2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Beni dipçik gibi görünce vurimde gitsin sanırım dedi

15 dk dinleseler bile yeterli bence.Cidden bu hormonlar anlamıyor kimse.Bizde gebe olduk gibisine hep konuşuyorlar. O zamanlar bu kadar bilgi yoktuki tabi rahattılar. Aşı bile yoktu .

Spicelover
TEMİZ BİR BİLGİ BULDUM
VİCDAN RAHATLATMASI EN TEMİZİNDEN
Hastayken tetanoz aşısı yapılır mı?

Hafif seyreden ateşli veya ateşsiz hastalıklar, antibiotik kullanmak veya hastalığın iyileşme döneminde olmak aşılanmaya engel değildir. Ancak orta-ağır derecede hastalık halinde veya aşının içeriğine karşı ciddi alerjik reaksiyon gelişmişse aşı yapılmaz.22 Nis 2015

Ana Sayfa › asi-ne-...

Aşı ne zaman yapılmaz? - Sağlık Haberleri - Milliyet

Ben de epeydir giremiyorum canım, bugün detaylı bir açıklama yazdım bikaç sayfa öncede. Henüz sonuç yok
Tamam canım şimdi gördüm yukarıda inşallah güzel sonuçlar bir an önce çıkar da için rahat eder ama bence de bir sıkıntı yoktur da tabii böyle diyip bırakamıyoruz benim de her iki böbreğinde genişleme gördü dr ayrıntılıda takip edilecekmiş

hamileligi atlatan herkes , bence ayni seyleri yasayalim diye cok kolaymis gibi anlatiyorlar gercekleri sakliyorlar

hamileligi atlatan herkes , bence ayni seyleri yasayalim diye cok kolaymis gibi anlatiyorlar gercekleri sakliyorlar
Ya birde diyorlar sevmeye geliriz .
Ben direk dedim hergün biriniz geleceksiniz yok öyle sevip gitmek .
Birgün biriniz tutacaksiniz ben duş alacağım.
Birgün biriniz geleceksiniz ben bir saat dışarıda yürüyüş yapacağım.
Birde topluca ev temizliğine gelirsiniz diyecektim .onu atlamışım

Şöyle net fotoğraf olarak hiç görmedim açıkçası bir ay sonra yiyebildigim herşeyi yiyip net görüntüsünü görmek için elimden geleni yapacağım inşallah
Yanlış yöntem yapma canım bu sabah randevum vardı her zamanki gibi tatlı nutella gömüp gittim bebek hareketli olsun diye. bebek o kadar hareketliydi ki bi fotoğrafını çekemedi doktor eli ayağı birbirne katışmış bi fotoğraf alabildik :) küçükken eğlenceli oluyordu sürekli dönmesi ama artık net yüz fotoğrafı için sakin durmaları gerekliymiş bugün anladım bi dahaki randevuda öyle yapıcam

İnşallah canım belirsizlik ve belirsizliğin yarattığı çaresizlik çok zor Allah korusun ciddi bişey değildir inşallah Hepsi sağlıkla gelsin dünyaya

Ya bende 1 haftadır hissediyorum günde 4 5 defa dısarıdan ne zaman görünecek diye merak ediyordum inşallah minik tekmelerinide görürüm bir kaç haftaya
Ben takip ediyorum hareketlerini özellikle dinlenmeye başladığım an uzanınca kıpırdamaya başlıyor o zamanlar görüyorum sende yakında görürsün inşallah

Merhaba arkadaslar 3 lu tarama yaptirdimda benim gibi boyle sonucu olan var mi ne anlama geliyo tam anlayamdim da

Eklentiler

• 20220623_224419.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 59
Ya valla çok özeniyorum bak bu sensin ağzın burnun bu diyebileceğim anı fotosu olsun istiyorum bir ana olarak bu hakkım ya hakkım artık ama işte ya nasip diyoruz uyanık olduğu saatlere almaya calisicam artık randevumu şeker yuklemesinde de göstermede umudumu kesicem söz

Ay hadi ya onu da yapmayayımbari içeri tiklicam artık uyan diye ben başka çarem yok

Ay hadi ya onu da yapmayayımbari içeri tiklicam artık uyan diye ben başka çarem yok
Tıklayınca da olmuyor doktor karnımı salladı o ultrason kafası ile yok yine o ayaklar başta inat inat cidden başka bir şey değil

Tıklayınca da olmuyor doktor karnımı salladı o ultrason kafası ile yok yine o ayaklar başta inat inat cidden başka bir şey değil
Anneme ben çocuğumla ters düşmeyeceğim derken daha yuzunu görmeden kavga etmemiz yok mu Bu yaşadığımız Akrep burcu zulmü değil de ne arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…