2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kuzum düzenli tahlil yaptırıyorsan sistemden görüyorlardır, ben taa ilk zamanlar tahlil yatırmıştım bir daha da yaptirmadim doktorum gerek yok dedi çünkü ondan da olabilir belli aralıklarda sistemde bulunması gerekiyorsa
İzmirdeyim ben çok aile hekimi degistirdim bunlar gerçekten takibi iyi yapıyorlar

Selam kızlar, şey sorucam yaa.
Bilmiyorum ama hep sol tarafımda ağrı oluyor aralıklı böyle kramp adet sancısı bel ağrısı oluyor kıvranıyorum böyle sonra geçiyor. Hep oluyor bu şekil normal mi bilmiyorum neden hep soldada sağda hiç olmazz son zamanlar daha sık oluyor, çocuk hep soldami duruyo hiçmi sağa geçmiyor anlamiyorum ki

Tansiyonunun olmamasına sevindim çok şükür. Hamilelikte damarlar daralıyor muymuş genişliyormuymuş neymiş unuttum şimdio o yüzden olurmuş bunlar. Okyanus suyunu bilmiyorum yani elimde yok doktor da kullan demedi. Nazalnem verdi sadece, hamilelerde kullanılabilirmiş. Okyanus suyu da uygunsa kullan tabii bebim bazen uykum kaçıyor burnum yüzünden

Ben bi kere bundan 10 yil evvel bi psikiyatri ilaci kullanmistim o zaman yan etki olark huzursuz bacak sendromu yapmisti.O yuzdrn o hissi biliyorum
Inswllah gecici bir seydir muhim degildir.
Amin canım belden şu sebeple şüpheleniyorum bazen ayağa kalktığımda tutunmak zorunda kalıyorum. Bekleyip öyle adım atıyorum ama belim çok ağrıyor o zamanlar işte. Umarım geçicidir yoksa erken izne çıkmak zorunda kalırım, izinlerim doğum sonrasına kalsın istiyorum

Selamlar yeniden, detaylı ultrason için beni başka bir doktora yönlendirdi Bağdat caddesinde Mehmet uludoğana. Kliniğin adı fetus prenatal tanı diye geçiyor. Ben de kendisinden randevu aldım 16 temmuz için

Burun tıkanıklığı benim de çok oluyor zaten alerjim var ve ilaç kullanmam yasak çoğu gece nefes alamayacak uyanıyorum

Beldeki problem bacaga da vurabiliyor evet, bir muddet gozlwmle kendini.Baktin ki gecmiyo doktora danisirsin

Ben hamile kalmadan önce de böyleydim burnumda deviasyon var bir türlü fırsat bulup ameliyat olamadım hava nemlendiricisiyle uyuyorum

Eklentiler

• IMG_20220625_232638.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 69
Burun tıkanıklığı benim de çok oluyor zaten alerjim var ve ilaç kullanmam yasak çoğu gece nefes alamayacak uyanıyorum

Ben hamile kalmadan önce de böyleydim burnumda deviasyon var bir türlü fırsat bulup ameliyat olamadım hava nemlendiricisiyle uyuyorum
Her kesin bünyesi farklı ama hormonlar yüzünden de oluyor gebelik cidden bi acayip nemlendirici de iyi bi cözüm hele bide kalerüfer yansa nasıl olurduk iyice sıcaklar da daha bunalcaz Allah yardım etsin

Biz Temmuz sonu gideceğiz tatile güya:/ güya diyorum çünkü eşim asker kamp çıktı o tarihte kıştan belliydi hem de Antalya ‘da o sıcağa hiç mi hiç gidesim gelmiyor ben de senin gibi 28 hafta civarı olacağım yolu gözüm kesmiyor bunaltıcı sıcaklar cabası.. eşim ısrarcı ben bi şekilde seni götüreceğim diyor ben de annemlerde takılayım istiyorum batı Karadeniz füfür füfür bakalım netleştirmedim kafamda. Sence? Aynı kaygıları yaşıyoruz hareketlerimiz kısıtlı olursa rahat edebilir miyiz acaba o haftalarda

Insallah canim, hayirli netice alirsin.Her ihtimal icin riskli konjsmalari gerekebiliyo tabi ama belki de onemsizdir.
Genellikle risksiz ve önemsiz oluyormuş öyle dedi doktor hani çok çok ilerleyip erken doğum yapma ihtimali flaan benim doktorluk hayatımda hüç başıma gelmedi dedi genelde sorunsuz devam ediyor dedi yüksek riskli gebelik olmasa belki de dile getirmezdiler çok bilemiyorum

Bu gece uyuyamadim nedense uykum kacti.Yatakta otururken bebek hareketini cok hisettim, normal midir acaba ya sorunvar midir ki.Korktum nedense

Yalnız değilsin merak etme bende lavabo için kalktım bi yarım saat önce
Yatakta dönüp duruyorum
Öncesindede rahat uyumuyordum zaten
Sende de bebis cok hqreket ettigi zqmanlar oluyo mu? Sanki karnimin icinde ozellikle asagi kisimda cok belirgin seyirme gibi oluyo ama seyirmeden daha kuvvetli tabi

Günaydın hanımlar bende hiç uyuyamadım. Uyku ile uyanıklık arasında gidip geldim gece boyunca. Gözlerimden uyku akıyor şuanda uyuyamıyorum

Günaydın perinatolog tavsiye edebilirim size ben geçen hafta gittim ayrıntılı ultrasona kendisine tuzla Okan üniversitesinde prof dr Eray Çalışkan. Çok iyi bir doktor kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine ona gitmiştim zaten ama çok net konuşuyor hatta bana kırıcı gelmişti görüşmede moralim bozuldu sonra düşününce herşeyi baştan söylüyor iyi doktorlar biraz gıcık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…