İnşallah canımyok kötü düşünme inşallah kilosu her şeyi yerindedir.
Bende oldum aşıdan o kadar korkarım ki19+5'im.Doktor kontrolüm haftaya. Ama büyük ihtimal doktorum ol der.
İleriye yönelik ne olacağını bilemediğimiz için bende ihmal etmek istemiyorum ama bebeğe veya anneye olumsuz bir etkisi olup olmadığını sormak istedim aşı olan arkadaşlar varsa diye.
Direncim düşmedi diyorsan yaptır canm ama halsizlik çoksa niye kendine eziyet edesin biraz erteleGörürsen lütfen cevapla bu yazdıklarını bizzat harfiyen yaşadımama halsizlik ateşlenmem olmadı yıkılmadım ayaktayım .Sadece arada öksürük var .
Hic onu dusunme.onla ilgisi yok. Ilk gebeligimde bende seker cikinca diyete baslatmislardi. Ben kilo veriyodum yediklerimle ama bebek normal kilosunu almaya devam ediyodu. Normal besleniyosan bebek etkilenmez yaniAslında benimde almam gerekiyor neden alamıyorum anlamadımilk randevuda sormam lazım bebek beslenemiyor mu diye ki dedim
Sırt üstü yatmak aşırı rahat geliyor bana da ama işte o daa sakıncalıymışben normalde hic sirt ustu yatmazken , simdi bazen kendimi sirt ustu yatmis pozisyonda buluyorum
24.haftaya kadar istediğin gibi yat. Bu haftadan sonra bebeğe giden kan akışı için sola yatmak lazm cogunluklaBu sağ sola yatmak bana çok mantıklı gelmiyor yavv. Bebek için sola yatmak lazım ama kalp için de sağa yatmak lazımnasıl yatacağımızı bilemez olduk. Gece nasıl uyuyup uyandığımı
Yaparken az bir acı oldu ama şuan sıkıntı yok.Bende oldum aşıdan o kadar korkarım kiama sıfır acı sıfır agrı sonrasında da hiçbir şey olmadı bende
Teşekkür ederim bilgi için. Çok şükür yememe dikkat ediyorum bulantı kusma bittiHic onu dusunme.onla ilgisi yok. Ilk gebeligimde bende seker cikinca diyete baslatmislardi. Ben kilo veriyodum yediklerimle ama bebek normal kilosunu almaya devam ediyodu. Normal besleniyosan bebek etkilenmez yani
ben bu pazartesi gidiyorumKızlar bu sene tatile gitmeyi düşünenler tam olarak ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz benim bu konuda çok tereddütlerim var ya 21 Eylül'de 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım. 18 günde yıllık iznim var önüne ekleyip Ağustos'un 30 unda ayrılsam tatile gitsem çok zorlanır mıyım 29. haftada
Yapisal olabiliyormus. Eger depolariniz hali hazirda iyi ise, daha az kilo alirmissiniz. Bazen de son 3 ay kilo alimi artarmis. Herkesin farkli olurmus. Hic merak etmeyin, bebekler almalari gerekeni aliyor hic acimadan anneye :) . Muhim olan sizin bedeniniz yorgun ve zayif dusmesin. Bence son aylariniza dogru alanlardan olabilirsiniz.Aslında benimde almam gerekiyor neden alamıyorum anlamadımilk randevuda sormam lazım bebek beslenemiyor mu diye ki dedim
Bu da bizim evdeki bir turlu aydinlatilamamis sorulardan. Agustos ayi cok sicak. Eylul ciksak ucaga binebilecek miyim? Muhtemelen arabayla yolculuk. Neresi cok sicak olmaz? Bir turlu cozemedik bu denklemleri.Kızlar bu sene tatile gitmeyi düşünenler tam olarak ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz benim bu konuda çok tereddütlerim var ya 21 Eylül'de 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım. 18 günde yıllık iznim var önüne ekleyip Ağustos'un 30 unda ayrılsam tatile gitsem çok zorlanır mıyım 29. haftada
temmuzda gidecektik ama hiç bir sorunum olmamasına rağmen doktor haziran sonuna kadar tatil işlerini vs bitir sıcak senin düşmanın dedi. malesef gidemeyeceğiz. Mecbur akşam üstleri kandıra sahillerinde geçeririm bu yazı :))Kızlar bu sene tatile gitmeyi düşünenler tam olarak ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz benim bu konuda çok tereddütlerim var ya 21 Eylül'de 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım. 18 günde yıllık iznim var önüne ekleyip Ağustos'un 30 unda ayrılsam tatile gitsem çok zorlanır mıyım 29. haftada
ben bu pazartesi gidiyorumbir tatil daha almıştık o da temmuz sonuna ama eşimin işi dolayısı ile iptal ettik. bence bir sıkıntı olmaz güneşten yeterince korunursanız hatta deniz ağrılara iyi gelir.
