2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tatili kıştan planladığımız ve bu günleri öngöremediğimiz için pazar günü tatile çıkıyoruz 1 hafta. Şu dönemler tatil için en güzel zamanlar ama tek gebelik için ağustos sonunun da sıkıntı olacağını sanmıyorum

Ben park istemediğim için mobilya beşik aldım canım Meltem smart tan
Anladım canım güle güle kullanın. Anne yanı oluyor mu o bazı mobilyalar oluyormuş çünkü .
Ben anne yanı park yatak istiyorum bize daha uygun. Mobilya olarak sonra alacağım muhtemelen montessori olur diye düşünüyorum ama emin değilim.

Ay bırak hiç takılma doktorunun dediği dışımda herkese kulagını tıka vallahi hiç kimseyi takamam ben
Maalesef bende ideal kilom üzerinde hamile kaldım ilk 3 ay kilo alımım olmadı 4. Ay karbonhidrat a yüklendim ekmek poğaca simitler havalarda uçuştu 4 kilo 1 ayda geldi ve doktorum ditek Büşra böyle gidemeyiz dedi 5. Ayda da sadece 100 gram fark çıktı tartıda çok şükür güzel bu ayda almadan gidersen son aylara ayda 2 kilo olarak ilerleye biliriz dedi asla sevmiyor hastasında kiloyu elinizde değil biliyorum ama dikkat edersen 12 yi geçmezsin diyor oda bize yetermiş
Ya zaten rahim büyüyor bebek suyu eşi derken ister istemez artacak kilo tabiki

benim doktorumda öyle ikide bir kilo alma deyip duruyor 10 kilo almışım gibi davranıyor sıkma canını
Valla 20+ kilo alanlar var onlara ne yapıyorlar acaba zaten çok hassasiz ne kadar kötü uyarmak tabi görevi belki ama üslup yanlıştı, hareketi arttiricam artik yapacak bi şey yok

Evet asansör sistem ön tarafı çıkıyor anne yanı oluyor 4 yaşa kadar kullanımı var ön panel çıkınca yine karyola şeklinde oluyor 4 hatta normal boylarda olursa 5 yaşa kadar kullanabilirim almadan önce arkadaşın oğlu ile denedim 4 yaşında gayet sığıyordu içine
Bakalım sonra bende değiştireceğim ama ne alırım bilemiyorum

Muhtemelen gidemem. Yol yorucu olur diye eşim çok sıcak bakmıyor, bende en olmadığım için şimdilik düşünmüyorum. belki bir iki ay sonra kısa mesafeye yatılı olarak gideriz. Eşimin ailesi yakın 1 saat. Doğum izninde gideceğimi sanmıyıurm ama bakalım. 32. Hafta erken değil mi canım ? Doktorun mu öyle uygun görüyor

Bana 1 paket yetmisti. Zaten 3 4 gun sonrasinda jormal gece boy pedler yeterli oluyo.
O zamn biri sey demisti cok mantikli geldi. Bebegin suyu evde gelirse hastaneye gidene kdr gelmeye devam.ediyomus o zmn icin de cok kullanisli hicbiyer kirlenmeden hastaneye gidebildim demisti. Hala aklimda

Güle güle kullanın canım. Herşey artıyor biz ne alacağız bilmiyorum ama bu ay alalım dedik eşimle

Çok mantıklıymış bak aklıma gelmedi ama doğru. Ben alayım onu ya aradan çıksın

Ebebegin esas indirimleri subatta oluyo. O zamanlari kacirmamak lazim bizimkiler dogmus olacaklar ama stokluk iyi

Bence çok güzel olur tatile gitmeniz. Çünkü hem morele ihtiyacınız var hem de belki çocuklarınız tamamen sağlıklı bilemiyoruz ki. Bu testler hep olasılık tesetleri, kesin değil.

Evet o başlığı ben de takip etmeye başladım.Çok faydalı bilgiler almak mümkün gerçekten de. İlgimi ceken başlıklara bakıyorum mutlaka.Birbirimizle paylaşımda bulunmaya devam edelim.Teşekkür ediyorum burası iyiki var,iyiki varsınız.

Bence kafayı yemiş o. Ben ilk aydan beri ayda ortalama üç kilo aldım. Bana doktor sinirdasin dikkat et dedi o kadar. Hiç kasmadi beni. Şu ana kadar dört kilo alsam göbek atardım. Ben 7kilo aldım maalesef. Çok sağlıklı beslenmeme ve yürüyüş yapmama rağmen. Her gebelik farklı. Kasmayin bence. Doğumda hepsi gidiyor.

Kader arkadasim gel sarilak tartiya cikinca psikolojim bozuldu

kızlar ateş ölçer hangi marka ve ne tür alacaksınız ?
Evde klasik atesolcerler var ama bebek icin kullanmak.zor olur. Braunun koltuk alti olceri var aklimda hizli olcuyo diye. Koltukalti olcumleri daha güvenilir geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…