- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Xl var mıydı ne internette ne de dün baktığım mağazada yoktu l aldım bende. Dedim genilliyor herhalde. Umarım olur bakalım. 56 gibi bi rakama aldım bende. Çok kullanışlı diyorlar umarım kullanabilirim2017 de 20 liraya aldığım sey 2022 de 77 lira 72 lira 1 paket yeterli geliyo dogumdan sonra genelde bu marka kullanılıyor ilk oglum da da kullandım suan da yeni aldım koydum 9 adet var içinde yoğun zamanı geçiriyo canım yetiyo yani sonra normal ped e geçiyosun zaten kilod bedenine gore alıyosun ben rahat olsun diye xl aldım
Bende öyle düşündüm, bi ara ona da bakacağım. Yine depend alırım herhaldeBen 1 paket aldım canım,eğer tekrar lazım olursa Lohusa pedleri var kalın onlardan alrım
Anladım canım o zaman mutlaka ayrılmalısın. Çünkü riskli. Aile hekimşnden rapor falan alsan doğum iznini 1 veya 2 hafta geciktirsen olmuyor muBen sürekli araçla firma ziyareti yaptığım için kendi isteğimle 32. Haftadan sonra doğum iznine ayrılmak istiyorum
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
benim geçmeyen bir ayak ödemim var suda içiyorum tuzluda normal ekstra tuz eklemeden yiyorum ama her gün şişiyorGünaydın kızlardün doktora gittik soracaklarımı sordum, çocikler iyiler ellerinizden öper biz uçakla gitmeye karar verdiğimiz için kara yolu sıkıntımız yok ama dün de yazdığım gibi uzun yolu sık mola verip, kan dolaşımı için yürüyerek anca tavsiye ediyor. Yüzme için havuz değil mümkünse deniz öneriyor balıklama, bombalama her atlama türü yasak mümkün oldukça kulaçla yüzme önermiyor ve kendinizi yormadan dedi olimpiyatlara hazırlanmıyoruz sonuçta diye de noktayı koydu. Güneş tehlikeli saatler hariç uygun bulundu, ne bulursak yemeyelim özellikle pişme süresinden emin olmadığımız şeyleri dedi. Ve daha çocuklara bakmadan ilk yaptığı şey el ve ayaklarımdan ödem kontrolü yapmak oldu, havalar ısındı ödeme dikkat organlarını yorma boşuna dedi az tuz, bol su diye de ekledi.
Hayırlı olsunEvet asansör sistem ön tarafı çıkıyor anne yanı oluyor 4 yaşa kadar kullanımı var ön panel çıkınca yine karyola şeklinde oluyor 4 hatta normal boylarda olursa 5 yaşa kadar kullanabilirim almadan önce arkadaşın oğlu ile denedim4 yaşında gayet sığıyordu içine
Bakalım sonra bende değiştireceğim ama ne alırım bilemiyorum
Soda içiyorsan her gün, içtiğin markanın sodyum oranını kontrol et, zeytin-turşu gibi zaten tuzlu olan şeylerin tüketimine dikkat et, bir de çalışıyor musun? Sürekli masa başı oturarak yada ayakta çalışıyorsan ondan da alt bacak ve ayakta ödem topluyor olabilir vücut.benim geçmeyen bir ayak ödemim var suda içiyorum tuzluda normal ekstra tuz eklemeden yiyorum ama her gün şişiyor
Benimki sınırda kilo alımın dediDrum hic bi yorum yapmiyo Allahtan kendi kendime dertleniyom. Esim oglum evde yokken diyet kahvaltilar yapiyorum ekmegi kestim fln bakalim idare etcez bi sekildebi sekilde verecez dogumdan sonra napak
sekreter olarak çalışıyorumSoda içiyorsan her gün, içtiğin markanın sodyum oranını kontrol et, zeytin-turşu gibi zaten tuzlu olan şeylerin tüketimine dikkat et, bir de çalışıyor musun? Sürekli masa başı oturarak yada ayakta çalışıyorsan ondan da alt bacak ve ayakta ödem topluyor olabilir vücut.
Canim bende de başlamıştı. Hemen müdahale ettim. Her gün ortalama iki buçuk litre su iciyorum. Ihlamur ve kuşburnu çayı günde birer bardak iciyorum. Rahatladım.benim geçmeyen bir ayak ödemim var suda içiyorum tuzluda normal ekstra tuz eklemeden yiyorum ama her gün şişiyor
Doğum sonrası çalışmayı düşünmüyorum bir süre o yüzden izin olayını çok sıkıntı yapmadım.Anladım canım o zaman mutlaka ayrılmalısın. Çünkü riskli. Aile hekimşnden rapor falan alsan doğum iznini 1 veya 2 hafta geciktirsen olmuyor mu
Fotoğrafta leke gibi duruyor ama normalde onlar kırmızıkızlar suratımda kırmızı bir şeyler çıktı ama ne olduğu hakkında asla bir bilgim yok
Kesinlikle canım resmen her geçen gün zam geliyor yaBende temmuz diye tahmin ediyorum. Dün baktım tam alacaktık yanımızdaki para yetersiz geldi. Beşik alma planımız yoktu dün, son dakika karar versik almaya. O yüzden para alıp gitmemiştim. Ayarlayıp tekrar gideceğiz. Kraft ın modeliydi. Yatağı beşiği derken 3 buçuğa yaklaşıyordu. 2 bin küsür almıştım yanıma bende. Bir an önce almak lazım.
Meltem smart kral modelini aldım ben canımHayırlı olsunBenim istediğim de bu anlattığınızdan büyük ihtimalle. Markasını sorsam olur mu? Park yatak öneriyor herkes, ama ben hem mobilya olsun istiyorum, hem de evimde kumaş delisi kedi var, o park yatağı tırmalaya tırmalaya yataklıktan çıkarır
Nasıl rahatsan canım öyle yapDoğum sonrası çalışmayı düşünmüyorum bir süre o yüzden izin olayını çok sıkıntı yapmadım.
Bende aynıyım canım, doktor tansiyonun yükselmedikçe sorun yok dedi. Ama yükselirse hemen hastaneye gitmem lazımmış. Oturarak çalışıyorum. Havalar çok sıcak. Tuzu azaltmaya çalışıyorum bide galiba soda etkili, geçen gün bi soda içtim akşama ayaklarım davul gibiydi.benim geçmeyen bir ayak ödemim var suda içiyorum tuzluda normal ekstra tuz eklemeden yiyorum ama her gün şişiyor
Unutuyorum içmeyi alarm kurcam artıkBende aynıyım canım, doktor tansiyonun yükselmedikçe sorun yok dedi. Ama yükselirse hemen hastaneye gitmem lazımmış. Oturarak çalışıyorum. Havalar çok sıcak. Tuzu azaltmaya çalışıyorum bide galiba soda etkili, geçen gün bi soda içtim akşama ayaklarım davul gibiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?