2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim ilk kasıklarımda itme seklindeydi 20 haftalık şuan içerde dans ediyor resmen karnım dalgalanmaların
Dan bazen migdem bulanıyor.ilk iki hamilelikte kelebek cirpinisi gibiydi ilk hareketler bu seferki itme şeklinde başladı.iki haftadır özellikle şu iki gündür karnım dalgalı deniz gibi yatınca yani itme seklinde de olabilir.

Ben detaylıya 2 gün sonraya bulabildim randevu mecbur gittim çarşamba tekrar gidecem yüzünü göremedik
Kuzum sende mi goremedin ya benim sıpa da göstermedi kendini elime bir foto verdiler ayağı bacağı eli hepsi bir yerde hepsinin arasindan sadece yanaklarını ayırt edebiliyorum Bir ay sonra şeker yüklemesnde umarım gösterir kendini diye ümit ediyorum

Kuzu hiçmi görmedin sadece ayrıntılı ultrasondamı göstermedi

Bir sonuca ulaştın mı canım ne zamandır takip edemiyorum

Merhaba kızlar ne zamandır aktif olamıyorum birçok şeyi kaçırdım bugün ayrıntılı ultrasonum vardı ve canım çıktı resmen 5 defa girdim sabah 9’dan akşam 5’e kadar sırt üstü yatmış asla dönmüyor çocuk neler yedim içtim kaç bin adım attım sonunda döndü

Ya bende 1 haftadır hissediyorum günde 4 5 defa dısarıdan ne zaman görünecek diye merak ediyordum inşallah minik tekmelerinide görürüm bir kaç haftaya

Hakikaten hafif bir mide bulantisi oldu bende de. Biz direk itmeyle basladik, kremlendim masaj yaptim sakinledi.

Evet bebistir.Artik kelebegin kanat cirpmasi gibi degil aynen dedign gibi hafif baski gibi cok tatli :)

Kızlar rahim kasılmalarım var doktorum vicium D3 verdi içindeki magnezyum 250 mg günde iki kere hap olarak içiyorum toplam 500 mg oluyor çok mu fazla acaba mg miktarı sizler magnezyumu günde kaç mg içiyorsunuz kullanan arkadaşlar?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınız

Canım geçmiş olsun. Rahim kasılması nasıl oluyor

Bana foto vermediler rapor verdiler cd de 19 tane video var yüzünü gösterince 2 video daha çekilecek dedi ama foto tarzında verecekler mi bilmiyorum
Tek tek ağzını burnunu inceledi ama genel olarak eller ve ayak yüzünde olduğu İçin görüntü alamadı o görüntüyü alana kadar geleceksin dedi bakalım

Benim doktor herşeyini görüyor ama fotoda net çıkmıyor CD vs normallik durumunun raporunu aldık 35 dakikalık muayne sırasında fakat renkli resimde Kolu bacağı burnu hepsi iç içe ben nerden anlayayim milletin çocuğu vesikalik vermiş resmen ya Zara'dan Boş çerçeve şarkısını kendime armağan ediyorum evladım nazlı çıktı

Rahim kasılmaları ve bacak ağrıları olduğu için bana da 365 mg verdi doktorum devletin karşıladığı suda eriyenler yeterli dedi

Rahim kasılmaları ve bacak ağrıları olduğu için bana da 365 mg verdi doktorum devletin karşıladığı suda eriyenler yeterli dedi
Bana miktarı fazla geldi de inşallah rahatlatır biraz kasılmalarım ve kramplarım çok fazla bu ara

Rahim kasılmaları ve bacak ağrıları olduğu için bana da 365 mg verdi doktorum devletin karşıladığı suda eriyenler yeterli dedi ama bildiğim kadarıyla fazlası idrar ile atılanlar listesinde magnezyum yine de bak istersen de sorun olacağıni sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…