- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.219
- 333
Valla çok iyi olur özellikle online sitelerde oluyor bazen buraya yazan arkadaşlar da oluyor sağ olsun ama bazen o kadar mesajın arasında kaynayabiliyor ben özellikle market brosurlerini takip ediyorum 1 temmuzda bime inanılmaz güzel şeyler geliyor meselaGunaydin kizlaaar. Aklima bir fikirle geldim bugünbebişim ve bizim ihtiyaclarimiz diye bir liste hazirlasak o listeye göre eşyalarımızı fiyat karşılaştırması yapıp alsak mi listeyi 3 kişi atıyorum hazırlar eşyaları da fiyat karşılaştırmayı bölüşerek yaparız. Biraz karışıgiz burda ama yaparız bence ben ilk gebeligimde kızlarla öyle yapmıştık çok iyi olmuştu
Ağrı akşam başladı. Halsizlik ateş olmadı. Hangi kolunu az kullanıyorsan ona yaptır. Gecede vurulduğun kolun üstüne yatmamaya dikkat et. Şimdiden şifa olsunAşı olan arkadaşlar, bi şey sorsam, ağrı / halsizlik / ateş vb şikayetleriniz aşıdan ne kadar sonra başladı? Ben salı sabah aşı yaptırıp işe gidicem de, olur da bende de rahatsızlık yaparsa gün içinde başlar mı bu etkiler? Bunu merak ettim de
Benim oğlum zorunlu sezeryan oldu canım kullanılıyorSezeryan dogumda da kullanilabilir mi? Karin bolgesini terletmeyen birseyler ariyorum da.
Ben de oyleyim anlayabiliyorum tetenoz agrı yapıyor 2 günde onun geçmez agrısı kolunun üstüne yatmaMahfediyor beni gece doğru düzgün uyuyamıyorum bide tetenoz vurundum kolumda ağrıyor
Benimde 21.haftamdaMerhaba kızlar. Perinatoloji bana 21. Haftaya gün verdi ayrıntılı için. 21. Haftada bakılıyomu? Pazartesi randevum var 20+1 olucam doktoruma sorucam inşaAllah ama merak ettim dizede sormak istedim
Yok yok oyle bilincsizce bi diyette degilim. Ilk gebeligimde diyetisyen esliginde yaptigim.gibi davranmaya calisiyorum. Yoksa vucut dayanmaz normal diyete.bebeye de yazikKuzum doğumdan sonra veririrz üzülme ben 9 kilo aldımumurumda değil çünkü alabileceğim tek dönem bu yediğim herşey hem kendim hem bebeğim için karbonhidrat kesmek tamamen çok sakıncalı gebe olmayana bile öyle herseyi ye kararında ye ve doktorun istemedikçe yargıyla baglantin olmasın derim
Benim ayaklar da ayni.Ayaklarimda yorgunluk oluyor ,halbuki yorulacak fwzla bisey de olmadı. Magnezyum eksikligi mi var acaba yoksa normal miGünaydınnnnn
Tek erkenci kuş ben değilmişim demek kiayaklarımı nereye uzatacağımı bilmeden gece boyu uyandım durdum. Bel problemi çıkmaz umarım. Son 1 aydır her gece aynı
Benim kafa o kadar karışık ki, büyük hiçbir şey almadım henüz. Ve bir şeyde karar kıldığım anda da çevremde herkes ayrı bir şey söylüyor, o anda başa dönüyorum sıfıra sıfır oluyorumGunaydin kizlaaar. Aklima bir fikirle geldim bugünbebişim ve bizim ihtiyaclarimiz diye bir liste hazirlasak o listeye göre eşyalarımızı fiyat karşılaştırması yapıp alsak mi listeyi 3 kişi atıyorum hazırlar eşyaları da fiyat karşılaştırmayı bölüşerek yaparız. Biraz karışıgiz burda ama yaparız bence ben ilk gebeligimde kızlarla öyle yapmıştık çok iyi olmuştu
Bana 22+5e randevu verdiler. Ama daha ilerisi olmaz dediMerhaba kızlar. Perinatoloji bana 21. Haftaya gün verdi ayrıntılı için. 21. Haftada bakılıyomu? Pazartesi randevum var 20+1 olucam doktoruma sorucam inşaAllah ama merak ettim dizede sormak istedim
Benim 21+3 te randevumMerhaba kızlar. Perinatoloji bana 21. Haftaya gün verdi ayrıntılı için. 21. Haftada bakılıyomu? Pazartesi randevum var 20+1 olucam doktoruma sorucam inşaAllah ama merak ettim dizede sormak istedim
Tesekkur ederim. Ben de bakayim bu markaya.Benim oğlum zorunlu sezeryan oldu canım kullanılıyor
Ben de oyleyim anlayabiliyorum tetenoz agrı yapıyor 2 günde onun geçmez agrısı kolunun üstüne yatma
Braun IRT 6525 Thermoscan Ateş ÖlçerBiz de baktık ama karar veremedik. Braun en iyisi dediler mağazada ama araşştıracağız. Kulak içi ölçümü iyi diye biliyorum. Eşime devrettim o konuyu, bakalım ne bulacak. Çok pahalı ama iyi bişey almaya kalkarsak. Bir.yandan da hatasız ölçsün, sağlık çünkü önemli diyoruz. Bilmiyorum
Ne güzel işte. Bazılarında yapmıyor.Tetanoz aşısı bir bende mi ağrı yapmadı.
Kolumun üstüne de yattım gece, yan etki de yapmadı suanda bile aşı yerini bile gösteremem o derece bir hissizlik.
Kendimi garipsemeye başladım.Aşı olup ağrı, yan etki hissetmeyen başka arkadaşlar var mı?
Burdan neden yazamıyorum anlamadımKızlar kimse WhatsApp kabul etmemişti bir ara grup açalım demiştik. İstagramda grup açalım mı o zaman bu eksiklerimizi burdan yazamicaz liste için de
WhatsApp yasakmış kuzu .Yani neye göre yasaktı onu hatırlamıyorum ama bir konu vardı. Sağlık konusu bir arkadaş diğer arkadaşlara yardımcı oluyordu WhatsApp grup açmıştı. Buradan bir süre banlanmış.Kızlar kimse WhatsApp kabul etmemişti bir ara grup açalım demiştik. İstagramda grup açalım mı o zaman bu eksiklerimizi burdan yazamicaz liste için de
Sanırım herkes ayrı yazıyor ya listeye odaklanma sorunu olur diye .Birbirine karışır diyeBurdan neden yazamıyorum anlamadım
Bende varımTetanoz aşısı bir bende mi ağrı yapmadı.
Kolumun üstüne de yattım gece, yan etki de yapmadı suanda bile aşı yerini bile gösteremem o derece bir hissizlik.
Kendimi garipsemeye başladım.Aşı olup ağrı, yan etki hissetmeyen başka arkadaşlar var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?