Beni dipçik gibi görünce vurimde gitsin sanırım dediBenim gorumcem de gripken tetenoz asisini yapmadilar. sanirim vucut iyice cokmesin diye.
evet saglikla kucagimiza alalim da gerisi bos
Psikolojik destek keske alabilecegimiz bir sistem olsa, endiselerimizi kaygilarimizi anlatip bizi rahatlacak bir sistem olmaliydi , cok haklisin.
Tamam canım şimdi gördüm yukarıda inşallah güzel sonuçlar bir an önce çıkar da için rahat eder ama bence de bir sıkıntı yoktur da tabii böyle diyip bırakamıyoruzBen de epeydir giremiyorum canım, bugün detaylı bir açıklama yazdım bikaç sayfa öncede. Henüz sonuç yok
hamileligi atlatan herkes , bence ayni seyleri yasayalim diye cok kolaymis gibi anlatiyorlarBeni dipçik gibi görünce vurimde gitsin sanırım dedi
15 dk dinleseler bile yeterli bence.Cidden bu hormonlar anlamıyor kimse.Bizde gebe olduk gibisine hep konuşuyorlar. O zamanlar bu kadar bilgi yoktuki tabi rahattılar. Aşı bile yoktu .
Ya birde diyorlar sevmeye geliriz .hamileligi atlatan herkes , bence ayni seyleri yasayalim diye cok kolaymis gibi anlatiyorlargercekleri sakliyorlar
Bende ondan kullanıyorum haftada 2,3 kez.Rahim kasılmaları ve bacak ağrıları olduğu için bana da 365 mg verdi doktorum devletin karşıladığı suda eriyenler yeterli dedi
Yanlış yöntem yapma canımŞöyle net fotoğraf olarak hiç görmedim açıkçası bir ay sonra yiyebildigim herşeyi yiyip net görüntüsünü görmek için elimden geleni yapacağım inşallah
İnşallah canım belirsizlik ve belirsizliğin yarattığı çaresizlik çok zorTamam canım şimdi gördüm yukarıda inşallah güzel sonuçlar bir an önce çıkar da için rahat eder ama bence de bir sıkıntı yoktur da tabii böyle diyip bırakamıyoruzbenim de her iki böbreğinde genişleme gördü dr ayrıntılıda takip edilecekmiş
Mavi olarak göstermedi ama damarları kırmızı olarak gösterdi beyindeKırmızı kan mavi kan olarak gördün dimi kuzu ekranda
Şu alttaki yazan mi onu buldum şimdi ama doz yazmıyor dimibsra61
Kuzu buldum e-nabiz girdin ya aşılarıma tıkla sonra sağ üstte 3 nokta var ona tüm aşılarım yazıyor ona tıklayınca çıkıyorEki Görüntüle 3088495 Eki Görüntüle 3088496
Şu alttaki yazan mi onu buldum şimdi ama doz yazmıyor dimibsra61
Kuzu buldum e-nabiz girdin ya aşılarıma tıkla sonra sağ üstte 3 nokta var ona tüm aşılarım yazıyor ona tıklayınca çıkıyorEki Görüntüle 3088495 Eki Görüntüle 3088496
Ben takip ediyorum hareketlerini özellikle dinlenmeye başladığım an uzanınca kıpırdamaya başlıyor o zamanlar görüyorum sende yakında görürsün inşallahYa bende 1 haftadır hissediyorum günde 4 5 defa dısarıdan ne zaman görünecek diye merak ediyordum inşallah minik tekmelerinide görürüm bir kaç haftaya
Ya valla çok özeniyorum bak bu sensin ağzın burnun bu diyebileceğim anı fotosu olsun istiyorum bir ana olarak bu hakkım ya hakkım artık ama işte ya nasip diyoruz uyanık olduğu saatlere almaya calisicam artık randevumu şeker yuklemesinde de göstermede umudumu kesicem sözYemekle alakalı olmayabiliyor çünkü ben normal 4d gittiğimde 1 saat öncesi sadece ayran içmiştim gördüm. Kendine bunu yapma bence bazı bebekler inatçı oluyor göstermiyor .Benimki gösterdi yiyecekle alakalı değil. İlk yüzünü kapatta 19 hafta başına doğru hayırlısıyla gördük.
Ay hadi ya onu da yapmayayımbari içeri tiklicam artık uyan diye ben başka çarem yokYanlış yöntem yapma canımbu sabah randevum vardı her zamanki gibi tatlı nutella gömüp gittim bebek hareketli olsun diye. bebek o kadar hareketliydi ki bi fotoğrafını çekemedi doktor eli ayağı birbirne katışmış bi fotoğraf alabildik :) küçükken eğlenceli oluyordu sürekli dönmesi ama artık net yüz fotoğrafı için sakin durmaları gerekliymiş bugün anladım bi dahaki randevuda öyle yapıcam
Tıklayınca da olmuyorAy hadi ya onu da yapmayayımbari içeri tiklicam artık uyan diye ben başka çarem yok
Anneme ben çocuğumla ters düşmeyeceğim derken daha yuzunu görmeden kavga etmemiz yok muTıklayınca da olmuyordoktor karnımı salladı o ultrason kafası ile yok yine o ayaklar başta inat inat cidden başka bir şey değil
Evet canım altta aşı takvimim yazan yere tıkla sonra tüm aşılarım kısmını aç orda olması lazımBende çıkmadı tatlım ya aşı yazan yeremi tıklım
Peki benim benim çocuğum asla inatcı olmaz demem başımı duvarlara vuracağımAnneme ben çocuğumla ters düşmeyeceğim derken daha yuzunu görmeden kavga etmemiz yok muBu yaşadığımız Akrep burcu zulmü değil de ne arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?