Tatili kıştan planladığımız ve bu günleri öngöremediğimiz için pazar günü tatile çıkıyoruz 1 hafta. Şu dönemler tatil için en güzel zamanlar ama tek gebelik için ağustos sonunun da sıkıntı olacağını sanmıyorumKızlar bu sene tatile gitmeyi düşünenler tam olarak ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz benim bu konuda çok tereddütlerim var ya 21 Eylül'de 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım. 18 günde yıllık iznim var önüne ekleyip Ağustos'un 30 unda ayrılsam tatile gitsem çok zorlanır mıyım 29. haftada
Anladım canım güle güle kullanın. Anne yanı oluyor mu o bazı mobilyalar oluyormuş çünkü .Ben park istemediğim için mobilya beşik aldım canım Meltem smart tan
Ay bırak hiç takılma doktorunun dediği dışımda herkese kulagını tıka vallahi hiç kimseyi takamam benYa evet ben de seviniyordum aslında zaten ideal kilomdan fazla hamile kaldım çok almayayım diye abartmıyorum öyle fast food falan bile yemiyorum ama ödem tutuyorum, göğüsler kafam kadar zaten, bebiş 300 gram, suyu var bunun daha olmasın mi yani o kadar kilo alımıneden canımı sıktı boyle sanki obez olmuşum gibi davrandı bana frenlemen lazim almaman lazim dedi karbonhidrat çok tüketmiyorum diyorum ben tartıda gördüğüme bakarım diyor bana çökertti beni resmen
Valla 20+ kilo alanlar var onlara ne yapıyorlar acaba zaten çok hassasiz ne kadar kötü uyarmak tabi görevi belki ama üslup yanlıştı, hareketi arttiricam artik yapacak bi şey yokbenim doktorumda öyle ikide bir kilo alma deyip duruyor 10 kilo almışım gibi davranıyor sıkma canını
Evet asansör sistem ön tarafı çıkıyor anne yanı oluyor 4 yaşa kadar kullanımı var ön panel çıkınca yine karyola şeklinde oluyor 4 hatta normal boylarda olursa 5 yaşa kadar kullanabilirim almadan önce arkadaşın oğlu ile denedimAnladım canım güle güle kullanın. Anne yanı oluyor mu o bazı mobilyalar oluyormuş çünkü .
Ben anne yanı park yatak istiyorum bize daha uygun. Mobilya olarak sonra alacağım muhtemelen montessori olur diye düşünüyorum ama emin değilim.
Muhtemelen gidemem. Yol yorucu olur diye eşim çok sıcak bakmıyor, bende en olmadığım için şimdilik düşünmüyorum. belki bir iki ay sonra kısa mesafeye yatılı olarak gideriz. Eşimin ailesi yakın 1 saat. Doğum izninde gideceğimi sanmıyıurm ama bakalım. 32. Hafta erken değil mi canım ? Doktorun mu öyle uygun görüyorKızlar bu sene tatile gitmeyi düşünenler tam olarak ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz benim bu konuda çok tereddütlerim var ya 21 Eylül'de 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım. 18 günde yıllık iznim var önüne ekleyip Ağustos'un 30 unda ayrılsam tatile gitsem çok zorlanır mıyım 29. haftada
Bana 1 paket yetmisti. Zaten 3 4 gun sonrasinda jormal gece boy pedler yeterli oluyo.Sağol canım şok u takip edeyim o zaman. Bide hasta bezi, ped gibi olanları varmış hangisi daha pratik olur bilemedim. Külot daha aklıma yatkın. Diyorum şimdiden alayım koyayım kenara, herşey zamlanıyor aradan çıksın. 1 paket yeterli mi ? Bazı kişiler yeterli demiş ama bilemeidm. Ya da lazım olursa mı alsam ikinci paketi
Güle güle kullanın canım. Herşey artıyor biz ne alacağız bilmiyorum ama bu ay alalım dedik eşimleEvet asansör sistem ön tarafı çıkıyor anne yanı oluyor 4 yaşa kadar kullanımı var ön panel çıkınca yine karyola şeklinde oluyor 4 hatta normal boylarda olursa 5 yaşa kadar kullanabilirim almadan önce arkadaşın oğlu ile denedim4 yaşında gayet sığıyordu içine
Bakalım sonra bende değiştireceğim ama ne alırım bilemiyorum
Çok mantıklıymış bak aklıma gelmedi ama doğru. Ben alayım onu ya aradan çıksınBana 1 paket yetmisti. Zaten 3 4 gun sonrasinda jormal gece boy pedler yeterli oluyo.
