Yani 5 miiTetanoz Aşısı Takvimi ♡
Eki Görüntüle 3089229
Canm listeyi yapalım ücret takibi için ürün dagitalim sonuca göre ordan alalım biraz sencede burda karismayacak mi kime ne veriyoruz kim kabul ediyor siz bilirsinizBurdan neden yazamıyorum anlamadım
5 miş kuzuYani 5 mii
Kesinlikle sistematik yapsak bir çok şeyden kar ederiz ilk gebeliği olan annelerde ne alacağını nerden alacagina ulaşırSanırım herkes ayrı yazıyor ya listeye odaklanma sorunu olur diye .Birbirine karışır diye
Ya çok tatlı maşAllahOğlumun hastane çıkışı geldiçok tatlı ya ben duygulandım yine
Eki Görüntüle 3089234 Eki Görüntüle 3089235
Yalnız olmadığıma sevindim.Bende varımhiçbir şey hissetmedim ne yaparken ne yaptıktan sonra agrı ateş şişme halsizlik hiçbir şey
Bende tamamlarım bir aksilik çıkmazsa5 miş kuzu
Hayırlısıyla bende 5 e tamamlamayı düşünüyorum
Bana da 1 ay sonra ya verdi 2. YiYalnız olmadığıma sevindim.
Bana bir ay sonraya aşı tarihi verdi sağlık ocağındaki hemşire.
Toplam 2 tane.
Sonra kimse aşı için dokunmasına bizeBende tamamlarım bir aksilik çıkmazsa
Amin inşallah Allah razı olsunYa çok tatlı maşAllah
Allahım hayırlısıyla giydirmek nasip etsin
Ben varım nasıl bir grup açarsakKızlar kimse WhatsApp kabul etmemişti bir ara grup açalım demiştik. İstagramda grup açalım mı o zaman bu eksiklerimizi burdan yazamicaz liste için de
Oda mı var yaaSonra kimse aşı için dokunmasına bize
Şu kızamıkçık aşısınıda olacağım.
Doğum sonrası ve emzirme sonrası.
Sağlık ocağına sorsan hemen 4. Hafta verdiği güne dedim o gün gelemem bir sonraki gün geleyim yok diye geç olur bir gün önce gelDaha önceden aşılanmamış bir kadın hamileliği sırasında tetanoz aşısı olmaya karar verirse ilk üç aydan sonra 4-8 hafta arayla toplam 2 doz aşı olmalıdır.
İkinci doz doğumdan en az iki hafta önce tamamlanmalıdır.
bsra61
Kuzu bir doktorda 2.doz için böyle paylaşmış yani hemen 4 hafta sonra olmaya gerek yok telaş yapmayalım diye
Gebelikte yapılmıyor. İlk-5 ay geçirmemek lazımmış.Oda mı var yaa
Öyle geçmi olur dedi cidden .Sağlık ocağına sorsan hemen 4. Hafta verdiği güne dedim o gün gelemem bir sonraki gün geleyim yok diye geç olur bir gün önce gel
Bana da 2. Doz için 5 hafta sonra gel dediler yani 4 haftadan önce gelme 5 6 7 hafta geçsin farketmez dediler 4 haftayı doldurmadan yapmiyorlarmis zatenDaha önceden aşılanmamış bir kadın hamileliği sırasında tetanoz aşısı olmaya karar verirse ilk üç aydan sonra 4-8 hafta arayla toplam 2 doz aşı olmalıdır.
İkinci doz doğumdan en az iki hafta önce tamamlanmalıdır.
bsra61
Kuzu bir doktorda 2.doz için böyle paylaşmış yani hemen 4 hafta sonra olmaya gerek yok telaş yapmayalım diye
Tatlım vücudun kaldırıyorsa iç.Dün 3.5 litre su içmişim içim yanıyor sanki fazlası zararlı olur mu sizce
Evet kuzum öyleymişBana da 2. Doz için 5 hafta sonra gel dediler yani 4 haftadan önce gelme 5 6 7 hafta geçsin farketmez dediler 4 haftayı doldurmadan yapmiyorlarmis zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?