19.haftada olunuyormus kuzu sağlık ocağı demişti. Ben doktor çizelgesinde 20 diye bekledim .Ben daha olmadım canım ,20.haftama çarşamba giriyorum .Burası haftayı ilerde gösteriyor ..Şuan 19.haftanın içindeyim
Seneye ben de deneyimlemek istiyorum ya zaten tam sevmelik olacaklar tombik tombik denize sokarız :) Ayy inşallahbizde öyle gezerdik. arkadaşlarım bebekleriyle de aynı düzeni sürdürüyor bende cesaret edebilirsem seneye denerim.
İnşallah olmazdaYaparken az bir acı oldu ama şuan sıkıntı yok.Bir ay sonra ikinci aşı için gideceğim.
Ben temmuz ortası bayram ertesi hemen çıkacağım korktuğum için aynı endiseleri taşıyorum seninleKızlar bu sene tatile gitmeyi düşünenler tam olarak ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz benim bu konuda çok tereddütlerim var ya 21 Eylül'de 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım. 18 günde yıllık iznim var önüne ekleyip Ağustos'un 30 unda ayrılsam tatile gitsem çok zorlanır mıyım 29. haftada
İnşallah hepinizin gebeliği sağlıklı bir sekilde ilerler,sağlıkla gelsin yavrularımız.İnşallah olmazdaBana da 1 ay sonra dedi bakalım o zaman ne bekliyor bizi
Anladım canım teşekkür ederimYapisal olabiliyormus. Eger depolariniz hali hazirda iyi ise, daha az kilo alirmissiniz. Bazen de son 3 ay kilo alimi artarmis. Herkesin farkli olurmus. Hic merak etmeyin, bebekler almalari gerekeni aliyor hic acimadan anneye :) . Muhim olan sizin bedeniniz yorgun ve zayif dusmesin. Bence son aylariniza dogru alanlardan olabilirsiniz.
Kızlar benim oğlum cidden beni hiç üzmüyor duygulandım ağlıcam şimdi nerdeysekızlar iki gün önce bebeğim baya haraketliydi dün çok yoruldum ya da hiç hissedecek kadar odaklanmadım bilmiyorum internetten baktığımda hissetmemek normal diyor insan yine de ufak bir hareket bekliyor geriliyorum
Mantikli, hastane erisimin kolay olmasi lazim. Bebekte gelince artik sabit ve hastane erisimi kolay mekanlar bakacagiz.Kurbanı birleştirebilirsem marmarise kaçarız dedik ama birleştiremezsem eylül başına kalacak. Kendi aracımızla gidicez ayaklarım falan şişerse arkaya uzanırım diye düşünüyorum. Eşim de son aylarda marmaris yerine bodrum izmir gibi daha merkezi yerlere gidelim sıkıntı olursa hastaneye rahat ulaşırız diyor. Bizim tatiller genelde durak durak olurdu giderdik datça iki gün kalırdık ordan akyaya geçerdik ordan başka bir yere hatta beğendiğimiz bir koya kamp atardık. Oy oy galiba hayatımın geri kalanında sabit yerlerde tatil yapmak zorunda kalacağım.
Aynıı şekilde benim de.Kızlar benim oğlum cidden beni hiç üzmüyor duygulandım ağlıcam şimdi nerdeyseben buradayım üzülme dedi resmenn iki kere pıt pıt vurddu
Bende yorgunken hissedemiyorum ama gece yatağa uzanınca hissediyorum bir de sabah uyanınca. Galiba en hareketli o zmanlar oluyorlar.kızlar iki gün önce bebeğim baya haraketliydi dün çok yoruldum ya da hiç hissedecek kadar odaklanmadım bilmiyorum internetten baktığımda hissetmemek normal diyor insan yine de ufak bir hareket bekliyor geriliyorum
Ben gece hiç hissetmedim hep öğlen ve 7.8 gibi hissediyorumBende yorgunken hissedemiyorum ama gece yatağa uzanınca hissediyorum bir de sabah uyanınca. Galiba en hareketli o zmanlar oluyorlar.
Bizim aile geç uyur bizimki soya çekti heraldeBen gece hiç hissetmedim hep öğlen ve 7.8 gibi hissediyorum
Ben onu hala yakalayamadım henüzzAynıı şekilde benim de. Pıt pıt elleriyle mi artık ayaklarıyla mı itiyor hissediyorum. Dün belirgin bir şekilde hissedince karnıma çıplak gözle bakayim dedim cidden karnım hareket ediyordu
benimki ana karnında işçi olarak yetişiyor yavrumBizim aile geç uyur bizimki soya çekti heralde
Bugün aşı oldum şuan baya bi hareketli.Tetenoz aşısı sonrası bebeğin hareketlerinde azalma
hissettiniz mi
MaşallahBugün aşı oldum şuan baya bi hareketli.
Hareketlerinde azalma durumunu özellikle hemşireye sordum bugün.Özellikle böyle bir durum yaratmadığını,aksine bu aşıyı olmamanın olmaktan daha büyük risk taşıdığını söyledi.Yan etki vs de hissetmedim şu ana kadar.
Bir kac gün sonra kendini hissettirecektir annesi.Maşallahbende bugün oldum yan etki olmadı aynı şekilde. Ben zaten normalde de pek hissetmiyordum acaba dedim aşıda mı etkiledi
Soldan oldum bakalım su an ağrı var geceye kadar geçer umarım içeride alev topu var gibiBu sağ sola yatmak bana çok mantıklı gelmiyor yavv. Bebek için sola yatmak lazım ama kalp için de sağa yatmak lazımnasıl yatacağımızı bilemez olduk. Gece nasıl uyuyup uyandığımı
Ben de 4 lilo almışım ebe hızlı gitmişsin karbonhidrati azalt dedi aslında çok tüketmiyorum abur cuburum yok yeme duzenimde de değişiklik yok ama takviyeler vs aldırıyor heralde ya bi de sicaklardan yürüyüş yapamiyorum dayanamıyorum sıcağa her yere arabayla hareket olmayınca alınıyor demek tek umudum tatilde bol bol yüzmek su anben 4 kilo almışım dün tartıldımhaftaya da aşımı olacağım inşallah
Yaa ne tatlıdırBir kac gün sonra kendini hissettirecektir annesi.
Üç gün önce gece uyumak icin hazırlanırken seri bi kac tane minik tekmecikler hissettim.
Çok güzel duygular. Rabbime şükürler olsun bebiş isteyen herkese yaşatsın annelik duygusunu inşallah.
Benim de ilk üç gün önce başladı ilk belirgin hareketlenmesini gece hissettim ve sonrası geldi.Yaa ne tatlıdırinşallah bende hissederim öyle amin inşallah Rabbim kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?