmaya korkuyorum
Cuma kontrolüm var o gün doktoruma sorarım oturmayı
Benim bu 4. Gebeliğim ve yaşayan yok o yüzden elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.Eşim öğretmen okullar da kapandı herşeyimle o ilgileniyor Allah razı olsun
Birde özel bölgeye ağda yapmıyor serklajlı gebeler rahmi uyarır diye
Aklıma geldikçe yazarım
.Selam kızlar bayadır giremiyordun
İnşallah tüm bebeler iyidir
Benim gibi henüz hiç bir şey almayan üşengeç analara selam olsun
Ben sarkmasın diye hala sıkı sütyenler takıyorum ondan olabilir sanirim bir emzirme sütyenlerini deneyeceğimInsallah degildir.Belki de daha sıkstrmayan rahat pamuklu sutyen almak lazim
Ben bir kaç gundur hissediyorum tam 19. Haftada da hissettim günde bir iki kere daha çok kahvaltıdan sonra uzanınca ve geceleri uykuya dalmadan önce pıt pıt hissediyorum . Doktor 21. Haftada anca hissedersin demisti o yüzden hissetmiyorsanda korkmaHanımlar merhaba 2. Gebeliği olup 19. Hafta da hala bebeğin hareketlerini hissetmeyen var mı?
Pamuklu emzirme sutyenleri aldim LCW'den. Inanin cok rahatlar. Goguslerin uclarini belli etmeyen, hafif ve pamuklu yapilari var. Bu sicaklarda tek tahammul edebildigim bunlar. Polyester olanlar mahfediyor.Insallah degildir.Belki de daha sıkstrmayan rahat pamuklu sutyen almak lazim
Kızlar her yerde hamile ağdası reklamı görüyorum normal ağdadan ne farki var bilginiz var mı? Malum artık göbekten bazı şeylerde zorlanıyorum kuaföre gitmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?