2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun, temiz çıkmasına sevindim. Bizde henüz konuşulmadı bi şey, haftaya normal kontrolüm var, orada belli olur tarihi.

Bakayım bende sütyenlere canım
Şundan aldım ben inanılmaz rahat pedleri çıkabiliyor yarim atlet gibi kopcasiz doğum sonrasi da lazim tavsiye ederim göğüs sorunu olanlara, doktorum da bu tarz çamaşırlar önermişti

Eklentiler

• Screenshot_20220622-155404.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 112
  • Screenshot_20220622-155354.webp
    13 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar her yerde hamile ağdası reklamı görüyorum normal ağdadan ne farki var bilginiz var mı? Malum artık göbekten bazı şeylerde zorlanıyorum kuaföre gitmem lazım
Ay ben hic öyle bi şey gormedim ama takip ettiğim hemen hemen her doktora tüy dökücü kremi soruyorum bir de benim tüylerin çıkma suresi uzadı normalde hormonla artar diyorlar ama en son bacaklarımı falan epilasyonla bir ay önce almıştım maşallah hala alınacak kıvama gelmedi tek tük incecik çıkıyor, bir doktor tüy dökücü de sir ağda da kullanabilirsin zararı yok dedi

Erken değil mi yukleme için ben 24. Haftadan sonra diye biliyorum çünkü, doktorum kilo artışın çok olmazsa yaptırmanı istemem dedi bana açtık tokluk şekerine bakmamız yeterli olur ya da bi sure evde cihazla takip yaparsin dedi ben pek düşünmüyorum yüklemeyi açıkçası hamile kalmadan önce yaptirmistim kontrol amaçlı uzun bi sure kendime gelemedim o zaman bir sıkıntı cikmamisti

Ben de öğrenciyken gitmiştim Mecidiyeköyde saçma sapan bir yer çıktı işe de yaramadı. Sonra da pcos olduğumu öğrendim belki bebiş olduktan sonra tekrar şansımı denerim. Tamamen bitme garantisi yok ama bende

Sizin çok iyiymiş balım bizim öyle bir şansımız olsa da beni göndermezler. İnşallah sizinde gönlünüze göre olur bebek kısmeti ile gelir derler sizin minnoşta uğuru ilke gelsin Genelde annenin gönlünde en çok ne yatarsa onu getirirmiş güzel şeyler getirsinler

Gerçekten benimkiler çok hızlı uzarlar normalde hamilelikte bir yavaşladilar ilginç bir şekilde. İki ayda alınacak seviyeye anca geldiler

Kızlar ben kızçemin dolabını hazırlamaya başladım dayanamadım yine yavruma oda yapamayacağız seneye tayinimiz çıkmazsa diğer yıl yolcudur Abbas. Eşimle de karar aldık oda masrafını kızımızın adına altın alacağız. Bende dolabı dolu olsun istiyorum anne yüreği bi yer eksikse diğer yer ile tamamlamaya çalışıyor işte şu an çok duygusalım. Bizim kıyafet odamız da 3 tane dolap vardı bu dolabı aldığımızda öyle bi içimden geçmişti Dilek kapım açıkmış gönlüme göre oluyor

Eklentiler

• 9369C966-A1F9-4A36-81BF-CCA7D957DEC5.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar gögüs ucunda çok hafif beyazlık gördüm sıvı sanırım süt . Sizlerde var mı böyle bişi

Gerçekten benimkiler çok hızlı uzarlar normalde hamilelikte bir yavaşladilar ilginç bir şekilde. İki ayda alınacak seviyeye anca geldiler
O da bizim şansımız olmuş valla hormonlarla püskürüyor diyordu arkadaşlarım öyle olsa nasip bas ederdik bu sıcaklarda sürekli valla karnım öyle çok buyumedi ama eğilince ağrı oluyor karnımda beceremezmisim yani

Yaaa bayıldım cok güzel olmuş sağlıkla kullansın hepsini ben de dolap almayacağım diyordum ama boyle görünce mest oldum

Benim biraz çıktı mesela yukardan bakınca hiç bişey göremiyorum zorlamak da istemiyorum en iyisi kuaför dedim.

ben yaptıracağım ama benim de korkum hamileliğimin ilk haftasından beri tiksindiğim o şekerimsi şeyi nasıl içeceğim. Afedersin ama bide aç karnına kusmadan nasıl durabilirim bilmiyorum

2'li tarama testim de yaş riskim yüksek çıktı doktorum perinatolojiye yönlendirdi o da amniyosentez istedi yaptırmadım ama 3' lü testte de yüksek çıkınca doktorum down sendromu için yaptırsaydın keşke dedi ama onunda riskleri var ne yapacağımı şaşırdım kafam allak bullak

Merhaba kızlar, size geçen gün yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum Kızıma isim düşünüyorduk bir kaç haftadır benim içime sinen bir sadece bir isim oldu, Azra. Başka arasam da bulamadım yani eşim istemiyor diye. Eşimde Gökçe ile Özge arasında. Akşam geldi yanıma 3 ismide kağıtlara yazmış, neyi çekersen o olsun ben kabulüm dedi. Ben başta istemedim çünkü başka isim hiç istemiyorum, sonra bir tane çektim, ne çıktı tahmin edin Azra eşimde mecbur kabul etti artık Nasıl kalpten istemişsen artık Kızımın adını bulmuş olduk

Adıyla yaşasın inşallah prenses

Fetal dna için geç mi kaldiniz acaba hafta siniri var mi bilmiyorum amniyosentez kesin tanı ama diğer tarama testleri içinde en yuksek oranı fetaldna veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…