- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Bende maddiyata bağımlıyım ama zorlayacağım, gittiği yere kadarAllah hepimize kolaylık versin valla gerçekten zor ben de 2 sen alıp sonra da kreşe versem manevi olarak daha rahat olurum ama maddi olarak bebeğimin ihtiyaçlarını da zorlanarak almak istememartık zamana bıraktım bakalım
Ooo akıllılık etmişsiniz, biizm ödemeler çıktı ekstra koyamadık kenara toplu bi paramız vardı o geldi onunla şu ara alacakları alıyoruz bakalım.Aynı durumdayız. En az 2 sene tek başıma bakmayı düşünüyorum. Zamanında kripto güzel getirirken uğraştik kazandık karımızı çekip bebiş için kenara ayırdık o bizi bayağı bir süre idare eder inş.
Aile hekimi kayıt girmemiş olabilir kuzumCanım ben bunu yaptım "görüntülenecek aşı bulunamadı " diye yazıyor .Niye acaba?
Öyle olmuş sanırım. 20.haftada aşıya çağırmıştı sorun olmaz inşalllahAile hekimi kayıt girmemiş olabilir kuzum
Depend marka çok kullanılan bir ürün canım ben aldım. ŞOK markete gelmişti bi ara uygundu fiyatı. Külot gibi giyiliyo ortasında kalın pedi var,doğumdan sonra kanamalarda kullanırız. Yanlarından bantlarından yırtıp çıkartabiliyoruzKızlar ufak tefek şeyleri almaya çalışıyorum da kenarda dursun. Şimdi baktı depend diye bir marka varmış, alayım dursun ama bilen var mı ped mi külot mu almalıyız? Külot gibi anladım ama
Benimde sanki bebek vajinama vuruyor gibi hissediyorumSağol canım benim.Rahimde bebek hani toplanıyor ya bir tarafa sertlik oluyor hafif ağrı hissediliyor aynı adet olurken ki gibi
İçeriden bize kahkaha attıklarına eminimPeki benim benim çocuğum asla inatcı olmaz demem başımı duvarlara vuracağım
Dozu yok tatlımŞu alttaki yazan mi onu buldum şimdi ama doz yazmıyor dimi
Sen ne zaman oldun tatlım. Ben dün oldum .Önce bulamadım. Ama yüklemişlerdi sisteme aynı gün içinde .Canım ben bunu yaptım "görüntülenecek aşı bulunamadı " diye yazıyor .Niye acaba?
Small medium large seçenekleri varmıDepend marka çok kullanılan bir ürün canım ben aldım. ŞOK markete gelmişti bi ara uygundu fiyatı. Külot gibi giyiliyo ortasında kalın pedi var,doğumdan sonra kanamalarda kullanırız. Yanlarından bantlarından yırtıp çıkartabiliyoruz
Onlar vurur kuzum onlar heryere vuruyor içimiz onların çünküBenimde sanki bebek vajinama vuruyor gibi hissediyorum
Ben bir ilk gördüğüm gün baktım. Sonra kendi nazarım bilre değer diye elime bile almadımYa valla çok özeniyorum bak bu sensin ağzın burnun bu diyebileceğim anı fotosu olsun istiyorum bir ana olarak bu hakkım ya hakkım artık ama işte ya nasip diyoruz uyanık olduğu saatlere almaya calisicam artık randevumu şeker yuklemesinde de göstermede umudumu kesicem söz
Teşekkür ederim tatlım buldum buldum .Evet canım altta aşı takvimim yazan yere tıkla sonra tüm aşılarım kısmını aç orda olması lazım
Merhaba ben dün oldum.Merhabalar
Bugün tetanoz aşısı ve tahliller için sağlık ocağından çağrıldım.Tetanoz aşısı olan var mı? Bebeğe zarar vermez değil mi? Kafama takıldı biraz.
çok teşekkür ederim amin inşallahÇok geçmiş olsun canım bazen arada kaçırıyorum konuları Rabbim acil şifalar versin
Hiç hiç acımayacakGünaydın güzel anneler bugün aşı günümüz bakalım nasıl olacak
Ayyy hadi inşallah amin kuzumHiç hiç acımayacak
Şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?