2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende maddiyata bağımlıyım ama zorlayacağım, gittiği yere kadar

Ooo akıllılık etmişsiniz, biizm ödemeler çıktı ekstra koyamadık kenara toplu bi paramız vardı o geldi onunla şu ara alacakları alıyoruz bakalım.

Kızlar ufak tefek şeyleri almaya çalışıyorum da kenarda dursun. Şimdi baktı depend diye bir marka varmış, alayım dursun ama bilen var mı ped mi külot mu almalıyız? Külot gibi anladım ama

Kızlar ufak tefek şeyleri almaya çalışıyorum da kenarda dursun. Şimdi baktı depend diye bir marka varmış, alayım dursun ama bilen var mı ped mi külot mu almalıyız? Külot gibi anladım ama
Depend marka çok kullanılan bir ürün canım ben aldım. ŞOK markete gelmişti bi ara uygundu fiyatı. Külot gibi giyiliyo ortasında kalın pedi var,doğumdan sonra kanamalarda kullanırız. Yanlarından bantlarından yırtıp çıkartabiliyoruz

Small medium large seçenekleri varmı

Ben bir ilk gördüğüm gün baktım. Sonra kendi nazarım bilre değer diye elime bile almadım Şu tablo yapıyorlar ya ondan niyetim vardı .Hayırlısıyla sağlıklı doğduğu güne saklıyorum.

Merhabalar
Bugün tetanoz aşısı ve tahliller için sağlık ocağından çağrıldım.Tetanoz aşısı olan var mı? Bebeğe zarar vermez değil mi? Kafama takıldı biraz.

Merhabalar
Bugün tetanoz aşısı ve tahliller için sağlık ocağından çağrıldım.Tetanoz aşısı olan var mı? Bebeğe zarar vermez değil mi? Kafama takıldı biraz.
Merhaba ben dün oldum.
Doktorunuz ne dedi oda önemli tabi sizinde kararınız.
Hiç olmadığım için kendi tercihim.Doktorumda olabilirsin dedi.Ameliyathane ortamları yeteri kadar steril değil birde o an yolda yada başka bir yerde doğumda gerçekleşebilir. Ne olacağı belli olmaz. Kaç haftalıksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…