- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Bende de burun tikanikligioluyorYok canım tansiyonum ben de sıkayım bari Okyanus suyu ben de de var hormonlar tavan tabi doktora göre normal her kadın da farklı olur diyo yattığımda tıkalı gibi kuruluk oluyo kalkınca açılıyo falan gebelik cidden acayip
Kuzum düzenli tahlil yaptırıyorsan sistemden görüyorlardır, ben taa ilk zamanlar tahlil yatırmıştım bir daha da yaptirmadim doktorum gerek yok dedi çünkü ondan da olabilir belli aralıklarda sistemde bulunması gerekiyorsaKuzum orası hangi şehir çok detaycılar imrendim resmen hiç bizde aşı yapılırken daha doğrusu benden kan tahlili istemediler .Belkide ben her ay doktora gitmeden düzenli kan tahlili yaptırdığım için olabilir.
Allahım hayırlısıyla güzel sağlıklı hayırlı gelişimlerini detaylı ultrasonda görmek nasip etsin
Mutlulukla çıkarsın hayırlısıyla inşAllah
Tansiyonunun olmamasına sevindim çok şükür. Hamilelikte damarlar daralıyor muymuş genişliyormuymuş neymiş unuttum şimdio o yüzden olurmuş bunlar. Okyanus suyunu bilmiyorum yani elimde yok doktor da kullan demedi. Nazalnem verdi sadece, hamilelerde kullanılabilirmiş. Okyanus suyu da uygunsa kullan tabii bebim bazen uykum kaçıyor burnum yüzündenYok canım tansiyonum ben de sıkayım bari Okyanus suyu ben de de var hormonlar tavan tabi doktora göre normal her kadın da farklı olur diyo yattığımda tıkalı gibi kuruluk oluyo kalkınca açılıyo falan gebelik cidden acayip
Amin canım belden şu sebeple şüpheleniyorum bazen ayağa kalktığımda tutunmak zorunda kalıyorum. Bekleyip öyle adım atıyorum ama belim çok ağrıyor o zamanlar işte. Umarım geçicidir yoksa erken izne çıkmak zorunda kalırım, izinlerim doğum sonrasına kalsın istiyorumBen bi kere bundan 10 yil evvel bi psikiyatri ilaci kullanmistim o zaman yan etki olark huzursuz bacak sendromu yapmisti.O yuzdrn o hissi biliyorum
Inswllah gecici bir seydir muhim degildir.
Selamlar yeniden, detaylı ultrason için beni başka bir doktora yönlendirdi Bağdat caddesinde Mehmet uludoğana. Kliniğin adı fetus prenatal tanı diye geçiyor. Ben de kendisinden randevu aldım 16 temmuz içinTaşınma telaşından siteye hiç giremedim. Çok teşekkür ederim, çok güzel yorumlar var. Peki siz detaylı için de ona mı gideceksiniz? Yoksa sizi başka perinatoloji uzmanına mı yönlendirdi?
Detaylı ultrason için Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz perinatoloji uzmanı ya da kadın doğum uzmanı var mı?
