2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Anladığım kadarıyla uyku sorunları cogumuz da var kesintili uyku rahatsızlık hissi ama erken başladı Allah yardımcımız olsun

Ben de bir sorun var galuba, hâlâ hissetmiyorum 2. Çocuk ama ilkinde nezaman hissettigimi hic hatırlamıyorum. Niye böyle iyice canımı sıkmaya başladı

Benim doktorum Eray Bey ayrıntılıya risk alıp ben de ona gitmedim tam söylediğiniz gibi çok iyi bir doktor ama çat çat her şeyi söyleyen biri

Ben de bir sorun var galuba, hâlâ hissetmiyorum 2. Çocuk ama ilkinde nezaman hissettigimi hic hatırlamıyorum. Niye böyle iyice canımı sıkmaya başladı
Ben de hissetmiyorum hatta dün doktora gittim hala hissetmiyorum diye zaten çok normal hissetmemen dedi daha 20 hafta dur bakalım dedi ,20+3 bu arada sanki artık hafif bi şeyler de oluyor gibi ama net bir bebek de diyemeyiz

Ben de hissetmiyorum hatta dün doktora gittim hala hissetmiyorum diye zaten çok normal hissetmemen dedi daha 20 hafta dur bakalım dedi ,20+3 bu arada sanki artık hafif bi şeyler de oluyor gibi ama net bir bebek de diyemeyiz
Ilk çocuğunuz mu peki. Benm doktorum 2 hafta önceki randevuda artk yavastan biseyler hissetmeye baslayabilirsin demişti ama 12 13. Haftalarda sanki daha çok biseyler oluyordu gibi. Suan nerdeyse tık yok

Ben de hissetmiyorum sanırım yani hafif bir şeyler oluyor ama emin olamıyorum bebek olsa herhalde anlardım diye düşünüyorum

Burun tıkanıklığı benim de çok oluyor zaten alerjim var ve ilaç kullanmam yasak çoğu gece nefes alamayacak uyanıyorum
Benim de alerjiden dolayi cok tıkanıyor burnum. Doktoruma söyledim, neden çekiyorsun ki bukadar, 9 ay böyle yaşanır mı git kbb ye hamilelikte de kullanılabilecek ilaclar spreyler var onlari kullan dedi. Gerçekten de kbb hap degil ama alerji için sprey verdi bunu uzun süreli kullanabilirsin diye. Simdi onu kullanmaya basladim bakalm. Bence bir danışın siz de tikaniklik insani çıldırtıyor hele sicak yaz geceleri

Dün gece hamişlerin uyumama gecesiydi herhalde, yok bir türlü tam dalamadım artık sabah 5ten sonra bayılmışım. Bir de mide yanmaları başladı benim her an, her gün değil ama geldi mi alev ateş doktorum gaviscon şurup verdi içiyorum rahatsız hissedince var mı yanmaları başlayan?

Ben doktoruma sormuştum ilk aylar daha da kötüydü kesinlikle izin vermedi belki şimdi izin verir ilaç kullanmama bir sorayım ben de

Beeen ama benim midem zaten sorunluydu şimdi iyice başladı gaviscon şurup midemi bulandırıyor ben de rennie çiğneme tableti alıyorum çok yanınca

Selam kizlar ben de sirtustu yatonca bazen hafif biseyler hisediyorum ama cok net olarak degil ne zaman tam hisedecegiz ve disatidan gorecegiz acaba

Kendimi kötü hissediyorum. Geç yattım biraz, hamileliğin başından beri bu kadar geç yattığım nadirdir. 2 falandı. Sabah 10 buçuk gibi uyandım, gece galiba pek uyuyamadım, 4 gibi en son saate baktığımı hatırlıyorum. Bölük pörçüktü uykular. Sonra galiba uyudum. Uyandığımda sağ ayağımın bileği çok ağrıyordu galiba dalınca derin uyydum ayağım kalmış öyle. Ama uyandığımdan beri halsizim. Hala kahvaltı yapamadım. Evde bayat ekmekler var ve canım onları istemiyor. Sert olunca zor yutuyorum, ağzımın içi çok çabuk yara oluyor bugünlerde, bide mide bulantısı geçti ama yined e belli olmuyor geliyor yine. Kimse yok kahvaltı hazırlayacak. Ben kötü bi anne miyim bilmiyorum bebeğimin gelişimi 1 hafta geriden geliyor zaten. Sabah bi ara kahvaltı hazırlmaka için mutfağa gittim, gitmeden tartıldım yine kilo vermişim. Mutfakta bişeyler hazırlarken yine halsizlik çöktü üstüme bıraktım gsldim şimdi yatıyorum. Ağladım az.

Canım kendini kötü hissetmen normal bende sürekli duygusalım. Ama saat baya geç oldu. Kahvaltını yapmalisin bebiş icin. Kendini zorlamadan birseyler yemeye calis canın ne istiyorsa yeter ki bebege vitaminleri gitsin. Hem git istersen taze sicak ekmek al hem yürüyüş yapmış olursun iyi gelir hemde temiz hava acıktırır kendini daha enerjik hissetmeni sağlar sonra gelir güzelce kahvaltini yaparsin

Bende kola içince kendimi cok kotu hissediyorum. Normalde sevmem ama simdi eşim icerken canım istiyor. Bi kaç kere içtim öyle ictikten sonra hep kendimi sucladım kötü anneyim diye. Ah şu duygular

Ilk çocuğunuz mu peki. Benm doktorum 2 hafta önceki randevuda artk yavastan biseyler hissetmeye baslayabilirsin demişti ama 12 13. Haftalarda sanki daha çok biseyler oluyordu gibi. Suan nerdeyse tık yok
Evet ilk benim ama çok normal görüyor sorduğun doktorlar bence sizin de normaldir kalbi atıyor çok hareketli bir bebek değildir belki bizimkisi genelde sabit duruyor ultrasonda da zaten bu haftalarda günde 6 saat uyanık kalıyormış o da muhtemelen geceye denk geliyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…