2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kızlar ateş ölçer hangi marka ve ne tür alacaksınız ?
Kulaktan ölçer ve koltuk altı alacağız. Omron yada Braun önerdi doktor arkadaşım, genelde kulaktan ölçersiniz çocuğun rahatını bozmadan fakat riskli hissettiğinizde(ki hiçbirimize hiç lazım olmasın) en doğru sonuç koltuk altıdır muhakkak evde bulunsun dedi. Şu an e bebek te ikinci ürüne %40-%50 kampanya var ateş ölçerlerde geçerli bende alıcam sanırım bugün

Diyet gibi bir şey uyguladın mi peki canim gece acıkmam başladı benim bir kaç haftadır bazen yemeyeyim diye direniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum iste alıyoruz mecbur elimizde olmuyor

Kaç kiloyla hamile kaldın canım bende 5 kilo aldım da

Diyet gibi bir şey uyguladın mi peki canim gece acıkmam başladı benim bir kaç haftadır bazen yemeyeyim diye direniyorum sabaha kadar uyuyamıyorum iste alıyoruz mecbur elimizde olmuyor
Doktorum sadece dikkat et demişti 4 kiloyu görünce pinden direk poğaca simiti kestim eke evi günde 1 dilime indirdim onun dışında hiçbir şey yapmadım ama mesela canım yemek istedi simit aldım yedim şartlamadım kendimi kural koyunca ben onu daha çöm yapmak istiyorum çünkğ

Vanım mesela hamburger yemek istedi yedim 2 haftada bir kendime ödül verdim

Hos geldin canım. Senin ve bebeğin adına çok sevindim. Sağlıkla gelsin kuzu

evet o yüzden sordum ben de :) hazır indirim varken alayım dedim

Kesinlikle katiliyorum. Zaten 10 urunle de bitmiyor bebek alisverisi. 500 liralik fark an gelip oluyor 5000 lira.

Alınıyor ister istemez yani biz de isteriz fit hamile olalım normal kiloda olan kimse kilo alayim diye uğraşmaz zayıf olanlar bile istemezler almayı ama dikkat de etsek oluyor iste of ebe hemşire fena çıkıştı bana esim de pimpirikli o da simdi diyor doktorunu ara sor bi zararı mi var bu kilonun gidilecekse diyetisyene gidelim boşa gerilim resmen
Kaç kiloyla hamile kaldın canım bende 5 kilo aldım da
Kuzum ilk keseyi gormeye gittiğimde 79 kiloydum ben, sağlık ocagindan çagirdiklarinda iki üç hafta geçmişti ve 77.2 çıkmışım çünkü bulantılardan vermiştim ilk zamanlar, tam 3 ay geçmiş üstünden bugün 81.2 çıktım çok kilo almissin dedi iste
Vanım mesela hamburger yemek istedi yedim 2 haftada bir kendime ödül verdim
Canımız çekerse yiyeceğiz mecbur ben mesela hic tatlı yiyemiyordum tatlı bi şeyler içemiyordum hep kusuyordum son zamanlarda biraz biraz yemeye başladım bi de yeseymisim ne olurmuş bilmiyorum, karbonhidrati azaltıp hareketi arttırmaktan baska çözüm yok su an

Hahaha aynı ben hiç kusmadım ama tatlıyı ilk 3.5 4 ay gibi ağzıma süremedim şimdi de gelsin kadayıflar gitsin çikolatalar modundayım ama yine dikkat ediyorum abartmadan yemeye çalışıyorum çok şükür bu ay almadım ama hiç durmuyorum evde sürekli bi yürüyüş sürekli bi gezme modundayım

Neyden olurmus genisleme ?

4 ayda 3 kilo almak cok muymus ki bence total kilonuz icin demistir.Ben de aldim 3 kilo.Kese gormede 59dum.Simdi 62

4 ayda 3 kilo almak cok muymus ki bence total kilonuz icin demistir.Ben de aldim 3 kilo.Kese gormede 59dum.Simdi 62
Total kilodan değil bebeğin sağlığı açısından endişe ettik gebelik şekeri tansiyon erken doğum riski vs. bizi o şekilde korkuttu aslında basta boyleyse daha da alırsın diye üslubu baya panikletecek tarzdaydi bizi üzdü tabi. Doktorumla iletişime geçtim tabi dayanamadım kilo alımıma normal dedi max +10 kg ile doğuma gitmeliyiz dedi daha az kiloda da olsan sana 20 kilo serbest demezdim zaten dedi tabi dikkat edicez karnını doyurmak için yeme beslenmek için ye diye de ekledi karbonhidratı abartmayacağız

Aynen abartmadan hamur isinden biraz uzaklasip, aslinda en guzeli gunde bi yarim saat yurumek.

Kızlar ufak tefek şeyleri almaya çalışıyorum da kenarda dursun. Şimdi baktı depend diye bir marka varmış, alayım dursun ama bilen var mı ped mi külot mu almalıyız? Külot gibi anladım ama
2017 de 20 liraya aldığım sey 2022 de 77 lira 72 lira 1 paket yeterli geliyo dogumdan sonra genelde bu marka kullanılıyor ilk oglum da da kullandım suan da yeni aldım koydum 9 adet var içinde yoğun zamanı geçiriyo canım yetiyo yani sonra normal ped e geçiyosun zaten kilod bedenine gore alıyosun ben rahat olsun diye xl aldım

Ben 1 paket aldım canım,eğer tekrar lazım olursa Lohusa pedleri var kalın onlardan alrım

Ben asiri meyve yiyorum midem sismese meyveden,durmadan yerim.Yemeklerden oyle fazla yemiyorum hele de ekmek zaten aram yok.Tabi en onemlisi duzenli yuruyuse baslamak lazim :)
Aynı ben yemek yemesemde olur ama iki kisilik flnda degil günde dört kisilik meyve yiyorum herhalde Allahtan tatlı fln yemiyorum tiksindim yoksa şekerim tavan yapardi herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…