Kulaktan ölçer ve koltuk altı alacağız. Omron yada Braun önerdi doktor arkadaşım, genelde kulaktan ölçersiniz çocuğun rahatını bozmadan fakat riskli hissettiğinizde(ki hiçbirimize hiç lazım olmasın) en doğru sonuç koltuk altıdır muhakkak evde bulunsun dedi. Şu an e bebek te ikinci ürüne %40-%50 kampanya var ateş ölçerlerde geçerli bende alıcam sanırım bugünkızlar ateş ölçer hangi marka ve ne tür alacaksınız ?
Diyet gibi bir şey uyguladın mi peki canim gece acıkmam başladı benim bir kaç haftadır bazen yemeyeyim diye direniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum iste alıyoruz mecbur elimizde olmuyorAy bırak hiç takılma doktorunun dediği dışımda herkese kulagını tıka vallahi hiç kimseyi takamam ben
Maalesef bende ideal kilom üzerinde hamile kaldım ilk 3 ay kilo alımım olmadı 4. Ay karbonhidrat a yüklendimekmek poğaca simitler havalarda uçuştu 4 kilo 1 ayda geldi ve doktorum ditek Büşra böyle gidemeyiz dedi 5. Ayda da sadece 100 gram fark çıktı tartıda çok şükür güzel bu ayda almadan gidersen son aylara ayda 2 kilo olarak ilerleye biliriz dedi asla sevmiyor hastasında kiloyu elinizde değil biliyorum ama dikkat edersen 12 yi geçmezsin diyor oda bize yetermiş
Ya zaten rahim büyüyor bebek suyu eşi derken ister istemez artacak kilo tabiki
Kaç kiloyla hamile kaldın canım bende 5 kilo aldım daSoldan oldum bakalım su an ağrı var geceye kadar geçer umarım içeride alev topu var gibi
Ben de 4 lilo almışım ebe hızlı gitmişsin karbonhidrati azalt dedi aslında çok tüketmiyorum abur cuburum yok yeme duzenimde de değişiklik yok ama takviyeler vs aldırıyor heralde ya bi de sicaklardan yürüyüş yapamiyorum dayanamıyorum sıcağa her yere arabayla hareket olmayınca alınıyor demek tek umudum tatilde bol bol yüzmek su ancanim sıkıldı gebelik diyetisyenine mi gitsem diye düşünüyorum su an
Doktorum sadece dikkat et demişti 4 kiloyu görünce pinden direk poğaca simiti kestim eke evi günde 1 dilime indirdim onun dışında hiçbir şey yapmadım ama mesela canım yemek istedi simit aldım yedim şartlamadım kendimi kural koyunca ben onu daha çöm yapmak istiyorum çünkğDiyet gibi bir şey uyguladın mi peki canim gece acıkmam başladı benim bir kaç haftadır bazen yemeyeyim diye direniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum iste alıyoruz mecbur elimizde olmuyor
Vanım mesela hamburger yemek istedi yedim 2 haftada bir kendime ödül verdimDiyet gibi bir şey uyguladın mi peki canim gece acıkmam başladı benim bir kaç haftadır bazen yemeyeyim diye direniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum iste alıyoruz mecbur elimizde olmuyor
Valla sarılakKader arkadasim gel sarilaktartiya cikinca psikolojim bozuldu
Hos geldin canım. Senin ve bebeğin adına çok sevindim. Sağlıkla gelsin kuzuUzun bir süreden sonra merhabalardün aylardır süren mücadelemiz bitti. Bebeğimin kalbi de organları da çok şükür ki sağlıklı amniyosentez de temiz çıktı. Tekrardan aranızdayız. @Papatyamelo erkek olarak ekler misin tabloya
evet o yüzden sordum ben de :) hazır indirim varken alayım dedimKulaktan ölçer ve koltuk altı alacağız. Omron yada Braun önerdi doktor arkadaşım, genelde kulaktan ölçersiniz çocuğun rahatını bozmadan fakat riskli hissettiğinizde(ki hiçbirimize hiç lazım olmasın) en doğru sonuç koltuk altıdır muhakkak evde bulunsun dedi. Şu an e bebek te ikinci ürüne %40-%50 kampanya var ateş ölçerlerde geçerli bende alıcam sanırım bugün
Kesinlikle katiliyorum. Zaten 10 urunle de bitmiyor bebek alisverisi. 500 liralik fark an gelip oluyor 5000 lira.Liste ve para hazırsa bi ihtimal ama fiyatlar her yerde çok farklı. Geçen gün eşim bi üründen bahsetti, neydi unuttum bebek içindi, rossman da raftaki fiyat ile internetteki fiyat arasında çok fark vardı. Rossmanda daha ucuz dedi mesela. Bikaç parça bişey alsak göze batmaz ama çok şey alınca ciddi fark olur öyle fiyat farkında. Düşünsene 10 farklı üründe 50 lira ortalama fark olsa 500 yapar. O 500 liraya neler alınır. Parça parçada alınca kafa karışır. Ayyy bilemedim valla her türlü gidecek o para. İndirimleri takip edelim haber verelim birbirimize. E bebeğin indirimleri 20 sinde mi ne oluyordu galiba mesela o takip edilebilir.