Bu da bizim evdeki bir turlu aydinlatilamamis sorulardan. Agustos ayi cok sicak. Eylul ciksak ucaga binebilecek miyim? Muhtemelen arabayla yolculuk. Neresi cok sicak olmaz? Bir turlu cozemedik bu denklemleri.
Kurbanı birleştirebilirsem marmarise kaçarız dedik ama birleştiremezsem eylül başına kalacak. Kendi aracımızla gidicez ayaklarım falan şişerse arkaya uzanırım diye düşünüyorum. Eşim de son aylarda marmaris yerine bodrum izmir gibi daha merkezi yerlere gidelim sıkıntı olursa hastaneye rahat ulaşırız diyor. Bizim tatiller genelde durak durak olurdu giderdik datça iki gün kalırdık ordan akyaya geçerdik ordan başka bir yere hatta beğendiğimiz bir koya kamp atardık. Oy oy galiba hayatımın geri kalanında sabit yerlerde tatil yapmak zorunda kalacağım.temmuzda gidecektik ama hiç bir sorunum olmamasına rağmen doktor haziran sonuna kadar tatil işlerini vs bitir sıcak senin düşmanın dedi. malesef gidemeyeceğiz. Mecbur akşam üstleri kandıra sahillerinde geçeririm bu yazı :))
Hiç merak etme hiç yorulmaya gelmiyor bu nazlı bebişler şu aralar sürekli hissedemeyiz zaten 24ten sonra seni uykundan bile uyandırır ufaklıkkızlar iki gün önce bebeğim baya haraketliydi dün çok yoruldum ya da hiç hissedecek kadar odaklanmadım bilmiyorum internetten baktığımda hissetmemek normal diyor insan yine de ufak bir hareket bekliyor geriliyorum
Dün oldum kuzuDirencim düşmedi diyorsan yaptır canm ama halsizlik çoksa niye kendine eziyet edesin biraz ertele
inşallah son 1 ay diyoruz yaniHiç merak etme hiç yorulmaya gelmiyor bu nazlı bebişler şu aralar sürekli hissedemeyiz zaten 24ten sonra seni uykundan bile uyandırır ufaklık
bizde öyle gezerdik. arkadaşlarım bebekleriyle de aynı düzeni sürdürüyor bende cesaret edebilirsem seneye denerim.Kurbanı birleştirebilirsem marmarise kaçarız dedik ama birleştiremezsem eylül başına kalacak. Kendi aracımızla gidicez ayaklarım falan şişerse arkaya uzanırım diye düşünüyorum. Eşim de son aylarda marmaris yerine bodrum izmir gibi daha merkezi yerlere gidelim sıkıntı olursa hastaneye rahat ulaşırız diyor. Bizim tatiller genelde durak durak olurdu giderdik datça iki gün kalırdık ordan akyaya geçerdik ordan başka bir yere hatta beğendiğimiz bir koya kamp atardık. Oy oy galiba hayatımın geri kalanında sabit yerlerde tatil yapmak zorunda kalacağım.
Benimkiler minik medium alim small bile olur bence son 2 ayi beklimVar L ve xL seçenekleri vardı ben alırken. L aldım bende xL kadar büyümeyeceğinden eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?