2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
19+5'im.Doktor kontrolüm haftaya. Ama büyük ihtimal doktorum ol der.
İleriye yönelik ne olacağını bilemediğimiz için bende ihmal etmek istemiyorum ama bebeğe veya anneye olumsuz bir etkisi olup olmadığını sormak istedim aşı olan arkadaşlar varsa diye.

Bende ateş yapmadı. Ağrı eşiğinize bağlı benim hafif ağrıdı 2-3 gün ağrır dedi .Onun dışında ben 20.haftamda oldum .
Aşı kartıda vermiyorlar e-nabızda çıkıyor

Üstünede yattım sanırım. Öyle hafif bir sızlama var sadece. Birde hangi kolunu kullanmıyorsan ona yaptır. Bana sormuştu. 2.dozda öyle yapacağım. Ateş felan yapmadı.
Ya sağı kullanıyorum ama sola yatmak gerekiyor o sıkıntıya sokuyor beni bakalım gittiğimde ebem ne diyecek

Bende ateş yapmadı. Ağrı eşiğinize bağlı benim hafif ağrıdı 2-3 gün ağrır dedi .Onun dışında ben 20.haftamda oldum .
Aşı kartıda vermiyorlar e-nabızda çıkıyor
Umarim bende de yapmaz.
Birazdan hazırlanıp gideceğim.Yanıtladığınız için teşekkür ederim.

Ya sağı kullanıyorum ama sola yatmak gerekiyor o sıkıntıya sokuyor beni bakalım gittiğimde ebem ne diyecek
Bende tam tersini yaptım nedenim vardı biraz absürt neden
Aşı kartı yok bu arada kuzu e-nabızdan çıkıyor Aşı bilgilerime tıklayıp en üstte 3 nokta var tüm aşılarım yazıyor oradan çıkıyor. 2.aşıyıda beni baya bir sonraya dedi.Normalde 30 gün sonra. Bunuda sor.

Ben bir ilk gördüğüm gün baktım. Sonra kendi nazarım bilre değer diye elime bile almadım Şu tablo yapıyorlar ya ondan niyetim vardı .Hayırlısıyla sağlıklı doğduğu güne saklıyorum.
Ah kuzum kıyamam korku hepimizin içinde ama su günler bir daha gelmicek ya boşver okucaz uflucez yapcaz istediğimizi artık

Bu sağ sola yatmak bana çok mantıklı gelmiyor yavv. Bebek için sola yatmak lazım ama kalp için de sağa yatmak lazım nasıl yatacağımızı bilemez olduk. Gece nasıl uyuyup uyandığımı

Bu sağ sola yatmak bana çok mantıklı gelmiyor yavv. Bebek için sola yatmak lazım ama kalp için de sağa yatmak lazım nasıl yatacağımızı bilemez olduk. Gece nasıl uyuyup uyandığımı
ben normalde hic sirt ustu yatmazken , simdi bazen kendimi sirt ustu yatmis pozisyonda buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…