2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Alınacak şeyleri bekletmeden alın derim. Her şeye fahiş bir fiyat geliyor. Bizim büyük parçalar alındı fazla bişi kalmadı şükür . Mama sandalyesi, Beşik, Bebek Arabası,Reflü yatağı, Banyo seti, Gardolabı hepsi alındı. Rabbim alamayanlara yardım etsin, alım gücü versin. Biz iki maaşla zor geçiniyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende sizinle aynı fikirde bizimde sadece ve temizlik ürünleri kaldı

Bende l mi xl mi alsam bilemedim ki ya dış paketinde şu kilo arası l şu kilo aradı xl gibi bir şey yazıyor mu

Canım zaten kalıp olarak dar daha buyuk bedeni de var oglumda da xl almıştım o yüzden aynı aldım yine aynıyım cunku bakayım canım yazıyor mu bi dk

Ben sürekli araçla firma ziyareti yaptığım için kendi isteğimle 32. Haftadan sonra doğum iznine ayrılmak istiyorum

Valla sarılakCanımız ve bebislerimiz sağ olsun. Başta çok takiyordum ama şimdi takmıyorum. Tadını çıkarıyorum. Ödemdir ödem
Drum hic bi yorum yapmiyo Allahtan kendi kendime dertleniyom. Esim oglum evde yokken diyet kahvaltilar yapiyorum ekmegi kestim fln bakalim idare etcez bi sekilde bi sekilde verecez dogumdan sonra napak

Drum hic bi yorum yapmiyo Allahtan kendi kendime dertleniyom. Esim oglum evde yokken diyet kahvaltilar yapiyorum ekmegi kestim fln bakalim idare etcez bi sekilde bi sekilde verecez dogumdan sonra napak
Kuzum doğumdan sonra veririrz üzülme ben 9 kilo aldım umurumda değil çünkü alabileceğim tek dönem bu yediğim herşey hem kendim hem bebeğim için karbonhidrat kesmek tamamen çok sakıncalı gebe olmayana bile öyle herseyi ye kararında ye ve doktorun istemedikçe yargıyla baglantin olmasın derim

Kaç düşüğünüz var ?

Kotu dusunme belki sen hareketliyken hareket etti gun icinde ve hissetmedn.Ben bir sey yemesem de hareket tabiki ediyo ama ozellikle yiyince 5 dk icinde tepki veriyo kuzum. Babasina bu yemek yemeyi sevecek herhalde diyorum:))Ay insallah oyle olur :)) Sut ve tatli bir sey az miktar bal pekmez veya mu z gibi bir sey ye ve otur bekle sakince. Bana doktor demisti ilk gebeligimde, hareket hissetmediginde panik yapma boyle yap diye.İşe yariyo

Saol canım bence de fazla beklemeden almak lazım özellikle mobilya grubunu Temmuz da tekrar zam gelecekmiş çünkü
Bende temmuz diye tahmin ediyorum. Dün baktım tam alacaktık yanımızdaki para yetersiz geldi. Beşik alma planımız yoktu dün, son dakika karar versik almaya. O yüzden para alıp gitmemiştim. Ayarlayıp tekrar gideceğiz. Kraft ın modeliydi. Yatağı beşiği derken 3 buçuğa yaklaşıyordu. 2 bin küsür almıştım yanıma bende. Bir an önce almak lazım.

Kesinlikle katiliyorum. Zaten 10 urunle de bitmiyor bebek alisverisi. 500 liralik fark an gelip oluyor 5000 lira.
Öyle herşey çok farklı. Dün son dakika, plansız bi bebek mağazasına girdik. Almam gerekn şeylerin bazısını aldım. Fiyatlara da baktım piyasa ile aynı vrya daha ucuzdu. Çok büyük parçalar değildi ama lazımdı, depend külot, gümüş göğüs kapakları, alt açma bezi, emzik ve ufak tefek şeyler 700 küsür tuttu toplasan 1 poşet eder sadece. Helal olsun bebeğimize onun için çalışıyoruz elbette ama olmayan ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…