- 17 Mart 2022
- 2.809
- 2.311
- 83
- 40
Benim ilk kasıklarımda itme seklindeydi 20 haftalık şuan içerde dans ediyor resmen karnım dalgalanmalarınBebegini hisseden tecrubeli annelere soru :) Benim ilk hamileligim bugun 19+0. Gobek deligimin sag tarafinda ve hizasinda bir kipirdanma oldu ama oyle dedikleri gibi kelebek kanadi hissi falan degildi. Direk hafif bir baski ile oldu, birkac kere. Bebis midir?
Kuzum sende mi goremedin ya benim sıpa da göstermedi kendini elime bir foto verdiler ayağı bacağı eli hepsi bir yerde hepsinin arasindan sadece yanaklarını ayırt edebiliyorumBen detaylıya 2 gün sonraya bulabildim randevu mecbur gittim çarşamba tekrar gidecem yüzünü göremedik
Kuzu hiçmi görmedin sadece ayrıntılı ultrasondamı göstermediKuzum sende mi goremedin ya benim sıpa da göstermedi kendini elime bir foto verdiler ayağı bacağı eli hepsi bir yerde hepsinin arasindan sadece yanaklarını ayırt edebiliyorumBir ay sonra şeker yüklemesnde umarım gösterir kendini diye ümit ediyorum
Bir sonuca ulaştın mı canım ne zamandır takip edemiyorumEvet canım bebeğin göbek kordonundan bikaç damla kan alıyolar tüm genetik taraması yapılabiliyor. Amniyosenteze göre daha riskli olmasına rağmen maalesef yaptırmak durumundayım. Çünkü bu şekilde kalır ve gerçekten bebekte bir sıkıntı varsa erkenden geledebilir. Bir sorun çıkarsa sorunun cinsine göre hareket ediliyor. Bazı rahatsızlıklarda bebek zaten yaşamla bağdaşmayan bulgular taşıdığı için belli bi süre sonra suyu gelebilir doğum başlayabilir o durumda doğum başlarsa tabii diğer bebek de erken doğacağı için kaybediliyor. O nedenle sorunun cinsine göre sağlıksız olan bebeğin kalbini durduruyorlar diğerinin yaşama şansı devam etsin diye
Ya bende 1 haftadır hissediyorum günde 4 5 defa dısarıdan ne zaman görünecek diye merak ediyordum inşallah minik tekmelerinide görürüm bir kaç haftayaOlma ihtimali yüksek bunu 2 3 kere daha yaşayınca net bi sekilde anlıyo insanbende 18. Haftamda hissetmistim dedigin gibi emin olamamıştım 1 hafta sonra devam ettikce emin oldum suan 21. Haftadayım kıpır kıpır dışardan bile görünüyo hatta hareket ettigi bazen
once bir miktar rahatsizlik verdi. ama sonunda hissedebildigim icin cok mutluyum :) Derdi ne acaba? Oturus pozisyonumu begenmedi belki :)Bebistir bebiş. Benim ilkinde o kelebek çırpınışı oldu ama bunda ilk baslarda karnımın içinde baskı seklinde şimdi de pıt pıt vuruyor.
Hakikaten hafif bir mide bulantisi oldu bende de. Biz direk itmeyle basladik, kremlendim masaj yaptim sakinledi.Benim ilk kasıklarımda itme seklindeydi 20 haftalık şuan içerde dans ediyor resmen karnım dalgalanmaların
Dan bazen migdem bulanıyor.ilk iki hamilelikte kelebek cirpinisi gibiydi ilk hareketler bu seferki itme şeklinde başladı.iki haftadır özellikle şu iki gündür karnım dalgalı deniz gibi yatıncayani itme seklinde de olabilir.
Evet bebistir.Artik kelebegin kanat cirpmasi gibi degil aynen dedign gibi hafif baski gibi cok tatli :)Bebegini hisseden tecrubeli annelere soru :) Benim ilk hamileligim bugun 19+0. Gobek deligimin sag tarafinda ve hizasinda bir kipirdanma oldu ama oyle dedikleri gibi kelebek kanadi hissi falan degildi. Direk hafif bir baski ile oldu, birkac kere. Bebis midir?
