2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oyyy canları sağolsun onların ilk zamanlar benim burnumda da kanama olmuş sabah farkettiydim. Sanıyorum kılcal damarlar falan öyle bişeyle alakalıymış.
Normalde uyumayı severim ben, haftasınları 10 da falan kalkarım ama hamile kaldığımdan bu yana sabah olmadı mı yaaaa modunda daha güneş doğmadan kalkıyorum bakıyorum erken, azıcık daha uyuyum ya erkenmiş diyorum. Bazen uyuyorum bazen uyuyamıyorum. Sağlık olsun napalım

Benim ayaklar da ayni.Ayaklarimda yorgunluk oluyor ,halbuki yorulacak fwzla bisey de olmadı. Magnezyum eksikligi mi var acaba yoksa normal mi
Bende yorgunluk değilde içten içe çekilme gibi değişik rahatsız edici bi his. Belden kaynaklı mı diye düşünüyorum çünkü belim de ağrımaya başladı bu aralar. Magnezyuma yeni başladım. Ondan da kaynaklı olabilir. Sen kullanıyor musun magnezyum

Yok ama doktora sorucam pazartesim Seninki huzursuz bacak sendromu canjm, uzerine baski olsa birisi sıkarak masaj yapsa rahatlayacak gibi hissedersin veya yatak kenarindan asagi sallandirmak istersin.Hamileljkte olan bir seymis.Magnezyum iyi gelebilir sana evet.

Çok güzel canım güle güle giysin yakışıklı nereye yaptırdın sorması ayıp bide kaça yaptılar? Bende mi alsam acaba
Çok teşekkür ederim canım Aden Baby den yaptırdım 185 TL kargo bedava. Araştırdım en uygun ve iyi yorum bu sayfada vardı

Cidden zor gebelik farklı bısey Allah hepimizin yardımcısı olsun benim hamile kalınca da burnum kanar da bu ara abarttı uyurken nedir ya diyorum ilk defa oluyo

Bak tatlım bu benim doktorumun glukoz yüklemesi tarihi 24-26 hafta diyor.Senin doktorun farklıdır belki .

Kuzum 19+5 iz bugün bana da 24-26 arası dedi evet baya ilgililer arıyorlar devamlı ilaçlarımı soruyorlar bi de ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum sürekli ilaç yazdırdığım icin de fazla haşır neşir oldum da her şeyin en kötüsünü söylüyorlar ona uzuluyorum çok hassasım son zamanlarda, ben de doktorumla karar vericem yuklemeyi ya dahiliyeye ya sağlık ocagina yaptırırım tabi doktorum yaptır derse belki cihazla takip ederiz demişti çünkü yaptırmayacak olursa da imzalicaz artik iste hic bilmediğimiz şeyler ne bileyim insan endişe ediyor.
Pazartesi için sağlık ocağı kan tahlili istedi normalde asi yaptıklarında sisteme kan tahlillerini de kaydetmeleri gerekiyormus burada kan veren oldu mu aşı günü bilmiyorum ama dun ben tok gittiğim için verememiştim 3 aylık şekere de bakacaklar sanırım pazartesi detaylim var soracagim seker yüklemesi olayını. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da ne gerekiyorsa yapacağız artik

Kuzum orası hangi şehir çok detaycılar imrendim resmen hiç bizde aşı yapılırken daha doğrusu benden kan tahlili istemediler .Belkide ben her ay doktora gitmeden düzenli kan tahlili yaptırdığım için olabilir.

Allahım hayırlısıyla güzel sağlıklı hayırlı gelişimlerini detaylı ultrasonda görmek nasip etsin

Mutlulukla çıkarsın hayırlısıyla inşAllah

Neyden olurmus genisleme ?
Bilmiyorum ki canım erkek bebeklerde daha sık oluyor dedi down sendromu hafif belirtwçlerinden dedi ama onu demek zorundaymış bugün özeldeki doktoruma gittim ona da danıştım o da 3-4 mm bu önemli bir şey değil dedi 10-11 olunca önemli dedi kendiliğinden de kayboluyormuş bakalım takip edilecek işte ,perinatoloji takibindeki ayrıntılı ultrasonda öyle çıkmıştı bugün tekrar baktı 4 mm yazıyordu ya da cm bugün 3 ölçtü inşallah kendi kendine kapanır

Insallah canim, hayirli netice alirsin.Her ihtimal icin riskli konjsmalari gerekebiliyo tabi ama belki de onemsizdir.

Yrni başladım canım içmeye, umarım iyi gelir. Ben daha ziyade belden diye düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur. Magnezyumla çözülür inşallah

Çok teşekkür ederim canım Aden Baby den yaptırdım 185 TL kargo bedava. Araştırdım en uygun ve iyi yorum bu sayfada vardı
Sağol canım. İhtiyaçlarla birlikte bi de bunları düşünüyoruz. Süslemeler ne heyecan verici. Kaç saattir pinterest e bakıp duruyorum youtube da videolara bakıyorum.

Cidden zor gebelik farklı bısey Allah hepimizin yardımcısı olsun benim hamile kalınca da burnum kanar da bu ara abarttı uyurken nedir ya diyorum ilk defa oluyo
Tansiyon yok değil mi canım ? Nazalnem iyi gelir belki doktoruna bir sor istersen. Bana onu verdi nemlendirdi burnumu

Ben kendi doktorumu önerebilirim Maltepe medical parkta Mehmet Akif sargın. Hem çok sakin hem de insanın telaşlandırmayan bir yapısı var. Gayet de ilgili, sorduğunuz soruları da güzel güzel cevaplıyor.
Taşınma telaşından siteye hiç giremedim. Çok teşekkür ederim, çok güzel yorumlar var. Peki siz detaylı için de ona mı gideceksiniz? Yoksa sizi başka perinatoloji uzmanına mı yönlendirdi?

Detaylı ultrason için Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz perinatoloji uzmanı ya da kadın doğum uzmanı var mı?

Tansiyon yok değil mi canım ? Nazalnem iyi gelir belki doktoruna bir sor istersen. Bana onu verdi nemlendirdi burnumu
Yok canım tansiyonum ben de sıkayım bari Okyanus suyu ben de de var hormonlar tavan tabi doktora göre normal her kadın da farklı olur diyo yattığımda tıkalı gibi kuruluk oluyo kalkınca açılıyo falan gebelik cidden acayip

Yrni başladım canım içmeye, umarım iyi gelir. Ben daha ziyade belden diye düşünüyorum ama umarım yanılıyorumdur. Magnezyumla çözülür inşallah
Ben bi kere bundan 10 yil evvel bi psikiyatri ilaci kullanmistim o zaman yan etki olark huzursuz bacak sendromu yapmisti.O yuzdrn o hissi biliyorum
Inswllah gecici bir seydir muhim degildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…