Alınıyor ister istemez yani biz de isteriz fit hamile olalım normal kiloda olan kimse kilo alayim diye uğraşmaz zayıf olanlar bile istemezler almayı ama dikkat de etsek oluyor iste of ebe hemşire fena çıkıştı bana esim de pimpirikli o da simdi diyor doktorunu ara sor bi zararı mi var bu kilonun gidilecekse diyetisyene gidelim boşa gerilim resmenBence kafayı yemiş o. Ben ilk aydan beri ayda ortalama üç kilo aldım. Bana doktor sinirdasin dikkat et dedi o kadar. Hiç kasmadi beni. Şu ana kadar dört kilo alsam göbek atardım. Ben 7kilo aldım maalesef. Çok sağlıklı beslenmeme ve yürüyüş yapmama rağmen. Her gebelik farklı. Kasmayin bence. Doğumda hepsi gidiyor.
Kuzum ilk keseyi gormeye gittiğimde 79 kiloydum ben, sağlık ocagindan çagirdiklarinda iki üç hafta geçmişti ve 77.2 çıkmışım çünkü bulantılardan vermiştim ilk zamanlar, tam 3 ay geçmiş üstünden bugün 81.2 çıktım çok kilo almissin dedi isteKaç kiloyla hamile kaldın canım bende 5 kilo aldım da
Doktorum sadece dikkat et demişti 4 kiloyu görünce pinden direk poğaca simiti kestim eke evi günde 1 dilime indirdim onun dışında hiçbir şey yapmadım ama mesela canım yemek istedi simit aldım yedim şartlamadım kendimi kural koyunca ben onu daha çöm yapmak istiyorum çünkğ
Canımız çekerse yiyeceğiz mecbur ben mesela hic tatlı yiyemiyordum tatlı bi şeyler içemiyordum hep kusuyordum son zamanlarda biraz biraz yemeye başladım bi de yeseymisim ne olurmuş bilmiyorum, karbonhidrati azaltıp hareketi arttırmaktan baska çözüm yok su anVanım mesela hamburger yemek istedi yedim 2 haftada bir kendime ödül verdim
Hahaha aynı benAlınıyor ister istemez yani biz de isteriz fit hamile olalım normal kiloda olan kimse kilo alayim diye uğraşmaz zayıf olanlar bile istemezler almayı ama dikkat de etsek oluyor iste of ebe hemşire fena çıkıştı bana esim de pimpirikli o da simdi diyor doktorunu ara sor bi zararı mi var bu kilonun gidilecekse diyetisyene gidelim boşa gerilim resmen
Kuzum ilk keseyi gormeye gittiğimde 79 kiloydum ben, sağlık ocagindan çagirdiklarinda iki üç hafta geçmişti ve 77.2 çıkmışım çünkü bulantılardan vermiştim ilk zamanlar, tam 3 ay geçmiş üstünden bugün 81.2 çıktım çok kilo almissin dedi iste
Canımız çekerse yiyeceğiz mecbur ben mesela hic tatlı yiyemiyordum tatlı bi şeyler içemiyordum hep kusuyordum son zamanlarda biraz biraz yemeye başladım bi de yeseymisim ne olurmuş bilmiyorum, karbonhidrati azaltıp hareketi arttırmaktan baska çözüm yok su an
Neyden olurmus genisleme ?Tamam canım şimdi gördüm yukarıda inşallah güzel sonuçlar bir an önce çıkar da için rahat eder ama bence de bir sıkıntı yoktur da tabii böyle diyip bırakamıyoruzbenim de her iki böbreğinde genişleme gördü dr ayrıntılıda takip edilecekmiş
4 ayda 3 kilo almak cok muymus kiAlınıyor ister istemez yani biz de isteriz fit hamile olalım normal kiloda olan kimse kilo alayim diye uğraşmaz zayıf olanlar bile istemezler almayı ama dikkat de etsek oluyor iste of ebe hemşire fena çıkıştı bana esim de pimpirikli o da simdi diyor doktorunu ara sor bi zararı mi var bu kilonun gidilecekse diyetisyene gidelim boşa gerilim resmen
Kuzum ilk keseyi gormeye gittiğimde 79 kiloydum ben, sağlık ocagindan çagirdiklarinda iki üç hafta geçmişti ve 77.2 çıkmışım çünkü bulantılardan vermiştim ilk zamanlar, tam 3 ay geçmiş üstünden bugün 81.2 çıktım çok kilo almissin dedi iste
