2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu da benim prensesim her şeyi normal çıktı çok şükür tam 20 haftalık 320 gr, 21 cm. Ellerini ayaklarını gördük kalp odacıklarını bile saydık Allaha çok şükür bir sıkıntısı yok, sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz.

Eklentiler

• IMG_20220701_195110.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 99
Bu arada bebiş cok tatlı maşallah Allah sağlıkla kucagina almayi nasip etsin Haftayada benim var ayrıntılım umarım sağlıkldır bende yüzünü görebilirim

Oyy maşallah prensese zaten ayrıntılı icin gün sayiyordum böyle bebişlerin fotograflarini gorunce iyice heveslendim bir an önce gitsemde görsem bebisimi

Oyyyyşş Allahım maşallah rabbim sağlıkla kucağına versin Ne güzelde ağzını ayırmış uyuyor eridim burda maşallah

Oy maşallah rabbim sağlık sıhhat versin Ne tatlılar yaa içim kıpır kıpır olmaya başladı bende haftaya gidecektim bayramdan dolayı ayın 16 sında gideceğim sizi gördükçe heycan yaptım maşallah

Bebek aşşağıda plesanta önde duruyor dedi doktor

Amin canım teşekkür ederim, çok güzel bir duygu

Hissediliyor canım tekme ve yumruktan farklı içini bir tuhaf yapıyor kayma hissi gibi :)

Sevgili R Roseash ahh bende de var bi haller, ruhsal çöküntü değil de, aniden sinirlenme durumları. Bi şey olmasa bile kafamdan insanlara sinirleniyorum, bi dur bi sakinleş değil mi? Hayır asla! Ben 25’lik Eutyrox kullanıyordum tiroid için, çok düşmüştü, doktor kesti, 1 aydır ilaçsız takip ediyor. Onun oynaklığı da ruhsal duruma etki edermiş, senin nasıl aça tiroid değerlerin? TSH, t3-t4 gibi değerlerin.

Çok sevindim maşallah diyelim, dinlen kendini üzme yorma

Benim çok uzun sürdü yarım saat yukarı cıkarmaya basladı yarım saatte dinlendim meyve suyu falan içtim ondan sonra 30-40 dk sürdü
Anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…