2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar ateş ölçer hangi marka ve ne tür alacaksınız ?
Oğlumdan kalan braun kulaktan ölçer var çok memnunum. Onu kullanmaya devam
Bence çok güzel olur tatile gitmeniz. Çünkü hem morele ihtiyacınız var hem de belki çocuklarınız tamamen sağlıklı bilemiyoruz ki. Bu testler hep olasılık tesetleri, kesin değil.
Evet biraz uzaklaşmak iyi gelecektir. İnşallah öyledir, nasıl güzel olur

Yalnız değilsin kuzum gazmı bağırsakmı bebekmi ikilem üçlem her duygu var bende
Ne kadar garip bir şeymiş bu hamilelik ben detaylıyı bayram sonuna ertelemeyi düşünüyorum ya yüzünü göstermez bayramdan sonra gel derse iyice merak ederim

Ne kadar garip bir şeymiş bu hamilelik ben detaylıyı bayram sonuna ertelemeyi düşünüyorum ya yüzünü göstermez bayramdan sonra gel derse iyice merak ederim
Bende biran önce detaylı gelsin istiyorum o kadar aksiyon yaşadımki bayram sonrasını bekleyemem

Çok şükür bin şükür sağlıkla gelsin minik prens inşallah

Bende bi tane zaten kolaltı ölçenden vardı bide temassız alıyım dedim araştırdım baktım baya özellik olarak wee baby nin temassız olanı aldım yeyerli olur diye düşündüm
wee baby benim de hoşuma gitti yorumları da iyiydi.
Bende 3ü1 temassız omron marka var ekstra almayı düşünmüyorum o yüzden
omronu da sanırım hemşireler öneriyormuş ama bazı kötü yorumlara da denk geldim braun çok pahalıydı 900 küsüre gördüm

wee baby benim de hoşuma gitti yorumları da iyiydi.

omronu da sanırım hemşireler öneriyormuş ama bazı kötü yorumlara da denk geldim braun çok pahalıydı 900 küsüre gördüm
Bilmiyorum ben çok memnunum ilk eşim hasta olunca almıştım 3 ü1 arada olması da işime yaradı ayrıyetten almayacağım o yüzden
Evet braun biraz pahalı

Temel ihtiyaç dışı uyku ayıcığı alan varmı. Fön sesi sonra anne karnındaki ses felan çıkarıyormuş kolik bebeklerde sakinleştirici etkisi varmış .

Temel ihtiyaç dışı uyku ayıcığı alan varmı. Fön sesi sonra anne karnındaki ses felan çıkarıyormuş kolik bebeklerde sakinleştirici etkisi varmış .
Hiç duymamıştim 2 tane hediye geldi bir de kardeşim amigurimi örmüştü almam büyük ihtimalle

Ay ben kesin giderim ya bu gazlar güzel Bir bayram olur hepimiz için inşallah
İnşAllah hayırlısıyla
Hiç duymamıştim 2 tane hediye geldi bir de kardeşim amigurimi örmüştü almam büyük ihtimalle
En güzeli o el yapımı zaten kuzum
Kaktüs alacağım ama oynamazsa ben oynarım konuşunca konuşan varya

Ayın 3ün de haftaya pazar gidiyoruz biz, ikiz oldukları için zaten dönüşte anca eşyalarını toparlar, alınacaklarını alır kuluçkaya yatarım ama tekil gebelikler daha rahat olursunuz bence ama tabiki en doğru yanıtı doktorun verir. Ben doktoruma sordum, araba ile yolculuğu çok önermedi sadece, 2 saatte bir minimum 15 dakika mola ve yürüyüş ile olabilir dedi uçakla gideceğiz o yüzden. Ama bugün tatil öncesi kontrol var yine yolculuk, sıcak, deniz bütün soruları soracağım tekrar yazarım öğrendiklerimi.

Kuzum çok güzel geçsin tatiliniçindeki kuruntuyu, sıkıntıyı at denizlere inşallah dönüşte de güzel haberlerini alacağız senin ve bebişkolarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…