Amin inşallahİnşallah hepinizin gebeliği sağlıklı bir sekilde ilerler,sağlıkla gelsin yavrularımız.
Ben daha doğru bakmaya bile başlamadım.Beşiğimiz geldiakşam kurulumu yapılacak inşallah çok heyecanlandım
Bence iyi aya vurduğunda 1 er kilo yapıyor 5 aylık olduk sonuçtaSoldan oldum bakalım su an ağrı var geceye kadar geçer umarım içeride alev topu var gibi
Ben de 4 lilo almışım ebe hızlı gitmişsin karbonhidrati azalt dedi aslında çok tüketmiyorum abur cuburum yok yeme duzenimde de değişiklik yok ama takviyeler vs aldırıyor heralde ya bi de sicaklardan yürüyüş yapamiyorum dayanamıyorum sıcağa her yere arabayla hareket olmayınca alınıyor demek tek umudum tatilde bol bol yüzmek su ancanim sıkıldı gebelik diyetisyenine mi gitsem diye düşünüyorum su an
Bende ilk beğendiğim beşiğe döndüm durdumBen daha doğru bakmaya bile başlamadım.
Üst baş bakıyorum bi iki yerde beşik hoşuma gitti sadece fotoğrafını çektim.
Eşim şehir dışında gelince alırız diye uğraşmıyorum fazla.O daha iyi anlıyor böyle şeylerden.
Tembellik yapıyorum bu aralar.
5 ayda 4 kilo için hızlı gitmişsin mi demiş valla bende 4 kilo aldım doktorum iyi gidiyoruz ama son aylarda da böyle devam etmen lazım dediSoldan oldum bakalım su an ağrı var geceye kadar geçer umarım içeride alev topu var gibi
Ben de 4 lilo almışım ebe hızlı gitmişsin karbonhidrati azalt dedi aslında çok tüketmiyorum abur cuburum yok yeme duzenimde de değişiklik yok ama takviyeler vs aldırıyor heralde ya bi de sicaklardan yürüyüş yapamiyorum dayanamıyorum sıcağa her yere arabayla hareket olmayınca alınıyor demek tek umudum tatilde bol bol yüzmek su ancanim sıkıldı gebelik diyetisyenine mi gitsem diye düşünüyorum su an
Zam kısmını düşünmek bile istemiyorum.Bende ilk beğendiğim beşiğe döndüm durdumher ay zam gelince dedim artık alalım
Evet alınacak olan şeyleri durum el verdikçe almak taraftarıyım şimdi sırada dolapZam kısmını düşünmek bile istemiyorum.
En kisa zamanda almak lazım aslında.
Alınacak çoookk şey var.Evet alınacak olan şeyleri durum el verdikçe almak taraftarıyım şimdi sırada dolap
Kıyafet olarak hiçbir şey almadım bende daha sadece 5 tane müslin aldım indirimde yakalayıp 1 tanede alt üst takım
Alınacakları ben bir haftada bitiremem deAlınacak çoookk şey var.
Düşündükçe bana bi haller oluyor.bir haftada biter mi dersiniz.
Bugün de benim mobilyalarım gelecek, beklemedeyimBeşiğimiz geldiakşam kurulumu yapılacak inşallah çok heyecanlandım
Sağol canım şok u takip edeyim o zaman. Bide hasta bezi, ped gibi olanları varmış hangisi daha pratik olur bilemedim. Külot daha aklıma yatkın. Diyorum şimdiden alayım koyayım kenara, herşey zamlanıyor aradan çıksın. 1 paket yeterli mi ? Bazı kişiler yeterli demiş ama bilemeidm. Ya da lazım olursa mı alsam ikinci paketiDepend marka çok kullanılan bir ürün canım ben aldım. ŞOK markete gelmişti bi ara uygundu fiyatı. Külot gibi giyiliyo ortasında kalın pedi var,doğumdan sonra kanamalarda kullanırız. Yanlarından bantlarından yırtıp çıkartabiliyoruz
Yaa ne güzelBugün de benim mobilyalarım gelecek, beklemedeyim
Liste ve para hazırsa bi ihtimal ama fiyatlar her yerde çok farklı. Geçen gün eşim bi üründen bahsetti, neydi unuttum bebek içindi, rossman da raftaki fiyat ile internetteki fiyat arasında çok fark vardı. Rossmanda daha ucuz dedi mesela. Bikaç parça bişey alsak göze batmaz ama çok şey alınca ciddi fark olur öyle fiyat farkında. Düşünsene 10 farklı üründe 50 lira ortalama fark olsa 500 yapar. O 500 liraya neler alınır. Parça parçada alınca kafa karışır. Ayyy bilemedim valla her türlü gidecek o para. İndirimleri takip edelim haber verelim birbirimize. E bebeğin indirimleri 20 sinde mi ne oluyordu galiba mesela o takip edilebilir.Alınacak çoookk şey var.