Canımız çekerse yiyeceğiz mecbur ben mesela hic tatlı yiyemiyordum tatlı bi şeyler içemiyordum hep kusuyordum son zamanlarda biraz biraz yemeye başladım bi de yeseymisim ne olurmuş bilmiyorum, karbonhidrati azaltıp hareketi arttırmaktan baska çözüm yok su an
Total kilodan değil bebeğin sağlığı açısından endişe ettik gebelik şekeri tansiyon erken doğum riski vs. bizi o şekilde korkuttu aslında basta boyleyse daha da alırsın diye üslubu baya panikletecek tarzdaydi bizi üzdü tabi. Doktorumla iletişime geçtim tabi dayanamadım kilo alımıma normal dedi max +10 kg ile doğuma gitmeliyiz dedi daha az kiloda da olsan sana 20 kilo serbest demezdim zaten dedi tabi dikkat edicez karnını doyurmak için yeme beslenmek için ye diye de ekledi karbonhidratı abartmayacağız4 ayda 3 kilo almak cok muymus kibence total kilonuz icin demistir.Ben de aldim 3 kilo.Kese gormede 59dum.Simdi 62
Ben 59 dum simdi 644 ayda 3 kilo almak cok muymus kibence total kilonuz icin demistir.Ben de aldim 3 kilo.Kese gormede 59dum.Simdi 62
Ben asiri meyve yiyorum midem sismese meyveden,durmadan yerim.Yemeklerden oyle fazla yemiyorum hele de ekmek zaten aram yok.Tabi en onemlisi duzenli yuruyuse baslamak lazim :)Ben 59 dum simdi 64bana göre iyisin
Aynen abartmadan hamur isinden biraz uzaklasip, aslinda en guzeli gunde bi yarim saat yurumek.Total kilodan değil bebeğin sağlığı açısından endişe ettik gebelik şekeri tansiyon erken doğum riski vs. bizi o şekilde korkuttu aslında basta boyleyse daha da alırsın diye üslubu baya panikletecek tarzdaydi bizi üzdü tabi. Doktorumla iletişime geçtim tabi dayanamadım kilo alımıma normal dedi max +10 kg ile doğuma gitmeliyiz dedi daha az kiloda da olsan sana 20 kilo serbest demezdim zaten dedi tabi dikkat edicez karnını doyurmak için yeme beslenmek için ye diye de ekledi karbonhidratı abartmayacağız
2017 de 20 liraya aldığım sey 2022 de 77 lira 72 lira 1 paket yeterli geliyo dogumdan sonra genelde bu marka kullanılıyor ilk oglum da da kullandım suan da yeni aldım koydum 9 adet var içinde yoğun zamanı geçiriyo canım yetiyo yani sonra normal ped e geçiyosun zaten kilod bedenine gore alıyosun ben rahat olsun diye xl aldımKızlar ufak tefek şeyleri almaya çalışıyorum da kenarda dursun. Şimdi baktı depend diye bir marka varmış, alayım dursun ama bilen var mı ped mi külot mu almalıyız? Külot gibi anladım ama
Ben 1 paket aldım canım,eğer tekrar lazım olursa Lohusa pedleri var kalın onlardan alrımSağol canım şok u takip edeyim o zaman. Bide hasta bezi, ped gibi olanları varmış hangisi daha pratik olur bilemedim. Külot daha aklıma yatkın. Diyorum şimdiden alayım koyayım kenara, herşey zamlanıyor aradan çıksın. 1 paket yeterli mi ? Bazı kişiler yeterli demiş ama bilemeidm. Ya da lazım olursa mı alsam ikinci paketi
Aynı ben yemek yemesemde olur ama iki kisilik flnda degil günde dört kisilik meyve yiyorum herhaldeBen asiri meyve yiyorum midem sismese meyveden,durmadan yerim.Yemeklerden oyle fazla yemiyorum hele de ekmek zaten aram yok.Tabi en onemlisi duzenli yuruyuse baslamak lazim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?