Üstünede yattım sanırım. Öyle hafif bir sızlama var sadece. Birde hangi kolunu kullanmıyorsan ona yaptır. Bana sormuştu. 2.dozda öyle yapacağım. Ateş felan yapmadı.Ayyy hadi inşallah amin kuzum
19+5'im.Doktor kontrolüm haftaya. Ama büyük ihtimal doktorum ol der.Merhaba ben dün oldum.
Doktorunuz ne dedi oda önemli tabi sizinde kararınız.
Hiç olmadığım için kendi tercihim.Doktorumda olabilirsin dedi.Ameliyathane ortamları yeteri kadar steril değil birde o an yolda yada başka bir yerde doğumda gerçekleşebilir. Ne olacağı belli olmaz. Kaç haftalıksınız.
Bende ateş yapmadı. Ağrı eşiğinize bağlı benim hafif ağrıdı 2-3 gün ağrır dedi .Onun dışında ben 20.haftamda oldum .19+5'im.Doktor kontrolüm haftaya. Ama büyük ihtimal da doktorum ol der.
İleriye yönelik ne olacağını bilemediğimiz için bende ihmal etmek istemiyorum ama bebeğe veya anneye olumsuz bir etkisi olup olmadığını sormak istedim aşı olan arkadaşlar varsa diye.
Ya sağı kullanıyorum ama sola yatmak gerekiyor o sıkıntıya sokuyor beni bakalım gittiğimde ebem ne diyecekÜstünede yattım sanırım. Öyle hafif bir sızlama var sadece. Birde hangi kolunu kullanmıyorsan ona yaptır. Bana sormuştu. 2.dozda öyle yapacağım. Ateş felan yapmadı.
Umarim bende de yapmaz.Bende ateş yapmadı. Ağrı eşiğinize bağlı benim hafif ağrıdı 2-3 gün ağrır dedi .Onun dışında ben 20.haftamda oldum .
Aşı kartıda vermiyorlar e-nabızda çıkıyor
Rica ederimUmarim bende de yapmaz.
Birazdan hazırlanıp gideceğim.Yanıtladığınız için teşekkür ederim.
Bende tam tersini yaptım nedenim vardı biraz absürt nedenYa sağı kullanıyorum ama sola yatmak gerekiyor o sıkıntıya sokuyor beni bakalım gittiğimde ebem ne diyecek
Ah kuzum kıyamam korku hepimizin içinde ama su günler bir daha gelmicek ya boşver okucaz uflucez yapcaz istediğimizi artıkBen bir ilk gördüğüm gün baktım. Sonra kendi nazarım bilre değer diye elime bile almadımŞu tablo yapıyorlar ya ondan niyetim vardı .Hayırlısıyla sağlıklı doğduğu güne saklıyorum.
Evet hep tatlı telaşlarımız olur inşAllahAh kuzum kıyamam korku hepimizin içinde ama su günler bir daha gelmicek ya boşver okucaz uflucez yapcaz istediğimizi artık
Var canım hatta XL bile varSmall medium large seçenekleri varmı
Bu sağ sola yatmak bana çok mantıklı gelmiyor yavv. Bebek için sola yatmak lazım ama kalp için de sağa yatmak lazımYa sağı kullanıyorum ama sola yatmak gerekiyor o sıkıntıya sokuyor beni bakalım gittiğimde ebem ne diyecek
Ben daha olmadım canım ,20.haftama çarşamba giriyorum .Burası haftayı ilerde gösteriyor ..Şuan 19.haftanın içindeyimSen ne zaman oldun tatlım. Ben dün oldum .Önce bulamadım. Ama yüklemişlerdi sisteme aynı gün içinde .
Var L ve xL seçenekleri vardı ben alırken. L aldım bende xL kadar büyümeyeceğinden eminimSmall medium large seçenekleri varmı
ben normalde hic sirt ustu yatmazken , simdi bazen kendimi sirt ustu yatmis pozisyonda buluyorumBu sağ sola yatmak bana çok mantıklı gelmiyor yavv. Bebek için sola yatmak lazım ama kalp için de sağa yatmak lazımnasıl yatacağımızı bilemez olduk. Gece nasıl uyuyup uyandığımı
Aslında benimde almam gerekiyor neden alamıyorum anlamadımben 4 kilo almışım dün tartıldımhaftaya da aşımı olacağım inşallah
yok kötü düşünme inşallah kilosu her şeyi yerindedir.Aslında benimde almam gerekiyor neden alamıyorum anlamadımilk randevuda sormam lazım bebek beslenemiyor mu diye ki dedim
İnşallahİçeriden bize kahkaha attıklarına eminim
Yılmak yok önümüzdeki kontrollere bakacagiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?