2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ayrıntılı yazman daha iyi olmuş kuzum anladım olayı biraz karışmıştı bende Allah'ın izniyle inşallah guzel sonuçlar alırsın 21. Haftada yaptır inşallah canm 24 ten sonra hiç bir işlem yapmıyorlar normalde bir risk varsa oglus için erkenci davranmak lazimm ama bence ikiside çok sağlıklı olacak

Ben gördüm ya parmaklarını eklemlerini allahım çok güzeldi Ama işte bizde yüzünü net göremedik o vesikalıktan bende istiyorum arkadaşa bi tane vermişler allahım yarabbim eli yanağında gibi ama ağzı burnu o kadar netki

Çok geçmiş olsun canım bazen arada kaçırıyorum konuları Rabbim acil şifalar versin

Evet canım 21 de yapacaklar 1 haftada sonuç çıkıyormuş. 24. haftadan önce süreci tamamlamaya çalışıyor doktorum da. İnşallah öyle olur

Şöyle net fotoğraf olarak hiç görmedim açıkçası bir ay sonra yiyebildigim herşeyi yiyip net görüntüsünü görmek için elimden geleni yapacağım inşallah
Yemekle alakalı olmayabiliyor çünkü ben normal 4d gittiğimde 1 saat öncesi sadece ayran içmiştim gördüm. Kendine bunu yapma bence bazı bebekler inatçı oluyor göstermiyor .Benimki gösterdi yiyecekle alakalı değil. İlk yüzünü kapatta 19 hafta başına doğru hayırlısıyla gördük.

16. hafta da 3D ye gittik , her zmaan yuzu donuk olan kizimin , o gun yuz ustu yatacagi tuttu dondurmek icin baya ugrastik , hatta ben bir ara “ kizim buna extra para odedik , hadi don , paramiz yanmasin “ dedigimi hatirliyorum

16. hafta da 3D ye gittik , her zmaan yuzu donuk olan kizimin , o gun yuz ustu yatacagi tuttu dondurmek icin baya ugrastik , hatta ben bir ara “ kizim buna extra para odedik , hadi don , paramiz yanmasin “ dedigimi hatirliyorum
Benimde umudum yoktu çünkü çok ağlamıştım stresten korkarak gitmiştim .Görmem yeterli oluyordu .Elini çenesine katmıştı çok düşünceliydi bu çılgın anneyle nasıl uğraşacağım diyordu

Ya birde öyle durum var dimi detaylı ultrasonda ben bunu sormadım mesela yüzünü göstermezse bir daha gelebilirmiyiz diye ama bütün organlarını görmedende inceleyebiliyorsa pek mühim değil sağlıklı olsunda hayırlısıyla

detayli da net goremezlerse geri cagiriyorlar kuzum yada git bir yarim saat yuru geri flnda diyorlar. ayni gun musaitlerse o gun aliyorlar ama musait degilse baska bir gun cagiriyorlar.
burnunu flnda olctukleri icin mecbur yuzunu gormeleri gerekiyor

detayli da net goremezlerse geri cagiriyorlar kuzum yada git bir yarim saat yuru geri flnda diyorlar. ayni gun musaitlerse o gun aliyorlar ama musait degilse baska bir gun cagiriyorlar.
burnunu flnda olctukleri icin mecbur yuzunu gormeleri gerekiyor
2li testte ölçüm yapmıştı yani ensesi burnu
Birde o testide yanınızda getirin dediler
Yeni bir stres yüklendi dualarım hayırlısıyla göstersin diye olacak
Yoksa bayram geçmez benim arefeden 1 gün önce bileydim bir hafta öncesine alırdım. Yine kendi kendime planci olmanın zararları

karsilastirmak icin istemislerdir ama ikili testlerin yanilma payi yuksek tabi.
Gecen ekim annelerin de birisine detaylida “ burnu cok kucuk down sendrom olabilir” demis ultrosonu yapan kisi ama ailecek herkes kucuk burunluymus bosuna kadini korkutmus, kendi doktoru daha sonra “ sadece bu baz alinarak boyle bir teshis koyulamaz “ demis.

yani o yuzden stres yapma , hersey cok guzel olacak

Benim grip üzerinden 10 gün geçmişti öksürük var biraz yinede vurdu .
Sakıncası nedir acaba ishalide vurulduktan sonra oldum ama aşıya bağlamıyorum süt mısırı yedim diye oldu

İhi şimdide gripliyken aşı ertelenmesi gerek yorumu okudum gelde dertlenme
Bu Kasım ayı hayırlısıyla gelseydi
Yok ya cidden ben onları geçtim de yolun sonunu hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde almak nasip etsin
Cidden gebelik apayrı bir süreç öncesi bir psikolojik destek vede devamında olması gerek keşke böyle bir uygulama olsa anneler mutlu bebekler mutlu suç oranı düşük bir dünya olur .

Görürsen lütfen cevapla bu yazdıklarını bizzat harfiyen yaşadım ama halsizlik ateşlenmem olmadı yıkılmadım ayaktayım .Sadece arada öksürük var .

Benim gorumcem de gripken tetenoz asisini yapmadilar. sanirim vucut iyice cokmesin diye.

evet saglikla kucagimiza alalim da gerisi bos

Psikolojik destek keske alabilecegimiz bir sistem olsa, endiselerimizi kaygilarimizi anlatip bizi rahatlacak bir sistem olmaliydi , cok haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…