- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Aşı olduğumun ertesi günü başladı bende 5. Günüm bugün hala şişlik kızarıklık ağrı var çok aşırı olmamakla birlikteAşı olan arkadaşlar, bi şey sorsam, ağrı / halsizlik / ateş vb şikayetleriniz aşıdan ne kadar sonra başladı? Ben salı sabah aşı yaptırıp işe gidicem de, olur da bende de rahatsızlık yaparsa gün içinde başlar mı bu etkiler? Bunu merak ettim de
Biz de baktık ama karar veremedik. Braun en iyisi dediler mağazada ama araşştıracağız. Kulak içi ölçümü iyi diye biliyorum. Eşime devrettim o konuyu, bakalım ne bulacak. Çok pahalı ama iyi bişey almaya kalkarsak. Bir.yandan da hatasız ölçsün, sağlık çünkü önemli diyoruz. Bilmiyorumkızlar ateş ölçer hangi marka ve ne tür alacaksınız ?
Var canım ekstra büyük bedeni bile var cok iyi almıssın fiyat olarak ucmus kullanıslı ilk dogumumda da kullandım benXl var mıydı ne internette ne de dün baktığım mağazada yoktu l aldım bende. Dedim genilliyor herhalde. Umarım olur bakalım. 56 gibi bi rakama aldım bende. Çok kullanışlı diyorlar umarım kullanabilirim
Günaydın canım ben de erken kalkıyorum dediğin sey ben de de var rahatsızlık hissi sürekli gece uyanma 2 gece 5 de kalktım dün gece burnuma kan kokusu geldi kalktım gece burnum kanıyo bi tarafa fazla yatıyorum uyusuyorum dediğin gibi ilk oglum da 36 dan sonra yasadıgım seyleri bu bıdığım 22 haftalarda yapmaya başladı avuç içlerim ayaklarım ateş atıyo sıcak basıyo falan normal de son zaman olurdu bu bıdık daha yaramazGünaydınnnnn
Tek erkenci kuş ben değilmişim demek kiayaklarımı nereye uzatacağımı bilmeden gece boyu uyandım durdum. Bel problemi çıkmaz umarım. Son 1 aydır her gece aynı
Yapalım bencede,benim ilk gebeliğim ve ne alıp ne almamam konusunda tecrubesizim malesef,bir liste iyi olabilirGunaydin kizlaaar. Aklima bir fikirle geldim bugünbebişim ve bizim ihtiyaclarimiz diye bir liste hazirlasak o listeye göre eşyalarımızı fiyat karşılaştırması yapıp alsak mi listeyi 3 kişi atıyorum hazırlar eşyaları da fiyat karşılaştırmayı bölüşerek yaparız. Biraz karışıgiz burda ama yaparız bence ben ilk gebeligimde kızlarla öyle yapmıştık çok iyi olmuştu
Bu ateş basma sıkıntısı, vücudunu oynatmak isteme sıkıntısı,bu yüzden gece çok uyanma sıkıntısı bendede var ve daha 19+5 haftadayımVar canım ekstra büyük bedeni bile var cok iyi almıssın fiyat olarak ucmus kullanıslı ilk dogumumda da kullandım ben
Günaydın canım ben de erken kalkıyorum dediğin sey ben de de var rahatsızlık hissi sürekli gece uyanma 2 gece 5 de kalktım dün gece burnuma kan kokusu geldi kalktım gece burnum kanıyo bi tarafa fazla yatıyorum uyusuyorum dediğin gibi ilk oglum da 36 dan sonra yasadıgım seyleri bu bıdığım 22 haftalarda yapmaya başladı avuç içlerim ayaklarım ateş atıyo sıcak basıyo falan normal de son zaman olurdu bu bıdık daha yaramaz
Ayaklar hep salık olduğu içindir büyük ihtimal, suyu ihmal etme ve mümkün olabildiğince saatte 1 en azından 5 dakika bile olsa yürümeye çalış işyerinde. Çay, kahve, dondurma, çikolata gibi kafeinli şeyler sodyum emilimini yavaşlatır başka da bir şey gelmiyor aklıma. Eğer dikkat etmene rağmen geçmiyorsa muhakkak doktoruna danışsekreter olarak çalışıyorum
Ben 20+3 de gittim canım o zamana vermişti randevuyuMerhaba kızlar. Perinatoloji bana 21. Haftaya gün verdi ayrıntılı için. 21. Haftada bakılıyomu? Pazartesi randevum var 20+1 olucam doktoruma sorucam inşaAllah ama merak ettim dizede sormak istedim
Ben 22+3 te yani dün girdim ayrıntılıya. 23. Hafta bitene kadar bakıyorlar diye biliyorum yani girebilirsinMerhaba kızlar. Perinatoloji bana 21. Haftaya gün verdi ayrıntılı için. 21. Haftada bakılıyomu? Pazartesi randevum var 20+1 olucam doktoruma sorucam inşaAllah ama merak ettim dizede sormak istedim
Ben dün yaptırdım yaptırdığım anda sızlama başladı bir yere sert çarpmışım gibi bir ağrı var dünden beri onun haricinde bir rahatsızlığa yol açmadı, tabi ağrı da asiyi vurana ve aci esigine de bağlı sanırım hic bir ağrı hissetmeyen de var, ama ateş vs yapmadı çok şükürAşı olan arkadaşlar, bi şey sorsam, ağrı / halsizlik / ateş vb şikayetleriniz aşıdan ne kadar sonra başladı? Ben salı sabah aşı yaptırıp işe gidicem de, olur da bende de rahatsızlık yaparsa gün içinde başlar mı bu etkiler? Bunu merak ettim de
Sen de de erken baslamıs havalar da garip bi sıcak bi soguk dengemiz sastı artıkBu ateş basma sıkıntısı, vücudunu oynatmak isteme sıkıntısı,bu yüzden gece çok uyanma sıkıntısı bendede var ve daha 19+5 haftadayım
Sezeryan dogumda da kullanilabilir mi? Karin bolgesini terletmeyen birseyler ariyorum da.2017 de 20 liraya aldığım sey 2022 de 77 lira 72 lira 1 paket yeterli geliyo dogumdan sonra genelde bu marka kullanılıyor ilk oglum da da kullandım suan da yeni aldım koydum 9 adet var içinde yoğun zamanı geçiriyo canım yetiyo yani sonra normal ped e geçiyosun zaten kilod bedenine gore alıyosun ben rahat olsun diye xl aldım
Evet canım benim kendi doktorum özellikle 21.haftada yaptırmamı istedi ben de ona göre randevu aldımMerhaba kızlar. Perinatoloji bana 21. Haftaya gün verdi ayrıntılı için. 21. Haftada bakılıyomu? Pazartesi randevum var 20+1 olucam doktoruma sorucam inşaAllah ama merak ettim dizede sormak istedim
Mahfediyor beni gece doğru düzgün uyuyamıyorum bide tetenoz vurundum kolumda ağrıyorSen de de erken baslamıs havalar da garip bi sıcak bi soguk dengemiz sastı artık
Süper canm gelmek isteyenler için bir ayrı grup açalım o zaman yardım edersenYapalım bencede,benim ilk gebeliğim ve ne alıp ne almamam konusunda tecrubesizim malesef,bir liste iyi olabilir
Tabiki de yardımcı olabilirimSüper canm gelmek isteyenler için bir ayrı grup açalım o zaman yardım edersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?