O zamn biri sey demisti cok mantikli geldi. Bebegin suyu evde gelirse hastaneye gidene kdr gelmeye devam.ediyomus o zmn icin de cok kullanisli hicbiyer kirlenmeden hastaneye gidebildim demisti. Hala aklimda
Ebebegin esas indirimleri subatta oluyo. O zamanlari kacirmamak lazim bizimkiler dogmus olacaklar ama stokluk iyiListe ve para hazırsa bi ihtimal ama fiyatlar her yerde çok farklı. Geçen gün eşim bi üründen bahsetti, neydi unuttum bebek içindi, rossman da raftaki fiyat ile internetteki fiyat arasında çok fark vardı. Rossmanda daha ucuz dedi mesela. Bikaç parça bişey alsak göze batmaz ama çok şey alınca ciddi fark olur öyle fiyat farkında. Düşünsene 10 farklı üründe 50 lira ortalama fark olsa 500 yapar. O 500 liraya neler alınır. Parça parçada alınca kafa karışır. Ayyy bilemedim valla her türlü gidecek o para. İndirimleri takip edelim haber verelim birbirimize. E bebeğin indirimleri 20 sinde mi ne oluyordu galiba mesela o takip edilebilir.
Saol canımGüle güle kullanın canım. Herşey artıyor biz ne alacağız bilmiyorum ama bu ay alalım dedik eşimle
Bence çok güzel olur tatile gitmeniz. Çünkü hem morele ihtiyacınız var hem de belki çocuklarınız tamamen sağlıklı bilemiyoruz ki. Bu testler hep olasılık tesetleri, kesin değil.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlarAllah herbirimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun. Bu kaosun içinde aksi gibi kıştan tatil almıştık haftaya tatildeyiz Oğlum aşırı heyecanlı olmasa gidesim de yoktu ama kıyamadım. İki doktorum da mutlaka git ihtiyacın var dedi. 7-8 gün değişiklik olur dedik bakalım döndüğümüz gibi kordosentez olacacak çünkü yine stresli bekleyişler
Evet o başlığı ben de takip etmeye başladım.Çok faydalı bilgiler almak mümkün gerçekten de. İlgimi ceken başlıklara bakıyorum mutlaka.Birbirimizle paylaşımda bulunmaya devam edelim.Teşekkür ediyorum burası iyiki var,iyiki varsınız.Ne almalıyız ne almamalıyız başlığını takip ediyorum. Bide ben bi başlık açmıştım yszıldı biraz ama durdu sonra. Ne alemde bilmiyorum. Çok iyi olur aslında mesela geçen avent biberon baktık e bebekte, alsak mı derken baktık internetten en ucuz oradaydı aldık bizde. O kadar çok parça var ki kafa karışıyor. Mesela oda nenlendiricisi istiyorum ama markasını bilemiyorum e bebekte var genelde o iyi deniyor ismini unuttum ama bilindik markalar da var ya da kalorifer üzerine ıslak bez koyun diyen de var.
Bence kafayı yemiş o. Ben ilk aydan beri ayda ortalama üç kilo aldım. Bana doktor sinirdasin dikkat et dedi o kadar. Hiç kasmadi beni. Şu ana kadar dört kilo alsam göbek atardım. Ben 7kilo aldım maalesef. Çok sağlıklı beslenmeme ve yürüyüş yapmama rağmen. Her gebelik farklı. Kasmayin bence. Doğumda hepsi gidiyor.Ya evet ben de seviniyordum aslında zaten ideal kilomdan fazla hamile kaldım çok almayayım diye abartmıyorum öyle fast food falan bile yemiyorum ama ödem tutuyorum, göğüsler kafam kadar zaten, bebiş 300 gram, suyu var bunun daha olmasın mi yani o kadar kilo alımıneden canımı sıktı boyle sanki obez olmuşum gibi davrandı bana frenlemen lazim almaman lazim dedi karbonhidrat çok tüketmiyorum diyorum ben tartıda gördüğüme bakarım diyor bana çökertti beni resmen
Kader arkadasim gel sarilakBence kafayı yemiş o. Ben ilk aydan beri ayda ortalama üç kilo aldım. Bana doktor sinirdasin dikkat et dedi o kadar. Hiç kasmadi beni. Şu ana kadar dört kilo alsam göbek atardım. Ben 7kilo aldım maalesef. Çok sağlıklı beslenmeme ve yürüyüş yapmama rağmen. Her gebelik farklı. Kasmayin bence. Doğumda hepsi gidiyor.
Evde klasik atesolcerler var ama bebek icin kullanmak.zor olur. Braunun koltuk alti olceri var aklimda hizli olcuyo diye. Koltukalti olcumleri daha güvenilir geliyo banakızlar ateş ölçer hangi marka ve ne tür alacaksınız ?
Ben aşıyı olalı bugün 4. Gün azalma olmadı aynı sekilde hissediyorum geneldeTetenoz aşısı sonrası bebeğin hareketlerinde azalma
hissettiniz mi
Ben zaten çok aktif hissetmiyordum ama merak ettim teşekkürlerBen aşıyı olalı bugün 4. Gün azalma olmadı aynı sekilde hissediyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?