Burun tıkanıklığı benim de çok oluyor zaten alerjim var ve ilaç kullanmam yasak çoğu gece nefes alamayacak uyanıyorumYok canım tansiyonum ben de sıkayım bari Okyanus suyu ben de de var hormonlar tavan tabi doktora göre normal her kadın da farklı olur diyo yattığımda tıkalı gibi kuruluk oluyo kalkınca açılıyo falan gebelik cidden acayip
Beldeki problem bacaga da vurabiliyor evet, bir muddet gozlwmle kendini.Baktin ki gecmiyo doktora danisirsinAmin canım belden şu sebeple şüpheleniyorum bazen ayağa kalktığımda tutunmak zorunda kalıyorum. Bekleyip öyle adım atıyorum ama belim çok ağrıyor o zamanlar işte. Umarım geçicidir yoksa erken izne çıkmak zorunda kalırım, izinlerim doğum sonrasına kalsın istiyorum
Ben hamile kalmadan önce de böyleydim burnumda deviasyon var bir türlü fırsat bulup ameliyat olamadım hava nemlendiricisiyle uyuyorumYok canım tansiyonum ben de sıkayım bari Okyanus suyu ben de de var hormonlar tavan tabi doktora göre normal her kadın da farklı olur diyo yattığımda tıkalı gibi kuruluk oluyo kalkınca açılıyo falan gebelik cidden acayip
Burun tıkanıklığı benim de çok oluyor zaten alerjim var ve ilaç kullanmam yasak çoğu gece nefes alamayacak uyanıyorum
Her kesin bünyesi farklı ama hormonlar yüzünden de oluyor gebelik cidden bi acayip nemlendirici de iyi bi cözüm hele bide kalerüfer yansa nasıl olurduk iyice sıcaklar da daha bunalcaz Allah yardım etsinBen hamile kalmadan önce de böyleydim burnumda deviasyon var bir türlü fırsat bulup ameliyat olamadım hava nemlendiricisiyle uyuyorum
Biz Temmuz sonu gideceğiz tatile güya:/ güya diyorum çünkü eşim asker kamp çıktı o tarihte kıştan belliydi hem de Antalya ‘da o sıcağa hiç mi hiç gidesim gelmiyor ben de senin gibi 28 hafta civarı olacağım yolu gözüm kesmiyor bunaltıcı sıcaklar cabası.. eşim ısrarcı ben bi şekilde seni götüreceğim diyor ben de annemlerde takılayım istiyorum batı Karadeniz füfür füfür bakalım netleştirmedim kafamda. Sence? Aynı kaygıları yaşıyoruz hareketlerimiz kısıtlı olursa rahat edebilir miyiz acaba o haftalardaKızlar bu sene tatile gitmeyi düşünenler tam olarak ne zaman gitmeyi planlıyorsunuz benim bu konuda çok tereddütlerim var ya 21 Eylül'de 32 haftalık oluyorum doğum iznine ayrılacağım. 18 günde yıllık iznim var önüne ekleyip Ağustos'un 30 unda ayrılsam tatile gitsem çok zorlanır mıyım 29. haftada
En güzel heyecanlarSağol canım. İhtiyaçlarla birlikte bi de bunları düşünüyoruz. Süslemeler ne heyecan verici. Kaç saattir pinterest e bakıp duruyorum youtube da videolara bakıyorum.
Genellikle risksiz ve önemsiz oluyormuş öyle dedi doktor hani çok çok ilerleyip erken doğum yapma ihtimali flaan benim doktorluk hayatımda hüç başıma gelmedi dedi genelde sorunsuz devam ediyor dedi yüksek riskli gebelik olmasa belki de dile getirmezdiler çok bilemiyorumInsallah canim, hayirli netice alirsin.Her ihtimal icin riskli konjsmalari gerekebiliyo tabi ama belki de onemsizdir.
Yalnız değilsin merak etmeBu gece uyuyamadim nedense uykum kacti.Yatakta otururken bebek hareketini cok hisettim, normal midir acaba ya sorunvar midir ki.Korktum nedense
Sende de bebis cok hqreket ettigi zqmanlar oluyo mu? Sanki karnimin icinde ozellikle asagi kisimda cok belirgin seyirme gibi oluyo ama seyirmeden daha kuvvetli tabiYalnız değilsin merak etmebende lavabo için kalktım bi yarım saat önce
Yatakta dönüp duruyorum
Öncesindede rahat uyumuyordum zaten
GünaydınTaşınma telaşından siteye hiç giremedim. Çok teşekkür ederim, çok güzel yorumlar var. Peki siz detaylı için de ona mı gideceksiniz? Yoksa sizi başka perinatoloji uzmanına mı yönlendirdi?
Detaylı ultrason için Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz perinatoloji uzmanı ya da kadın doğum uzmanı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?