2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla çok iyi olur özellikle online sitelerde oluyor bazen buraya yazan arkadaşlar da oluyor sağ olsun ama bazen o kadar mesajın arasında kaynayabiliyor ben özellikle market brosurlerini takip ediyorum 1 temmuzda bime inanılmaz güzel şeyler geliyor mesela

Ağrı akşam başladı. Halsizlik ateş olmadı. Hangi kolunu az kullanıyorsan ona yaptır. Gecede vurulduğun kolun üstüne yatmamaya dikkat et. Şimdiden şifa olsun

Yok yok oyle bilincsizce bi diyette degilim. Ilk gebeligimde diyetisyen esliginde yaptigim.gibi davranmaya calisiyorum. Yoksa vucut dayanmaz normal diyete.bebeye de yazik

Günaydınnnnn
Tek erkenci kuş ben değilmişim demek ki ayaklarımı nereye uzatacağımı bilmeden gece boyu uyandım durdum. Bel problemi çıkmaz umarım. Son 1 aydır her gece aynı
Benim ayaklar da ayni.Ayaklarimda yorgunluk oluyor ,halbuki yorulacak fwzla bisey de olmadı. Magnezyum eksikligi mi var acaba yoksa normal mi

Benim kafa o kadar karışık ki, büyük hiçbir şey almadım henüz. Ve bir şeyde karar kıldığım anda da çevremde herkes ayrı bir şey söylüyor, o anda başa dönüyorum sıfıra sıfır oluyorum Zıbın, müslin bez vs gibi küçük şeyler alıyorum bi tek. Güzel olur böyle bir paylaşım.

Merhaba kızlar. Perinatoloji bana 21. Haftaya gün verdi ayrıntılı için. 21. Haftada bakılıyomu? Pazartesi randevum var 20+1 olucam doktoruma sorucam inşaAllah ama merak ettim dizede sormak istedim
Bana 22+5e randevu verdiler. Ama daha ilerisi olmaz dedi

Tetanoz aşısı bir bende mi ağrı yapmadı.
Kolumun üstüne de yattım gece, yan etki de yapmadı suanda bile aşı yerini bile gösteremem o derece bir hissizlik.
Kendimi garipsemeye başladım.Aşı olup ağrı, yan etki hissetmeyen başka arkadaşlar var mı?

Braun IRT 6525 Thermoscan Ateş Ölçer
kullanan ve öneren arkadaşlar oldu.Yorumları da baya olumlu düşünürseniz.

Ne güzel işte. Bazılarında yapmıyor.

Kızlar kimse WhatsApp kabul etmemişti bir ara grup açalım demiştik. İstagramda grup açalım mı o zaman bu eksiklerimizi burdan yazamicaz liste için de
WhatsApp yasakmış kuzu .Yani neye göre yasaktı onu hatırlamıyorum ama bir konu vardı. Sağlık konusu bir arkadaş diğer arkadaşlara yardımcı oluyordu WhatsApp grup açmıştı. Buradan bir süre banlanmış.

Bende varım hiçbir şey hissetmedim ne yaparken ne yaptıktan sonra agrı ateş şişme halsizlik hiçbir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…