Bu arada bebiş cok tatlı maşallah Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsinŞükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebito
Oyy maşallah prensese zaten ayrıntılı icin gün sayiyordum böyle bebişlerin fotograflarini gorunce iyice heveslendim bir an önce gitsemde görsem bebisimiBu da benim prensesimher şeyi normal çıktı çok şükür tam 20 haftalık 320 gr, 21 cm. Ellerini ayaklarını gördük kalp odacıklarını bile saydık Allaha çok şükür bir sıkıntısı yok, sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz.
Oyyyyşş Allahım maşallahŞükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebito
Oy maşallahBu da benim prensesimher şeyi normal çıktı çok şükür tam 20 haftalık 320 gr, 21 cm. Ellerini ayaklarını gördük kalp odacıklarını bile saydık Allaha çok şükür bir sıkıntısı yok, sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz.
Bebek aşşağıda plesanta önde duruyor dedi doktorCanım bebek mi aşagıda plasenta mı? İzledigim videolarda ve okudugum yerlerde 20. Haftadan sonra bebegin başını taşıyamadığından yer çekimi etkisiyle aşagıya döndüğü normal oldugu deniyordu. 20. Haftada da bebeginin kafası aşagı dönen aşağı yerleşen varmış 39. Haftada da
İnşallah benim doktor görmek için çok uğraştı Allah razo olsunBu arada bebiş cok tatlı maşallah Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsinHaftayada benim var ayrıntılım umarım sağlıkldır bende yüzünü görebilirim
Teşekkürler teyzesiii hepsi sağ saliiim gelsin inşallahOyyyyşş Allahım maşallahrabbim sağlıkla kucağına versin Ne güzelde ağzını ayırmış uyuyor eridim burda maşallah
Canım kaçıncı haftadasın canım 24-26.haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali yüksekmiş. Benim de şuan aşağıda.Detaylı ultrasonda daha net bilgi alıcam canım haftaya cuma günü,sadece biraz aşağıda olduğunu söyledi acildeki doktor
Amin canım teşekkür ederim, çok güzel bir duyguOy maşallahrabbim sağlık sıhhat versin Ne tatlılar yaa içim kıpır kıpır olmaya başladı bende haftaya gidecektim bayramdan dolayı ayın 16 sında gideceğim sizi gördükçe heycan yaptım maşallah
20+4 canımCanım kaçıncı haftadasın canım 24-26.haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali yüksekmiş. Benim de şuan aşağıda.
Bende bu kadar net görebilmeyi beklemiyordum, hele o eli ayağı bitirdi beniOyy maşallah prensese zaten ayrıntılı icin gün sayiyordum böyle bebişlerin fotograflarini gorunce iyice heveslendim bir an önce gitsemde görsem bebisimi
Kaç dakika sürdü canımTeşekkürler teyzesiii hepsi sağ saliiim gelsin inşallah
Hissediliyor canım tekme ve yumruktan farklı içini bir tuhaf yapıyor kayma hissi gibi :)Kızlar şimdi sol tarafıma yatıyorum da göbek deliği hizasında solumda bir acayip şeyler oluyor sanki içerde bebek dönüyor gibi 19+1 bugün aslında geçen haftadan beri hissediyorum ama anlam veremiyorum içim bi değişik oluyor dönme hareketi hissedilir mi acaba yoksa bu ne
Bence siz ayrıntılı usg için perinatolojiye gitmişken alttan rahim ağzını bir kontrol ettirin.Açılma değilde gevşeme var dedi başka bir yere yönlendirmedi
İnşallah yukarı çıkar ikinizinki de20+4 canım
Çıktım kızlar her şey on numara rahim ağzın iyi olduğu için sorun yok ama çocuk aşağıda dinlen yukarı çıksın dedi kafası assagıda olduğu içinde fotoğraf alamadı yine yandan gördük
Anladım canım teşekkür ederimBenim çok uzun sürdü yarım saat yukarı cıkarmaya basladı yarım saatte dinlendim meyve suyu falan içtim ondan sonra 30-40 dk sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?