Benimki erkek amaKızlae daha geç hissediliyor galiba bende de bişeyler oluyor bazen ama emin olamıyorum hala
Yok canım neden aç kalsın zaten belli yaşa kadar anne sütü mama sebzeler ile idare edecek sonra da artık Allah ne verdiyseKesin çok severim ondan şüphem yok, aç bırakmayayım da çocuğumutfakla hiç aram yok. Kola cips falan pek aklıma gelmiyor sayılıdır, ondan da bişey olmaz herhalde ya
Açmı tokmu tatlım.Ben yatmadan önce içiyorum
Doktorun reçete halinde verdiyse e nabızda reçete ve ilaç bilgileri yazıyor ordan bakabilirsin,ben aç karnına akşam yatmadan önce alıyorumAçmı tokmu tatlım.
Normalde Aç googledan bakınca.
Sidefer kapsül benimki
İnternet annelerini görünce allah ne verdiyse besleyen hiç yok masallah brokolililer avokadalar buharda haşlanmış sebzeler ev yapımı tam buğday unu ekmekler çocuklar hiç bizim yediklerimizi yemiyor gibi çalışırken bunlar ayrı kendimize ayrı bir yemek şimdiden gözüm korkuyorYok canım neden aç kalsın zaten belli yaşa kadar anne sütü mama sebzeler ile idare edecek sonra da artık Allah ne verdiyseannelerimiz bizi nasıl büyütmüş biz de öyle yaparız evelallah
Onlar genelde 1 yaşına girene kadar ondan sonra ne yersek onu verdim. Bir ara öğünler falan ona göre oluyor. İnternette menü örnekleri var onlara göre de yapabilirsiniz. Tek vermediğim abur cubur, asitli ve işlenmiş yiyecekler. Şeker de sadece ev yapımı tatlılarda izin veriyorum 1 yaşından itibaren. Bazıları hiç tanıştmıyor 3 yaş ve sonrasına bırakıyor bizim evde ben 1 yaşına kadar dayanabildim babası sağ olsunİnternet annelerini görünce allah ne verdiyse besleyen hiç yok masallah brokolililer avokadalar buharda haşlanmış sebzeler ev yapımı tam buğday unu ekmekler çocuklar hiç bizim yediklerimizi yemiyor gibi çalışırken bunlar ayrı kendimize ayrı bir yemek şimdiden gözüm korkuyor
Yok canim kağıtta verdi işaretleyip sadece günde 1 tane yazıyor. Bende aç içeceğim şifa olsun hepimizeDoktorun reçete halinde verdiyse e nabızda reçete ve ilaç bilgileri yazıyor ordan bakabilirsin,ben aç karnına akşam yatmadan önce alıyorum
muhtemelen bende 1 kadar dayanabilsem şükür heryerde artık aburcuburlar kendisinden büyük çocuklar illaki yer uzak tutmak gerçekten zor hiç çok iddialı değilim asla diyemiyorum babaanne annene zaten onlar hiç düşünemiyorumOnlar genelde 1 yaşına girene kadar ondan sonra ne yersek onu verdim. Bir ara öğünler falan ona göre oluyor. İnternette menü örnekleri var onlara göre de yapabilirsiniz. Tek vermediğim abur cubur, asitli ve işlenmiş yiyecekler. Şeker de sadece ev yapımı tatlılarda izin veriyorum 1 yaşından itibaren. Bazıları hiç tanıştmıyor 3 yaş ve sonrasına bırakıyor bizim evde ben 1 yaşına kadar dayanabildim babası sağ olsun
Ay sorma ağlattı beniBenim doktorum Eray Bey ayrıntılıya risk alıp ben de ona gitmedim tam söylediğiniz gibi çok iyi bir doktor ama çat çat her şeyi söyleyen biri
Canım daha önce de yazmıştım ben de az hissediyorum bebeğin hareketlerini geçen hafta ayrıntılı ultrason da doktora sordum plesentan önde bebekle aranda yastık var gibi düşün dedi bebek biraz daha büyüyünce rahat hissedersin dedi rahatladım biraz. Belki sende de böyle bir durum vardır içerde keyfi yerindedir merak etmeBen de bir sorun var galuba, hâlâ hissetmiyorum2. Çocuk ama ilkinde nezaman hissettigimi hic hatırlamıyorum. Niye böyle iyice canımı sıkmaya başladı
Çok net bir sınır çizmeniz gerekiyor. Ben herkese onun çok küçük olduğunu bunlarla o kadar erken tanışmasına gerek olmadığını söyledim. O zaman evdekilerden verelim dediler kabul ettim. Siz de paketli gıdalar zararlı evde kendimiz yaptıklarımızdan verelim dersiniz kimse itiraz etmez herhalde diye düşünüyorum.muhtemelen bende 1 kadar dayanabilsem şükür heryerde artık aburcuburlar kendisinden büyük çocuklar illaki yer uzak tutmak gerçekten zor hiç çok iddialı değilim asla diyemiyorum babaanne annene zaten onlar hiç düşünemiyorum
Birsey olmaz Allahin izniyle, ben de kullanıyorum birkaç kere atlamışlığım oldu. Sağlık ocağı yazıyor, yarın alıp sabah kullanAnnelerrr yetişinProgestan fitil bitmiş hiç fark edemedim yaa .. 20 gündür de kontrole gidemedim doktor kesermiydi kullanmayı bilmiyorum 18+3 üm çok sorun olurmu sabah bir tane almıştım ama
İnşallah Allah korusun yavrularımızıBirsey olmaz Allahin izniyle, ben de kullanıyorum birkaç kere atlamışlığım oldu. Sağlık ocağı yazıyor, yarın alıp sabah kullan
Aslında sadece bir süre biraz daha dikkat etmemiz lazım sonra kendi yemeklerimizden verebiliriz. Doktorlar da zaten sürekli lapa ya da yumuşak şeyleri önermiyorlar tuzsuz ev yemeklerine geçtiğimiz zaman rahat ederizİnternet annelerini görünce allah ne verdiyse besleyen hiç yok masallah brokolililer avokadalar buharda haşlanmış sebzeler ev yapımı tam buğday unu ekmekler çocuklar hiç bizim yediklerimizi yemiyor gibi çalışırken bunlar ayrı kendimize ayrı bir yemek şimdiden gözüm korkuyor
Elimden geleni yapıcam mutlaka en iyisi olsun istiyoruz onun geleceği için ben mesela çalışan bir anneyim kontrol altında tutmak istiyorum tabi bu iste bir yaşına kadar yanında yanındayım ama sonrasında çalışırken mutlaka ona özel yemek hazırlayamadım tuzunu yağını az kullanıp ona ayrı biseyler yapamadığımda kendimi kahretmek istemiyorum elimden geldiğince yapıcam bunun yanı sıra sosyal mutlu olsun insallahÇok net bir sınır çizmeniz gerekiyor. Ben herkese onun çok küçük olduğunu bunlarla o kadar erken tanışmasına gerek olmadığını söyledim. O zaman evdekilerden verelim dediler kabul ettim. Siz de paketli gıdalar zararlı evde kendimiz yaptıklarımızdan verelim dersiniz kimse itiraz etmez herhalde diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?