2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bilmiyorum kii hiç doktor bir şey demedi

Bilmiyorum kii hiç doktor bir şey demedi

Bizim bebiş tedaviyle oldu, o yüzden uzun süredir bakılıyordu hep, uzun süredir de kullanıyordum ilaç. Senin belki öyle bir sorunun yoktur zaten, sadece aklıma geldi. Bi ara senin için zor olmayacaksa baktırabilirsin. Ya da bu ruhsal durumun bir türlü toparlanmıyorsa doktoruna danışabilirsin, böylesi daha iyi olabilir senin için.

Hanimlar hamilelik doneminde sac boyatan var mi ? Ben hayatmda hic boyatmadm ama beyazlarim artti biraz bakimlanmak ve iyu hissetmek istiyorum ne dersiniz? Riskli mi olur?

Hanimlar hamilelik doneminde sac boyatan var mi ? Ben hayatmda hic boyatmadm ama beyazlarim artti biraz bakimlanmak ve iyu hissetmek istiyorum ne dersiniz? Riskli mi olur
Pek tavsiye etmiyorlar diye biliyorum ama galiba ilk 3 aydan sonra gerekirse yapılabiliyor. Organik boyalar var doktoruna bi danış istersen

Kolunu mu uzatmış? Çok tatlı ya

Maşallah, tombik olacak seninki

Oy masallah beyefendi ne güzel poz vermiş ciddi bir sorun olmamasi güzel Dinlen kuzum bol bol nasılsa dogurunca çok yorulcaz cokkkkk

Ayy güle güle kullansın miniğin sağlıkla Ben geçen hafta rastgele su almak için girdiğim bimde eğitici tırtılı buldum o şubesinde satılmıyormuş oyuncaklar yarın gidip bakayım bunlarada kitap arayışındaydım uygun

İnan erken değil canım, çok iyi yaptınız almakla. Ben de indirimde denk geldikçe eksikleri tamamlamaya çalışanlardanım Şuan ki fiyatları bir ay sonra bulamayacağız malesef.

İnan erken değil canım, çok iyi yaptınız almakla. Ben de indirimde denk geldikçe eksikleri tamamlamaya çalışanlardanım Şuan ki fiyatları bir ay sonra bulamayacağız malesef.
Maalesef bir ay sonra bile değil canım . Çılgınlar gibi zam üstüne zam 2 hafta önce aldığımız beşik 2 ye katlamış

Omg ben bir süredir çıkmadığım için neler zamlanmış takip edemedim. Yine insaflı davranmışım desenize
Zamlanmayan hiç birşey yok malesef Almaya karar verene kadar herşey iki katı oluyor. Özellikle lohusa ve anne bebek bakım ürünleri uçuk fiyatlara çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…