2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben daha olmadım canım ,20.haftama çarşamba giriyorum .Burası haftayı ilerde gösteriyor ..Şuan 19.haftanın içindeyim
19.haftada olunuyormus kuzu sağlık ocağı demişti. Ben doktor çizelgesinde 20 diye bekledim .
Ol korkma hiç acımıyor azıcık bir ağrı oluyor oda acı eşiğine bağlı.
Covid aşısı ağrısı gibi

Ben temmuz ortası bayram ertesi hemen çıkacağım korktuğum için aynı endiseleri taşıyorum seninle

Anladım canım teşekkür ederim yorgun halsiz değilim iyiyim çok şükür bakalım son aylarda Allah büyük

kızlar iki gün önce bebeğim baya haraketliydi dün çok yoruldum ya da hiç hissedecek kadar odaklanmadım bilmiyorum internetten baktığımda hissetmemek normal diyor insan yine de ufak bir hareket bekliyor geriliyorum
Kızlar benim oğlum cidden beni hiç üzmüyor duygulandım ağlıcam şimdi nerdeyse ben buradayım üzülme dedi resmenn iki kere pıt pıt vurddu

Mantikli, hastane erisimin kolay olmasi lazim. Bebekte gelince artik sabit ve hastane erisimi kolay mekanlar bakacagiz.

Kızlar benim oğlum cidden beni hiç üzmüyor duygulandım ağlıcam şimdi nerdeyse ben buradayım üzülme dedi resmenn iki kere pıt pıt vurddu
Aynıı şekilde benim de. Pıt pıt elleriyle mi artık ayaklarıyla mı itiyor hissediyorum. Dün belirgin bir şekilde hissedince karnıma çıplak gözle bakayim dedim cidden karnım hareket ediyordu

kızlar iki gün önce bebeğim baya haraketliydi dün çok yoruldum ya da hiç hissedecek kadar odaklanmadım bilmiyorum internetten baktığımda hissetmemek normal diyor insan yine de ufak bir hareket bekliyor geriliyorum
Bende yorgunken hissedemiyorum ama gece yatağa uzanınca hissediyorum bir de sabah uyanınca. Galiba en hareketli o zmanlar oluyorlar.

Aynıı şekilde benim de. Pıt pıt elleriyle mi artık ayaklarıyla mı itiyor hissediyorum. Dün belirgin bir şekilde hissedince karnıma çıplak gözle bakayim dedim cidden karnım hareket ediyordu
Ben onu hala yakalayamadım henüzz
Bizim aile geç uyur bizimki soya çekti heralde
benimki ana karnında işçi olarak yetişiyor yavrum birlikte çalışıyo telefonlara falan bakıyoruz

Tetenoz aşısı sonrası bebeğin hareketlerinde azalma
hissettiniz mi

Tetenoz aşısı sonrası bebeğin hareketlerinde azalma
hissettiniz mi
Bugün aşı oldum şuan baya bi hareketli.
Hareketlerinde azalma durumunu özellikle hemşireye sordum bugün.Özellikle böyle bir durum yaratmadığını,aksine bu aşıyı olmamanın olmaktan daha büyük risk taşıdığını söyledi.Yan etki vs de hissetmedim şu ana kadar.

Maşallah bende bugün oldum yan etki olmadı aynı şekilde. Ben zaten normalde de pek hissetmiyordum acaba dedim aşıda mı etkiledi

Maşallah bende bugün oldum yan etki olmadı aynı şekilde. Ben zaten normalde de pek hissetmiyordum acaba dedim aşıda mı etkiledi
Bir kac gün sonra kendini hissettirecektir annesi.
Üç gün önce gece uyumak icin hazırlanırken seri bi kac tane minik tekmecikler hissettim.
Çok güzel duygular. Rabbime şükürler olsun bebiş isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu inşallah.

Bu sağ sola yatmak bana çok mantıklı gelmiyor yavv. Bebek için sola yatmak lazım ama kalp için de sağa yatmak lazım nasıl yatacağımızı bilemez olduk. Gece nasıl uyuyup uyandığımı
Soldan oldum bakalım su an ağrı var geceye kadar geçer umarım içeride alev topu var gibi
ben 4 kilo almışım dün tartıldım haftaya da aşımı olacağım inşallah
Ben de 4 lilo almışım ebe hızlı gitmişsin karbonhidrati azalt dedi aslında çok tüketmiyorum abur cuburum yok yeme duzenimde de değişiklik yok ama takviyeler vs aldırıyor heralde ya bi de sicaklardan yürüyüş yapamiyorum dayanamıyorum sıcağa her yere arabayla hareket olmayınca alınıyor demek tek umudum tatilde bol bol yüzmek su an canim sıkıldı gebelik diyetisyenine mi gitsem diye düşünüyorum su an

Yaa ne tatlıdır inşallah bende hissederim öyle amin inşallah Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…