Aynen canımBebistir bebiş. Benim ilkinde o kelebek çırpınışı oldu ama bunda ilk baslarda karnımın içinde baskı seklinde şimdi de pıt pıt vuruyor.
Şöyle net fotoğraf olarak hiç görmedim açıkçası bir ay sonra yiyebildigim herşeyi yiyip net görüntüsünü görmek için elimden geleni yapacağım inşallahKuzu hiçmi görmedin sadece ayrıntılı ultrasondamı göstermedi
Evet canım damarlarına kadar inceledilerHayırlısıyla inşAllah görürsün kuzum ya
Yüzünü göstermiyor ya yinede beyninin içine bakabiliyorlarmi tatlım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınızNormalde önümüzdeki haftasonuna doğru olacaktı ama biz tatil aldık diye doktor gidin gelin yapalım hem göbek kordonu kalınlaşmış olur dedi. Bayramdan önceki hafta 4-5 temmuz gibi yapılacak. Sonrasında rapor veriliyor zaten bayramla da birleşir bolca dinlenerek geçiririm riskli dönemi
Canım geçmiş olsun. Rahim kasılması nasıl oluyorKızlar rahim kasılmalarım var doktorum vicium D3 verdi içindeki magnezyum 250 mg günde iki kere hap olarak içiyorum toplam 500 mg oluyor çok mu fazla acaba mg miktarı sizler magnezyumu günde kaç mg içiyorsunuz kullanan arkadaşlar?
Bana foto vermediler rapor verdiler cd de 19 tane video var yüzünü gösterince 2 video daha çekilecek dedi ama foto tarzında verecekler mi bilmiyorumKuzum sende mi goremedin ya benim sıpa da göstermedi kendini elime bir foto verdiler ayağı bacağı eli hepsi bir yerde hepsinin arasindan sadece yanaklarını ayırt edebiliyorumBir ay sonra şeker yüklemesnde umarım gösterir kendini diye ümit ediyorum
Benim doktor herşeyini görüyor ama fotoda net çıkmıyor CD vs normallik durumunun raporunu aldık 35 dakikalık muayne sırasında fakat renkli resimde Kolu bacağı burnu hepsi iç içe ben nerden anlayayim milletin çocuğu vesikalik vermiş resmen yaBana foto vermediler rapor verdiler cd de 19 tane video var yüzünü gösterince 2 video daha çekilecek dedi ama foto tarzında verecekler mi bilmiyorum
Tek tek ağzını burnunu inceledi ama genel olarak eller ve ayak yüzünde olduğu İçin görüntü alamadıo görüntüyü alana kadar geleceksin dedi bakalım
Rahim kasılmaları ve bacak ağrıları olduğu için bana da 365 mg verdi doktorum devletin karşıladığı suda eriyenler yeterli dediKızlar rahim kasılmalarım var doktorum vicium D3 verdi içindeki magnezyum 250 mg günde iki kere hap olarak içiyorum toplam 500 mg oluyor çok mu fazla acaba mg miktarı sizler magnezyumu günde kaç mg içiyorsunuz kullanan arkadaşlar?
Bana miktarı fazla geldi de inşallah rahatlatır biraz kasılmalarım ve kramplarım çok fazla bu araRahim kasılmaları ve bacak ağrıları olduğu için bana da 365 mg verdi doktorum devletin karşıladığı suda eriyenler yeterli dedi
Rahim kasılmaları ve bacak ağrıları olduğu için bana da 365 mg verdi doktorum devletin karşıladığı suda eriyenler yeterli dedi ama bildiğim kadarıyla fazlası idrar ile atılanlar listesinde magnezyum yine de bak istersen de sorun olacağıni sanmıyorumKızlar rahim kasılmalarım var doktorum vicium D3 verdi içindeki magnezyum 250 mg günde iki kere hap olarak içiyorum toplam 500 mg oluyor çok mu fazla acaba mg miktarı sizler magnezyumu günde kaç mg içiyorsunuz kullanan arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?