2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aslında bi doktora danışsan iyi olur, çok mu geliyor ? Turnusolu gazlı bezin içine koyup iç çamaşırına koyuyorlar, rengine göre akıntı mı rahimden mi geldiğini anlıyorlar. Acillerde turnusol pedi mi ne diyorlar hatta, ondan veriyormuş doktorlar bunu anlamak için. İnşAllah kendi akıntındır. Bol su içmeyi ihmal etme sakın. Turnusolu eczaneden veya medikal ürünler satan bi yerden alabilirsin. Bide amniyon sıvısı olup olmadığjnı anlamak için turnusol ped yerine kitler varmış internette de satılıyor medikal ürünler saatan yerlerde vardır.

Ben o kadar net hissediyorum ki ozellikle son 1 haftadir bilhassa da bir seyler yedikten hemen sonra.Bu kadar 20.haftaya gelip hissetmeyen varken 17.hftqda net hssediyor olmak simdiden tedirgin etti cok mu hareketli olacak diye :))
Biz de bugün tam 19 haftalık olduk yaklaşık 2 haftadır yemek sonrası vs daha çok olmak üzere ufak hareketlenmer hissediyorum pıt şeklinde tekmeler

Günaydın kızlar durumlar nasıl ben dün doktora gittim bebişim 410 gr 22 cm olmuş bu cuma detaylı ultrasonum var tetanozuda bir doz önerdi.
MaşAllah bebişe

Önceden tetanoz aşısı olmuşmuydun kuzu olmamışsın ilk dozun bir koruyuculugu yok 2.doz dan sonra başlıyor.

Evet olabikir canim ama doktor bakmisti mantar enfeksiyonu dddi gebelikte cok olurmus ,sanirim tekrarladi.
Benimki hiç bitmiyor onun için takmıyorum. Çok takmıştım. Bol su iç diyor doktor fitil hap vermiyor çünkü ilk üç aylık dönemde kullandım hiçbir işe yaramadı. İdrarda zaten çıkmıyor enfeksiyon. Benimki bence vücut yapıyor

MaşAllah bebişe

Önceden tetanoz aşısı olmuşmuydun kuzu olmamışsın ilk dozun bir koruyuculugu yok 2.doz dan sonra başlıyor.
yok hiç yaptırmadım belki de yaptırmam doktorum illaki yaptır diye bir şey demedi hatta ben sormadan söylemedi bile yaptır diye.

c.tesi doktorumdan bilgi alınca buralarıda aydınlatırım artık :)
@NurSu-14Ocak @H a p p y neyseki kansızlık dışında bir sıkıntımız yokmuş
kan için demir hapı artık yeterli değil bizde :-( normalde en kötü ihtimalle 10,5 altına düşmesini istemiyor doktorlar, benimse 8,7 yi gördü :-( bu yüzden demir serum verdi :-( serum şeklinde verilen demir ilaçları da doktor gözetimi altında verilmesi gerekiyor ve bir serum en az 2 saatte bitmesi gerekiyormuş, yani 2 günde bir hastaneye uyumaya gideceğiz herkese sağlıklı günler

Bende idrarda çıktı ya antibiyotik kullandım ama geçmemiş, doktorumu arayıp danışıcam, tekrar ilaç verir mi aceba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…