2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Xl var mıydı ne internette ne de dün baktığım mağazada yoktu l aldım bende. Dedim genilliyor herhalde. Umarım olur bakalım. 56 gibi bi rakama aldım bende. Çok kullanışlı diyorlar umarım kullanabilirim

Günaydın kızlar dün doktora gittik soracaklarımı sordum, çocikler iyiler ellerinizden öper biz uçakla gitmeye karar verdiğimiz için kara yolu sıkıntımız yok ama dün de yazdığım gibi uzun yolu sık mola verip, kan dolaşımı için yürüyerek anca tavsiye ediyor. Yüzme için havuz değil mümkünse deniz öneriyor balıklama, bombalama her atlama türü yasak mümkün oldukça kulaçla yüzme önermiyor ve kendinizi yormadan dedi olimpiyatlara hazırlanmıyoruz sonuçta diye de noktayı koydu. Güneş tehlikeli saatler hariç uygun bulundu, ne bulursak yemeyelim özellikle pişme süresinden emin olmadığımız şeyleri dedi. Ve daha çocuklara bakmadan ilk yaptığı şey el ve ayaklarımdan ödem kontrolü yapmak oldu, havalar ısındı ödeme dikkat organlarını yorma boşuna dedi az tuz, bol su diye de ekledi.

benim geçmeyen bir ayak ödemim var suda içiyorum tuzluda normal ekstra tuz eklemeden yiyorum ama her gün şişiyor

Hayırlı olsun Benim istediğim de bu anlattığınızdan büyük ihtimalle. Markasını sorsam olur mu? Park yatak öneriyor herkes, ama ben hem mobilya olsun istiyorum, hem de evimde kumaş delisi kedi var, o park yatağı tırmalaya tırmalaya yataklıktan çıkarır

Aşı olan arkadaşlar, bi şey sorsam, ağrı / halsizlik / ateş vb şikayetleriniz aşıdan ne kadar sonra başladı? Ben salı sabah aşı yaptırıp işe gidicem de, olur da bende de rahatsızlık yaparsa gün içinde başlar mı bu etkiler? Bunu merak ettim de

benim geçmeyen bir ayak ödemim var suda içiyorum tuzluda normal ekstra tuz eklemeden yiyorum ama her gün şişiyor
Soda içiyorsan her gün, içtiğin markanın sodyum oranını kontrol et, zeytin-turşu gibi zaten tuzlu olan şeylerin tüketimine dikkat et, bir de çalışıyor musun? Sürekli masa başı oturarak yada ayakta çalışıyorsan ondan da alt bacak ve ayakta ödem topluyor olabilir vücut.

Drum hic bi yorum yapmiyo Allahtan kendi kendime dertleniyom. Esim oglum evde yokken diyet kahvaltilar yapiyorum ekmegi kestim fln bakalim idare etcez bi sekilde bi sekilde verecez dogumdan sonra napak
Benimki sınırda kilo alımın dedi Ben de dikkat ediyorum. Sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. Neredeyse her gün yürüyorum. Anlayamadım neden bu kadar çok aldığımı. Kızartma hamur işi pek yapmam. İlk üç ay hep kabizdim. Sonra da OMEGA verdi doktorum ondan olabilir diye düşünüyorum.

sekreter olarak çalışıyorum

Canim bende de başlamıştı. Hemen müdahale ettim. Her gün ortalama iki buçuk litre su iciyorum. Ihlamur ve kuşburnu çayı günde birer bardak iciyorum. Rahatladım.

kızlar suratımda kırmızı bir şeyler çıktı ama ne olduğu hakkında asla bir bilgim yok

Kesinlikle canım resmen her geçen gün zam geliyor ya

Meltem smart kral modelini aldım ben canım
Bende mobilya istiyordum o yüzden tercihimi bundan yana kullandım

Bende aynıyım canım, doktor tansiyonun yükselmedikçe sorun yok dedi. Ama yükselirse hemen hastaneye gitmem lazımmış. Oturarak çalışıyorum. Havalar çok sıcak. Tuzu azaltmaya çalışıyorum bide galiba soda etkili, geçen gün bi soda içtim akşama ayaklarım davul gibiydi.

Unutuyorum içmeyi alarm kurcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…