Düşündükçe bana bi haller oluyor.bir haftada biter mi dersiniz.
Ne marka aldınız canım kaça aldınız? Biz daha bakamadık yoyko dediler ama bilemiyorum. Bide kraft varBeşiğimiz geldiakşam kurulumu yapılacak inşallah çok heyecanlandım
Ne güzel olur haberdar etsek birbirimizi. Kesinlikle indirimlerle cok fark ediyor. Haklısınız.Takip etmek lazım.Liste ve para hazırsa bi ihtimal ama fiyatlar her yerde çok farklı. Geçen gün eşim bi üründen bahsetti, neydi unuttum bebek içindi, rossman da raftaki fiyat ile internetteki fiyat arasında çok fark vardı. Rossmanda daha ucuz dedi mesela. Bikaç parça bişey alsak göze batmaz ama çok şey alınca ciddi fark olur öyle fiyat farkında. Düşünsene 10 farklı üründe 50 lira ortalama fark olsa 500 yapar. O 500 liraya neler alınır. Parça parçada alınca kafa karışır. Ayyy bilemedim valla her türlü gidecek o para. İndirimleri takip edelim haber verelim birbirimize. E bebeğin indirimleri 20 sinde mi ne oluyordu galiba mesela o takip edilebilir.
Bence iyi aya vurduğunda 1 er kilo yapıyor 5 aylık olduk sonuçta
Ya evet ben de seviniyordum aslında zaten ideal kilomdan fazla hamile kaldım çok almayayım diye abartmıyorum öyle fast food falan bile yemiyorum ama ödem tutuyorum, göğüsler kafam kadar zaten, bebiş 300 gram, suyu var bunun daha olmasın mi yani o kadar kilo alımı5 ayda 4 kilo için hızlı gitmişsin mi demiş valla bende 4 kilo aldım doktorum iyi gidiyoruz ama son aylarda da böyle devam etmen lazım dedi
Ben park istemediğim için mobilya beşik aldım canım Meltem smart tanNe marka aldınız canım kaça aldınız? Biz daha bakamadık yoyko dediler ama bilemiyorum. Bide kraft var
benim doktorumda öyle ikide bir kilo alma deyip duruyor 10 kilo almışım gibi davranıyor sıkma canınıYa evet ben de seviniyordum aslında zaten ideal kilomdan fazla hamile kaldım çok almayayım diye abartmıyorum öyle fast food falan bile yemiyorum ama ödem tutuyorum, göğüsler kafam kadar zaten, bebiş 300 gram, suyu var bunun daha olmasın mi yani o kadar kilo alımıneden canımı sıktı boyle sanki obez olmuşum gibi davrandı bana frenlemen lazim almaman lazim dedi karbonhidrat çok tüketmiyorum diyorum ben tartıda gördüğüme bakarım diyor bana çökertti beni resmen
Ne almalıyız ne almamalıyız başlığını takip ediyorum. Bide ben bi başlık açmıştım yszıldı biraz ama durdu sonra. Ne alemde bilmiyorum. Çok iyi olur aslında mesela geçen avent biberon baktık e bebekte, alsak mı derken baktık internetten en ucuz oradaydı aldık bizde. O kadar çok parça var ki kafa karışıyor. Mesela oda nenlendiricisi istiyorum ama markasını bilemiyorum e bebekte var genelde o iyi deniyor ismini unuttum ama bilindik markalar da var ya da kalorifer üzerine ıslak bez koyun diyen de var.Ne güzel olur haberdar etsek birbirimizi. Kesinlikle indirimlerle cok fark ediyor. Haklısınız.Takip etmek lazım.Civil ve e bebek de bazen güzel indirimler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?