Bilmiyorum kii hiç doktor bir şey demediSevgili R Roseash ahh bende de var bi haller, ruhsal çöküntü değil de, aniden sinirlenme durumları. Bi şey olmasa bile kafamdan insanlara sinirleniyorum, bi dur bi sakinleş değil mi? Hayır asla! Ben 25’lik Eutyrox kullanıyordum tiroid için, çok düşmüştü, doktor kesti, 1 aydır ilaçsız takip ediyor. Onun oynaklığı da ruhsal duruma etki edermiş, senin nasıl aça tiroid değerlerin? TSH, t3-t4 gibi değerlerin.
Çok sevindim maşallah diyelim, dinlen kendini üzme yorma
Bilmiyorum kii hiç doktor bir şey demedi
Bende şaşırdım artıkBende bazen şaşıp kalıyorum herkes farklı işte
Pek tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ama galiba ilk 3 aydan sonra gerekirse yapılabiliyor. Organik boyalar var doktoruna bi danış istersenHanimlar hamilelik doneminde sac boyatan var mi ? Ben hayatmda hic boyatmadm ama beyazlarim artti biraz bakimlanmak ve iyu hissetmek istiyorum ne dersiniz? Riskli mi olur
Ay evet evet öyleHissediliyor canım tekme ve yumruktan farklı içini bir tuhaf yapıyor kayma hissi gibi :)
Kolunu mu uzatmış? Çok tatlı yaBu da benim prensesimher şeyi normal çıktı çok şükür tam 20 haftalık 320 gr, 21 cm. Ellerini ayaklarını gördük kalp odacıklarını bile saydık Allaha çok şükür bir sıkıntısı yok, sağlıcakla büyüsün bebişlerimiz.
Maşallah, tombik olacak seninkiŞükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebito
Sağol canımKolunu mu uzatmış? Çok tatlı ya
Ayağınızı denk alın diyor resmenSağol canımrahatsız ettik heralde hanımefendiyi
Aa cok iyi beraber takip ederiz artikAaaa aynıyızgramına haftasına kadar
Tamamdır tavsiyeniz için teşekkür ederim şu an araştırıyorumBence siz ayrıntılı usg için perinatolojiye gitmişken alttan rahim ağzını bir kontrol ettirin.
Oy masallah beyefendi ne güzel poz vermişŞükür bebek çok iyi her şeyi gelişmiş ama çok aşşağıda dinlenmen lazım kendini yorma dddi 6 gün önde gidiyor rahim ağzın uzun o yüzden şuanda tehlike görmüyorum çıkar yukarı dedi o yüzden cumartesi pazar ful yatıştayım. buda yinede yan profil bebito
Ayy güle güle kullansın miniğin sağlıklaGünaydın kızlarbime giden var mı bugun titreşimli oyuncak 60 lira bugun bim de e bebek de 120 130 lira halka 15 lira cok iyi fiyat olarak kitapların tanesi 17.5 lira ogluma da okurum kardesine de ayrıca katlanır küvet takımları baby nestler nevresimler falan da vardı millet hep aldı zaten 1 tane 2 tane gelen
İnan erken değil canım, çok iyi yaptınız almakla. Ben de indirimde denk geldikçe eksikleri tamamlamaya çalışanlardanımKızlar biz de bugün bebek arabası ve puseti aldık. İnglesina Electa modeli. Hep kolay katlanan, hafif ve az yer kaplayan bi şey bakıyordum, indirimine de denk geldik, alalım geçelim dedik. Erkendi ama en azından bir şey aklımdan çıkmış oldu.
Maalesef bir ay sonra bile değil canım . Çılgınlar gibi zam üstüne zam 2 hafta önce aldığımız beşik 2 ye katlamışİnan erken değil canım, çok iyi yaptınız almakla. Ben de indirimde denk geldikçe eksikleri tamamlamaya çalışanlardanımŞuan ki fiyatları bir ay sonra bulamayacağız malesef.
OmgMaalesef bir ay sonra bile değil canım . Çılgınlar gibi zam üstüne zam 2 hafta önce aldığımız beşik 2 ye katlamış
Aynen öyleOmgben bir süredir çıkmadığım için neler zamlanmış takip edemedim. Yine insaflı davranmışım desenize
Zamlanmayan hiç birşey yok malesefOmgben bir süredir çıkmadığım için neler zamlanmış takip edemedim. Yine insaflı davranmışım desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?