- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Bende sizinle aynı fikirde bizimde sadece ve temizlik ürünleri kaldıAlınacak şeyleri bekletmeden alın derim. Her şeye fahiş bir fiyat geliyor. Bizim büyük parçalar alındı fazla bişi kalmadı şükür . Mama sandalyesi, Beşik, Bebek Arabası,Reflü yatağı, Banyo seti, Gardolabı hepsi alındı. Rabbim alamayanlara yardım etsin, alım gücü versin. Biz iki maaşla zor geçiniyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende l mi xl mi alsam bilemedim ki ya dış paketinde şu kilo arası l şu kilo aradı xl gibi bir şey yazıyor mu2017 de 20 liraya aldığım sey 2022 de 77 lira 72 lira 1 paket yeterli geliyo dogumdan sonra genelde bu marka kullanılıyor ilk oglum da da kullandım suan da yeni aldım koydum 9 adet var içinde yoğun zamanı geçiriyo canım yetiyo yani sonra normal ped e geçiyosun zaten kilod bedenine gore alıyosun ben rahat olsun diye xl aldım
Bende l mi xl mi alsam bilemedim ki ya dış paketinde şu kilo arası l şu kilo aradı xl gibi bir şey yazıyor mu
Canım zaten kalıp olarak dar daha buyuk bedeni de var oglumda da xl almıştım o yüzden aynı aldım yine aynıyım cunku bakayım canım yazıyor mu bi dk
Cm olarak var canımBende l mi xl mi alsam bilemedim ki ya dış paketinde şu kilo arası l şu kilo aradı xl gibi bir şey yazıyor mu
Teşekkür ederimCm olarak var canım
Ne demek canımTeşekkür ederim
Ben sürekli araçla firma ziyareti yaptığım için kendi isteğimle 32. Haftadan sonra doğum iznine ayrılmak istiyorumMuhtemelen gidemem. Yol yorucu olur diye eşim çok sıcak bakmıyor, bende en olmadığım için şimdilik düşünmüyorum. belki bir iki ay sonra kısa mesafeye yatılı olarak gideriz. Eşimin ailesi yakın 1 saat. Doğum izninde gideceğimi sanmıyıurm ama bakalım. 32. Hafta erken değil mi canım ? Doktorun mu öyle uygun görüyor
Evet kesinlikle bende alacağım inşallahNe demek canımcidden rahat oluyo ilk zaman normal ped zaten tutmaz yoğun oluyor kanama yoğun zamanı bu geçiriyo sonra da normal pede geçiyosun zaten
Drum hic bi yorum yapmiyo Allahtan kendi kendime dertleniyom. Esim oglum evde yokken diyet kahvaltilar yapiyorum ekmegi kestim fln bakalim idare etcez bi sekildeValla sarılakCanımız ve bebislerimiz sağ olsun. Başta çok takiyordum ama şimdi takmıyorum. Tadını çıkarıyorum. Ödemdir ödem
Alinacak çok şey var hem bebek hem kendimiz için bence liste yapıp biraz netten biraz kendimi günlere bölerek yormadan bebisleri almamız lazmAlınacak çoookk şey var.
Düşündükçe bana bi haller oluyor.bir haftada biter mi dersiniz.
Kuzum doğumdan sonra veririrz üzülme ben 9 kilo aldımDrum hic bi yorum yapmiyo Allahtan kendi kendime dertleniyom. Esim oglum evde yokken diyet kahvaltilar yapiyorum ekmegi kestim fln bakalim idare etcez bi sekildebi sekilde verecez dogumdan sonra napak
Kaç düşüğünüz var ?Kızlar selam :) Bugün 16 haftalık olduk çok şükür :) Sanki geçen hafta balık kayması gibi yada karnımda gerilme gibi hissediyordum bebeğimi. Bu ikinci doğumum olacak Allahın izniyle. Geçen hafta kontrolde de herşey yolundaydı. Bu hafta hiç birşey hissedemiyorum. Bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum. (maalesef tekrarlayan düşüklerim var) Sizler ne durumdasınız?
Kotu dusunme belki sen hareketliyken hareket etti gun icinde ve hissetmedn.Ben bir sey yemesem de hareket tabiki ediyo ama ozellikle yiyince 5 dk icinde tepki veriyo kuzum. Babasina bu yemek yemeyi sevecek herhalde diyorum:))Ay insallah oyle olur :)) Sut ve tatli bir sey az miktar bal pekmez veya mu z gibi bir sey ye ve otur bekle sakince. Bana doktor demisti ilk gebeligimde, hareket hissetmediginde panik yapma boyle yap diye.İşe yariyoKızlar selam :) Bugün 16 haftalık olduk çok şükür :) Sanki geçen hafta balık kayması gibi yada karnımda gerilme gibi hissediyordum bebeğimi. Bu ikinci doğumum olacak Allahın izniyle. Geçen hafta kontrolde de herşey yolundaydı. Bu hafta hiç birşey hissedemiyorum. Bir sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum. (maalesef tekrarlayan düşüklerim var) Sizler ne durumdasınız?
O zaman da diğer ihtiyaçlara bakarız o zaman napalımEbebegin esas indirimleri subatta oluyo. O zamanlari kacirmamak lazim bizimkiler dogmus olacaklar ama stokluk iyi
Bende temmuz diye tahmin ediyorum. Dün baktım tam alacaktık yanımızdaki para yetersiz geldi. Beşik alma planımız yoktu dün, son dakika karar versik almaya. O yüzden para alıp gitmemiştim. Ayarlayıp tekrar gideceğiz. Kraft ın modeliydi. Yatağı beşiği derken 3 buçuğa yaklaşıyordu. 2 bin küsür almıştım yanıma bende. Bir an önce almak lazım.Saol canımbence de fazla beklemeden almak lazım özellikle mobilya grubunu Temmuz da tekrar zam gelecekmiş çünkü
Öyle herşey çok farklı. Dün son dakika, plansız bi bebek mağazasına girdik. Almam gerekn şeylerin bazısını aldım. Fiyatlara da baktım piyasa ile aynı vrya daha ucuzdu. Çok büyük parçalar değildi ama lazımdı, depend külot, gümüş göğüs kapakları, alt açma bezi, emzik ve ufak tefek şeyler 700 küsür tuttu toplasan 1 poşet eder sadece. Helal olsun bebeğimize onun için çalışıyoruz elbette ama olmayan ne yapsınKesinlikle katiliyorum. Zaten 10 urunle de bitmiyor bebek alisverisi. 500 liralik fark an gelip oluyor 5000 lira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?