2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sağol canım ama ekmek sipariş edeyim dedim, kapıya gidecek halim yoktu. Şimdi daha iyi sayılırım. Eşim de işteydi geldi şimdi. Yakındki bi kahvaltıcıya gideceğiz şimdi

Selam kizlar ben de sirtustu yatonca bazen hafif biseyler hisediyorum ama cok net olarak degil ne zaman tam hisedecegiz ve disatidan gorecegiz acaba
Ben iki haftadır sırt üstü yatınca çok net görüp hissediyorum itiyor dışardan belli oluyor artık eskisi kadar tedirgin değilim rahatım iki tepik atıp ittiriyor oğluşum rahatlıyorum sırt üstü yatmamamya çalışıyorum dinlensin diye bazen

Böyle düşünme benim doktorum 1 hafta geri gelmesi normal demişti. Neden hemen karamsarlaşıyorsun. Bende ilk üç ayımda senin gibiydim. Motivem ben kendimi üzersem bebekte üzülür. Hem bizler kendimizi sevmeliyiz biz güçlü olacağızki bebekte bizi örnek alsın. Öncelik kendin olmalı olmalıki bebeğine mutluluk sevgi aşılayabilirsin. Sen kendini iyi hissedersen isterse dünyanın en kötü olayı başına gelsin seni yıkamaz. Hep beynimize olumsuz sinyal verirsek .Olumsuz şekilde bize döner.

Bende kola içince kendimi cok kotu hissediyorum. Normalde sevmem ama simdi eşim icerken canım istiyor. Bi kaç kere içtim öyle ictikten sonra hep kendimi sucladım kötü anneyim diye. Ah şu duygular
Mutlulukla iç sonuçta litrelerce içmiyorsun. Tadını çıkar.Bende hiç citos yemezdim. 1 ay önce canim çekmişti. 7 tane yedim.Senin gibi suçluluk duydum.Dahada ilerisi birsey oldu zannettim. Nefsimizi köreltecek kadar yersek Allahın izniyle hiçbirşey olmaz .♡

Güzel Anneler Kadınlar Kan İlacınızı Gece Uyumadan Öncemi İçiyorsunuz Aç karnınamı Tok karnınamı

Canım sağol şimdi daha iyiyim. Güçlü olmaya çalışıyorum ama bazen moralim yerle bir oluyor. Kötü bir anne mi olacağım diye bebeğim için üzülüyorum. Sanki bakamayacakmışım gibi bi duygu geliyor. Şükür bu güne.

Güzel Anneler Kadınlar Kan İlacınızı Gece Uyumadan Öncemi İçiyorsunuz Aç karnınamı Tok karnınamı
Ben öğle arası içiyprum canım yemek arasında. Normal kan ilacını kullanamadım midem berbat oldu. Onun yerine demir ağırlıklı bi multivitamin verdi doktorum. Ama bazı doktorlar vermiyormuş ben onu anlamadım. İnternette çok görmeye başladım bu aralar doktor kan ilacı vermedi diye

Banada verdi 2 eczanede gece uyumadan iç dedi açmı tokmu onu sormayı unuttumda benim için aç tok kavramı yemek yedikten 1saat sonra içersen tok oluyorsun hem miden bulanmiyor. 2 saat sonra içersen aç karnına oluyor .

Ben de ilk hamileliğimde öyleydim. Nasıl bakacağım ya iyi anne olamazsam diye endişelenip dururdum. Şimdi ikinciye hamileyim hala endişeliyim fakat şunu da söylemem gerek doğumla birlikte annelik bir anda yükleniyor sanki zorluk oluyor tabii ama hepsi güzel ve kıymetli ve geçiyor, büyüyorlar anlamıyorsun bile

Elimizden geleni yapacağız. Önceliğin kendin olmalı bunu unutma .Aynaya bakıp gülümsemen bile bir öncelik. Kendine kahvaltı hazırlaman.

C Canım niye öyle düşünüyorsun inan doğan büyüyor ben buna inanıyorum, elimizden geldiğince bakacağız. Eksik kaldığımız noktalar elbetteki olacak ama kimse mükemmel değil ki. Kaldı ki mükemmel olmak zorunda değiliz, ihtiyacı olan sevgiyi verdikten sonra diğer şeyler bir şekilde hallolur benim de canım arada kola istiyor, cips istiyor valla suçluluk duymadan azar azar yiyorum yoksa 9 Ay geçmezdi böyle. Bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlü kendi ihtiyaçları olan besinleri bizden alıyor zaten merak etme

Elimizden geleni yapacağız. Önceliğin kendin olmalı bunu unutma .Aynaya bakıp gülümsemen bile bir öncelik. Kendine kahvaltı hazırlaman.
Haklısın canım, hormonlar da coştu galiba, çabuk gözlerim sulanır oldu. Aslında öyle biri değilim ama işte. başım çok ağrıdı bugün bi parol içtim epeydir içmiyordum. Toplamam lazım kendimi

Banada verdi 2 eczanede gece uyumadan iç dedi açmı tokmu onu sormayı unuttumda benim için aç tok kavramı yemek yedikten 1saat sonra içersen tok oluyorsun hem miden bulanmiyor. 2 saat sonra içersen aç karnına oluyor .
Tok olur herhalde yani ne tok ne aç sayılırsın gibi geldi. Olmadı aldığın aczeneyi bi ara sor canım ne diyecekler bakalım. Her ilaç farklı

Umarım çabuk yüklenir program da zorlanmam sağlıkla doğsunlar da bıdıklarımız

Kesin çok severim ondan şüphem yok, aç bırakmayayım da çocuğumutfakla hiç aram yok. Kola cips falan pek aklıma gelmiyor sayılıdır, ondan da bişey olmaz herhalde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…